icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

Strana
z18
paris3
21. aug 2012

ahojte! chcela by som schudnut 10kg. ked som bola tehotna, tak som vazila 78kg, rok po porode mam 69kg, ale nejako pomaly to ide dole 😒 chcem sa dostat pod 60kg. stale kojim, tak som sa ani neponahlala s nejakymi dietami, ale uz mi to dost vadi... viete mi poradit, ci sa da nejako rychlejsie chudnut aj pri kojeni? dakujem 😉

adulikka
3. sep 2012

hlásim konečne po troch mesiacoch 2 kg dolu ,preto mi nešli tie kilá dolu ,lebo...to mi známa povedala ,ke´d som sa jej sťažovala Keď sa mení tuk na svalovinu, tak sa zo začiatku nechudne, lebo váha svaloviny je pomaly vyššia ako váha tuku. Až neskôr, keď už svaloviny moc nepribúda, ale tuku ubúda, tak sa chudne. No tak už len chudnúť budem...a aj niekto iný ? alebo ste to vzdali ?

kristinka0707
Odpoveď bola odstránená
misuliatko816
5. sep 2012

aj ja sa snazim🙂

dnika2
5. sep 2012

@adulikka jA CHUDNEM TIEZ 2TYZDNE POSILKA A 2DRUHY DEN mam za sebou aj zt´drave stravovcanie cchem zhodit aspon 20kil

adulikka
5. sep 2012

@dnika2 dnes nebola v posilke...nemal kto byť pri chlapcoch ...keď nechodím ,tak aspoň kalanetiku cvičím...na ňu nedám dopustiť...

labus
11. sep 2012

ahoj kočky aj ja by som rada schudla... mám 165 výšku ,68 kg ,som po operácii krčnej chrbtice ,robila som roky doručovatelku a ako som prestala pracovat ,operácia a stres pribrala som 15kg .No mám už 41 rokov tak neviem či aj mna vezmete do vašej chudnucej partie tých 8kg by mi bodlo schudnut 😉 ...začnem od rána 🙂

adulikka
11. sep 2012

@labus no ahoj nám okolo tej 40-tky sa už horšie chudne...kludne sa môžeš pridať....aspoň si budem mať s kým písať 🙂 ...je tu akési ticho ,asi už dievčatá schudli . 🙂

labus
11. sep 2012

@adulikka ahoj som rada 🙂 Ani nevrav netušila som že chudnutie v tomto veku je tak náročne skôr mám pocit,že nech robím čokolvek váha ide hore ☹

adulikka
11. sep 2012

no veď moja skúsenosť...keby tak cvičila ako teraz ,keď mala 30 rokov už by dávno mala tých 8 kg dolu...

labus
12. sep 2012

@adulikka a cvičíš? ja len trochu nejak nevládzem hned fučím ako divá 😀 😀 😀 😀 a mám obmedzenie nesmiem skákave cvičenia nič čo natriasa kôli tej chrbtici takže ani bez ... skušam stacionár a posilnujuce cviky na chrbticu

ematko29
12. sep 2012

ahojte,hlásim sa pomalé ale isté chudnutie -2kg taže mám 56kg.ide to velmi pomaly preto som už ani nepísala som sa normalne prestala vážit aked som sa postavila na váhu tak som bola milo prekvapená 🙂 .ale možno som truba ale ja neviem kde mám tu tabulku hladať alebo nieje?

adulikka
13. sep 2012

@labus už písala párkrát ,že chodím do posilky ,snažím sa tri krát do týždňa .Už chodím pomaly 4 mesiac a kilá nejdú dolu ,lebo sa tvorí svalovina a tá je tažšia ako tuky ,tak preto nechudnem...už sa mi inak pekne rysujú svaly...aj dnes som bola na 2 hodiny...odreagujem sa aj tam ,nechám depresiu aj stres...a prídem domov pekne usmiata 😀

kikaaaaaaaaaaa
10. okt 2012

Aj ja by som chcela schudnut len sa neviem prinutit :((

evka3231
Odpoveď bola odstránená
kamilkak
7. feb 2013

@adulikka -uprav si aj stravu,oni tie kilá pojdu potom preč

kikus54
17. aug 2013

powiem pravdu mám 12 rokov a 58 kíl meriam 155 a teraz tancujem zumbu dúfam že mi pomôže

mamka mi kúpila neaký čaj na chudnutie tak ho vyskúšam

chcela by som vážiť 50 kíl a potom dole
1.9 chcem mať tých 50 a dám to

podporíte ma ?

h2
17. aug 2013

@kikus54 Asi si sa pomýlila, nie? Koľkože máš rokov? 12 ?????

buffinko
17. aug 2013

@h2, ale áno, 12 má...tancuje zumbu a chudne v 37týždni s dvojičkami...prááázdniny....

kikus54
17. aug 2013

och áno pomýlila som sa 21 rokov mám

kikus54
17. aug 2013

ale zumbu tancujem

janienka
17. aug 2013

Najradsej mam take co vazia 50kg s topankami 55kg a chcu chudnut! Tomu vravim posadnutost vlastnym telom, vahou. Za necely mesiac das 8 kil, jednoducho nezer! A rob si srandu z plasteliny. Sorry, zeny...

kikus54
18. aug 2013

ja mam 58 a chcem schudnúť pomocou dukanovej diety
😵

janienka
18. aug 2013

Ved ked o 2 tyzdne rodite, tak aj s placentou tych 8 kilo pojde dole moxno 🙂

kikus54
18. aug 2013

dúfam

curly87
18. aug 2013

Ahojte! citam diskusiu, inak ak chcete nejake dietne recepty, a aj zdrave, davam do pozornosti stranku www.fitrecepty.com 🙂 prestudujte, snad najdete nieco, co vas oslovi 🙂

erika07
2. sep 2013

Skúste toto - chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂
Pozrite si jeho fotky pred a po schudnutí: http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7

Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....

indoor
1. nov 2013

AHOJTE DÁMY, kúpila som si knihy od Mačingovej - NAJEDZTE SA DO ŠTíHLOSTI a SCHUDNITE RAZ A NAVŹDY

Strana
z18