icon

Chcem schudnúť 30 kilogramov

emma2510
4. jan 2013

Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.

zdena7327
24. jan 2013

@zarinka9 Dakujem určite budeš milo prekvapená ak nerobíš nič čo by to prekazilo u mňa je velký problém to sladké ale ti poviem teraz pri mesiačikoch som si dala aj sladké 😝 ale mám zlé výčitky že som spravila zle :(

cabby88
24. jan 2013

@andrik78
@danielitka26 ste tam 🙂

zarinka9
24. jan 2013

@zdena7327 no uvidíme, ak bude čím, tak sa určite pochválim :p

zdena7327
25. jan 2013

no dnes prišiel k nám do rodinky nový pomocník na chudnutie teda dúúúúfam že pomože 😀 kupila som si rotačný kruh počula som že by to snád s tym šlo ale neviem mozno to bude skované pod sedačkou 😀 nemáte náhodou niektorá s tým skusenosť ?

lucuska22
25. jan 2013

Ahojte baby tak aj ja sa k vam pridam... Tiez potrebujem schudnut nakolko po 2 tehotenstvach vypadam ako velryba ☹ Uz sa hanbim aj niekam ist... Je to hroza s tou vahou... Ale ked ja lubim papat aj sladke .... Baby radte ako zacat... Neake tipy co papat a nepriberat 🙂

lucuska22
27. jan 2013

@zdena7327 ahoj aky ratacny kruh ak sa mozem opytat ? Ja som si dnes kupila orbitrek a este posilnovac brusnych svalo tak som zvedava ci to pomoze alebo zbytocne vyhodene prachy 🙂

zdena7327
27. jan 2013

@lucuska22 zle som napísala rotačný disk je to take kolo na ktorom sa točíš na mieste zapájaš pri tom boky stehná a brucho nestálo to vela 12 € ale odkedy na tom cvičím sa mi určite zmenšili šunky aj na chrbáte aj na bruchu 😀

lucuska22
28. jan 2013

@zdena7327 aha,lebo je aj nieco take kde si klaknes a cela ssa vytacas 🙂 hej tento mam aj ja niekde musim ho oprasit 🙂 A kolko na tom cvicis?

lucuska22
28. jan 2013

@blondyblond super to vyzera skusim 🙂 No ja som si pocvicila na orbitreku a aj brusaky a mam aj svalovicu 🙂 Nie silnu ale mama 🙂 Nic len vydrzat 🙂) Musim dat neake kila dole a konecne sa prestat vyhovarat ze to mam po detoch 🙂 Mam to koly mojmu prezieraniu ☹

zdena7327
28. jan 2013

@lucuska22 cvicim natom asi 10-15 minút podla toho ako som unavená 🙂

zdena7327
28. jan 2013

Tak dnes som sa odvážila postaviť na váhu a : 1.1 bola váha 90,03 kg a dnes 28.1 je váha 84,9 kg no nič moc ale mooooc sa teším že to ide lebo nedržím dietu netrápim sa a len cvičím a nejem po 18 hodine super 🙂 do dnes som zvládla moj prvy ciel ked som prišla s pôrodnice s druhým synom som mala tolko teraz idem na druhý ciel 79 kg to som mala ked som prišla s prvým domou s pôrodnice a môj tretí ciel bude 72kg to som mala ked som otehotnela 🙂)) a ked som sa vydávala som mala 68 kg ked to dokážem tak budem dobrá už aby to bolo :D

mata71
28. jan 2013

ahojte tak ja pokroky žiadne stale sa mi vaha drži na 89,5kg,,,ale teraz mám zapal žil tak picham fraxiparin a tam sa chudnut neda....ale hlavne že som nepribrala....

blondyblond
28. jan 2013

@zdena7327 Ako nic moc? Podla toho ako pises ze ziadna dieta len cvicenie a kontrolovanie sa po 18 hod si myslim ze velmi pekny vysledok.Len tak dalej Drzim palce 🙂

andrik78
28. jan 2013

@zdena7327 gratulujem, Chcem sa spýtať kojíš? Cvičíš aj na stacionárnom bicykli?

zdena7327
28. jan 2013

@andrik78 Dakujem 🙂 ano kojím ale len v noci :( cez den mu nestačí ... ano na stacionárnom aj na rotačnom disku a sklápačky :D

zdena7327
28. jan 2013

@blondyblond Ďakujéém môj manžel ma dnes mooooc potešil že je to na mne dosť vidieť hlavne na chrbáte v oblasti bokov 🙂 a ja to cítim na bunde na Silvestra som ju ledvaj zapla a teraz mám takých 5 cm vôlu juchúúú teším sa :D

andrik78
28. jan 2013

@zdena7327 tíško závidím 🙂 konečne už aj ja záčnem trochu cvičiť a dsúfam, že mi to pojde. Dodala si mi optimizmu, že sa to dá aj bez tvrdích diét 😉

zdena7327
28. jan 2013

@andrik78 poviem pravdu že to nebol môj nápad a radu mi dal môj milovaný manžel bez neho by som to nedokázala :D on mi poradil ako sa mám stravovať lebo má pravdu v tom že ak ja budem držať dietu tak telo bude mať veľký šok a ak prestanem dietovať dosiahnem dvojnásobný prírastok váhy ☹ a teraz ja sa normálne najem raňajky 1-2 rohlíky alebo chleba ale tmavé ako som hladná obed normálny čo chladnička dá samozrejme s mierou 😉 a ked stihnem tak aj večera aby sa nepovedalo trocha ryze alebo nejaký ten šalát a pozri vôbec nehladujem ako niektoré baby píšu na raňajky ovocie obed zeleninu a samú trávu no to na mňa nieje 😎 neboj všetko pôjde len si treba veriť :D

lubka1983
28. jan 2013

Ja dodrzujem dlho,ranajky,obed,vecera,chleba nejem atd,keby to fungovalo musela by som byt ako lan🙂

zdena7327
29. jan 2013

@lubka1983 no ako u koho u mna to funguje ale jem s mierou a cvičím ked nemáš pohyb možeš darmo dodržovat ranajky obed večera ....

ria007
29. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa k Vám pridat. Stale som sa pohybovala okolo 60kg. A ked som spoznala mojho teraz uz manzela kila isli hore. Potom sa nam narodil syn a som sa na to vyhovarala, ze to po tehotenstve... Lenze po porode som mala menej kil ako teraz. Precitala som si vsetky Vase prispevky v tejto teme a dnes som mala musli s jogurtom, normalne ste ma nastartovali na chudnutie 🙂 Dakujem 🙂

zarinka9
29. jan 2013

@ria007 začínam s 90 dňovou diétou 1.2, tak môžme začať spolu 🙂 aby sme sa vzájomne podporovali 😅

ria007
29. jan 2013

@zarinka9 90dnovu som neskusala, tam je presne dane co kedy sa musi jest?
v novembri som zacala:
SUROVINY KTORÉ TREBA ÚPLNE VYNECHAŤ...
SUROVINY KTORÉ TREBA ČIASTOČNE OBMEDZIŤ...
SUROVINY KTORÉ TREBA KONZUMOVAŤ NAJVIAC...
islo to pekne dolu za mesiac 5kg, len potom som prestala a este k tomu sviatky a oslavy tak som tam kde som bola 😒

zarinka9
29. jan 2013

@ria007 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1011 skús si to prečítať, mňa to celkom oslovilo, len som prestala skúsim od 1.znova. za 8 dní som dala dole 3,5kg ale to bolo bez pohybu a s prehreškami 🙂

hanulka26
29. jan 2013

@ria007 ahoj, kde najdem prosim tie suroviny co nemozes, mozes, a ktore treba obmedzit...dakujem

maria.vinea
29. jan 2013

@kinna ako sa ti to podarilo takto schudnut ?

maria.vinea
29. jan 2013

@hanulka26 aj ja to chcem vediet

ria007
29. jan 2013

@hanulka26
@maria.vinea
ahojte mam to v maily, je to trosku dlhsie, len neviem aky dlhy komentar (sprava) sa tu smie dat, alebo vam to viem poslat mailom.

henikav
29. jan 2013

Horim nedockavostou, kedy sa k Vam budem moct pridat 😉 🙂