icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
lily2013
23. nov 2013

Ahojte kocky, ostali mi nejake produkty. Konkretne - shaky-1 x jahoda, 2 x banan, 2 x vanilka, 1 x maslova prichut. Polievky - 2 x zeleninova. Za kus 2,50 eur. Poslem na dobierku. Piste spravy.

ivka8787
24. nov 2013

@nikolka1986 si zvyknes.... Haha, ale podla mna nic nejedz nasilu. Cez sviatky, neviem, doktorka povedala, ze mozem, vianoce su vianoce, len sa mi pokazi ketoza a potom ro bude zase trvat 5 dni ked pride, este nie som rozhodnuta. Predbezne sa drzim planu, ze dieta, ale realita taka asi nebude 🙂 a co ty? Ako to planujes?

ivka8787
24. nov 2013

@minnie27 vydrzala??? 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
ivka8787
24. nov 2013

@nikolka1986 ahoj, nie nic take nehovorili, iba o bielej a zelenej zelenine

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
selema
24. nov 2013

@nikolka1986 po troch týždňoch ... ale kaše teda nič moc 😝 teda aspoň mne absolútne nechutili a tyčinky sú fajné, ale tiež len niektoré príchute (mne chutí karamelová, citrónová a brusnicová)

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
selema
24. nov 2013

@nikolka1986 prvé tri týždne som si mohla vybrať kombináciu buď 2x polievka a 1x kokteil, alebo opačne 2x kokteil a 1x polievka, tak si to nakombinuj aj Ty tak, čo Ti viacej chutí 🙂 prvý týždeň som bola úplne nadržaná na diétu 😀 a druhý a každý ďalší týždeň to bolo ťažšie a ťažšie 😉 keby som napísala, že som to vôbec neporušila, tak by som klamala 😉 jasné, že som porušila, ale to len také "mini ďobnutia" 😀 nikdy som to neporušila tak, že by som sa napchávala celý deň, skôr to bolo o tom, že napr. pri kŕmení malej som si ďobla z jej taniera a pod 😉

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
minnie27
25. nov 2013

@selema ahojcek, dakujem za napisane slova, ale hanbim sa sem aj napisat...nezvladla som to a cele dva dni som sa prejedala a teraz som hrozne nestastna a nviem co dalej?! Dnes je pondelok a neviem ci je teda moznost, ze by som zacala od zaciatku,alebo co 😔 poradte prosiiim....

minnie27
25. nov 2013

@ivka8787 ahojcek, pisala som sem ako to dopadlo, tak kukni.

selema
25. nov 2013

@minnie27 no jasné, že ideš ďalej!!! nevzdávaj to!!! teraz to už dáš!!!
Vytlač si z netu nejaké inšpirujúce foto a pripni si ho na chladničku (aj ja mám) 😉 😀 uvidíš, že to zaberie 😉

minnie27
25. nov 2013

@selema jeeej, ty si aka zlata!!! Uz aj popijam shake...nechcem to vzdat, lebo ja som takto nestastna...pred 7 rokmi inak 55 kg kocka, dnes sa radsej vyhybam spolocnosti a laske...

selema
25. nov 2013

@minnie27 presne viem, o čom píšeš ☹ aj ja som mávala krásnych 63 kg, CD som začala na váhe 103,6 kg 🙄 teraz mám 95,6 kg (po 6.týždňoch) a idem ďalej, cieľ mám jasný 😉
Neboj dáme to 🙂 možno "s odretými ušami" 😉 ale DÁME!!!!

minnie27
25. nov 2013

@selema to je krasny vysledok, gratulujem ti 🙂 a inak papavas aj vyvar a zeleninku, alebo iba 3 x cd?

selema
25. nov 2013

@minnie27 ďakujem 🙂 ale, mohlo by to byť aj lepšie 😉
3x CD (kokteil, polievka, tyčinka), zeleninu okolo 17 hod. keď ma chytí veľkýýýýý hlad 😀 vývar si nerobím, ani som ho neskúšala - ja nie som na vývary 😉

xminkax
25. nov 2013

Žienky otázočka, môžem používať koreniny? bylinky to predpokladám, že áno, ale skôr som mala najviac na mysli, mletú červenú papriku napr. 🙂 A čo morská soľ? V zložení golden vegetable je, tak preto sa pýtam. 😅

sonickaopicka
25. nov 2013

zeny aj ja sa chcem dat nato ale bojim sa ze dam zato vela penazi a vydrzim tyzden, od dnes chcem aspon dukanku zacat, postavila som sa na vahu a mam 107kg ty vole sama neverim tomu! dokonca aj pred takmer 7mesiacmi po porodne som mala menej, ja som este na materskej za tych 7 mes pribrala 10kg
strasne sa hanbim za seba, najradsej som doma v teplakoch, nikam nejdem..
no ved to vsetky dobre poznate predpokladam
potrebujem oporu, lebo mam pocit ze som zavisla na jedle!!!
chcem schudnut do vianoc aspom tych 7kg a samozrejme to ma najviac odradza od CD ze vianoce budem porusovat, preto chcem teraz dukana a potom od noveho roku by som rada CD, takto to uz dalej nejde ...
a najhorise na tom je ze odkedy som sa pristahovala k priatelovi pribrala som 27kg, oni tiez radi šrotuju a tu je furt plna chladnicka ...viem ze sa netreba na take vyhovarat ale je to sakra tazke pozerat na jedlo alebo na ostatnych ako jedia a vo mne "vrie" že nemozem a tak si od nervov dam 😢
potrebujem nejaku spolubojovinicku asi 🙂

lenkalienka01
25. nov 2013

@sonickaopicka ja som na to išla zo dňa na deň...proste som sa zaťala...myslím si, že oddiaľovanie nie je dobré, skúsila som to aj ja a len som priberala a priberala. Je hlavné, aby si prepla v hlave a povedala si, že si dosť silná , že to dáš. Spoliehaj sa sama na seba a na to čo chceš dosiahnúť. Ja som mala spolubojovníčku a nebolo to dobré...začala so mnou a stále ma deprimovala, že nechudne, že to nemá význam, že to nezaberá a potom čisto náhodou som stretla jej manžela a ten mi rozprával, ako moja spolubojovníčka doslova " žere " . Takže moja skúsenosť je, že treba sa spoľahnúť len na seba a na tomto fóre ti poradí veľa ľudí, ktorý si tým prešli a vydržali. Ja mám muža a deti. Varila som normálne a prepla som až tak, že keď som varila, tak som skúsila a " vypľula " , pretože som si povedala, že keď chcem 100 % výsledok, tak to musím 100 % dodržať a šlo to a teraz som šťastná, že som to zvládla. Na návštevach krútili hlavou, že si nič nedám, ani pohár vína...jednoducho mala som cieľ a ver mi, že ľudia, ktorý budú pri tebe stáť ťa ani núkať nebudú .... budú ťa podporovať , tak ako mňa môj manžel . Držím ti palce 🙂

sonickaopicka
25. nov 2013

@lenkalienka01 to ze ja podporu isto nebudem mat zo strany priatela a jeho rodiny, lebo aj priatel je prisebe a proste uz viem, ze on mi len povie mne sa pacis taka aka si a bla bla bla....svokra ked kupi nejaku lakocinu tak hned mi ju donesie, dakedy mam pocit ze akokeby naschval...mam to o to tazsie
cize na podporu sa od nich nespolieham, a bohuzial to je dost dolezite, jednoducho v tom budem musiet byt sama...a ty si kolko schudla? odradza ma dost aj to ze financne je to kurnik narocne, lebo my teraz prestavujeme dom a to zerie strasne penazi :(

lenkalienka01
25. nov 2013

@sonickaopicka ja som schudla zo 104 kg na 62 kg 🙂 a financne narocne sa mi to na zaciatku zdalo tiez, ale vlastne som setrila, lebo ked si spomeniem, co vsetko som jedla , tak ma to vyslo menej , ako strava - myslim tu doplnkovu...mc donald, zmrzlina, dobosky atd.... a po zdravotnej stranke mi doktor povedal, ze to co som urobila pre svoje zdravie je viac, ako keby mi niekto dal 3 miliony. A fakt mal pravdu. Vsetky vysledky mam OK...predtym to tak nebolo. Ja som to nerobila pre krasu, ale pre zdravie a jasne, ze konecny vysledok potesil mna, manzela a vsetkych okolo 😉

sonickaopicka
25. nov 2013

@lenkalienka01 fiiiha no tak to ti gratulujem a zavidim v dobrom, ja som na tom podobne tiez mam vysoku hmotnost a rada by som skoncila na takej ako ty, krasny vysledok, ako dlho si drzala? si aj porusila obcas?

lenkalienka01
25. nov 2013

@sonickaopicka dakujem 😉 drzala som ju necele 4 mesiace a neporusila ...vysledky ma hnali do predu a zamykali predo mnou ladnicku 😉 popritom som este cvicila, aby som zaroven spevnovala, aj ked musim povedat, ze to ubijalo viac, kedze som nemala tolko sil, ale dalo sa a cim viac pijes, tym mas menej vrasok a kožu pruznejsiu...ale to asi vies 😉

sonickaopicka
25. nov 2013

@lenkalienka01 je to az neuveritelne, lebo nie si prva co pise ze za 4mesiace dala dole cez 40kg, ale jedla si aj zeleninu popri CD?aj tu ich vegetu?

lenkalienka01
25. nov 2013

@sonickaopicka ano, zeleninu ....len bielu a zelenu a vegetu tiez 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená