icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lenkasan
3. apr 2014

@zuzana_1
@99koalka99 máš pravdu s tými cenami. Ja som si brala ešte nápoj brusnicový a ten je + 10 eur

jennna
4. apr 2014

@fate_girl ... viem, že aj ty si tu opisovala stagnáciu váhy, ako si na tom teraz? rozbehlo sa to?

fate_girl
4. apr 2014

@jennna ano rozbehlo, u mna stagnacia bola kvoli tomu, ze som bola chora a brala som sirup proti kaslu a ten cukor, ktory obsahoval, mi zastavil chudnutie... teraz je to uz ok... dnes som bola po tyzdni na prevazeni a 2,3 kg dole po 7 dnoch, takze sa tesim... uz len 9 kg a som v cieli :D ale inak co sa tyka ketozy, tak ju mam uuuuuplne ze slabulinku, dalo by sa povedat, ze skoro ziadnu... ale nevadi, tuky idu dole a to je podstatne 🙂

fate_girl
4. apr 2014

inak zienky neviem ci viete, ale od 1.4 su tycinky za 3 eura 🙂 takze 0,50 centov usetrenych 🙂 a o take 3 tyzdne bude novinka, ananasova tycinka.. tak musim potom vyskusat aka bude 🙂 vraj bude len taka polovicna oproti tymto normalnym, ze taka ku kavicke, takze 3 CD a plus 1 tuto tycinku budeme moct 🙂

veronika255
4. apr 2014

@lenkasan A chudnes aj keď ješ zeleninu? Ja som iba raz skusila si dať trochu kalerabu ale nič iné

lenkasan
4. apr 2014

@veronika255 som 3 deň tak ti neviem povedať, ale čo som veľa prečítala aj na anglických strankach, tak aj kvoli črevám odporúčajú bielu a zelenú zeleninu.Bez zeleniny by som umrela.

zuzikboc
4. apr 2014

Babulky, idem sa trošku pochváliť, na CD od 20. januára (striedavo čisto CD a CD+strava, to kvôli zdravotným problémom), dole 15 kíl a dve konfekčné veľkosti... 🙂 Je to proste úžasný pocit 😀

veronika255
4. apr 2014

@zuzikboc Super !!! 🙂

zuzikboc
4. apr 2014

@fate_girl Ja mám keto tiež úplne nemerateľnú a po týždňoch môjho stresovania sme sa s poradkyňou nakoniec dohodli, že ju už merať ani nebudeme 😉 Tuky sa štiepia a miznú, kilá idú dole a tak už nenervačím 🙂 Skrátka, každý organizmus je iný, každý reaguje na diétu proste inak 😀

fate_girl
4. apr 2014

@zuzikboc vsak toto..ze su vidiet vysledky aj bez tej ketozy..tak ju nejak neriesim uz..🙂

lenkasan
4. apr 2014

@zuzikboc Klobúk dole. Super.🙂

didietka
5. apr 2014

@zuzikboc super, krasne si schudla. Najneuveritelnejsie su na tom tie datumy. Musis byt so sebou velmi spokojna, tesim sa s tebou. Kolko teraz vazis a kolko chces dat este dole? A este ma zaujima kolko teraz tak asi chudnes za tyzden, ci dva?
Ja som dnes pokorila hranicu 80 kg, konecne mi vaha zacina 7-mickou. Je to neuveritelne, na zaciatku som mala 96kg. Ked idem k doktorke a spyta sa ma na vahu, chvilu kokcem, kym si spomeniem, kolko vlastne mam. Stale sa mi to zda ako sen 🙂

zuzikboc
5. apr 2014

@didietka Momentálne mám 77 kg, chudla som z niečo nad 92 kg. Pred sebou mám ešte cca 12 kg a ide to dole tak 1,5 kg za týždeň. A to CD robím raňajky a večere a desiatu, obed a olovrant mám svoje jedlo 🙂

lenkasan
5. apr 2014

@zuzikboc a čo si dávaš na obed a olovrant?

99koalka99
5. apr 2014

@zuzikboc teda akože spadla mi sádka !!! vyzeráš SUPER perfektný pokrok 🙂 ja mám dole za 6týždňov cca7-8kg, včera som bola na vážení a váha mi stojí zasa posledný týždeň ale že išli mi dole tuky -2% a svaly +2% takže to som rada. Ale stále, že zadržiavam veľa vody, že tuky už mám v norme ale vodu stále nad normou :(

zuzikboc
5. apr 2014

@99koalka99 Ďakujem, aj sa cítim omnoho lepšie 🙂 A čo je super, že mám zrazu omnoho väčší výber oblečenia, ako som mala doteraz 😀 Čo sa týka státia váhy, to poznám aj ja, z tej protivnej 80-ky sa mi na 79 nedarilo preliezť skoro tri týždne 😠 , ale potom sa to znova rozbehlo 🙂
@lenkasan Obedujem väčšinou v reštaurácii, na varenie mi moc času cez týždeň neostáva (a aj som na to trochu lenivá 😀 ) a vyberám si také tie akože vhodné jedlá - kuracie, alebo morčacie na grile (kuchár je kamarát, takže mi ho spraví, aj keď ho nemajú v dennom menu 🙂 ), so zeleninkou, alebo s polovičnou porciou ryže (už môžem asi týždeň pridávať doobedu sacharidy, tak to trošku využívam), poprípade zeleninový šalát so syrom, či s kuracím mäsom a keď už si naozaj nič nevyberiem, mám vždy v chladničke milovaného tuniaka vo vlastnej šťave, ktorý to so zeleninkou zachráni 😀 A na olovrant striedam väčšinou rôzne druhy zeleninky, varené vajíčko, či cottage.

Ešte sa chcem spýtať kočky, tie, ktoré ste už piekli tie proteinové žemle z otrúb, recept od @andreafa, mali ste ich mäkké, alebo ostali tvrdé? 😕 Ja som ich vyskúšala včera spraviť, chuťovo boli výborné, ale ostali mi dosť tvrdé, tak neviem, či som niečo pokašľala, alebo také majú byť? 😕

lenkasan
5. apr 2014

@zuzikboc skvelý výsledok, vyzeráš super.Ja som 4 deň. Zatiaľ bojujem. Ja nemám rada mliečne kokteily, takže mi shake robia problémy. Aj kaša je úplne nasilu. A pomedzi to si dávam zeleninu, len ma často bolí brucho. Je to ťažký boj

didietka
5. apr 2014

@zuzikboc presne z tej 80-ky na 79 som sa ani ja nevedela dostat 2-3 tyzdne, ale zase sa to pohlo, tak sa tesim. Ja uz som asi 2 tyzdne bez CD a zatial v pohode. Prave dnes som si piekla tie zemlicky z otrub, ale podla ineho receptu. Boli chutne, v pohode sa dali jest. Tu je link podla coho som ich robila:
http://dukanovadieta-forum.bb-fr.com/t335-topic
Aby nedoslo k omylu, dukanovku nedrzim, len som si pomohla ich chlebom.

evica2977
5. apr 2014

Ahojte baby, tak dnes mam prvý den za sebou a veru neviem, ako zvladnem aspon 9 dni, kým idem na kontrolu 😀 Veľmi Vas tu obdivujem s akou ľahkosťou chudnete, klobúk dole pred všetkými, ktoré ste aspon v polovici. Uz aby som aj ja bola. Ďakujem, beriem od Vás motiváciu!

didietka
5. apr 2014

@evica2977 tych prvych 4-5 dni je tazkych, ale treba vydrzat, potom to uz ide super, uvidis, nebudes byvat ani hladna ani mlsna 😉

zuzikboc
5. apr 2014

@didietka Jej, ďakujem, vyskúšam. Aj ten môj recept je z dukana a chutili mi veľmi, ale boli také strašne tuhé 😒 , tak neviem, či mali byť, alebo majster pekár utnul 😀 A piekla si chlebík, alebo si tvarovala žemle?
@evica2977 didietka má pravdu, treba vydržať, výsledky stoja za to 😉

zuzikboc
5. apr 2014

@lenkasan Čo ti poradiť, ja som absolútne mliekový typ, popri CD mi najviac chýbalo mlieko a mliečne výrobky, takže shaky a kaše bolo to pravé pre mňa. Ale vyskúšaj polievky, tie by myslím nemali byť mliečne, či? 😕

didietka
5. apr 2014

@zuzikboc pri tychto sa mi zdalo cesto riedke, tak som prihodila este 1PL ovsenych a 1PL psenicnych otrub. Vytvarovala som z toho zemlicky, len tak rukami a dala ich na papier na pecenie a piekla podla navodu. Vyzerali skor ako placky, nie ako zemlicky, ale boli dobre. Nabuduce skusim ten druhy recept a uvidim.

lenkasan
5. apr 2014

@evica2977 ja 4 deň.Kríza.Musíme zvládnuť.Aj pre mňa sú tu kočky motiváciou.

didietka
6. apr 2014

@lenkasan dnes uz by si sa mala dostavat do pohody, to najhorsie uz mas za sebou, teraz uz len budu ubudat kg 😉

jennna
6. apr 2014

@99koalka99 .. a v ktorých týždňoch ti stagnovala váha? a hlavne, že tuky šli dole... 🙂)))

erikahla
6. apr 2014

@zuzikboc Ty si bomba bombovaaaa super obrovska gratulacia 🙂

laurinka3
6. apr 2014

supeeeer!!! 😉

99koalka99
7. apr 2014

@jennna pfúú, ja ti už teraz takto spätne ani neviem povedať :D ale myslím, že 4.týždeň, potom cez extra týždeň som dala 1kg dole, a min. týždeň mi tiež stagnovala z váhy (ako z čísla) nešlo nič dole ale ako som písala vyššie z tukov vraj 2%
Ale musím sa priznať, že ja som cez víkendy taká "neposlušná", že zhreším, pr. teraz v sobotu som na raňajky mala CD kašu, ale na obed som si dala lososa so zel.šalátom a poobede som robila takú mňamku s ovocím tak tiež som si dala, ale tým pádom som si už nedala ani na obed ani večer CD. Ale vždy od pondelka nabieham zasa poctivo 3x CD, niekedy mi to nabehlo super, že som do piatku (kedy chodím na kontroly) dala dole -2kg ale 2x sa mi to zastavilo....takže je to aj mojou vinou, len ja sa dosť obávam toho aby potom zrazu u mňa nenastal JOJO efekt, že sa vrátim k bežnému stravovaniu a váha mi vyletí za týždeň +5kg...

jennna
7. apr 2014

@99koalka99 .. vďaka za info.. :D .. no ja mávam tiež krízy často, až by som si vlasy trhala... tak idem rýchlo spať :D .. som teda zvedavá, dúfam, že nebudem stagnovať 2týždne po sebe...