Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@didietka.. tak držím palčeky!!!! 🙂
@janula10 ja tie tyčinky tiež mám rada ale neviem či by som chudla aj keby som jedla niečo ine ako CD. Mne sa v sobotu zastavila ketoza lebo som 2 obložené chlebíčky, už som to nemohla vydržať. Do dnes rana som ketozu vobec nemala, nič navyše nejem a zase ju strácam. Neviem čo robiť
Baby moje.. bola som na meraní... za 2 týždne na váhe -5,3kg, šli dole aj tuky vnútorné aj vonkajšie, svalovina zachovaná :D
cez prdel vraj 5cm... tak bojujem ďalej, motivovaná som :D
Aj vám držím palce!!!
Ahoj, dnes na vážení po 14 dnech - 6,5 kg 🙂, dostala jsem navíc k 3xCD 100g bílkoviny. @jennna super 🙂
@7104282570 blahoželám, super výsledok, len tak ďalej 🙂
Ahojte, tak ja mám dnes 11 deň a -6kg, dúfam že to pojde aj ďalej 🙂
super baby!!!
@veronika255 a ako ti chutí? je to lepšie?
ahojte, ja som držala túto diétu pred pár rokmi, viem, že funguje, ale koľko sa dá zhodiť za 1 týždeň? lebo rozmýšlam, že si objednám ten balík na 7 alebo 5 dní. oplatí sa to, dá sa schudnúť pár kíl aj za také krátke obdobie? nechce sa mi trepať ku cambridge poradkyni....
@zuzana110 bielkovinovadieta.eu alebo http://5dnovadieta.sk/
Som chora, ale nevadi ... Moja bilancia po ukoncenom 5. tyzdni chudnutia -12 kg. Mam za sebou aj extra tyzden. Tesim sa nesmierne !!! Keby to tak islo aj nadalej 😀
@leony83 Ahoj, na tej stranke čo si napisala je tá istá dieta? Však to nie su tie polievky a koktejly z cambridge diety. Alebo sa mylim?
@veronika255 obala názov je iný, ale zloženie je rovnaké 😉 aj chutia rovnako
viem, že napr. v Izraeli a USA sa dajú kúpiť tieto bielkovinové diéty aj v bežných lekarniach. a zloženie je skoro rovnaké
Ahojte,
tak ja som dnes oficialne ukoncila CD. Moje vysledky: 79 dni, 3tyzdne 3xCD, 5 tyzdnov 2xCD, 4 tyzdne 1xCD, -15,5kg, ruky -5cm, prsia -10cm, brucho -13cm, boky -10cm, stehna -7cm. Z cisla 46 som na cisle 40/42.
Viem, ze by sa bolo dalo aj viac, keby som bola dlhsie na 3xCD, ale mne to takto vyhovovalo a brala som to len ako start. Este musim dat dole 15kg, ale to uz chcem zdravou stravou a sportom.
Tak sa hlásim po dnešnom"meraní", som trochu sklamaná ale vraj sa to stáva a niektoré aj tu píšete že stojíte na jednej váhe, mne síce klesla o -1,4kg,, ale som úplne bez prehreškov a zdá sa mi to málo, ale na druhej strane mi šli dole cm a síce prsia -2, pás -8, boky -4,, skutočne som dnes obliekla nohavice ktoré som nemala na sebe asi 5 rokov a pred mesiacom mi boli malé.Tak teda zase do daľších úspešných dní nášho spoločného chudnutia veľa pevnej vôle a vytrvalosti nám všetkým 😀
ahojte, tak ja som po extra týždni, teda celkovo 5týždeň CD za mnou.
Pre lepšiu prehľadnosť, začínala som na váhe 85,2kg (pri výške 180cm), včera na vážení som mala 78,2kg.
Neviem prečo ale mám pocit, že doma mi váha ukazuje vždy o 1kg menej, a to mám digitálnu :D Ale v princípe je to jedno, sumár za 5týždňov -7kg.
Ešte si dávam 4týždne 3xCD, chcela by som tak na cca 70kg sa dostať a potom tiež postupne prechádzať na 2xCD
@99koalka99 😀 Aj moja digitálna váha mi doma ukazuje o kilo menej, v tom istom oblečení a pár minút pred vážením u poradkyne 😉
Inak, moja bilancia je 15 kg za 8 týždňov, aktuálna váha 77 kg, predo mnou ešte 12 kíl. 🙂 Z veľkosti 46 na 40/42 😀 A keď sa zbavím tých posledných kíl naviac, mám od manželíka sľúbený kompletný nový šatník 😀 😀 😀
@didietka ahoj ,tak sumarizujem za 68 dní mám dole -18 kg, prsia - 11 ☹ ,pás -18 🙂 ,boky -17 😀 ,keď sa tak teraz na to pozerám vlastne je to celkom slušné, len škoda že ja to neviem tak ako ty, ja keby som začala papať tak sa bojím že by som nemala mieru, takto mi to vyhovuje, neviem ako to bude keď skončím s CD, ale to budem riešiť až potom, tebe držím palce a dúfam že nás budeš informovať o tvojich úspechoch aj ďalej, som veľmi zvedavá či nebudeš priberať, určite píš, aspoň každých 14 dní ohľadom váhy a mier a samozrejme dúfam že do diskusie sa budeš zapájať stále 😲
@anes52 teda ty valas, je vidiet ze neporusujes a ides naplno, klobuk dole, fakt 😉 Dakujem ti za povzbudenie, sama som zvedava ako to pojde, ale pevne verim, ze teraz dam cca 8-10 kg dole sama a potom tych zvysnych 5kg mozno dorazim s CD, uvidim, hlavne aby vaha isla dole. Bude to boj.
@zuzikboc super motivacia 🙂 Ja som si teraz bola pozerat nejake veci a stale si neviem zvyknut, ze nemam hladat 46 ale len 40/42, je to super, hned mame vacsie moznosti 🙂 Tak nech ti to aj dalej tak pekne ubuda 🙂
ahojte, tak to nejako zhrniem. Dlho som tu nebola ale stale pokračujem v CD. Po 60 dňoch mám - 16 kg, prsia - 19cm, pas - 18 cm, brucho - 17 cm, boky - 16 cm, stehno - 9 cm. Stále som bola na 3 x CD, 5 týždeň som mala extra týždeň a občas ale fakt len zriedkavo som si miesto nejakého jedla dala mäsko so zeleninou, napríklad ked som mala oslavu. Teraz som až začala 2 x CD plus jedno jedlo, som zvedavá čo to spraví.
Ahojte. Chcem sa spýtať ci ste spokojne s CD(resp. ako to funguje po skončení diéty, kolko krát chodíte popritom cvičiť a podobne). Veľa som o nej počula a uz dlhšie sa rozhodujem či sa do toho pustiť alebo nie. Mam 16 rokov a neviem ci je táto diéta vhodná aj pre takých mladých ľudí. Mam 170 cm a 75 kg. Budem rada ak mi poviete vaše skúsenosti. Ako tu tak čítam všetkým vam to ide velmi dobre a ja vam naďalej držím palce a hlavne prajem pevnú vôľu 🙂

@jennna ja som dnes 77. den a dole mam 15 kg, 3 tyzdne 3xCD, 5tyzdnov 2xCD a teraz 4 tyzdne na 1xCD ketozu mam stale, este chcem schudnut dalsich 15 kg, ale uz bez CD. V piatok s CD koncim 🙂