icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lala11
13. feb 2014

@maros313 dal si si cez extra tyzden aj na obed napr.kusok ryby a aj na veceru, dodrziaval si to fakt striktne ?

bernadette
13. feb 2014

@elenamarek gratulujem! 🙂

elenamarek
13. feb 2014

@bernadette dakujem potom daj vediet jak si dopadla po vazeni docela sa to da len si chcem kupit tie tycinky chcem zacat chodit plavat kupila som si vstupenky do Senca na 3 hodiny a nech mozem nieco spapkat potom 🙂 aby som neodpadla

maros313
Odpoveď bola odstránená
radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
elenamarek
14. feb 2014

@radkovadanka posielam link zalezi od toho aky program si zvolite http://www.cambridgediet.sk/p/6

elenamarek
14. feb 2014

ahoj babenky pekného Valentína prajem 🙂 Joj ja dnes v obchode som mala také nutkanie si kúpiť mozarelkové guličky s pažitkou asi 3x som sa vratila k nim ale odolala som 🙂 Minulý týždeň som tak odolávala pri krevetách 😎 Tak som išla za odmenu na pedikúru 🙂 a za dnešok som sa objednala na gelové nechty nech sa niak odmením 🙂 za dalších 10kg si darujem novú farbu a ostrihanie 🙂

martina8026
14. feb 2014

26.den niečo cez 6 kg.dole,moc ešte nevidiet...ako pokracujete?

didietka
14. feb 2014

@martina8026 ahoj, ja som dnes 37. den a mam -9,6kg.

martina8026
14. feb 2014

@didietka tak to je parada,vsimlo si okolie zmenu?

didietka
14. feb 2014

@martina8026 ano, velmi. musela som uz vyhodit nejake veci zo satnika, boli mi obrovske v oblasti pasa. A od dnes nosim aj o cislo mensie rifle 🙂

martina8026
14. feb 2014

@didietka to je perfektne,dufam,že aj ja budem mať takuto zmenu

didietka
14. feb 2014

@martina8026 urcite ano, z kolkych kg ides a na kolko? a z 96 na 66 😎

martina8026
14. feb 2014

@didietka zo 75,9 na 60...brucho je bez zmien,aj boky...zatial

didietka
14. feb 2014

@martina8026 vidis, to ja uz pri 75kg budem oslavovat 🙂

anes52
14. feb 2014

ahojte všetci, tak ja dnes po vážení, za 26 dní -8,9 kg, konečne sa pohli aj tuky vonkajšie aj vnútorné, dúfala som že to bude viac ale čo už, od pondelka extra týždeň, až sa ho bojím, neviem či sa ustrážim iba na tom čo môžem,tak teda držte sa všetci, do trvalého schudnutia 😉 !

lala11
14. feb 2014

@didietka ahoj, ako si sa dostala spat po extra tyzdni na 3 x CD? ako Ti to slo? me tyzden konci v pondelok a potom mam ist zas len na 3 x CD. Aj Ty si to tak mala ?

didietka
15. feb 2014

@lala11 ahoj, ja som sa nevratili k 3xCD, ani mi to poradkyna nenavrhla, povedala mi, ze sa mi pocas toho tyzdna krasne pustili vnutorne tuky, dovtedy mi vzdy isli len o nejake 2 jednotky a pocas tohoto tyzdna o 10 jednotiek. Povedala mi, ze jej cielom nieje drzat ma co najdlhsie na co najviac praskoch ale cim skor sa vratit spat k beznej ale zdravej strave. Uvidim tento tyzden na vazeni, co mi povie.

jajalinka
15. feb 2014

@didietka prosím ťa a kam chodíš k poradkyni.... myslím mesto

didietka
15. feb 2014

@jajalinka chodim do TN.

jajalinka
15. feb 2014

Čawes 😅 od včera som aj ja na CD 🙂 zatiaľ celkom ok, dá sa to vydržať...už som bola v živote aj hladnejšia haha ....dosť ma bolí hlava dnes aj včera .....shake mňamky ...polievky 😝 vôbec mi nechutia aj ked je pravda, že som mala len dve "sorty" no už teraz mám odpor, ked si spomeniem na zajtrajší obed...poradkyňa mi povedala, že musím mať aj jedno aj druhé .... skúsenejší poradte mi čo s tými poliekami na mňa sú veľmi slané ale že fakt moc
DAKUJEM za reakcie a odpoved 😅 😝 😀

zuzikboc
15. feb 2014

@jajalinka Mne poradkyňa povedala, že keď mi polievky nechutia, nemusím si ich brať a aj tak robím. Radšej som si pre slanú chuť kúpila u nej CD bujón, ktorý mi chutí, nenahrádzaš ním jedlo, ale môžeš si ho dať hocikedy a ešte aj trošku zasýti (alebo oklame prázdny žalúdok 😀 )

jajalinka
15. feb 2014

@zuzikboc a aj chudneš, lebo mne povedala poradkyňa, že je dôležité brať aj to aj to.... no vyskúšam ešte zajtra a uvidím

fate_girl
15. feb 2014

ako velmi vplyva pitny rezim na chudnutie? ja mam velke problemy s nim... nikdy som nebola naucena tolko pit a nejak si to neviem ustriehnut prve 2 dni som sa drzala, ze som vypila cca 2-2,5 l vody ale napr. vcera a dnes to bolo ledva okolo 1-1,5 l :( som na CD len 4 dni hlad nejak nepocitujem, len po polievkach som hladna a to som vzdy "zapila vodou" a dnes som sa postavila na vahu a len 1,5 kg dole... som myslela, ze to pojde trosku rychlejsie... len som zacala nad tym uvazovat, ze ci problem nie je v tom piti a inak dnes som si robila pruzok na ketozu a zo 6 policok bola na 4tom, tak neviem ci to je ok zatial alebo nie...

anes52
15. feb 2014

@fate_girl pitie vody min.2,5 l je veľmi dôležité, nielen vzhľadom k chudnutiu ale aj zo zdravotného hľadiska, týka sa to aj vylučovania moču a stolice, musíš sa donútiť piť, viem o ženách ktoré málo pili a mali problém s ľadvinami a diétovali, zvykneš si, ja to robím tak že ráno nalačno vypijem 2x 3 dcl., v práci si naplním 1,5 l fľašu a lievam si ,kým idem domov vypijem celú, doma si naplním ďalšiu, skúšaj pridávať postupne, ale ešte raz je to dôležité 😵

didietka
16. feb 2014

@fate_girl suhlasim s anes52. Voda je zaklad, vzdy som si myslela, ze su to len reci, ale je to tak, je to to najjednoduchsie, co mozeme spravit pre svoje zdravie. Tiez som sa ucila pit. Ak mas android mobil, skus si najst aplikaciu water your body, tuknes si tam zakazdym ked vypijes vodu a na konci dna vies presne kolko si vypila + kazdu chvilu ti to pripomina, ze sa mas napit. je to skvela vec a nic nestoji. na kazdych 25kg telesnej vahy potrebujes vypit 1 l vody.
Voda je pre chudnutie podstatna!!! Neboj, naucis sa to. Vezmi si bud flasu, ako pisala anes a vypi denne 2 flase, alebo skleny pohar a rob si ciarky. Najdi sposob, ktory ti bude vyhovovat. Kym sa naucis pit vodu, trva to aj mesiac.

cililing1123
16. feb 2014

@fate_girl ako napisala anes52, musis vypit min. 2,5 l. lebo mozes dopadnut ako jedna znama herecka, ktora potom odsudila vsetky diety - ale bola prave na CD - nedodrziavala pitny rezim a skolabovala. takze sa donut, pitie bolo aj pre mna najhorsie, ani nie hlad, ten som nemala. lenze ja som v praci na cestach a bolo pre mna velmi velmi tazke vypit 1,5l, ked nemozes chodit na wc kedy chces ☹

infokonik
Odpoveď bola odstránená
sonickaopicka
16. feb 2014

hlasiiim sa, aj napriek kazdodennym drobným porušovačkám to ide dole 🙂

didietka
16. feb 2014

@sonickaopicka ahoj, som na teba myslela, ze si tu dlho nebola. Som rada ze bojujes. Supeeer