icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
9. mar 2012

@mirka1986 Teda ako to uteka a ja ze taky 5 den budes 😅 strasne ten cas leti,som rada,ze si sa na to aj Ty dala,clovek sa hned lepsie citi,ze ? Dakujem,skusim to stiahnut a ak to nepojde,budem Ti povdacna 🙂 som len odbehla vypratavam kuchynu,baby pomahaju...tu bude bordeeel jak v tanku 😀

veverina
9. mar 2012

Baby keby som do tej nedele mala presne 60 tak budem stastna,lebo to by som uz mala -5 kg 😵 mohlo by to zist,ked to presne dodrzim...ci chcem zazrak ? 🙂

katussska24
9. mar 2012

@mirka1986
@veverina hehe..ja si vymyslam 😉 podla toho na co mam chut a peniaze 😝 dam vam ale jeden tip...ked si budete chcet spravit ryzu, kupte ryzu LARGIS natural (zeleny obal), sama o sebe chuti skvelo, potom si date zeleninku na aku mate chut, alebo len cibulku. okrem toho ryza super odvodnuje, takze vyborne jedlo 😉

a cestoviny, neviem ci poznate selske nudle, u nas na to fici cela rodina, vratane mojich rodicov a muza. su aj tmave, spadlove a cely balik stoji 1,74EUR (dnes som kupila v poluse-carrefure), tie odporuuucam tiez 😵

zutom78
9. mar 2012

@majka35 Ďakujem veľmi pekne 🙂

veverina
9. mar 2012

@katussska24 super dakujeme 😵 jej a ked spominas polus,tam som robila niekolko rokov 😵 ako vychadzas z carrefouru smerom k bocnemu vychodu,tak na rohu je obchod kara-kozene bundy,kozuchy...tak tam 🙂

emanka
9. mar 2012

@veverina tu soooom, nemám dnes čas nejak, teda už mám, už je všetko porobené a malá išla von s tatinkom.

Dnes ste toho dosť popísali, baby jedny 😠

katussska24
9. mar 2012

@veverina aaasi, viem 😀 to je sranda...kebyze posunieme cas, dojden ta pozret 😉

inak baby, mne sa vcera muz smial, ze urcite otehotniem teraz ked som schudla... 😀 ale tak ja by som nebola proti... 😵 praveze ked som sa konecne naucila - teda ucim sa -zdravo papat...o to lepsie. akurat ze mi ostala fobia z tych faldov co som mala na bokoch...inak dnes som kukala na jednu kolegynu , ma take previsajuce bokz, aj ked nie je vyslovene tucna...tak som hned utekala na wecko kukat, ze jak som na tom 😅 som zvedava ci aj bez detoxu dam este zo dve kila dole..

katussska24
9. mar 2012

@emanka to vdaka vam sa to tu tak rozbehlo 😉

veverina
9. mar 2012

@emanka Caaaaf,co si mala dnes na obed ? Ja sem furt odbehnem oddychovat,vies co to je vypratat celu kuchynu,tak ma chrbat boli...som si kavu akurat urobila a cumakujem tu 🙂

emanka
9. mar 2012

@katussska24 ja som mala tiež také faldy, ale rozpustili sa, hurá 😅
@veverina sevaaaas, na obed som mala zeleninovú polievku od včera. Nič sa mi nechcelo robiť, no ale v rozpise mám bielka s bryndzou, už len to by mi chýbalo.

emanka
9. mar 2012

@katussska24 no bodaj by sa ti podarilo otehotnieť, držím palce 😉 Dlho sa už snažíte?

veverina
9. mar 2012

@katussska24 inak hovori sa,ze ked zena schudne tak otehotnie 😵 drzim palce moc 😵 hehe chuda kolegyna keby ona vedela ze je takto pod lupou 😀 mne tie faldy prve odisli,tiez mi uz tak zacali trcat,uz len spodne brusko mam trochu...

emanka
9. mar 2012

Veronika a kde dávaš všetky tie veci z kuchyne? Baby spia?

emanka
9. mar 2012

No brucho mám aj ja ešte a ešte potrebujem aj nejaké tie kg dať dole. Dúfam, že sa mi to stravou a korčuľovaním podarí.

veverina
9. mar 2012

@emanka Take najpotrebnejsie do spajze,ostatne nanosim do podkrovia..staru kuchynu sa nam podarilo predat,tak ju mm zajtra odmontuje a potom ide burat..joj normalne sa bojim ako tu s babami budem 😒 vo stvrtok pride nova linka...baby su v postielkach jedna spi,druha trieska na stenu 😀

emanka
9. mar 2012

@veverina aj ty máš mať na večeru pšeno??? Nijak zvlášť sa na neho neteším, ale nemám nič nakúpené a do obchodu sa mi nechce ísť, celý deň som upratovala, tak som rada, že žijem 😝 Nakoniec mi budú aj tie struky z mrazáku dobré.

veverina
9. mar 2012

@emanka uz som sa ta to pytala ze koko vazis a merias ? Nejak mi to vypadlo 😒

emanka
9. mar 2012

@veverina tak to budete dlho bez kuchyne, no ale aspoň si oddýchneš.
😀 😀 zlaté baby 😀 😀 juuuj, kde sú tie časy, keď Lea spávala cez deň 3 hodiny a to bola v postieľke hodinu pred zaspatím a minimálne polhodinu po zobudení, to bol vegeeeet 😅

veverina
9. mar 2012

@emanka ja si davam namiesto toho ovsene vlocky,lebo mam podla krvnej sk.ze mi nesedi a vlocky su pre mna super,zalievam si ich len horucou vodou

emanka
9. mar 2012

@veverina meriam 165 a vážim 63, takže ešte 10kg dolu 😝 Ale verím, že keď už som sa odhodlala, tak sa mi to podarí. 3 roky som sa len chystala schudnúť a skutek utek.

emanka
9. mar 2012

@veverina už som si spomenula, že ty tie vločky ješ. Aj na večeru si dáš? A muž čo bude jesť?

emanka
9. mar 2012

Idem si aj ja kávu urobiť...

veverina
9. mar 2012

@emanka No ja ked ich mam dost,tak ich tam odnesiem a pekne sa hraju,smeju sa tam vykrikuju a potom sa unavia a zaspia 😀 nevadi uz ked budu este zivsie tak ich vypustim von a mozu po zahrade behat a ja si dam kafe vylozim nohy a budem na ne kukat 😀 si to lahko predstavujem 😀

emanka
9. mar 2012

@veverina no to si teda ozaj veľmi ľahko predstavuješ 😀 😀 😀 Zabudni, drahá. Ešte len potom bude sranda a ešte aj 2 naraz, ajajajaaj 😀

veverina
9. mar 2012

@veverina Tak to sme na tom skoro rovnako ja meriam 162,ja som krpatejsia 😀 veru podari sa nam to najhorsi je ten start,to uz mame za sebou uz len pekne vydrzat.No mm si da tiez vlocky,jemu to chuti 🙂 On uz schudol 5 kg a konecne natiahne obrucku 😀 zas je z neho zenac 😀 😀 idem pokracovat ....ale este pridem mrknut co ste popisali

emanka
9. mar 2012

Potom budeš spomínať na zlaté časy, keď nechodili! To budú furt zakopávať, padať, všetko zdvíhať, do úst dávať, sa nezastavíš 😅 Ja som bola len z jednej na nervy.

emanka
9. mar 2012

@veverina len ja som tučnejšia. Schudla som 4 kg a vážim toľko, čo v lete. A to už vtedy som chcela schudnúť, len som žrala jak po nebohom a pribrala som 😠 Veru, najhorší je ten štart, už to pôjde ľahko. Len sa musím ešte k tomu pohybu donútiť, dúfam, že sa počasie čoskoro umúdri.
Ale som rada, že máme to pšeno (vločky), nemusím vyvárať konečne. Ani obed som nevarila, bolo zo včera. Kuchyňu mám vyblýskanú, tak nech aspoň do zajtra taká zostane. Zajtra zas budem mlieť mäso a zeler, zas bude bordel

veverina
9. mar 2012

no som si zas odpisala... 😅 moje uz teraz ked som s nimi vonku tak toto robia,Zaneta ma furt nieco v ustach a hlavne drevo do krbu olupuje a zuje 😅
@emanka

emanka
9. mar 2012

@veverina ja už keď som mala fakt nervy na malú, že všetko dáva do úst, tak som jej začala dávať žuvačku a odučila sa to. Lebo ona to už potom robila naschvál, dala si šuter do úst a prišla sa mi ukázať a potom začala utekať predo mnou. Tak keď bude zle, šupni im žuvačku....ale ony sú ešte malinké asi.

katussska24
9. mar 2012

@veverina neee...len si to teraz viac vsimam. ked sa mi pustili prve faldy, tak odvtedy som sa neprestala obzerat 🙂

@emanka no a snazime sa od jesene..ale tak snazime ako snazime.vselijak bolo...a v decembri bol jeden vcasny potrat. aj to bol dovod, ze sa na toto dam. aj kvoli inym veciam som sa naplakala..tak som chcela taky refresh, ocistit telo, pustit dake faldiky... 😉 tesi ma ze stale drzim vahu 56kg, inspiruje ma to 😀 rada bz som tak 53kg, moj sen 😵