icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lukelu
24. apr 2017

@kristulkamarulka lepsie je nepokusat a proste vydrzat bez kapustnice ten cas 🙂

kristulkamarulka
24. apr 2017

@lukelu kapustnicu ako taku ani nechcem 🙂 len polievku-milujem kapustu,ale jest ju kyslu zo sacku by bolo asi divne 😂

lukelu
24. apr 2017

@kristulkamarulka vzdy lepsie ako ju kombinovat do polievky 🙂 pekne si vyberaj zo sacku a papaj 🙂 kolko potrebujes byt na NF?

kristulkamarulka
24. apr 2017

@lukelu poradkyna vravela,ze tak 3mesiace. Ja pevne verim,ze to dam. Lebo moja pevna vola je velmi chatrna 😖

lukelu
24. apr 2017

@kristulkamarulka ja sa k pevnej voli nemam pravo ani vyjadrovat 😂 ale snaz sa nevymyslat co najdlhsie 😉

kristulkamarulka
24. apr 2017

😂 som rada,ze v tom nie som sama 😁 takto varievam len malej prikrm a uz mi z toho hrabe. A ja tu chrumem cibulku a uhorku jak taky dinosaurus 😀

mucilienka
24. apr 2017

A kysla kspusta sa moze?

bubu37
24. apr 2017

Do povolených druhů zeleniny patří bílá a zelená - vybírat můžete z níže uvedených potravin:
Chřest
Brokolice
Zelí
Květák
Čínské zelí
Římský salát
Ledový salát
Cukety
Okurky
Fenykl
Zelené papriky
Zelený listový salát
Houby
Červené ředkvičky
Špenát listový
Polníček
Rukola
Jarní cibulky
Řapíkatý celer
Zelené fazolové lusky
Míchané listové saláty

monka338
24. apr 2017

Baby, pomôžte mi😭😭😭...začala som už druhý esiac,ale ochorela som a dostala ATB.,tak som ju musela ja 2 týždne prerusit😩. Začala som teda odznovu prvým týždňom,ale neovládam ho a.sem tam zober aj to co nemám. Prvý krát som to držala poctivo ale teraz to nejako neovládam. V ster du idem na väzenie po prvom týždni 😭😭. Bojím sa,že som neschudla ale pribrala. Stalo sa.to aj vám a aké boli výsledky na váhe?

monka338
24. apr 2017

Jej,sorry za chyby ale telefón mi tu podpísal sprostosti😲😲😲. Snáď ste rozumeli co som písala....jejda😲😲😲

mucilienka
24. apr 2017

@bubu37 nenasla som ...

kristulkamarulka
24. apr 2017

@mucilienka vsak zeli je kapusta. Ni?

kristulkamarulka
24. apr 2017

Takto to mam ja,aj s kilokaloriami 🙂

mucilienka
24. apr 2017

@kristulkamarulka ano, ale kvasene ma podla mna iny pomer cukrov

lukelu
24. apr 2017

@monka338 hlavu hore. Ak si aj pribrala, dalsi mesiac to das dole, neboj sa.

monka338
24. apr 2017

@lukelu ďakujem, volala som s poradkyňou a od zajtra idem odznova. No prvý mesiac som bola disciplinovana ale teraz 🙁😊

lukelu
24. apr 2017

@monka338 teraz nie a od zajtra zase budes 😉 ved nejde o zivot 🙂

kristulkamarulka
24. apr 2017

@mucilienka a co je v tabulke ta kyslaa kapusta,to je potom ako myslene? Bo biela a cervena su tie gulate, cinska je taka bielo zelena. Tak kysla je podla mna taka vreckova,kvasena.. Mozno ked tak premyta..ci?

bubu37
24. apr 2017

@mucilienka no ale v povolenych tam je pisana.Neviem...

mucilienka
25. apr 2017

@kristulkamarulka
@bubu37 baby, ja dom to tam nevidela, prepacte 🙂 mate pravdu. Tak super!!!

jakubovamama
25. apr 2017

no podľa mňa by sa kyselá kapusta nemala jesť, lebo si myslím, že je veľmi presolená.

ale je to len môj názor. nemám už brožúrku 🙂

kiristinka1
25. apr 2017

Ja ked som uz nedietila naplno,providelne som piekla kurca na kyslej kapuste a ketoza bola aj som chudla.

mucilienka
25. apr 2017

Ja som zasa myslela kvoli ten kyslosti... ze citron vo vode napt.tiez nie... neviem, ci mi rozumiete ako to myslim

kiristinka1
25. apr 2017

@mucilienka citron sa nemoze to je pravda..ja hovorim len svoju skusenost ze mne ta kysla kapusta nenarusila nic..ale neni som odbornik..

kristulkamarulka
25. apr 2017

@mucilienka ktovie,ako je to s tou kyslostou 😕 ja som nasla recept na tukozrutsku kapustovu,tak som si spravila podla toho,len som nesolila a nedala rajciny a je topkova 👍👌😎

mucilienka
25. apr 2017

@kristulkamarulka do nej ide co?

felycity
25. apr 2017

kyslá kapusta sa nesmie, obsahuje soli a iné ....

7laky2777
25. apr 2017

ahojte baby..mam na predaj s nutrifood kokteily.polievky nejake..aj 3hl.jedla 🙂 mam toho viac tak pri zaujme.predam..nakolko ja som tehotna a uz nemozem.pokracovat... napiste a napisem vam ake prichute presne mam a kolko 🙂 cena jednoho sacku je 2,9e ja predam za 2,5e 🙂 plus postovne na mna 🙂

lukelu
25. apr 2017

@mucilienka
@kristulkamarulka
Ten citron nie je o kyslosti. Citron predsa posobi zasadito, takze to bude o niecom inom 🙂

7laky2777
25. apr 2017

@lukelu citron.sa nemoze pretoze obsahuje tak isto sacharidy aby sa nenarusila.ketoza...