icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

zebra41
26. júl 2012

@anika159 prave neviem, co robim zle. lebo doteraz to slo uplne v pohode a nic som nezmenila...a teraz to uz dva tyzdne stagnuje

januschka10
26. júl 2012

@zuzik1983 no presne mam doma orbitrec a este klasicky stepper, ale na tom skor umieram, rukami sa drzim, nevladzem..hahaha..ten orbitrec je vacsia sranda, je fakt, ze ked davaju nieco fajn v telke tak cas prejde rychlo. kym neboli prazdniny tak som cvicila poctivo kazde rano, ale teraz je maly doma a to mi pritom asistuje a nemam nervy ho okrikovat. vecer, ked je muz doma sa mi uz nechce. moj kamarat nejedava vobec chlieb a cestoviny, celkom rychlo sa tak zbavil nejakeho kilecka.

lucia20
26. júl 2012

mozem sa pridat?

danusskaaa
26. júl 2012

ahojte baby ja sa pridavam. od vcera kontrolujem jedalnicek a od pondelka zacineme naostro. mam este presne 8kg navyse po porode a uz sa nemozem na to kukat. chcela som zacat s dukanovou dietov, ale mam problem ze nezjem tvaroh ani tolko ryb ako by sa malo, takze by to asi nebolo az tak ucinne. preto zacinam len zdravsie jest, menej sa prepchavat sladkostami a inymi lakocinkami a hlavne viac sa hybat aj popri starostlivosti o malu. od pondelka mam uz posilku vybavenu a ideme do toho s kamoskou naplno. tento tyzden chcem len aby sa mi troska stiahlo zaludok a bude dobre. uvidim ako to dopadne...

lucia20
26. júl 2012

ak teda mozem, tak sa pridam aj ja, ja uz som si minuly tyzden pozera cviky, hold, u nas posilka nehrozi, co ma velmi mrzi. lebo nemam sancu sa dostat od deti pravidelne a niekolkokrat tyzdenne. 😖
u mna nie je problem s prejedanim, ani so zdravou stravou. Nemam rada mastne, vyprazane jedla, maso, ani sladkosti. ja ked si mozem vybrat, tak je to jednoznacne zelenina, ja by som nemala najmensi problem cely den jest zeleninu, alebo zeleninove jedla.
nejem vela. jem fakt minimalne za den, cize u mna bude vacsi problem, naucit sa jest patkrat denne. ☹ ☹ ja si na to asi budem musiet dat budik, aby ma upozornoval. 😀 ale myslim si, ze tam bude problem.ze ta vaha sa nehybe smerom dolu. Moje krasne tri dietky, sa na mne dobre vyzurili, vaha mi behala hore dolu ako blazon a tretia to uz len zaklincovala. 😀 😀 😀 😀 resp. dr, ktory mi uzasne krasne zosil brucho po cisarskom. 😀 😀 😀 😀 postavu modelky uz mat nebudem, ale aspon pre lepsi moj pocit by som chcela schudnut. takze hadam, si tu najdem miestecko aj ja. 😀 😀 😀 😀

zebra41
26. júl 2012

@pavlikova vdaka, to si ma potesila 🙂 dufam,ze je to len kriza a coskoro prejde. skusim buduci tyzden teda pridat cvicenie. tento tyzden som na OCR s malym,tak je trosku komplikovanejsie.

zebra41
26. júl 2012

baby a co zvyknete vecerat?

misha666
26. júl 2012

@zebra41 bielkoviny a zeleninu 🙂

zebra41
26. júl 2012

@misha666 len som myslela konkretne...lebo vzdy mam veceru dilemu a pocit,ze furt jem to iste

trish31
autor
26. júl 2012

@lucia20 ano,musis jest pravidelne,aby si telo neukladalo zasoby 😉

lusja
26. júl 2012

@petribela mas aj recept na ten spaldovy chlebik? planujem si upravit jedalnicek, inspirovala si ma 😉

lucia20
26. júl 2012

@trish31 no ved to hej. mne je jasne, preco nechudnem, len sa nejako neviem dokopat k tomu, aby sa teoria zmenila na prax. 😀 😀 😀 😀 😀

petribela
26. júl 2012

@lusja
recept na chlebík: 45dkg.špald.múky hladkej bielej, 2 žĺtka, 20dkg.ovsenné bio vločky, 3kgg.masla, 1 prášok do pečiva..zmiesiš a dáš si ho do tvaru bochníka na vymastený plech PEČENIE CHLEBÍKA: najskôr si dás na 250stup.rúru pečieš 20min,potom znížiš na 180 tiež 20min a potom na 150 tiež 20 min-celý chlieb sa pečie hodinu.Inak mne nechutil ale pol roka som ho vydržala konzumovať

Ešte ti dám recept na vynikajúce špald.pagáce, to som potom jedla namiesto chlebu
recept: 50dkg.špald.hlad.múky, 5Odkg.tvarohu hrudkový, 1 veľké maslo, 1vajce,1prášok do pečiva, 1kv soli a 1kv vegety,,,zmiesiš a asi na 30min odležať cesto a potom si vykrajuješ...piecť na 150stup...
ak niečo budeš potrebovať poradím:o

anika159
26. júl 2012

@petribela ved uvidis ale bude tov poho...mne nestihli ani epi pichnut. Uz som tlacila🙂) hihi a z cvičenia sa chudne skvele len ho musis robit spravne .. A to tiez nie je jednoduche...🙂

zuzik1983
26. júl 2012

@januschka10 no ja sa prave vecer musim premoct, kedze cez den sa pri malej neda

lubuska22
26. júl 2012

takze baby zatial mam tieto v tabulke tak sa kuknite ci sa tam nachadzate stat sa mozem hocico 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a je tu napisane co mi u ktorej baby chyba tak ak chcete doplne mi to nech to mame komplet 🙂 🙂

anika159-prisa
misha666-prisa
monkuska- brucho
zuzik1983
zumbadance-vah, prsia, stehno
kisasonka83
lubuska22

a chcem sa opytat ze kde sa meriate cez brucho podla mna je najlepsie cez pupok aby ste sa vzdy merali rovnako 🙂 🙂
a u

anika159
26. júl 2012

@zebra41 ja stale to iste ako vravis.. Bud rybu somzeleninou alebo salatom, salat..mliecny vyrobok nesladeny.. Tvaoh jogurt ricotta nizkotucny syr... A to je vsetko ... Moze byt i o ze tvoje telo si zvyklo na pohyb skus zmenit napr spinning za beh aebo orbitrek mozno to pomoze...alebo naopak sa skus sustredit na tvorbubsvaliv... Ked mas svaly tvoje telo spaluje viac kaloriii tazko sa radi bez jasnej anmnezy🙂

lubuska22
26. júl 2012

@anika159
@misha666

baby chybaju vam miery 🙂

lubuska22
26. júl 2012

@moukuska chybaju ti miery mozes mi ich poslat do posty ked budes mat cas 🙂

lubuska22
26. júl 2012

@zumbadance ahoj chybaju ti miery napisala som to do mojej spravy na plochu na 9-tej strane 🙂

moukuska
26. júl 2012

@lubuska22 ok brucho cez pupok 84cm 😀

moja dnesna vecera v meste, tak mali taku specialnu light pizzu, co som este nikde nejedla ani nevidela. zaklad bola pizza margaritha a na tom kooopa miesaneho salatu (ladovy, rukola, paradajka, ricota, gorgonzola, mozarella light, mrkva) tak sme si s manzelom dali na polovicu. dojedli sme o 18:30 co je v pohode si myslim.

no inak cez den je to v pohode vlastne zabudam jest, ale vecer to na mna prichadza 😀

anika159
26. júl 2012

@lubuska22 moje pria? Velkost. 0🙂) ale nie po prsiam 72 cez prsia 85 🙂

anika159
26. júl 2012

@lubuska22 a ked cez pupok tak 92 inak ty cakas babatko v roku 2010???

lubuska22
26. júl 2012

@moukuska dobre dakujem doplnila som:o)) no s tym jedlom ti verim poznam to pocas dna nemam cas ani jest pri malom a vecer neviem co by skor do mna slo 😠

lubuska22
26. júl 2012

@anika159 nieee ja uz mam babo v 2010 🙂 🙂 🙂 maaam kraaaaaasneho chlapceka
hej budeme sa merat cez pupok bude sa to lahsie merat

anika159
26. júl 2012

Baby ospravedlnujem sa ze obcas lustite co pisem. Na tablete mi preskkuju stle pismenka nestlacim dost silno🙂))

anika159
26. júl 2012

@lubuska22 ja len ze sa ti ukazuje ze ho este len cakas🙂 a v roku 2010🙂

lubuska22
26. júl 2012

@anika159 no musiiim kuk 😀

pavlikova
26. júl 2012

@zebra41 To dobre poznám. Ked sú obe moje deti choré tiež na nič nemám čas. Aj cvičenie ide vtedy bokom. ☹ Ale to asi u každej maminky. 🙂 Ja som rada že som dala dole tých 10kg a dúfam že dám aj tých zostávajúcich 15. 🙂

75janka
26. júl 2012

@misha666 ojojojoj........81,5 - hrozné, neviem či ešte niekto tu má toľko ak áno prosím napíšte to až som tu není sama taka poriadna baba 😀 , lebo keď tu vidím tie váhy popísané, asi som tu na zlej adrese, asi založím tému - chcem schudnúť 20 kííííííííííííílllllllllllllll he