Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@didietka hej nemam ju, dost ma to prekvapilo kedze mam ketozu v podstate od jula minuleho roku iba stravou (stravujem sa paleo), drzala som v lete 4 tyzdne a zislo mi 7 kil tuku (opticky som vyzerala ze som schudla 15) a presla som postupne na paleo stravu, ketozu som maa v nedelu rano, poobede uplne slabu a dnes ziadnu. som s toho dost zaskocena, a na vahe kilo hore je to mozno tym ze idu moje dni, fakt neviem
@didietka
aha, jasne, dakujem 🙂
@didietka ph si nemeriam takze neviem, toto ma vobec nenapadlo, ale asi ani nie,pokial som sa stravovala normalne mala som problemy s travenim , momentalne sa citim vinikajuco,
rozmyslam ci to nema na svedomi podvedomy stres, sestra dnes porodila a od vcera som to tak nejak prezivala s nou po telefone,
Baby aj ja rozmýšľam nad cambridge dietou len mám takého červíka pochybnosti, že či to naozaj funguje....možno ste to tu už rozoberali....postupne čítam všetky príspevky, pls dajte nejaké info ohľadom tejto diéty.... ešte hľadám poradcu z okresov Topoľčany pp. Nitra tak ak máte niekto osobnú skúsenosť s niekým z týchto okresov dajte pls. vedieť.
ĎAKUUJEM 🙂 🙂 🙂
@didietka ahoj, ako ma vyzerat to ph ked je v norme? mam ketozne pruzky a tam je 7 dielikov a viem ze jedno z nich je pH, len nemam kelimok tak som len tak kukala na nete ale nedopracovala som sa ci ho mam dobre alebo nie
Ešte ma zaujíma koľko eur v priemere stojí táto diétka mesačne a ako to vlastne funguje DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
@jajalinka 10 eur stoji prva konzultacia ktoru musiš podstupiť a strava na 1 mesiac stoji 252 papaš teda vlastne pijes na zaciatku dva sladke napoje shake a jednu polievku potom sa pridavaju kaše a tyčinky ja kaše nemusim ...🙂 ale bližšie info ti da tvoja konzultantka ...🙂 tak hor sa do toho
ahoj ja by som chcela zacat cd,hladala som v Ba aby som sa mohla prihlasit ale nasla som len kontakt do Petržalky a to mam dost od ruky namate kontakt niekde v Ružinove? dakujem
@sonickaopicka ale moja a kde si bola že sa neozývaš, ako pokračuješ? 🙂
Maros a skusene cd-dieterky, kolko trva prechod na normalnu stravu? ako to musi prebiehat?
@elenamarek hm, v Bratislave asi inde ako v Petrzalke nenajdes...aspon som o tom nepocula doteraz...
Dakujem nasla som na Teslovej 33 super uz som aj objednana 🙂
ahojte baby, tak ako pisal Maros313, merajte ketony nie pH (aspon nie v tomto obdobi), ak mame vela ketolatok tak ich nespotrebovana cast pH krvi znizuje..., to by sme asi neboli spokojne 🙂 zajtra mi zacina tyzden s extra porciou, huraaa 🙂
Ahojte dievky, ja citam vas blog odkedy som zacala. 9 dni a - 6 kg ,drzala som sa...dnes je 10.den a ja som jedla! teraz sa hanbim, aj mi je zle samej zo seba. doobeda silna ketoza, isto som ju zastavila, ja koza..kedy sa mi spusti? poznate to niektora?
Hlásim návrat z prvého merania po týždni. Mínus 3kg a všetko len z tuku, žiadna voda 😀 😀 😀
😀 tak som rada, ze sa na tom bavis a uz sa bavim aj ja... budem sa dalej drzat 😉

@martina8026 dnes 18. den