icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kika1892
6. dec 2012

@voskovka hej hej to je strasne sa s toho tesiim :D

riah
8. dec 2012

ahojte neviete poradiť už týždeň som stále na tej istej váhe ☹ a nie a nie dolu, chodíte aj cvičiť?

lenkaz357
9. dec 2012

@voskovka @kika1892
ahojte baby, tak pokracujem v pohodicke, nevazim sa, ale ked som sa vazila po 2 tyzdnoch, tak som mala dole 6 kilo. Porusila som sice dietu, ale nejako si z toho tazku hlavu nerobim. Bola som 2x na vianocnych trhoch, tak raz som si dala namiesto vecere loksu a raz cigansku 🙂 inak pekne dodrziavam. Ale uz si nabuduce nezoberiem kase, lebo mi je z nich zle. Bud nech mi daju polievky alebo tycinky, lebo ked vidim tu kasu... ufff. mam ich este na 9 dni, tak to musim s nimi dobojovat.

lenkaz357
9. dec 2012

@jajushkaa 12kil? waaau 🙂 tak to je krasne, gratulujem 🙂)

kika1892
9. dec 2012

@lenkaz357 joooj tak to super, ja som si bola zamenit polievky lebo mi vobec nechutia a zobrala som si kase a tycinky :D drzim palce ja som mala po prvom tyzdni o 3,7 kg menej som rada uvidime za 2 tyzdne 🙂

jajushkaa
10. dec 2012

@lenkaz357 nemusis oni ti ich vymenia za to co ti chuti 🙂

lenkaz357
10. dec 2012

@jajushkaa no kebyze to viem skor 🙂 nevadi, este ich mam 6, to uz nejako dojem 🙂

kika1892
10. dec 2012

@lenkaz357 ja som jej uz na druhy den diety pisala zepolievky chcem vymenit za nieco ine 🙂

zdenlka
11. dec 2012

ahojte, dietujem 4 týždeň a mám dole 6,5 kg som spokojná a idem ďalej, kaše o ničom, tyčinky sú v pohode a iné sa tiež dá, ešte chcem ísť dole 10 kg, obávam sa však vianoc či vydržím, budem sa snažiť, držte palce , respektíve držme si vzájomne place,

kika1892
11. dec 2012

@zdenlka to je super , drzim palce aby si vydrzala prekonala sa a cez tie vianoce :D aj mne to bude robyt problem ale vraj zeleninku ryby a hydinu smiem tak si dam na vianoce namiesto tolkych chodov rybu a zeleninovy salat :D

zdenlka
12. dec 2012

kika1892 dík daj tip, ako si pripraviť zeleninu aby bola jedlá, prípadne aj jedlá ktoré môžeme, ako a čím dochutiť, mám dochucovalo to som si kúpila s dietou, mám rada pikantné dá sa dochutiť aj na pikantno, dajte dobré rady a vlastné skúsenosti, myslím, že je fajn podporiť sa hoci len pár riadkami, držme sa!

kika1892
12. dec 2012

@zdenlka ja mam strasne rada cinsku kapustu alebo aj ladovy salat nakrajam si ho na tenke pruzky a zalejem zalivkov (cesnat s vodou ) nie kazdeu to musi chutit alebo si davam varenu brokolicu a mesko kuracie alebo rybu len tak nasucho s cerstvimi bylinkami si dam smazit na panvici co ma take pruzky t je akasi grilovacia ci aka

zdenlka
14. dec 2012

kika1892 dík, za tip neviem prečo, ale cesnak som doteraz nepoužívala pritom ho zbožňujem, 20.12. idem po 5 týždňoch na kontrolu, tak som zvedavá čo som dokázala a prípadne sa spýtam čo mi poradí ako dochucovať, musím si vymeniť tie kaše skúšala som no je to dosť zlé. ahoj a drž sa.

zdenlka
14. dec 2012

jajushkaa, ahoj chcem sa ťa spýtať ako dlho už bojuješ já 5 týždeň, ako budeš riešiť vianoce, doteraz som všetko dodržala podľa pokynov ale vianocie ma dosť trápia, porušiť alebo sa dusiť kašou a polievkou blbá predstava,
ty ideš krásne dole, já som pomalšia, ale to je individuálne, každé kilo dole poteší a do leta je ešte dlhá doba, tak si vzájomne držme palce a samozrejme aj ostatné kočky, ak máte dobré tipy ako si dietu spríjemniť dajte tip 🙂

zdenlka
14. dec 2012

Ahojte, má niekto skúsenosti čo po skončení, váha sa drží aj keď postupne začnem jesť, alebo je tam to riziko bojím sa totiž jojo efektu, jasne že zmením respektíve upravím stravovacie návyky, ale predsa ako po skončení, dík 🙂

alidion
14. dec 2012

ahoj, nie, neskusala som ju. ja mam dobre skusenosti s touto dietou http://www.dietyachudnutie.sk/diety-upravujuce-...

kika1892
14. dec 2012

@zdenlka mne dnes konci 2 tyzden , a na kontrolu pojdem az za tyzden ale som srasne rada bola som si kupit ryfle a tie co som pred tym ani len nezapla su mi velke tak som bola taka natesena ale aj sklamana lebo v mensom cisle ich uz nemali

borrka
16. dec 2012

Ahoj, chcem sa opýtať na to norbi update.mám tiex cukrovku, ux som bola aj na cambridge diet, schudla som 6 koloch ale jedla som normálnu stravu lebo mi bolo zle, ale cukor sa upravil.čo vlastne je to update, kupovali ste si vyrobky??? Teraz si uz dávam pozor co spapam, poraďte mi ďakujem 🙂

agropa
19. dec 2012

Ahoj všem,

držím CD 40tý den a mám dole rovných 10kg.Potřebuji shodit ještě 20kg.Mám stále 3 sáčky na den a zatím zvládám v pohodě.

zdenlka
20. dec 2012

Ahojte, 5 týždňov a 10 kg dole, super ešte ma čaká 8 -10kg aby som bola spokojná, sviatky dúfam zvládnem, mám povolené 2 jedlá, ale po sviatkoch zase na sáčky, všetky čo držíte CD , držím Vám aj sebe palce a pekné sviatky 🙂 🙂 🙂

katarinakatkakatuska
25. dec 2012

Ahojte, tak ako? Co mate nove? Ako ste zvladli Vianoce? Inak ... pekny zvysok sviatkov a stastny novy rok - nech sa nam dari 🙂!

agropa
1. jan 2013

Ahoj všem v novém roce,

Vánoce i svátky jsem zvládla dobře,dietu jsem neporušila a jsem tomu ráda.Dnes váha ukázala rovných 12kg dole,džíny měním za menší a pásek zapnu na poslední dírku (původně jsem zapínala na druhou).Mám velkou radost,začíná to být na postavě znatelně vidět.Doufám,že se daří i vám ostatním a dáte o svých pokrocích vědět.Ahoj.

lucijaaa
3. jan 2013

ja by som mala záujem o túto diétu a vie mi niekto poradiť, kde si to v Banskej Bystrici kúpim, alebo objednám???

renata19
Odpoveď bola odstránená
renata19
4. jan 2013

http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/zazracna-ca...
mam tam aj viac fotiek , preklikajte sa.....

natali50
6. jan 2013

Ahoj, už som na CD 4. týždeň a schudla som 5 kg. ale nedodržiavala som ju striktne, dala som si aj pizzu o 21 30 a kilá išli dole.

zdenlka
7. jan 2013

ahojte, 10.1. kontrola po 7 týždňoch, som zvedavá, ako to dopadne, cez sviatky som jemne porušila, no dozviem sa čo nevidieť, držme sa

kika1892
8. jan 2013

ahojte baby tak som bola 2 tyzdne na dovolenke kde som tuto cd porusila pretoze som tam nemala kokteile ale ani kilo som nepribrala spet , mozno to bude aj tym ze som dodrziavala pitny rezim a vlavne som mala vela pohybu 🙂

katarinakatkakatuska
10. jan 2013

ahojte 🙂. dnes som bola na vstupnej kontrole a nabrala si papanie na prve dva tyzdne. zacinam od zajtra. drzte mi palce. urcite to bude zaberak - hlavne zo zaciatku. bohuzial mam na to len mesiac, lebo o mesiac sa stahujem mimo krajinu... ale s doktorkou sme dohodli, ze to uvidime potom, co s tym. tak .... piste piste, ako sa mate?
PS: jedna intimna otazka ... bojim sa, ze budem problem so zapchou ... nepostretlo vas to?
vdaka, majte sa ;).

kilonka
11. jan 2013

Tak jak si čtu diskuze o dietách, tak se nestačím divit. Mnoho z Vás si chce zničit zdraví. Baby uvědomte si, že dietami to nelze řešit. Je potřeba upravit životní styl a jídlo. Diety jsou cestou do pekla. Základem úspěchu je vyvážená strava ušitá přímo na tělo a pohyb. Někde některá píšete, že jsi zhubla 18 kg za 3 měsíce. To už hraničí s anoraxií. Fyziologicky je únosné zhubnout 0,8-1 kg týdně. To vychází z metabolismu. Pokud je to více je to značně nebezpečné a je potřeba lékaře. Snaha zhubnout za každou cenu je nesmysl. Je nutné k tomu přistupovat s rpzumem. Už v jiné diskuzi jsem psala o kamarádce, která se cpala různými dietami a skončila na kapačkách. Teď ji doktoři dávají dohromady. Holky platí jedna zásada. Příjem se musí rovnat výdeji. Pokud hbnu musí být výdej o něco vyšší. Ovšem příjem nesmí nikdy klesnou pod základní metabolický příjem!!! Přečtite si o tom něco a pak nebudete blbnou. Například Jak zhubnout krok za krokem. nebo Dr. Cajthamlovou. Také tam některá píšete, že jste nepatrně porušila dietu a kila valila nahoru. To je důsledek těch nesmyslných diet. Každý dobrý ékař Vám řekne, že diety aa navíc instantní jsou k ničemu.