Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@didiana_27 ... určite sa poraď s oficiálnou poradkyňou, ja som sa ničila diétami od 14tich... a dosť to poznačilo celý metabolizmus... za opýtanie nič nedáš...
Aj ja by som dáke šejky a kaše pokúpila, ak máte niekto nazvyš... vďaka.
ahojte, rátate si do pitného režímu aj čaje?
minulý týždeň som bola na konzultácii a od piatku idem na to. Mám si prísť kúpiť sáčky, ktoré budem jesť iba večer, poradili mi schudnúť 2 kg, teraz mám 62 pri výške 168cm. Som zvedavá, potrebujem dať dolu brucho a trochu ženské problémové partie na bokoch...
@99koalka99 ano, ja si ratam caje, ale pijem len bylinkove. Ale snazim sa kazdy den vypit min. 2 litre cistej vody a k tomu potom liter caju.
no ja pijem tiež biele,zelené,bylinkové, všetko bez cukru, citróna len ja vypijem denne tak 0,5-1liter a čaju a tak 2litre vody, celkovo denne vypijem 2,5-3litre a poradkyňa mi povedala, že to je už veľa, tak ma len zaujímalo či sa rátajú aj tie čaje.
Ahojte dievčatá, mám zvyšné shaky a polievky 5x chicken mushroom, 5x mushroom, 5x vegetable, 2x shake butterscotch, 1x toffe walnut ak by ste mali záujem, donesiem v rámci BA 🙂 za 2,50 každá. Kto má vážny záujem prosím napíšte do správy ďakujem 🙂 Ostali mi pri nedokončení mojej diéty... už som to dosť často porušovala, bola som na úplnej náhrade stravy 4 mesiace, tak som si povedala, že stačilo 🙂 S výsledkom som veľmi spokojná, určite sa na to dám neskôr znova, len mi to už príliž zaťažovalo moju peňaženku, kedže som prišla medzičasom o prácu.
Neviete mi prosím poradiť niejaké centrum alebo poradkyňu ktorá sa týmto zaoberá niekde v KE? Ďakujem 🙂
Holky nevíte kde bych mohla v okolí Brna získat kurz na cambridge diet??? Chtěla bych být poradkyní, jelikož vím, že to 100% funguje. Teda aspoň na mě 🙂 a to je co říct.
Dnes prvý deň na CD.Bolí ma brucho,kríza.Musím vydržať a bude lepšie.🙂
Prosím Vás ako si robíte tie kaše? Ja som ju mala úplne vodovú.A nedala som moc vody.
@lenkasan Aj ja som mala tie kaše riedke ale keď chceš niečo hustejsie tak tá vanilkova mliecna ryža je hustá a mne celkom chutí.
@veronika255 ja som simju aj zle robila. Musím sa veľa učiť.🙂Koľko si už na diéte a koľko si zhodila. Ja som dnes začala, ale neurobila som dobre.Ráno som bola darovať krv a do toho diéta tak som akoby ma prešiel valec.:(
@lenkasan ahoj, mne kaše celkom chutria a robím si ich tak že v miske vysypanú kašu, teda prášok zalejem 150 ml vriacej vody, najskôr trochu rozmiešam vidličkou a potom rozmixujem ručným mixérom, takým obyčajným cestovným na baterku, za 5 € z Lidl, nechám vychladnúť 15-20 min. a potom papám, celkom rada ju mám na večeru, lebo ja som dlho hore a mám pocit že ma zasýti nadlho, samozrejme musíš veľa piť aby "nabobtala" a bola si nasýtená nadlhšie ale prečo začínaš kašami, nechutia ti koktejly?
ahoj, hlásím po 19 dnech dnes vážení 8,7 kg dole :D
Baby necitala som celu diskusiu tak hodim otazku. Da sa CD riesit iba cez nejakeho poradcu,ci sa to da objednat ako "krabickova" dieta? Kolko to asi stoji? Uz pokukujem dlhsie,tak chcem vediet nejake infosky od ludi,co s tym maju osobnu skusenost. Dakujeeeeem 🙂
@ zuzana 1, tato dieta se dá koupit jen přes poradce, na 14 dni 3066,-Kč 🙂
@zuzana_1 no my väčšina čo tu sme, sme začínali najprv na 3x CD denne, nič iné a teda 3x3eura=9eur denne x 7dní = 63EUR na týždeň 🙂
Ja osobne si vždy beriem stravu na 2 týždne hoci na kontrolu chodím každý týždeň.
kaše,polievky,shaky sú po 3 EUR/ks
a tuším tyčinky 3,50 EUR/ks
Ja som tyčinky nemala, ani iné veci z CD nápoje a pod.
@99koalka99 dakujem za info. Len sa este spytam,na aku kontrolu chodis?
@zuzana_1 no táto diéta funguje len cez konzultantov, nedá sa to kúpiť cez net, treba sa osobne nakontaktovať a najprv je vstupné vyšetrenie za 15eur, kde ťa pomerajú, povážia...vezmeš si stravu a potom podľa toho ako sa dohodneš budeš chodiť na kontroly kde ťa budú znova merať/vážiť.
@lenkasan Ja mám dnes 16 deň, mám dole 7 kg, myslela som že to bude viac ale aj s tymto som zatiaľ spokojna. Zeleninu nejem žiadnu, som iba na 3xCD.
ahojte... tak ja som trošku sklamaná, mám za sebou 3t, dnes merania.. na váhe ani ťuk, ani gram posledný týždeň.. vraj je to bežný jav... možno preto, že do seba nedokážem naliať toľko vody, neviem... ale v páse mi šlo vraj dole 4cm posledný týždeň.. ale celkovo už aj okolie pozoruje zmenu, tak hádam je to fakt ten jav, že váha na chvíľu stagnuje, ale miery sa zmenšujú..... ale nevzdám sa 🙂
Ostatným úspechom gratulujem!!!
@veronika255 7kg za dva tyzdne- ved to je super!!!! normalne ma zaujima, co si cakala, netreba mat uplne nerealne ocakavania, zdeptaju ta a bude po uspechu. Tes sa ako sa to pekne rozbehlo 😉
@veronika255 tak to si super. Ja si dávam brokolicu, bielu reďkovku, cuketu.

@kacula22 este mas na predaj shaky polievky a kase?