Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Za 10 dní -6,4 kg. Neskutočne sa tešííím... 🙂 @sonickaopicka Gratulujem. Áno, táto diéta vyžaduje veľkú sebadisciplínu, ale tie výsledky stoja za to. Nádhera.. 😀
@sonickaopicka super, krasny vysledok 😉
@cililing1123 tiez super 😉
@stanp a do tretice, parada 😉
Ja som dnes 9. den a som zvedava na utorok idem na meranie a vazenie, dufam, ze to dobre dopadne. Inak sa citim uplne v pohode. Energie mam dost, praveze sa mi zda, ze az moc. Zatial touto dietou vobec netrpim. Kazdy den si vyhladavam recepty, ktore si budem varit ked s dietou skoncim, aby som si udrzala vahu.
@ewka23 dakujem za infosky. Ja budem asi az 3 tyzdne na uplnej nahrade stravy, ale myslim, ze to zvladnem.
@jerry2 mozem aj na ten sr nick??, ja na cz nie som prihlasena a bez toho ti IP neveim poslat
@jerry2 napis mi ho prosim ta nechce sa mi to hladat v celom fore dakujem
ahojte baby, neviem či sem ešte patrím, podľa príspevkov súdim že ste tu samé "mládky",ale inú diskusiu som nenašla, vaša sa mi páči
tento týždeň som čítala o CD v Slovenke,myslím že je tam aj Maroš,či Marián a tiež pani Svetlana,obaja krásne schudli, a ja som sa nakopla tiež,našla som si najbližšiu konzultantku, už som bola na meraní a hlavne vážení fú,to bol teda šok,neviem či to funguje aj u vás tak ako u nás, tie cudzie váhy vážia viac ako moja, keciam, a teda už som aj vyfasovala 2-týždňovú dávku "stravy",začínam od pondelka 20.,budem tu teda rada diskutovať ak vám nevadí že mám už po 50-ke?,tiež mám otázku či má niektorá z vás skúsenosti s CD v takomto veku a tiež v menopauze, veľmi sa teším z vašich výsledkov pri vážení a to ma dúfam bude hnať aj pri mojich začiatkoch,držte mi palce...
@anes52 vitaj, ja mam sice o polovicu veku menej, ale problem to neni zaiden, ciel je ten isty u kazdej 🙂
@anes52 Si vítaná samozrejme. A rady ťa podporíme, píš, chváľ sa úspechmi, sťažuj sa v prípade krízy.. Vzájomná podpora je dôležitá a tu sme všetci na jednej lodi - vek nerozhoduje. 🙂 O veku sme sa tu nebavili, neviem, či je tu niekto v tvojom, ale myslím, že niekde v tejto diskusii tu boli aj také ako si ty a nespozorovala som rozdiel v chudnutí v porovnaní s mladšími.
@anes52 ahoj, ja som v podobnej situacii, som na diete sice len 4 den a mam dole len 2,5 kg, ale tesim sa z toho, ze vsetky tie opisovane tazkosti s dietou su akosi mimo mna, aj ked neviem, co bude dalej. Nemam vobec hlad, prave ze niekedy mam problem stihnut 3 jedla denne a mam tolko energie, co uz dlho nie. popritom cvicim 3x do tyzdna 2 hodiny a vladzem uplne bez problemu, fakt ze nechapem... ale vsetko je v hlave, staci, ked to tam prepne a ono to uz ide same. Koktejly si delim na 2 casti, 1 salka, asi o hodinu druha a to ma uplne zasyti na 5 hodin. drzme si palce a tesme sa na ten konecny pocit radosti a krasy 😀
Ahojte,
vsetky Vas tu pozdravujem, aj tie co su tu dlhsie aj kratsie. Super, ze je nas tu tolko, bude tu rusnejsie 🙂 Ja dnes 10. den 😉 Cez vikend si vraj mozem spravit aj nejake chude maso - mam morcacie, len neviem ako s nim chutne nalozit. Mate nejaky typ???
holky už sem vyčetla v čem tato dieta spočívá že prej nejaky jidlo z prášku ale to se teda nekde objednává?nebo přes nejaky poradce?a kolik taková dieta stojí?
Ahojte, chcem sa spýtať, môže sa pri tejto diete aktívne cviciť?
Lebo pri takom rýchlom váhovom úbytku tak jedine môže ovísať koža, nie?
Ešte mám otázku, je vhodné užívať aj nejaké vitamíny počas diéty? Myslím vitamíny Centrum
Ďakujem za odpovede.
@ratatooy "jedlo" sa nakupuje u poradkyni, skus pozriet. pokial si z Ciech tak si mozes vybrat poradcu tu
http://www.hubnuti-a-dieta.cz/
dieta stoji na dva tyzdne cca 125 Euro. + na zaciatku je poplatok za vstupnu prehliadku.;)
Ahojte baby, ja dnes 1.den. Zacinam s vahou 79,2 kg, ciel zhodit 15 kg. No, uvidime 🙂
@jj_anka nedoporucuju prve 2 tyzdne cvicit, a ked len chodza, prechadzky, ale ked to zvladnes mozes. Vitaminy ziadne, vsetko dolezite je v sackoch. vsetci tu pisu, ze koza neovisa, ale mozes dat k tomu kavitaciu, to je pri velkej vahe doporucene. citaj na www.cambridgediet.sk , je tam vsetko
Kavitáciu? k tomu? to mi prosim ta vysvetli, díky.
@milka33be sme na tom rovnako, ja som mala 16.1 meranie a 8,4kg dole
Ahojte fesandy, pripajam sa k vam 🙂 Na CD som uz 10 ty den, no zatial som lahsia len o 3 kg.. Vsetko dodrziavam, akurat si varim este zeleninove polievky z golden veget..
@jj_anka citaj www.beautycenter.sk, posobi na spevnenie aj celulitidu, spolu s lymfodrenazou. Zevraj je to super skombinovat.
Ahojte, smiem sa pridat? 🙂 Dnes 18ty den na CD - uplnej nahrade, avsak kedze som nenabrala odvahu postavit sa na vahu ked som zacala, netusim ako na tom som 🙂 - kazdopadne od minulej nedele - 2 kg - drzim prsty vsetkym (prave s vecerou - mangovym pudingom)
Ahojte kolko stoji prosim vas to vstupne vysetrenie? Dakujem Katka.

@kapokapo waw super no mas môj velikaaaansky obdiv.🙂 ale ja uz to nejako dobojujem 🙂 som stastna tym prvym 15 kg a teraz dam dalsich a bude .. uz len drzat.. kolko primas kalorii denne? Tipujem nejakych 1200 - 1500 ?