Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
PREDAM
KOKTEILY tropical 2,vanilka2,lieskovy oriešok 2,lesne ovocie 2,biela cokolada1,caffe latte1
POLIEVKY kuracia s kari2,kuracia2,šparglova2x,šampionova2,zeleninova1
HLAVNE JEDLO faširka so zem.kasou,vaječna omeleta so syrom,mexicke tacos,samp.rizoto,cestoviny carbonara,cestoviny 4druhy syra,vajecna omeleta,palacinky s javor.sirupom2
kus 2,90€
Ahojte. Mam asi 4 krabice tejto diety. Je na nich sice napisane ze najlepsie pouzit do r 2016 ale som si isty ze im nic nie je. Darujem
@suchi3 a co vsetko mas?
Uz to nie je aktualne:(
@tamichloe je to ešte aktuálne?
Ma niekto na predaj sacky akekolvek mnozstvo ?Ozvi sa.Surne
@simonka1490 nie
Ahojte všetci 🙂 tak ja mam za sebou 6 den diety . Zajtra idem na váženie tak som zvedava 😁 Doma sa občas vážim ale preds každa vaha ukazuje troška inak 🙂 mam 160cm a 89,2 kg a chcela by som tak 65-60 kg tak uvidime ako to pojde 🙂 držim palce všetkym 🙂
@anettaa1234 a ako to ide?
@bubuku zatial to ide no hlad je silny😁 Ale držim sa 🙂 jedine čo mi nechuti su tie kaše na raňajky :/ polievky veľmi všetky a tie shejky sa daju 🙂 skusim sa zajtra spytat poradkyne či sa to neda za niečo vymeniť
@anettaa1234 urcite sa vymenut da
@bubuku len neviem čo by mi namiesto toho dala
@anettaa1234 mozes mat shejky aj na ranajky miesto kase, pripadne polievku ci ti asi chutit nebude
@bubuku no uvidime zajtra pišem ako som dopadla 🙂
Ahojte takže dnes na važeni 2,2kg dole za tyžden ale bohužial to neni z tuku ale zo svalov :( čo ma dosť mrzi ale tak snad temto tyžden bude lepsi 🙂 a kaše mi pani poradkyňa vymenila za tyčinky tak už sa tešim na zajtra ranooo 🙂
@anettaa1234 ahoj, ako sa darí? Ja mám dnes tretí deň, pomaly si zvykám ale myslím že teraz to bude najhorsie. Dnes som dosť slabá, musím veľa veľa piť. Snáď to vydržím. Z akej váhy ideš?
@simonka1490 idem z vahy 89,2.. je to naročne ja som si dnes na večeru namieto uhorky dala grilovanu cuketu :/ snad to nebude problem pondelok idem na meranie tak dam vediet ako som dopadla 🙂 ty ides z akej vahy?
Ahojte dievčatá niekto sačky na predaj?
Predam polievky a kokteily nutrifood na tyzden.
@katarinka74 dobrydobrú deň ake mate a cena? Ďakujem
@majka10
2x jahoda
2 x lesne ovocie
2x tropical
3x vanilka
2x oriesok
1x latte
1x coko mata
2 x coko
2x porkova
2xhraskova
2x kuracia
Sampionova
Zeleninova
Kari
Za 60 e s postou.

Eate chcem dodat hlavne mi islo o schudnutie z brucha,ale bohuzial za tych 16 dni mam brucho stale rovnake neschudla som z neho ani cm...☹