icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

mirka1986
3. mar 2012

@veverina ja obcas prevaram, ale nie vzdy, nepijem normalnu vodu, my vodu kupujeme, lebo mame len studnu a to nepijeme... a veru, ja malokedy obleciem 38, nejake uzke to robia 😠 ale podla fotiek, co som si pozerala, tak ty vyzeras chudsia ako ja, aj ked si vazila viac... ale vcera ma uz drahy pochvalil, ze uz zacinam chudnut a veru ozaj 🙂 tak sa tesim 😵 ale som chora ☹

zutom78
3. mar 2012

@emanka taký istý problém mám aj ja. Muž je rodený Teplan a ja som z Tenčína. Pri staršom som tu nepoznala nikoho a tobôž nie s malým bábom, no akosi som to prekonala. Po viacerých rokoch sa nám pošťastilo druhé a tak isto ako pri prvom ani teraz tu nemám nikoho s vekovo podobným bábom. Tak som len sama, sama na prechádzky,..... nebaví ma to tu. Je pravda že v Trenčíne je viacej možností kam ísť. No sťahovať sa určite nebudeme. Malý začal teraz chodiť a tak snáď už aj prechádzky vonku budú zábavnejšie, aj keď osamote.
Počúvaj nebola si včera v Maxe? v tej kaviarni na poschodí pri Adidase? Mala som pocit že si to ty s malou ale nebola som si istá 😅

emanka
3. mar 2012

@zutom78 no veru, mňa tiež šľak tráfal, že som stále chodila sama s malou. Je síce pravda, že je to už zábavnejšie, keď už chodí a aj rozpráva, ale aj tak. Môžeme ísť spolu niekedy, veď bývame blízko. Lea je síce staršia, ale snáď to nebude vadiť, bude veselšie. A hlavne teraz, ide jar, láka to ísť von.
Škoda, že sme sa tu nestretli skôr, teraz už chodí malá do škôlky, už je to trochu iné.

V Maxe som včera nebola 😅

emanka
3. mar 2012

A niekde v meste sú aj prechádzky zábavnejšie, máš na čo pozerať. Tu stále to isté 😒 Pár ulíc, pár ľudí...

veverina
3. mar 2012

@mirka1986 ja asi preto vazim viac,lebo mam dost tazke kosti a som taky pevny sportovy typ postavy...

veverina
3. mar 2012

Baby ma za sebou skvely den,korculovanie mi idee,dnes som sa odvazila uz po uliciach aj s kocikom,sla som jak drak 😀 do nitky som mala tricko mokre,tesiiim sa,konecne som nasla nejaky sport co ma bavi 😵
idem si dat tuniacika a brokolicku 😵

olianko
3. mar 2012

Ahojky maminy 🙂
Velmi rada by som sa k vam pridala.Ale musim si kupit tu knihu alebo sa daju informacie pozhanat aj z netu? Nie je to chudnutie podla krvnych skupin ?

katussska24
3. mar 2012

@emanka to gratulujem, len tisko zavidim 🙂

ja mam dnes dietne menu...leze na mna nejako to nachladenie a reagujem klasicky....chut na vsetko nezdrave 😝 maximalne...obed...Royal z Mcdonalds a na veceru sme objednali pizzu...na mojej polke amm articoky a feferony + mozzarela 😀
takze neviem ci o tyzden nezacinam dalsi detox 😀 😀 😀 hehe... ale som rada ze som to stihla v normal case...teraz sa nam rozbehli povinnosti..robota aj stavba a nestiham si ani vodu naliat, nieze navarit 😎

katussska24
3. mar 2012

babyyy...ale inspirujete ma...ja uz budem dobraaa 😀 zameriam sa moju krvnu skupinu.... 🙂
co sa tyka vahy a cm...drzim sa. pijem vela vela tej prevarenej vody, olovrant bio jogurt, med, orechy. a ten prvy tyzden az na tie hriesne palacinky a vikend, celkom dobre.... musim si zas navarit daku polievku, to bol dobry tah 😉 bola k dispozicii na veceru, aj ked sa mi nechcel varit obed na nasledujuci den...

katussska24
3. mar 2012

@olianko ahoj, niekto tu davala aj link, kde sa da stiahnut, tusim... 🙂 ja som si ju kupila cez martinus.sk, mam rada ked si mozem listovat, citala som si ju pri kave, u doktora v cakarni a pod., praktish 🙂

veverina
3. mar 2012

@olianko Ahoj stiahnes si ju na ulozto.sk 😉 je tam aj v slovencine aj v cestine..

veverina
3. mar 2012

@katussska24 ved aj ja si ju listujem,mam ju vytlacenu 😉 😀 zadara sa mi listuje lepsie 😀

kathrin17
3. mar 2012

@michalka78 ahoj Miska...ja mam za sebou prvy tyzden 😀 na varenie to vobec nie je narocne to ti mozem povedat....skor na tu pevnu volu 😀 navarene mas coby dup, ale kedze som ja napr nebola zvyknuta papat take jedla, tak mi to robi problemy, ale drzim sa, este som ziadny prehresok nespravila a to ja milujem sladke a nezdrave veci 😀 a musim povedat, ze to fakt zabera, brucho uz nemam vobec nafuknute a uz ide aj pneumatika pomaly dole 😀citim sa skratka dobre, ale uz sa strasne tesim na pondelkove cestoviny 😀 tento tyzden bola len zelenina, ovocie, jogurt...takze hor sa do toho 😀

veverina
4. mar 2012

Baby kde ste ? 🙂 Dnes je krasne zas idem korculovat 😵 Joj fajn obedik a vecera zas a na zajtra sa strasne tesim na cestoviny,mnaaaaam 😵

katussska24
4. mar 2012

@veverina 😎

emanka
4. mar 2012

@veverina ďakujem za link 🙂
A súhlasím s tebou, obed bol dnes výýýýborný, to máme asi za odmenu 😉
To korčuľovanie ti závidím ☹ Moje korčule čakajú v skrini. Ľutujem, že som predala môj šporťák, bol ideálny na korčuľovanie. Malú by som tam ľahko napratala a nemusela som sa hanbiť sama po uliciach. Takto mi je to trápne chodiť sama, nemám sa ani s kým zasmiať na mojom krasokorčuliarskom umení a ....no proste trapas.

veverina
4. mar 2012

@emanka Vies co ani nehovor,ja tu traposim sama po uliciach,uz mi to ide fajn,no drzim sa kocika,nemam tu tiez nikoho s kym by som sa zasmiala,nemam tu este kamosky ☹ Som z Blavy a do Lv som sa vydala,tu kde byvame su vacsinou starsi ludia...tak ale co narobim..dnes som sa zas paradne pri tom spotila 🙂 ale zjedla som termix a pila som kakao 😔 takze uz to riadne porusujem 😔 no co narobim,mam mesiacky a vtedy som ja pazrava ( to sme asi vsetky vtedy) hlavne sladke sa mi ziadalo,tak ale budem sa snazit korculovat,mm ma nahovara aj na behanie par krat do tyzdna,tak sa tesim.Aj sa celkovo lepsie citim ako som sa hybat zacala

emanka
4. mar 2012

@veverina škoda, že nebývaš tu, mohli sme trapošiť spolu 😅 😅 aspoň by bola zábava.
Ja som zatiaľ nič okrem daného jedla nezjedla, ale aj dnes som mala na mále. Svokor doniesol z Donovalov korbáčiky, údené syry, parenice a pod. a hrooozne to voňalo, vlastne celá chladnička z toho vonia 😢
Neviem - neviem, či zajtra niečo z toho neochutnám 😝
Behávať budeš chodiť s mužom? Aj s dvojkami? 😅 Ja sa tiež chystám aj na to behanie, asi aj začnem už, konečne je ako - tak teplo, aj sneh sa konečne roztopil, tak dúfam, že sa mi podarí odtrhnúť.

veverina
4. mar 2012

@emanka No ja stale nieco dzobnem,ale to len teraz posledne,zo zaciatku som sa snazila 😅 No behavat budem s muzom tuto po ulickach,baby chodia spinkat o siedmej a mozme hodinku behat,sice je to vecer,ale ja som zvykla aj vecer cvicievat a nevadilo mi to,ani spanok mi to nenarusilo,tak snad aj po behu zaspim 🙂 a ty s kym budes s mm tiez ?

emanka
4. mar 2012

@veverina a kto bude s babami, keď pôjdete behať? Ja budem chodiť sama, tiež večer, malá chodí spávať o ôsmej, tak po tom. Muž musí zostať doma, niekto musí byť pri malej.

veverina
4. mar 2012

@emanka nikto 😅 budeme behat len blizko nasho domu,baby sa nebudia,su velke spachtosky..

emanka
4. mar 2012

@veverina to fakt nikto? Ja by som sa bála. Lea je tiež spachtoš, nebudí sa, len keď je chorá. A mám vysielačky do 350 m, tak by som tiež mohla okolo domu behať, ale to by ma nebavilo 😅
Musím to nejak premyslieť...mohla by som aj cez deň, malá je v škôlke.....ale asi to nechám predsa na večer.

emanka
4. mar 2012

bože, koľko chýb, neviem, čo je dnes so mnou...

emanka
5. mar 2012

@veverina bola som sa korčuľovať!!! Trapošila som tu na uličke chvíľu 😅 Strašne ma bolia nohy, celé členky, teba nebolia z toho? Možno je to tým, že som neni zvyknutá a možno aj tým, že mám strašne ploché nohy. Stále nosím tenisky s klenbou a na takúto vložku nie je moja noha zvyknutá. No uvidím, budem skúšať, snáď si nohy zvyknú 😝

majka35
5. mar 2012

ahojte ... mohla by som sa aj ja k vám pridať? týždeň už študujem všetky info o stravovaní podľa p. mačingovej, zaujal ma detox progam ... knižku som si stiahla z uloz.to ... v pláne mám začať od pondelka ... potrebujem zhodiť cca 10 kg, za rok a pol po pôrode som sa dostala na váhu, s ktorou so išla do pôrodnice v 9.mesiaci ... pomaly sa na mňa nalepili kilečká, spôsobené večerným prejedaním sa ... nikdy som takúto váhu nemala, vždy som sa držala okolo 65 kg ... tak mojim snom sa je opäť vrátiť ... dúfam, že vás budem môcť poprosiť o nejaké rady a vaše skúsenosti ... pomaličky vás čítam, ale nestihla som ešte všetko 😵

zgurkaa
5. mar 2012

Ahojte, mna by este zaujimalo, ako pijete vodu, aj medzi jedlami, ci tesne pred? Nikde som sa nedocitala, ako spravne by sa malo pit. Rano pred jedlom zacat, ci az po jedle 😒 Dakujem.

kathrin17
5. mar 2012

@majka35 samozrejme Majka, ked budeme vediet, tak poradime....inak prvy tyzden je trosku masaker, teda aspon pre mna bol...nemam rada fazulove struky a brokolicu.....ale dnes som prvy den druheho tyzdna, cestoviny s kalerabom...doslova som zozrala plnu misku na posedenie...uf a teraz fucim, taka som prejedena 😀 takze smelo do toho

@zgurkaa ja vodu pijem hned rano na lacno, ked odchadzam do prace si dam 3dcl, a potom kedy ma napadne, tak sa napijem, nalievam si to do salky a robim si ciarky, ako v krcme, ked robia ciarky za pivo 😀....akurat pozeram, ze dnes mam ciarociek dost malo...este len 5 cize 1,25l.....musim sa este ponalievat 😀

zgurkaa
5. mar 2012

@kathrin17 dakujem, ja zacinam zajtra 3. tyzden. Dnes som mala tie karbonátky s zelerom, nebolo to zle, ale tusim struky mi chutili viac 😀 a inak borsc si robievate v akom mnozstve, ja len ked som dala s kazdej korenovej zeleniny mini misku, aj tak mi to vyslo za cely hrniec, to akoze Tonka zartuje ze to je jedna davka dufam... 😝

majka35
5. mar 2012

@kathrin17 ďakujem ... ja práve brokolicu a lusky milujem mna skôr odrádzajú raňajky ... že sa z toho nenajem ... vidím, že je to masaker, dookola to isté 😀