icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1111
10. jan 2014

ahojte prsim vas nasla som tuto temu no neviem o akej diete je rec mohly by ste mi ju prosim podrobnejsie opisat?velmi pekne dakujem

didietka
10. jan 2014

@mimi1111 skus si nieco pocitat na tejto stranke:
http://www.cambridgediet.sk/p/20

lubinka65
10. jan 2014

Ahojte,kocky zostalo mi 14 sackov CD diety,predam ich po 2 e 1 kus a 1kus GV po 8e,ak mate zaujem napiste mi na moj mail b.lubinka.b@gmail.com,v pripade zaujmu napisem kolko a co mi zostalo,ahojte a vsetkym chudnucim mooooooooc drzim palce,mate moj vellky obdiv.

sonickaopicka
10. jan 2014

inac zeny ste citali šarm, co magalova vykonala? 😀 😀 a vyhovara sa na nasu dietu 😠

didietka
10. jan 2014

@sonickaopicka co vykonala???

sonickaopicka
10. jan 2014

@didietka ja som to cele necitala, len svokra mi strasne chcela povedat ze drzala cambridge a ze to ma z toho, zapchali sa jej oblickovody alebo daco take, lebo nedodrziavala pitny rezim (pricom zapchate ich isto mala uz davno a tymto sa jej len pohli)vraj bola 3 dni v kome, no a sarm to opisal ako ze ju zruinovala dieta 😀

stanp
11. jan 2014

Tiež uvažujem nad tým sladidlom do vody. Lebo napr. včera poobede som mala takú neskutočnú chuť na sladké, že som skoro odpadla. Liala som preto do seba plné poháre vody, aby som zahnala ten chtíč. 🙂 A večer som to samozrejme zabila čoko šejkom. 🙂

Taaak a teraz už idem budiť zvyšok rodinky a hor sa na lyže. Ešteže chodíme non-stop. Deti chodia do lyžiarskeho klubu, takého celoročného - v zime lyže, v lete in-line / turistika. Tak teraz sa mi to aj celkom hodí, lebo víkendy by boli ťažké, kebyže som bola doma. Takto prídeme až okolo 13-tej, dám si polievku a odpadnem na gauč. 😀

didietka
11. jan 2014

@sonickaopicka pri problemoch s oblickami sa tato dieta ani nemoze drzat. A neverim, ze by sa kamen vytvoril pocas cca. 2 mesiacov. Je to dlhodobejsi proces. Nikto nevie od kedy ho tam ma a ci Cambridge je pricinou.

@stanp to mate super program. uzi si to. Uz vidim ako na svahu mixujes sejk 🙂

sonickaopicka
11. jan 2014

@didietka ved to som tym chcela povedat ze bohvie ako dlho to tam mala, to je tak ludia sa stale na nieco vyhovaraju, nie aby si priznali vlastnu chybu
@stanp ja som to vo vode mala len raz, neviem nejako ma to ani nenapadne si to dat do vody, ale mozno ked sa mi zunuje ten sterotyp sackovania a pitia tak si sam nech mam kus zmenu, skor by som chcela vyskusat ten stuzovac na shake-y aby z nich bol puding
poviem vam vcera mi bolo krasne a dnes rano, vona prazenice, parok, nakup vsetkych dobrot v 4 taskach som myslela ze sa rozplacem ☹ ale uz je po tom 🙂
pekny den prajem vsetkym CD-čkarkam 🙂

didietka
11. jan 2014

@sonickaopicka pozri, zvysok rodiny nech si je co im chuti. My vsak uz mame problem, mame nadvahu, musime s tym nieco robit. pockaj o 3 mesiace, budu sa ta pytat: A co mam robit, aby som schudol ako ty???
Nasi mali vcera tiez prazenicu a dnes sme tiez boli na nakupe v potravinach, zatial ale ziadnu krizu nemam. Ale je to len 3. den. Kupila som si kalerab, bielu redkovku, uhorky.
Dnes som mala cokoladovy sejk, ale zatial najlepsie boli ozaj ten vanilkovy a bananovy. Dnes na obed kuracio-hribova polievka. Bolo celkom dobra. Na veceru bude asi opat sejk - nejaky co som este nemala.
A stiahla som si cvicenia s Jillian Michaels, urcite sa na to dam, inak budem mat vsade ovisnutu kozu, a to by bolo z kaluze do blata.

stanp
11. jan 2014

@sonickaopicka Aký stužovaš na šejky? To som ešte nepočula. 😵

sonickaopicka
11. jan 2014

@stanp ja som to len volakde videla neveim ci na nasej stranke alebo ceskej, kukni na ich stranke
hej to mas pravdu, ja to inac zvladam fajn co som prekvapena, jasne ze ked vidim dakoho jest je mi vselijako, v pohode je to ked vidim jedlo ale ked niekoho mlaskat je to horsie, no a vona tiez, ale vsetko sa da vydrzat...
ja som dnes nejedla ziadnu zeleninu, len som vylovila 3 male kusky brokolicky z maleho polievoky a mala som 2x GV, 2x polievka (ta mi uz ide hore krkom) a teraz shake jahoda prvy krat, celkom sa da, ale top je aj tak mango a coko je dobry aj banan aj lesne plody, vanilka celkom ale pride mi dost umely, a kasa je supeeeer, do utorka mam uz len polievky, ziadny shake sakra 😠 to bude krute 😀
ja chcem tiez zacat cvivit ale ako sa poznam sama sa nedonutim, radsej by som chodila niekam na zumbu, ale vsetko je az v meste a to ja mam 30km, takze to neprichadza do uvahy a najma pri malom decku

bebuska1
11. jan 2014

Ahojte baby.Ja som začala min.stredu a rada by som schudla min.35kg.Citala som vaše príspevky a u nikoho som nevidela nastavenie 3+1.Mne bolo povedané,že môžem 3xCD(shake alebo polievku)a jednu porciu jedla-cca 100g bieleho chudeho mäsa,alebo rybu,nizkotucny cottage...a zeleninu.Prvý deň som jedla len CD,druhy+spenatovu polievku,treti +brokolicu s cottage a dnes +kuracie prsia s ladovym šalátom.A teraz som ostala taká zneistena,či je to ok ☹ A čo sa týka ketozy,žiadne papieriky som nedostala.Držím všetkým palce 😉

didietka
12. jan 2014

@sonickaopicka ahoj, to GV je ta ich vegeta, ci bujon, ci nieco take ze? A to si davas len tak s vodou? Ci ako to funguje, mne to ani neponukali, videla som to tam, aj myslim, ze ten stuzovac na pudingy som videla, ale myslim, ze to mi doporuci az neskor.

didietka
12. jan 2014

@bebuska1 ahoj. Ja si myslim, ze kazda poradkyna, dava kazdej ine zlozenie. Mne napr. povedala, ze mozem aj tu povolenu zeleninu a hned prvy tyzden mi dala aj kase. denne mam 3xCD + zeleninu. Viem, ze v BA zase maju kocky len 3xCD prvy tyzden alebo dva a nic viac, ani tu zeleninu. Mne napr. povedala, ze tu zeleninu preto, aby nedoslo k zapche, ze pomaha na peristaticku criev. A ja si myslim, ze ta zelenina je naozaj vhodna pri tejto kozmonautskej strave. Vsade nosim so sebou ocistenu nakrajanu salatovu uhorku a hrozne mi chuti 🙂
Ver svojej poradkyni, pripadne sa jej na to nabuduce opytaj, neboj ved oni isto citaju tieto fora, poznaju to.
A kedy mas ist na dalsie meranie, ake mas miery (ak ti to teda nevadi napisat)? A vitaj medzi nami 😉

sonickaopicka
12. jan 2014

@didietka tiez som si vsimla ze kazda poradkyna vie nieco ine, kazda rozdeli nieco ine, este ze mame toto forum, lebo inac by sme o niektorych veciach ani nevedeli 😀
ano bujon, das polku alebo 1 kavovu lyzicku bujonu do pohara alebo salky a zalejes horucou vodou, je to super mat po ruke ked ta napadne hlad, je to fakt chutne stoji 10€
@bebuska1 ak ti ich nedala, kup si v lekarni, ale ked neporusujes nepotrbujes ich, zbytocne z nich budes nervozna, alebo mozno aj naopak, aspon u mna je to tak, dala mi zopar, merala som si a myslela som si ze je to ako s tehu testom ze to hned vybehne, mne ukazalo az po case ze som v ketoze, a zase ked mi konzult vcera volala povedala ze to ma hned ukazat...tak ja uz neveim...ale viem ze musim byt v ketoze lebo neporusujem, obcas minimum zelky to sa moze, maso si nedavam, chcem to dodrziavat tak ako sa ma, lebo ako sa poznam ked raz daco obliznem alebo ochutnam budem to robit stale s vedomim ze mozem, a spustit sa nechcem, lebo tiez cchem schudnut 40kg ale aj 30 by stacilo ale dala som si zavazok 40 tak do maja tu s vami isto budem 😀
inac 3xCD alebo 4x CD + jedlo zvyknu odporucavat nad 110 az 120kg, ale moja konz vravela ze ona 4 nedava nikomu ani neodporucuje, lebo je to jednak drahe uz len na 3 nie to este na 4 tak povoli radsej to maso alebo zeleninu

sonickaopicka
12. jan 2014

inac zeny v tejto skupine sa tiez da dobre nabudit https://www.facebook.com/groups/186546891407224/ je sice po anglicky ale pridajte sa 🙂

didietka
12. jan 2014

@sonickaopicka
@bebuska1 ja tie pasiky tiez nemam, ale neporusujem a dnes je 4. den, takze myslim, ze od dnes by som mala byt v ketoze.
A ten GV chuti slano? Mne chyba nieco slane, sladkeho mame v jedle kopec, ale sol nikde.

sonickaopicka
12. jan 2014

@didietka ano je slany, a polievky tiez nie su sladke, mne uz idu hore krkom a dnes musim mat 3x polievka, sakra, som si to zle povymienala a do utorka mam uz len polievky, vrrrr
zajtra poslem mamu nech mi ide kupit mango a kasu nech mam aspon daco sladke

lakepake
12. jan 2014

@kapokapo ahoj ja som dala dole 17 kg ale este som cd ..........ako sa staravuješ teraz aby si nepribrala?

kapokapo
12. jan 2014

@lakepake ahoj, pocitala som Kalorie najprv, a teraz uz viem coho kolko mozen... ale musim sa trocha obmedzit, stale nieco pucim, ja som velmi na sladke a slane hluposti tak dia cokolada a Pop corn u mna ficia🙂Nejem pecivo, len vynimocne, ani zemiaky, ani ryzu . vsetko velmi vynimocne, cestovinam neviem odolat 1x tyzdenne a Sem tam si dam aj pizu, inac maso a zelenina ako obed, rano jogurt, desiata parky , sunka, olovrant cokolada 🙂 vecera Pop corn 🙂)))

stanp
13. jan 2014

Žienky, včera som neodolala a dala som si taký cca 10 cm kúsok klobásky domácej. Mali sme návštevu, tak som pre nich krájala a... 😀 Ráno som si spravila test a ketóza ešte silnejšia ako deň pred tým. Chvalabohu.. 🙂 Už sa ale hrešiť nechystám. 🙂

sonickaopicka
13. jan 2014

No krása, ja co nie som nikdy chora, dnes ma to postihlo, smrkam sopel, skriabe ma v hrdle, maly mi je chory aj moj chlop, nevadi prekoname to 🙂
akurat je cudne mi pit zimu vodu z flasky tak som si narobila ten ich pomarnacovy zazrak do vody, este nemam ani 1l v sebe, ide mi voda teraz tazko, mama mi okolo obeda donesie mango a na vecer skoricu s jablkom tak sa uz tesim, uz mi idu fakt hore krkom polievky,
rano som stihla naklepat a obalit risky /u nas rezne/ mame v dome majstrov robia nam elektriku, takze obed im servirujem ja 🙂
neporusila som ani sa nechystam, nejako mam strach z toho a zaroven respekt pred tym 😀
zajtra ma caka vazenie, tak dufam ze sa mi to vyplatilo

@stanp dobra bola ze? 😀 😀 😀 ja mam tiez nutkania, ale potom si predstavim ako to chuti a prehltnem slinu 😀 😀 a nejako ma to uspokoji 😀
inac tebe ketoza ukaze hned ako ju ocikas? alebo len po chvilke? (viem ze dost blba otazka, ale cikas do poharika a tak namocis, alebo priamo na papier)alebo je to jedno? lebo mne hned neukaze ketoza, som z toho nervna, az po hodnej chvili ukaze ruzovy papierik aj to najviac je ruzovy po okrajoch tej kocky

stanp
13. jan 2014

@sonickaopicka Výborná bola. 😀 Ja som si kúpila tie papieriky v lekárni. Normálne ich ocikám a ukáže to hneď. Dnes som mala takú sýtu farbu, že až. Tak sa vytešujem neskutočne. 🙂 Ja idem na kontrolu vo štvrtok a tiež som zvedavá. Inak aj mne voda moc nejde. Robím si čaj mätový, žihľavový, zázvorový. Skús, to je oveľa prijateľnejšie ako obyčajná voda.

martulkamarhulka
13. jan 2014

tak babulky opäť sa k Vám pridávam .pred polrokom sa mi vdaka tejto dietke podarilo schudnúť -32kg a teras som speť chcem to dotiahnuť do ciela ,ciel bol -40kg nakolko som mala velkú nadváhu .teras som už tretí den na dietke a docela to ide tak hádam ten mesiačik nejako zvládnem a ak uspejem tak sa opäť trošku pochválim 🙂

milka33be
13. jan 2014

@sonickaopicka @stanp @didietka

Ahojte spolubojovníčky 😉 ako sa dari ???
Ja zatiaľ odolávam všetkým nastráhám. Už to ozaj nie je ani tažké 🙂
Dnes som si po dlhej dobe obliekla nohavice, čo mi boli malé - no váhový úbytok sa nejako zastavil.... Uvidíme čo sa bude diať.
Nedala som si na začiatku žiaden konktrétny ciel, no teraz som taká namotaná že mam chuť to dobojovať
do 50kg hihihihihihihi 🙂

sonickaopicka
13. jan 2014

@stanp lenze caje a kava sa nezaratavaju do pitneho rezimu vraj

@martulkamarhulka super a za aky kratky cas si schudla 32kg? si aj porusila alebo nie? vitaj opat madzi nami 🙂 jasne ze zvladnes, ked to zvladam ja, tak to musi kazdy 😀

@milka33be co chces ist na modeling 😀 😀 😀 ze 50kg, kdze ja idem pomaly zo 110 tak keby som mala dat dole 50kg tak vam budem z telky kyvať 😝 😝 ako dlho si na diete? lebo su tu viacere a uz si nepamatam

milka33be
13. jan 2014

@sonickaopicka

😉 to som myslela ironicky 😉

Idem z váhy 89,7kg pri výške 164cm. Momentálne som sa dostala na 84 kg Začala som 2.1.

sonickaopicka
13. jan 2014

@milka33be no ja sa dozveim zajtra, ako na mna funguje tato dieta 😀

milka33be
13. jan 2014

@sonickaopicka

Držím palce 🙂