Chcem schudnúť 30 kilogramov
Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.
@zdena7327 Takže ja sa priznávam mám 86 kg výšku 161 cm po druhom pôrode to ide stráááášne pomaličky dolu s tou váhou maličký má pol ročka a starší 3,5 roka čiže času na cvičenie je veľmi málo :( ked neplače jeden tak druhý .... ale začala som chudnúť 1.1 2013 s váhou 90 kg za týchto pár dní sa mi podarilo schudnúť a to tým že som uuuuplne prestala sladké pri čom hrozne trpím lebo milujem sladké 😀 a začala som jest ovsene vločky do jogurtov polievku s ovsených vločiek moooc chutné jedlo a inak okrem toho všetko čo je navarené 🙂 pijem len čistú pramenistú z vodovodu a zelený čaj ,cvičila som s toho jeden týžden pre chorobu som prestala ale idem na to znova cvičím na stacionárnom ale možno sa budete smiať ale omotám sa do streč folie 😀 a táááák sa dobre cítim ked po cvičení vidím že som sa fakt veľa spotila a hned aj po cvičení sa vždy odvážim a mám menej ninimálme o pol kg neviem no tak moooooc duufam že sa mi podarí schudnúť na vysnivaných 65 kg :D je to strašne dlhá cesta ale musím hlavne kôli sebe ale aj kvoli tomu že maličky 3 ročny miluje vodu a slubila som mu že do leta schudnem aby sme mohli chodiť často na kúpaliská kde to doteraz sme boli len doma čo sa maminka hanbila ale koniec synček je prvoradý 🙂)
@emma2510 môžem sa k vám pridať? môj cieľ je -20kg, ale som optimista a 15 by stačiĺo. 😀 meriam 170cm a vážim 88kg. tehotenstvom som pribrala 18kg, domov som prišla s dvoma a počas kojenia som pribrala 8kg. kojím, takže 90.dňovka- to bola jediná diéta, ktorá je prípustná. dnes druhý deň, ale poviem vám pravdu, som na nervy z toho. 😖 musím kŕmiť malú a robí mi to dosť veľký problém...vážiť sa chcem až po týždni, nech nie som sklamaná po dvoch dňoch 😲
@zarinka9 Ahoj 🙂 mám otázku 🙂 ako pišeš ty si tiež pribrala pri kojení že ? lebo ja mám pocit že si normálne tie baby vymíšlajú keď povedia že pri kojení schudli už mám druhé dieťa a druhý krát som pri kojení pribrala :((( tak som aspon rada že som neni v tom sama že treba schudnúť a chceš formou diety schudnúť lebo ja mám pocit že po nej sa priberie raz tolko ja som stavila na normálnu stravu samozrejme nie už tak kalorickú ale normálne jem aby telo nebolo také šokované 😀 a podarilo sa mi za 3 týždne zhodiť 4 kg a žiadnu dietu som nedržala 😉
@zdena7327 no tak to je super 🙂 blahoželám. ja som stavila na 90dňovku, lebo som o tom veľa čítala, že ak sa po tej diéte človek obmedzuje a dáva si pozor na jedlo, tak nepriberie spať. ale vravím ti, je to na nervy dobré 😝 no a áno aj ja som z týcho čo kojením pribrali a tiež mám tlak, keď čítam, alebo počujem, že druhá najlepšia vec na kojení je chudnutie ! sakra 😒 asi dom jedinečná... teda sme a ja mám jedno bábo 😀
Jednoznacne odporucam cambridge dietu...
ako to funguje? a začo cena? môžu to aj dojčiace držať?
@zdena7327 to je nizkokaloricka dieta..je to jedlo v praskoch...obsahuje vsetko co ma ze sa clovek neciti vobec slabsi ked prijme rak malo kalorii,ja som tiez na materskej tak zatial som to mala raz ale uz setrim na dalsiu nech mam do leta povodnu vahu🙂
@zuzkazivcak
@zarinka9
Ahojte 🙂
Ja som zmenila jedalnicek podla Mira veseleho, nic nakladne, narocne ani drasticke a za 3 tyzdne mam dole 6 kg.... Je to v zivotosprave..... Treba si vediet rozkazat, vynechat sladkosti aj slanosti (chipsy apod), vyprazane apod....
akurát som dočítala o tejto diéte a pravdupovediac ma neoslovila... radšej budem jesť menej a normálne jedlá, ako si ich pripravovať z práškov, som rada, že to funguje a že mnohé schudli, no ja radšej nie.... a za toľké peniaze a v dnešnej dobe z materskej? z nej ešte možno ale z príspevku???? nikdy!
@zarinka9 kuk sem 😉 http://www.chudnutie-ako.sk/ Je to fakt super 🙂 mam 6 kg dole a bez drastickych a drahych diet 🙂 😉
už som o tom čítala 🙂 celkom sa mi to píčilo 🙂 ak sa mi to nepodarí s 90, tak to FAKT prečítam celé a pôjdem do toho 😝 zatiaľ mi držte palce 🤐
@cabby88 ahoj,mozes pridat aj mna 🙂 Vdaka
@levandulova85 si tam 🙂
@zarinka9 Ahoj noo nejako sa to zastavilo prišla teta s Ameriky :D ale neprestala som cvičiť zatial mám 5 kg ale zdá sa mi že to nejde ale váha neklame 🙂) čo ked asi problém každého kto chce schudnúť je že chce schudnúť hned 😀 ale aj tak si myslím že je to krásne že sa neobmedzujem v ničom len nejem po piatej a cvičím že som schudla 5 kg za necelý mesiac 🙂 a ty ako ??
ja napíšem po víkende 🙂 dúfam, že sa nezľaknem pri pohľade na váhu :p tebe gratulujem, super pokroky 🙂
@emma2510 ja som pred prvym tehotenstvom schudla 36 kg .. a to len za 5 mesiacov ... neostala ziadna ovisnuta koza nic ..uzasne som sa citila ..potom prislo tehotenstvo a tak druhe a som tam kde som bola .. a hned po porode idem na to zase ... na 100% sa mi to podari pretoze si max verim ..... drzim ti palce ....
@cabby88 zmestim sa aj ja do skupiny?? mam 180cm a 92,5kg ☹((

@opica89 nemam este dieta , vsetko som to nabrala zlymi stravovacimi navykmi , chceli by sme mat babo po svadbe cize t ale neviem si prectavit ze budem este viac priberat aj to je jeden s dovodov preco chcem schudnut , neviem si prectavit za nim behat na ihrisku alebo po vonku