Chudne sa bicyklovaním?
@ktochytavzite chudne sa pri kalorickom defecite. Vydaj energie je vyssi ako prijem energie z jedla. Sport moze pomoct, ale nemusi.
Zavisi od tepovej frekvenkcie.
chodza po schodoch? azda najviac ucinne,
beh
orbitrek, ale s poriadnou dlzkou kroku aspon 51 cm
rotoped
znama isla orbitrek ale denne 30-60 min, 1 cely rok... a schudla 15 kg, povedala, ze keby to merala po mesiaci, tak to kilo by sa stratilo, a bola by demotivovana...
sused s bruchom ako balon, tak 180 cm vysoky,po 60ke, ked im vo vchode prerabali vytah-1 mesiac, musel ist so psikom 4 x denne von- tak 4x denne z a na 5. poschodie- ten dal za mesiac 15 kg dole-brucho bolo prec...
kolega extremne obezny po 60ke-dali ho do kancelarie prizemia na 4. posch.-pohyb:rano nahor, na obed nadol a nahor, popoludni nadol-domov, za mesiac dal dole 7 kg...
takze pohyb funguje...😍
a este za seba poviem, ked som bola mlada behavala som denne aj 1 hodinu, a stala som na vahe, aj napriek kal. deficitu...co pomohlo? atleticka abeceda-cca 45-1 hod, to su take vybehy a poskakovanie a za tym prestavka...a znova, a toto bolo omnoho ucinnejsie ako samotny beh...a s viditelnymi vysledkami...
@ktochytavzite najlepšiu postavu som mala, ked som bikovala. Cize za mna je to super.
Za mna nie. Beh.
som stehnaty typ, bicyklujem takmer kazdy den a efekt na postavu nulovy.
behat uz nemozem, ale ked som behavala 45 - 60 min. vonku, schudla som. zvykla som aj korculovat, cca 12 km denne a tiez nic. teda okrem dobreho pocitu.
najviac som schudla pri pocitani kalorii, ale tento zivotny styl bol pre mna neudrzatelny.
@ktochytavzite každý pohyb sa počíta .. samozrejme bez stravi to nejde 🙂
@ktochytavzite aha tak z tvojej obezity prameni to vsetko zlo...
@aweramina vyjadri sa k teme-chudne sa bicyklocvanim?

Raz tu baby pisali, ze na štíhle stehná treba behať rýchlo, šprint ale ja sa nevyznam tak neviem či je to tak 🙂