Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte kocky, ostali mi nejake produkty. Konkretne - shaky-1 x jahoda, 2 x banan, 2 x vanilka, 1 x maslova prichut. Polievky - 2 x zeleninova. Za kus 2,50 eur. Poslem na dobierku. Piste spravy.
@nikolka1986 si zvyknes.... Haha, ale podla mna nic nejedz nasilu. Cez sviatky, neviem, doktorka povedala, ze mozem, vianoce su vianoce, len sa mi pokazi ketoza a potom ro bude zase trvat 5 dni ked pride, este nie som rozhodnuta. Predbezne sa drzim planu, ze dieta, ale realita taka asi nebude 🙂 a co ty? Ako to planujes?
@nikolka1986 ahoj, nie nic take nehovorili, iba o bielej a zelenej zelenine
@nikolka1986 po troch týždňoch ... ale kaše teda nič moc 😝 teda aspoň mne absolútne nechutili a tyčinky sú fajné, ale tiež len niektoré príchute (mne chutí karamelová, citrónová a brusnicová)
@nikolka1986 prvé tri týždne som si mohla vybrať kombináciu buď 2x polievka a 1x kokteil, alebo opačne 2x kokteil a 1x polievka, tak si to nakombinuj aj Ty tak, čo Ti viacej chutí 🙂 prvý týždeň som bola úplne nadržaná na diétu 😀 a druhý a každý ďalší týždeň to bolo ťažšie a ťažšie 😉 keby som napísala, že som to vôbec neporušila, tak by som klamala 😉 jasné, že som porušila, ale to len také "mini ďobnutia" 😀 nikdy som to neporušila tak, že by som sa napchávala celý deň, skôr to bolo o tom, že napr. pri kŕmení malej som si ďobla z jej taniera a pod 😉
Žienky otázočka, môžem používať koreniny? bylinky to predpokladám, že áno, ale skôr som mala najviac na mysli, mletú červenú papriku napr. 🙂 A čo morská soľ? V zložení golden vegetable je, tak preto sa pýtam. 😅
zeny aj ja sa chcem dat nato ale bojim sa ze dam zato vela penazi a vydrzim tyzden, od dnes chcem aspon dukanku zacat, postavila som sa na vahu a mam 107kg ty vole sama neverim tomu! dokonca aj pred takmer 7mesiacmi po porodne som mala menej, ja som este na materskej za tych 7 mes pribrala 10kg
strasne sa hanbim za seba, najradsej som doma v teplakoch, nikam nejdem..
no ved to vsetky dobre poznate predpokladam
potrebujem oporu, lebo mam pocit ze som zavisla na jedle!!!
chcem schudnut do vianoc aspom tych 7kg a samozrejme to ma najviac odradza od CD ze vianoce budem porusovat, preto chcem teraz dukana a potom od noveho roku by som rada CD, takto to uz dalej nejde ...
a najhorise na tom je ze odkedy som sa pristahovala k priatelovi pribrala som 27kg, oni tiez radi šrotuju a tu je furt plna chladnicka ...viem ze sa netreba na take vyhovarat ale je to sakra tazke pozerat na jedlo alebo na ostatnych ako jedia a vo mne "vrie" že nemozem a tak si od nervov dam 😢
potrebujem nejaku spolubojovinicku asi 🙂
@sonickaopicka ja som na to išla zo dňa na deň...proste som sa zaťala...myslím si, že oddiaľovanie nie je dobré, skúsila som to aj ja a len som priberala a priberala. Je hlavné, aby si prepla v hlave a povedala si, že si dosť silná , že to dáš. Spoliehaj sa sama na seba a na to čo chceš dosiahnúť. Ja som mala spolubojovníčku a nebolo to dobré...začala so mnou a stále ma deprimovala, že nechudne, že to nemá význam, že to nezaberá a potom čisto náhodou som stretla jej manžela a ten mi rozprával, ako moja spolubojovníčka doslova " žere " . Takže moja skúsenosť je, že treba sa spoľahnúť len na seba a na tomto fóre ti poradí veľa ľudí, ktorý si tým prešli a vydržali. Ja mám muža a deti. Varila som normálne a prepla som až tak, že keď som varila, tak som skúsila a " vypľula " , pretože som si povedala, že keď chcem 100 % výsledok, tak to musím 100 % dodržať a šlo to a teraz som šťastná, že som to zvládla. Na návštevach krútili hlavou, že si nič nedám, ani pohár vína...jednoducho mala som cieľ a ver mi, že ľudia, ktorý budú pri tebe stáť ťa ani núkať nebudú .... budú ťa podporovať , tak ako mňa môj manžel . Držím ti palce 🙂
@lenkalienka01 to ze ja podporu isto nebudem mat zo strany priatela a jeho rodiny, lebo aj priatel je prisebe a proste uz viem, ze on mi len povie mne sa pacis taka aka si a bla bla bla....svokra ked kupi nejaku lakocinu tak hned mi ju donesie, dakedy mam pocit ze akokeby naschval...mam to o to tazsie
cize na podporu sa od nich nespolieham, a bohuzial to je dost dolezite, jednoducho v tom budem musiet byt sama...a ty si kolko schudla? odradza ma dost aj to ze financne je to kurnik narocne, lebo my teraz prestavujeme dom a to zerie strasne penazi :(
@sonickaopicka ja som schudla zo 104 kg na 62 kg 🙂 a financne narocne sa mi to na zaciatku zdalo tiez, ale vlastne som setrila, lebo ked si spomeniem, co vsetko som jedla , tak ma to vyslo menej , ako strava - myslim tu doplnkovu...mc donald, zmrzlina, dobosky atd.... a po zdravotnej stranke mi doktor povedal, ze to co som urobila pre svoje zdravie je viac, ako keby mi niekto dal 3 miliony. A fakt mal pravdu. Vsetky vysledky mam OK...predtym to tak nebolo. Ja som to nerobila pre krasu, ale pre zdravie a jasne, ze konecny vysledok potesil mna, manzela a vsetkych okolo 😉
@lenkalienka01 fiiiha no tak to ti gratulujem a zavidim v dobrom, ja som na tom podobne tiez mam vysoku hmotnost a rada by som skoncila na takej ako ty, krasny vysledok, ako dlho si drzala? si aj porusila obcas?
@sonickaopicka dakujem 😉 drzala som ju necele 4 mesiace a neporusila ...vysledky ma hnali do predu a zamykali predo mnou ladnicku 😉 popritom som este cvicila, aby som zaroven spevnovala, aj ked musim povedat, ze to ubijalo viac, kedze som nemala tolko sil, ale dalo sa a cim viac pijes, tym mas menej vrasok a kožu pruznejsiu...ale to asi vies 😉
@lenkalienka01 je to az neuveritelne, lebo nie si prva co pise ze za 4mesiace dala dole cez 40kg, ale jedla si aj zeleninu popri CD?aj tu ich vegetu?
@sonickaopicka ano, zeleninu ....len bielu a zelenu a vegetu tiez 🙂