Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@emanka Supeeeer 😵 ja mam zas taku blbu kost na boku nohy,ako je palec,neviem ako sa vola 😅 no a to mam take ubolene z korcul,ale inak pohoda,Ty ale ja pridem uplne mokra vzdy sa musim prezliect 🙂 tesim sa,dnes som sa napraskala cestovin ale uslo mi tam dost korenia,tak nas s mm stipe huba 😀 to kura mi ani vecer moc nejde na chut 😒 teraz sa mi zda toho masa zas vela 😀
Baby mne vaha stoji 😨 ze by ten termix a vecerne kakao ? 😀
@zgurkaa ja idem robit boršč prave dnes prvy krat, tak uvidime, ale ja drzim tento detox aj s maminou a este aj moja drahocennost vecere papa s nami, takze dufam, ze nam bude jedna davka dost 😀 ja som dnes prvy den druheho tyzdna, takze este som sa na masko nedopracovala 😀
@majka35 co sa tyka ranajok, tak mna osobne tie zasytia uplne najviac....to som bola sama prekvapena, ked si das dostatok medu a orechov, tak na stopro to zasyti, neni treba sa bat a ked by nie, tak ja si este zvyknem obcas dzobnut susenu slivku, to je moja chutovecka a hlad hned prejde a tak isto, keby bol velky hlad, treba si naplnit brusko vodou, to nachvilku upokoji chute 😀
aha co mi prislo popod oci 😀 http://magazin.atlas.sk/zdravie/z-tucka-sexi-ch...
@veverina 😀 ale sme jak lazári 😀 kvôli pohybu z nás zostanú kripli 😀
Mne sa tiež zdá toho mäsa veľa, podľa mňa by stačilo 1-2 x za týždeň, veď teraz už od piatku či odkedy máme stále mäso.
Mne tiež váha stojí, za prvé 2 týždne som schudla 4kg a odvtedy nič. Asi už viac nepôjde, len objem pôjde dolu, teda dúfam.
@zgurkaa ja boršč robím asi z viac zeleniny ako píše, nedávam to do misiek, ale od oka nakrájam z každej zeleniny rovnako. Len cvikle dávam pomenej, aj keď jej má byť najviac. A mám plný hrniec, ale nejem to sama. A minule som si 2 dávky zamrazila, na konci tohto týždňa mám boršč, tak uvidím, či to bude dobré. Ak nie, tak urobím nový.
mne najviac bude chýbať pečivo, teplé, voňavé, chrumkavé 😨
a robíte aj nejaký šport popritom? ja som začala chodiť na zumbu a veľmi ma to chytilo...
Ani mne nechýba pečivo a ani chleba a to som si nevedela predstaviť, ako budem bez toho fungovať. Ale ide to a fakt ani chuť nemám, nechýba mi to 🙂
A cvičiť necvičím, zatiaľ. Snažím sa korčuľovať (až raz som bola) a chystám sa aj behávať....a možno aj brušáky 😝
@majka35 ja chodim na zumbu tiez a velmi ma bavi, inak nerobim ziadny iny sport...akurat dnes mi moj milovany manzelicek kupil novy bicykel k narodeninkam , takze sa velmi tesim.....dufam, ze aj budem na nom chodit....lebo mna je tazko niekam dostat 😀 a co sa tyka rozkov a chlebika, ja som vysadila uz na zaciatku januara, lebo mi nerobili dobre, takze to pre mna uz az taky problem nebol, teraz mi to ani nechyba....
Baby ale musite uznat, ze som super, musim sa pochvalit sama seba sa.....ja vlastnim potraviny, robim v nich...vykladam rozky, chlebiky, krajam salamy, syry, sladkosti skratka vsetko, myslela som, ze detox porusim hned na zaciatku, ale nezhresila som...som na seba hrda 😀
@kathrin17 tak to máš dôvod byť na seba hrdá, mňa by tie teplé rožky nenechali chladnou ... mne tiež nerobí pečivo dobre, som mala podozrenie na celiakiu, ale nakoniec mi ju vylúčili ... neskutočne "puchnem"ked jem pečivo, no napriek tomu sa ho neviem vzdať ... a čo si jedla, ked si pečivo vynechávala, teraz mi je jasné, ale predtým? také raňajky? ... ináč všetko najlepšie k narodeninám
hej a pijete kávu? tuším som niekde začula, že káva sa nesmie, no ale ja bez kávy nedokážem existovať 😀
@majka35 dakujem si zlata 🙂 ja som tiez strasne puchla z peciva, bolelo ma brucho a tak, tak som sa rozhodla, ze ho vynecham....jedla som kukuricne a ryzove chlebiky a k tomu salamy a vsetko tak ako keby som mala rozky , takze pohodka...a tym padom som to uz mala o cosi jednoduchsie aj s tym detoxom ....a co sa tyka kavy, nepila som kavu uz osem dni a zatial prezivam, i ked som bola velky kavickar, minimalne tri za den museli byt a teraz mi nechybaju, ani si na nu nespomeniem...podla mna je to viac menej o zvyku....ja som 0 krvna skupina a pre nulku je kava skodliva, takze som ju uplne vynechala...
@kathrin17 no fakt môžeš byť na seba hrdá 🙂 Ja len keď idem v obchode okolo teplých rožkov a kadejakých buchtičiek, hneď by som si dala. Odkiaľ si? Tuším sme sa tu samé "Trenčanky " stretli 😕
@majka35 ja pijem kávu, ja ako A-čko môžem 2 za deň. Pri detoxe tuším nie je spomenuté, či sa smie, aspoň si teda nepamätám. Najskôr som si ju sladila medom, ale nemohla som si na to zvyknúť, tak zas dávam cukor.
dobré ránko, tak keď tak kávičkujete, tak aj ja si aspon jednu ráno budem musieť dať ..cez den už nemusím, ale rannú si nedokážem odpustiť, mne ju netreba ani sladiť ani mlieko dávať, chutí mi aj tak
@veverina aaaa...dalsi zastanca vecerneho kakaa 🙂 ja som vcera ukazkovo papala...ay na 21.00 ked som podlahla tablicke orieskovej cokoladky 😅
babulky konecne som prisla na to, ako sa donutim zjest tu brokolicu....rozmixovala som si to a uz to ide dolu krkom 😀 este cosi musim vymysliet na tie lusky fazulove, to je moj dalsi kamen urazu....prave som dovecerala hrachovu polievku a uz chystam mrkvaca na zajtrajsi obed...uf, sa cosi navarim za tieto dni....nikdy som tak nevyvarala jak teraz 😀 ale sak dobre, hlavne, ze sa dobre citim a mamina ktora detoxikuje so mnou tiez 😀...
@majka35 ja tiež tak, bez rannej kávy sa nedokážem ani umyť 😉
@kathrin17 viem, kde je Hrabovka 😉 Ale len približne, keďže som sem prisťahovaná. O tom varení ani nehovor, mne už hrabe z toho. Ráno niečo kuchtím, strúham, miešam....potom varím obed a varím aj večeru. Na infarkt 😒 A ten riad potom, ešte že mám umývačku, inak by som to asi dávno vzdala. Ale aj ručne musím veľa toho umývať, no a umývačka ide 2-3 x denne, otras. Kde sú tie časy, keď som si dala na večeru chleba s paštékou, klobásou a pod. 😅
@veverina ty kde si zas stratená? Ja som sa dnes rozhodla, že si kúpim kočík na korčuľovanie 😅 Zhodnotila som, že zbytočne budem čakať, či hľadať niekoho, s kým by som chodila a jediný, kto pripadá do úvahy je moja dcéra 🙂 😖 Ja viem, trošku úbohé, že nemám tu nikoho, no ale čo už. Tak dúfam, že tam Lea nebude vrieskať a trošku sa zabavíme. A ak to nepôjde, tak ho predám. Ale kupujem najlacnejší, lebo predávajú aj za 800,- eur a to zas taký profesionál nie som 😅
@katussska24 veď aj čokoláda musí byť, no nie? Neviem síce, či o deviatej večer, no ale nech. Ja našťastie odolávam, nikdy som nebola na čokolády, mne stačí raz za čas horálka.

@zgurkaa ja pijem vodu stále, aj ráno na lačno, aj pred jedlom, aj po jedle....hocikedy. Hneď ráno si prevarím vodu a nalejem ju do 1,2 l džbánu, z toho si nalievam do pohára a pijem. Každý deň si prevarím 3 džbány, to je
3,6 l. A k tomu si občas lognem neprevarenej vody.