icon

Chcem schudnúť 30 kilogramov

emma2510
4. jan 2013

Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.

katy2
7. jan 2013

Dobre rano 🙂
Tak dnesna vaha 76.7 kg... Za 4 dni je to -3.3 kg 😎 Tesim sa.... Zatial to ide rychlo dole, lebo boli pocetne zasoby slaninky 😀 Ale neskor to pojde pomalsie... Ale mam radost 🙂

alidion
7. jan 2013

ahoj, skusala si dukanovuj dietu? ja som ju drzala minuly rok a schudla som s nou 5 kiogramov. dost mi pomohol tento jedalnicek, kedy som bola fakt zufala, ze co mam jest pocas prvej fazy. http://www.dietyachudnutie.sk/jedalnicky/dukano... . urcite odporucam precitat a nechat sa inspirovat 🙂

vanilla1
7. jan 2013

ahojte, tak google ma zaviedol hned k vam, ked som zadala, ze chcem schudnut 30 kil... mozem sa pridat ?

dai
7. jan 2013

ahojte... tak ja som zacala dnes s 54.7 a ciel je 49... dnes som cvicila stepper plus brucho a papala bez priloh, peciva a sladkosti.... strasne tazky je ten prvy den nezhresit.... ☹ no nic mam este 10 dni do plesu tak dufam ze aspon tie 2-3kg pojdu dole....
drzim palce vsetkym

dai
7. jan 2013

@monikka22 ahoj... ja som dnes zacala taky 2tt nizkosacharidovy cyklus - on je na nakopnutie metabolizmu... po obdobiach hojnosti celkom sok pre organizmus ale metabolizmus sa vdaka tomu krasne rozbehne... len musis vydrzat.... po tych 2tt jes normalne - ak dodrzujes par zakladnych principov tak chudnes dalej... ked sa chudnutie zastavi zas mozes zaradit tu 2tt - ja som pridala aj cvicenie na spevnenie postavy...
co sa tyka jedalnicka - dnes sme napr. mali (drzim to aj s muzom ) ranajky jogurt plus banan, desiata cottage cheese plus vlakninovy chlebik, obed tekvicovu polievku bez smotany a masla kremovu , kuracie prsia a zeleninu na pare, na olovrant jablko, na veceru opaet tu zeleninu a prsia a druhu veceru tvarohovu aktiviu - mal by sa cisty tvaroh ale ja potrebujem trochu cukru a v pohode tento tvaroh fungoval aj naposledy tak si ho davam ako mnamku.... zaktra napr. na ranajky je dzus a toast s maslom, na desiatu muesli tycinka, na obed polievka a tuniak, potom ananas a zase ten tuniak a vecer myslim jogurt este....
pijem vodu a cistiaci caj kedze aj stavy ovocne maju kopu kalorii a mam tu pre pripad nudze colu zero... ale zatial som ju nemusela pouzit😉

vanilla1
9. jan 2013

dai, ach, ze 54 kil, na tolko sa chcem vratit ...ja mam 163 cm a vazim 86. za posledne 4 roky som pribrala 32 kil. Normalne neviem, ako zacat. Pride mi vsade vela informacii a citim sa az stratena, ze nikdy neschudnem proste. Nemozem sa na seba ani pozerat. Chudnem uz dva roky a bezuspesne, stale ma pusti troska a potom jojo efekt...

1laura22
9. jan 2013

Baby, hlavne s rozumom. Chudnutie je v hlave. Moje matka nám so sestrou neustále hovorila, že sme tučné a chudli sme tak, že sme jedli diétne párky bez pečiva alebo držali kapustovú dietu 😖 Proste voloviny a navyše mi to totálne rozhodilo metabolizmus. Skončila som u dietologičky, je to mladá baby, ktorá má pochopenie pre isté ľudské slabosti (napr. čokoláda). Zostavila mi jedálniček z bežných potravín, zasáva totiž teóriu, že knekebrotom sa človek nevydrží kŕmiť dlho, ale kúsoček voňavého čerstvého chleba poteší telo aj dušu 🙂 Takže zjem 6000 kJ denne, porcie už mám v oku, jem každé 4 hodiny. Cez víkend varím to, čo má rada rodina a tak v pondelok pomôžem telu zeleninovo-ovocným dňom. A hlavne ma naučila dostatocne piť - samozrejme obyčajnú vodu. 🙂
http://www.idealnadieta.eu/ako-si-vybrat-spravn...

opica89
10. jan 2013

@emma2510 ty preco pises v mojom mene :DDDDDD ? to ako keby som o sebe pisala :DDD aj ja by som už chcela zmenit moj zivot k lepsiemu. nervy mam z toho, že som ako slon do nicoho sa nepracem a už som z toho nestastna ked si ani nemozem nic pekne kupit na seba. ked vidim tie stihle kocky na ulici tak je to na nervy. Manzel sice hovori že sa mu pacim taka aka som ale ja niesom spokojna so sebou a z toho som nervozna.

emma2510
autor
10. jan 2013

@opica89 ja viem ja mam to iste manzel ma lubi taku aka som ale ja som bola asi pred 5 rokmi o tych 30 kil lahsia ja som pribrala a tak ako to rychlo pribudalo uz to nejde naspat tak lahko. aj som si dala predsavzatie ale neda s ami to plnit kedze mam dieta tak sa cely den o nu staram, ked pride manzel vecer domov mala ma koliku tak ich nemozem nechat samych. musim pockat kym skonci malej kolika a zacnem kazdy den cvicit.

emma2510
autor
10. jan 2013

@vanilla1 samozrejme len ci sa nam to podari 🙂

emma2510
autor
10. jan 2013

no tak sice uz som rano zhresila ze som mala 2 biele toasty so syrom a sunkou no dnes nebudem jest asi zdravo lebo mam este kel zo vcera navareny no neviem je to zelenina ci je to ok v chudnuti. ale na veceru si pojdem kupit nejaky salat a budem cvicit vo vedlajsej izbe kym bude ocinko davat pozor na malu. Bola som sa postavit na vahu tak je to presne 100.4 ☹ . zase priberam naspat veru dnes vecer sa bude cvicit.

opica89
10. jan 2013

@emma2510 a malicka ma kolko ? ja som mala pred prvým babom 70kg potom som pocas tehu pribrala 40kg potom som schudla na 85kg ako som prestala kojit tak asi v 4tom mesiaci to už islo dolu len som malo jedla a pila vela zeleneho caju ten vraj ma podporujuce ucinky na chudnutie a obmedzuje chut na sladke. a teraz som zase pocas tehu pribrala 30kg. ale už to pomalicky zase ide dolu mam už len 99kg :D behom týždna som schudla 3kila aj to neviem ako. snazim sa menej jest. zacala som si salaty robit zeleninove co ja velmi nemusim zeleninu ale so syrom a s tuniakom je to fajne. aj rotoped som si kupila len momentalne je odlozený v izbe lebo boli sviatky a do obyvacky sa nesprace 🙂 dobra vyhovorka :D ale chystam sa už zacat cvicit tak dufam, že sa premozem lebo ked som 2 týždne cvicila tak islo dole 4kilo. hrozne tazko sa chudne ale lahko pribera :/ na figu to je

emma2510
autor
10. jan 2013

@opica89 veru keby sa tak lahko chudlo ako priberalo, mala ma 3 mesiace ale nekojim ju je na umelom mlieku. ja som praveze pocas tehotenstva pribrala len asi 10 kil a teraz od kedy som bola tehotna som schudla 4 kila to bolo asi to co mala vazila ked sa narodila tak teraz mam 100.4 kg. ale rozhodla som sa ze pojdem dnes do obchodu kupit si salat a mineralku aby som pila cistu vodu nie ochutenu a zeleny caj alebo caj na chudnutie mne to kedysi pomahalo tie caje na chudnutie. a vecer podla toho ked pride manzel bud pojdem behat tu okolo domu po uliciach alebo budem cvicit v detskej izbe.

opica89
10. jan 2013

@emma2510 a to si teraz pribrala 20kg? no strava vela robi a aj pohyb treba, diety niesu bohvieako ucine. moj chlap teraz schudol 10kg a to na ranajky je ovsene vlocky olovrant ovocie na obed sa normalne naje a na veceru jogurt alebo tvaroh, musim aj ja skusit. no ja mozem cvicit len kým malý spi a starsi je v skolke lebo moj manzel chodi na týždnovky. hej hej ziadne sladke vody sa nemaju pit

emma2510
autor
10. jan 2013

no tak ako som dnes planovala moc to nevyslo ale bola som behat a cvicila asi 5 minut potom ma zacalo pichat v boku tak som skoncila a s mojim planom mat zdravu veceru tak to nevyslo som mala cokoladove trubicky

zuzkazivcak
10. jan 2013

@mata71 Ako sa ti podarilo tak vela schudnut...daj nejake rady 🙂 mozes do IP🙂

mata71
11. jan 2013

@zuzkazivcak možem aj sem naučila som sa plávať,piť cistú vodu alebo neochutenú minerálku,,
rano káva bez cukru a normálne ranajky,aj biele rožky ,
desiata jogurt.alebo ovocie...
obed polievka a druhé
olovranta paradajky vela nakrajané a tehla syr kusok,alebo tofu,,
večera len zelenina,
jedla som omega 3 na odburanie pomohla mi upravit cholesterol a Chrom jednu tabletu denne aby som nemala chut na sladke,,,ked som bola hladná napila som sa vodu alebo zjedla zeleninu,vypila kávu-NESCKU,, bez cukru z nmliekom,,,bolo ich za den aj 5.
ked som mala chut zhrešit napriklad pri čokolade tak len dobeda do 13h a pomalinky som cuckala z malej kocočky,
A Každý deň som plavala a chodila na prechádzky,,,a hlavne som si vravela ako mi to dobre ide aka som pekná 😀 😀 za den som aj 3-6 krát prezliekla pre dobrý pocit 🙂 🙂 nedržala som nič špecialne že vtedy to alebo to,len som ranajkovala a pila vela vody aj 4l,,,,.

mata71
11. jan 2013

6.1.2013.......90,5kg
11.1.2013....89,5kg pomaličky ale isto a zdravšie.

swety1
13. jan 2013

@mata71 drzim palce aku mas dietu??

mata71
13. jan 2013

@swety1 dakujem nemám len sa riadim znovu tym čo som popisala hore a znova nejem sladké 😵

ercinka
14. jan 2013

Ahojte kočky. Chcem Vás všetky povzbudiť, pred necelými 2 rokmi som mala 112,5kg a dnes 83kg .Výšku mám 172. Ja viem, že to nie je výhra,ale dala som dole takmer 30 kg a nebolo to až také zúfalé. A necvičila som vôbec!!! Všetko to dole išlo stravou, pričom som nemala pred tým pocit, že som sa prejedala, len som to zle kombinovala. Len treba fakt pevnú vôľu. Všetkým vám držím silno palce. Aj ja mám cestu pred sebou, chcem mať 63...

opica89
15. jan 2013

fuuuuuuu tak dnes 50minut na trenazeri nevladzem ani zit ale za 2týždne 4 kilo dolu tak som celkom spokojna 🙂 hlavne že to ide dolu už len 28kg :D

kika1892
18. jan 2013

ahojte baby , držím vám všetkým palce ,aby ste to zvládli a dosiahli svoj ciel , keď som si prečítala všetky vaše príspevky zasa som sa rozhodla ze budem chudnuť ale teraz uz nadobro , dúfam že sa mi podarí dosiahnuť svoj ciel neviem ako dlho mi to bude trvať ale tych 30 kg musí isť dole

opica89
18. jan 2013

@kika1892 neboj aj pojde len musime makat. ja si prelistujem facebook a ked vidim niektore baby ake maju perfektne postavicky tak ma to ženie dopredu 😀

kika1892
18. jan 2013

@opica89 to mna zasa zenie ked vidim tie pekne postavicky vo filmoch ked su nejake baby v plavkach ach hned by som snou menila :D no uz som si tu aj ja zalozila diskusiu a pisem si tam co kazdy den jem a ako mi to ide , je to taky moj dennik , aby som sa nevzdala dnes rano ked som bola v obchode tak som videla mrazenu pizzu reku zoberiem si ale kde racej som zobrala celozrnne rozky kuraciu sunku a jogurt :D dufam ze to pojde , drzim ti palce , vidim ze tebe to ide dobre ale 50 minut na trenazeri ved ja uz po 20 min, umieram :D

petronellynka
18. jan 2013

baby pridavam sa aj ja...161cm 80kil...cize katstrofa a to nemam deti...nejako sa to mna zacalo lepit pred 2rokmi...zla zivotosprava...tak uz 3 den papam zdravo podla http://www.chudnutie-ako.sk...to sa mi zda najrozumnejsi sposob...ako stalo sa mi ze manzel piekol jablkovu strudlu tak som si odhryzla...ale nejzledla som cely kusok takze to ako prehresok nevnimam 🙂 skor sa tesim ze pevna vola zvitazila.
od buduceho tyzdna zacinam so Zumbou tak dufam ze kila pojdu dole....

opica89
18. jan 2013

@kika1892 jaj no deprimuju ma tie kočky 😠 a tak ja si zase dam aj pizzu raz za cas aj sladke si doprajem ale snazim sa sladke obmedzit co najviac ale jedavam tie bebe dobre rano orieskove... a ty si myslis že ja nemam po 20minutach dost už sa mi nechce ale vraj az po 20minutach sa zacne spalovat tuk. tak este taham pride na 30minut a už sa mi nechce vobec tak si furt spomeniem na tie kočky tak užaj taham 😀

kika1892
18. jan 2013

@opica89 no to hej , ja som edysi tiez cvicila na trenazery 20 minut denne a potom ked som zistila ze sa spaluju tuky az po 20 minutach cvicenia no skoro ma slahlo , a prestala som stym ale vcera som zasa zacala tak uvidime ci pojdu kila dolu pevne dufam ze hej , a ake suroviny si vyhodila z jedalnicka ?

opica89
18. jan 2013

@kika1892 ziadne jem vsetko, prave ze som pridala ovsene vlocky zeleninu ovocie viac mliec.vyrokoch 🙂 citam že ty mas 20rokov mas uz aj dieta ci nie?

zdena7327
18. jan 2013

@cabby88 ak možem aj ja sa pridám 🙂