Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@cililing1123 jasná odoved pre vsetkych co okolo toho polemizuju,,,presne s tebou suhlasim a aj som to sem pisala uz davnejsie,,,su len dve cesty bud chcem a som na CD alebo nie a nemozem ocakavat vysledky,,,a pre tych co chcu rady nech si precitaju cele forum, je tu vsetko popisane,,,po skonceni diety sa da krasne udrziavat vaha, ked vybehnu dve tri kilecka hore dam si odlahcovaci den alebo ked je spln ktory bude teraz 17teho treba si dat ocistny den-nic nejest len piť vodu a bylinkove čaje,,,ked sa chce cesta sa najde a ked nie vyhovorky sa najdu tiez to je cela veda,,,drzim palce vsetkym chudnucim aj nechudnucim aby kilecka nepribudali
@cililing1123 suhlasim,,,to je pekne napisane
@kokoska1408 urcite mala vacsi prijem energie ako vydaj,,,to je cela matematika, a mozno pred tebou jedla striedmo a kedju nikto nevidel šup sem keksik,tak chlebik, tam klobaska,,,myslim ze to poznaju vsetky chudnuce ze si tym presli ze ked zjem to co ma nikto nevidi tak to vlastne nema kalorie a nerata sa to, ale ono sa to rata lebo nase telo neoklameme,,,mozme olkamat okolie aj same seba ale telo neoklameme
@maros313 nemyslim si, ze jsem uplne mimo... zdravu vyzivu resim uz nekolik let. Pani o ktere jsem psala, zije v Londyne a tahle dieta tam byla silenej trendy hit asi pred cca 4lety, tak jako treba Herbalife... Kazdy kdo trochu premysli, ti rekne ze zhubnout treba 14kg za 3 mesice je pro telo sileny sok. .
@kokoska1408 ahoj, podla mna je kazda dieta nezdrava, ale ak clovek chce rychlo schudnut a namotivvat sa tak CD je super volba..... mam peknu plet, vlasy, super sa citim, jedina dieta kde som nemala problem s menstruaciou, ja som spokojna 🙂))) ale samozrejme, kazde rychle chudnutie nie je zdrave, ale ja som nemala chut zhadzovat tie Kila 2 roky 🙂))
@kapokapo ďakujem za odpoveď, trochu sa bojím každého rána, obeda, večere 😀, čo zo sáčku na mňa zasa vybehne 🙂 zeleninová chutila aj mne a veľmi, čoko tyčinku ešte nemôžem, tak to musím nejak prežiť. Kaše vôbec neriskujem. Dnes ešte skúsim zemiakovú polievku.... ja som totiž závislák na teplé jedlá 🙂
Ja som po vyskúšaní všetkých polievok a shakov, zostala len na zemiakovej a zeleninovej polievke a čo sa týka shakov, tak u mňa absolútna jednotka čokoládový 🙂 a zobrala som si aj jahodu, tú tiež zvládnem. Inak úplný hnus podľa mňa je tá chili polievka a šampiňónová, z ktorej ma asi najviac napínalo. 😝
liečim sa na ulceróznu kolitídu . Vie mi niekto poradiť, dá sa táto dieta dodržať aj pri tejto diagnóze .Ďakujem
prípadne má niekto podobnú skusenosť
dnes prva konzultacia 🙂 no s MM tu rozoberame ci ma zmysel zacinat pred Vianocami alebo radsej pockat ???
Vsetko nakupene a pripravene.... Vdaka za kazdu radu
@milka33be tiež som toto riešila, pretože sa takisto obávam Vianoc 🙂 ale predsa som začala hneď po konzultácii. Človek keď nechce resp. má aj obavu, či to zvládne, vždy si nájde nejakú výhovorku, teraz idú Vianoce, potom Silvester, potom mám narodeniny, poprípade potom má narodeniny/meniny niekto z mojich blízkych a bude oslava, potom je Veľká noc atď. 😀 aj v brožúrke, ktorú si asi dostala na prvej konzultácii, sú na strane 24 tipy
-nezačínajte v pondelok, začnite ihneď
-prestaňte sa vyhovárať na objektívne okolnosti (Vy ste sa rozhodla)
takže držím palce, už akokoľvek sa rozhodneš, len si to treba poriadne vsugerovať do hlavy a pôjde to, či budú Vianoce, alebo čokoľvek.... 🙂
Dobre rano, vaha stale udrzana, krasnych 66,7 kg pri 180 cm.... som spokojna, vcera som zjedla balik chrumiek a dia cokoladu..... tazky den bol 🙂))stravujem sa ale v 99% zdravo, teda jogurty, salaty, maso, tvaroch, vynimocne jem cestovinu, pecivo le teraz hrianky s cesnakom, lebo som chora, inac vobec, a ryzu a zemiaky taktiez len vynimocne...
Ahojte dievčatá, tak od dnešného dňa sa do boja so svojimi kilečkami púšťam aj ja. Pri mojej výške 162 cm, som sa nesprávnym stravovaním ku dnešnému dňu dopracovala k váhe 66,3 kg. Možno to nie je až tak extrémne veľa, ale keďže sa mi váha celý život kolísala v rozmedzí 50-55 kg, tak v tele s touto váhou sa už naozaj necítim dobre.
Viaceré z vás dosiahli úplne úžasné výsledky ... klobúk dolu baby. Ja by som idálne chcela zhodiť 15 kg, ale už aj pri úbytku 10 kg by som skákala od radosti ako blcha.
xminkax - pozerám, že ty si odštartovala 12.11., takže to máš predo mnou náskok iba 2 dni. Super, môžeme bojovať spoločne.
Takže si držme palce!
Ahojte ja som zacala v pondelok dnes uspesne 4den za mnou... mne to vobec nechuti ale vypijem to a je dobre 🙂 moj ciel je dat dole 35kg. Mozete mi povedat kedy budem moct jest tycinky a kase? lebo rada by som nieco pohryzla a nie len vypila... vdaka a drzte sa!
konecne mam ketozu po nejakom čase a je to velmi motivujuce, citim sa ako na zaciatku diety v aprili ked ma to motivovalo, tak dufam ze do vianoc vydrzim,,,a dala som si j 86% cokoladu, jasne ze nie celu a vecer tvrdy syr /ze mery-bol fantastikus/ origos holand,,,tak som rada lebo v ketoze mozeme byt aj nie len na CD ale vlastne ked sa neprekroci ista davka sacharidov, v paleo stravovani by to tak malo fungovat, mam sice stale 78,5 takzetych 8,5 by mohlo ist este dole, ale budem velmi stastna ked bude pred vianocami na zaciatku 6,,,ketoza ma nastartovala,,,musim to dat,,,drzte sa a nepolemizujte o diete, jednoduchoto chcite a vysledky budu a zdraviu tato dieta len prospieva, nehladajte chyby ale sposob ako to ide,,,pekny den a ozaj do Vianoc 39 dni
Dobre rano, vcera na obed Pizza, na veceru makrela udena..... vaha sa stale pekne drzi, 66,7kg uz drzim mesiac cca....
viete mi povedať názov a cenu tých testovacích prúžkov? viem, že to tu niekde je, v tejto diskusii, ale vôbec to neviem nájsť 🙂 nj, keď to má už 44 strán. Aj som googlila, sú rôzne, tak vôbec netuším ktoré 😒
mala by sa az od tretieho tyzdna, ale ty s tvojou pociatocnou vahou mozes isto aj hned,,,davala som si podla svojej chuti cca,,,