Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@emanka no u mna je sladke alfa aomega mam pocit...ale iba vybrane produkty 😀 a potom pizza, mcdonald....konec. u mna je to uz asi zavislost. pocas 28dnovky bola motivacia silna, ale teraz..ach jaj. no vaha sa mi drzi, tusim aj cm...akurat ze v nedelu ma nafuklo ako balon, tak som si trosku vstupila do svedomia...
musim nabrat odhodlanie, este by som rada zopar kil dala dole, ale chce to zozbierat guraz 😉
a hlavne si vsimam, ze mi treba cvicit pravidelne...min tyzden som vypadla kvoli povinnostiam, vobec som okrem jazdenia nemala pohyb... teraz som bola akasi anchladena cez vikend, tak zase nic, zajtra idem skusit doma troska pohybu. tak uvidime.. 😝
problemom je, ze aj strava, aj pohyb chce dostatok casu...co zial nie vzdy mam. hlavne ked behate z miesta na miesto cely den po meste 😖 tak hlad sa hlasi, neda sa zuvat orechy cestou alebo rozbalit si jogurt v kaviarni... 😠 ale tak dufam, ze sa to ustali pomaly a najdem si system.
@veverina ani mňa to už nejak nebaví, koniec detoxu, nejak poľavujem. Ja som mala na obed tie karbonátky, včera som ich urobila viac, večer som ich ani nejedla, nebola som hladná. A dnes som išla na celý deň preč, tak som si ich zobrala a k tomu som si urobila šalát (mrazený). U našich som to zohriala. Fakt je to otrava stále variť.
No a ten kočík, to je skôr taký vozík. Ako sú cyklovozíky, tak tento je na behanie a korčuľovanie a dá sa pripojiť aj k bicyklu, takže 2in1 😉 Ja len dúfam, že ma to bude držať a aj že mi tam tá malá vydrží.
Fakt škoda, že nebývaš tu, asi by sme si rozumeli. Ja som si tu, na MK tiež našla kamarátky, píšeme si už vyše 2 rokov a s jednou sa aj stretávam, ale býva až pri Pezinku, takže veľmi sporadicky. A mám tu jednu kamarátku, teda, býva 8km odtiaľto a už pracuje, takže sa nevídavame často, ale pánbohzaplať aj za ňu 😅
@katussska24 ja tiež milujem pizzu a kadečo z fastfoodu 😝 Ale už asi odzvonilo takým veciam, nikdy som nedržala diétu, takže, keď som sa na to dala, vydržím!!! Už som 4 roky tučibomba, už stačilo hádam, no nie? Vždy som mala 50 kg, takže sa necítim dobre. A evidentne sa musím aj hýbať, inak to nepôjde.
Ty chodíš na kone?
Inak, neviem si predstaviť, že by som sa takto stravovala, kebyže chodím do roboty. Večer pripraviť raňajky, obed, prísť domov, o decko sa starať, upratať, variť večeru a zas raňajky a aj obed 😝 Veeeeľmi rýchlo by ma to prešlo 😅
ahojte 🙂 dnes som bola v meste, trosku sa odreagovat, deti boli s mm, kamaratka nas ucila licit, tak som si oddychla 🙂 a uz mi padaju rifle :D tak mi drahy povedal, ze tentokrat mi rad kupi nove 😵
@emanka no ja takto fungujem, vcera som si pripravila az 4 misky na dnes do roboty, prve dva tyzdne boli lepsie, nachystala som len obed z jedneho jedla, dnes ranajky jablko s orechmi....., obed zeleninova polievka, zvlast cviklovy salat a fazul. struky 😝 Dufam ze to budem zvladat aj tieto zostavajuce 2 tyzdne 🙂
@mirka1986 rifle padaju aj mne, jupi
@emanka chodim prvy mesiac. plnim si detsky sen 😵 a musim povedat, ze skvely pocit...prvy krat som nabrala odvahu pustit sa do takehoto snoveho "projektu" 🙂
inak dnes som zmerala cm a mam pocit ze som sla este cca 1-2cm dole.sok. vaha sa kolise, ale viac ako 56kg to neni. robila som projekt, meranie na 3 vahach a rozdiel bol aj 15.kg...sok 😝
btw s tou vahou je to cudne..lebo tie moej pocity su skor z toho , ze mam tak malo pohybu. nemam rada take ochabnute svalstvo 😠
Baby tak som sa tesila ako som dnes vydrzala a teraz na vecer som to vsetko pokazila,zacalo to ked som si k polievke dala celozrnnu vonavu uzanu zemlicku 😅 pokracovalo ked sa mm pustil do udenych sprotov a cibulkou a zemlickou..a dorazili sme to s BB keksami 😔 no ja uz to asi kaslem...
NEBERTE SI ZO MNA PRIKLAD ☹ aspon vy to vydrzte....a ak ma lubite podporte ma,ved to nemozem takto vzdaaat 😨 😔
@mirka1986 mne do konca chybaju len 4 dni 😀 asi preto uz zacinam zrat od samej radosti ze sa to utrpenie konci 😀 aale nie,budem pokracovat,musi ist este aspon 5 kil dole 😉 a veru budeme kocky ked sa stretneme 🙂 ozaj ty robis tusim s mary kay ze ? Skusala si od nich make up ? potrebovala by som vediet ci su dobre krycie...inak za par dni nam pride kuchyna,tak uz to tu potom budeme mat vo vnutri konecne vsetko prerobene,potom uz aj navstevy mozu zacat chodit 🙂
@veverina ja som s ich make-upom velmi spokojna 🙂 ved zrovna vcera nas tam bolo ako hadov :D vsetky sme take pekne isli domov 😵 len drahemu som sa nepacila, ze mam ake cierne oci 😠 :D ale tak chlap, sa do toho nerozumie :D juj, tak uz budete mat novu kuchynu 😵 juj, keby uz aj nam sa aspon stavat dalo ☹ a ved jasne, ty uz len 4 dni, ja som sa nejak preratala, ale ved ozaj, ty si zacala dva tyzdne predo mnou 🙂 ja mam len kilo dolu zatial
@veverina no to som si myslela... ale stoji to na urade, stale vracaju naspät papiere, uz sme z toho na nervy 😠 a ak sa vies od zabiek niekedy uvolnit, tak ta rada pozvem na hodinku krasy 🙂 ale ja som len taky maly pan, to by som poprosila kamosku, ci by ti to spravila 😉 a jasne, make-up ti viem objednat, resp. vies si ho zobrat hned tam v kancelarii 🙂 tak mi daj vediet, kedy by si mala cas, a ja poprosim maminu, nech mi je s detmi a mozme ist 🙂
@mirka1986 co ci by mi spravila ? Akoze ma licit ? 😕 Lebo ja sa nedam licit,lebo ja chodim vsade uz nalicena a tak precizne,ze to je skoda odlicovat 😀 asi tak ako na profilovke som kazdy den 😀 ja by som rada vypadla na take babske stretko a tam si pokukat tie veci a popocuvat o tom...tak ked dokoncime tu kuchynu,tak by sme sa mohli dohodnut 🙂
@veverina ohoho, hlavu hore 😉 zajtra pokracuj akoby nic, nevzdavaj to. ved ono napokon ide aj o to, aby sme sa naucili pokracovat aj nadalej... a pozri na mna. dnes sme s kolegynpou skoncili na perfisnej syrovej pizzi, ale tak aspon cestove okraje som nechala a okrem tohto obeda som jedla prikladne 😀 podla mna sa to neda striktne krajat mrkvicky a zajedat bielym jogurtom, ale da sa najst zlata stredna cesta...a pokial na sebe zacnes videt, ze sa to akosi vymyka z pod kontroly, tak opat nasadit detox a vydrz 😉
@katussska24 dakujem 😀 😵 a to ohoho mi pripomenulo Santu 😀 ten krici hohoho stastne a veseleee 😀
@veverina ja som sa to naucila od pistu lakatosa, doma casto pouzivame "ohahahaa...sadni tu, cipse daj tu" velmi pekne podane 😉
@katussska24 😀
@veverina tak ti o tom len porozprava a popozeras, co ta zaujima, a co budes chciet, mozes vyskusat 🙂 a teda profilovku mas krasnu, si tam velmi pekna 🙂 uz aj ja sa ucim tak pekne licit 🙂 len ked ma male vidia, aj oni sa chcu 😅 ja som volakedy dala len spiralu a ceruzku a hotovo...
baby ta brokolica, cibula a tuniak, chcem sa spytat, cibula je cerstva??? 🙂
dnes som skusala to pseno, bla 😝 ako ste si to pripravovali vy, ved to nema vobec chut 😖

@emanka Tu soooom 😀 mne uz to nejak nechuti jest,dnes som zjedla len maso ciste na obed a ten salat cviklovy som si dala na veceru s tuniakom 😒 mne sa tiez nechce furt varit,aj detom zvlast..skoda ze nebyvas blizsie,ja tu tiez nikoho nemam byvam tu uz 3 roky pomaly a aj ked som si tu na mk nasla nejake maminky z Lv stale tu nemam kamosku,niekoho kto by tu blizko byval a skocil na kavu.Je fakt des vydat sa do ineho mesta a zacinat akoby od zaciatku..ja len dufam,ze aj tu v Lv stretnem spriaznenu dusu,lebo inak neviem ☹ dnes som bola s babami len na nasom dvore,ani som nekorculovala,lebo uz behaju betarky male a ja sa potrebujem kocika drzat 😅 Tak ty si dobra ked kupujes kocik aby si mohla korculovat,to je super 😉