Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Baby, končím, idem čítať a spať. Ahojte a dobrú 🙂
idem aj ja uz, dobru noc 🙂
ahojte len som tak studovala a asi skusim aj ja uz konecne chudnut,kde by som objednala knihu prosim 😉 mate nejaky link dakujem.
baby, tu mate pofotenu knizku, da sa to celkom dobre citat http://ulozto.sk/xpzUcjw/najedzte-sa-do-stihlos...
@zutom78 videa su tu
a este tieto videa boli pre mna zaujimave- tu je baba, ktora sa na to dala, a po kazdom tyzdni nakrutila video o tom, ako sa citi a nakoniec aj kolko cm a kil schudla
https://www.youtube.com/watch?v=RYpK0BqtgQca este takto, su tam rozpisane recepty, nikdy by som neverila, ze sa dokazem najest zo zeleniny, ale niektore jedla su fakt super 😉
@emanka Nikolke sa pacilo, ta ani raz neplakala... a Dianka, ta plakala tiez len vtedy, ked chodila este sama... ale ked boli chore, tak som ich skusila tak dat, ze ta co bola chora ostala doma a ta co bola zdrava isla do skolky, a veru prve dni bolo super, ale potom si to uz uvedomovali, a piatky som ich uz nechala doma, lebo v stvrtok sa uz schylovalo k placu... uz vedeli, ze jedna je doma a druha musi byt v skolke...
@zutom78 energiu určite získaš, je to super. Ja som bola tiež stále ako kombajnom prejdená, do všetkého som sa musela nútiť. Teraz je to 100 a 1. Určite vyskúšaj a nebudeš ľutovať. A nie to až také hrozné, to len my, čo už končíme, lamentujeme. Potom to bude už lepšie, jedlá budú rôzne, to len ten stereotyp bol únavný. A hlavne, ak ti to nejak extra nechutilo. Ale každému chutí niečo iné.
Baby len na skok,potom Vas precitam,len sa idem vahou pochvalit..dnes 60,5 😵 cafteeee 🙂
Dievčatá, keď budete variť boršč, uvarte viac a dajte si zamraziť. Potom ušetríte čas a námahu. Ja som si zamrazila pred dvomi týždňami a teraz ho jem a je dobrý 😉
@mamisqva ahoj, ja som ju objednávala odtiaľto a teraz je ešte lacnejšia http://www.martinus.sk/?uItem=100617&gclid=CKeO...
@veverina dnes som sa 2 hodiny korčuľovala na dvore, je to paráda. Chodila som do kolečka a hore a dole a bláznili sme sa s malou 🙂 Nohy ma už nebolia, vymenila som korčule za väčšie, takže paráda.
Práve si robím mrkvový perkelt, mala som mať tresku so zelerovými hranolkami (mňam), ale mali sme doteraz návštevu a od hladu už nevidím, tak rýchlo robím perkelt. A zajtra si dám tresku so zel. hranolkami.
Super a to si fajn dlho vydrzala 😵 ,aj ja som bola korculovat,kym mm bural bola som s detmi na dvore a potom som ich dala do kocika a trochu som korculovala,my sme si dnes urobili kelove cestoviny a zajtra si dame rybku...
@veverina no ale to len po dvore, nejazdila som stále, aj som stála, lebo mi tam psi behali a aj malá. Kebyže idem von na ulicu, tak za 20 minút som k.o. 😝 Veď aj teraz som bola spotená jak myš. Hlavne som chcela, aby si nohy postupne zvykali a potom vyrazím do ulíc.
Ako je dobre, že máme tie recepty kadejaké, že? Inokedy by som vôbec nevedela, že čo si dám takto neskoro jesť, aby to bolo zdravé. Teraz pozriem do chladničky, do knižky a varím 🙂 paráda.
Ešte len teraz tam máte bordel, že?
Idem uložiť malú, to bude kriku, pozerá svoju obľúbenú rozprávku 😝
ahojte baby 🙂 tak sme sa vratili od nasich, mame odvolene 🙂 ale idem sa pochvalit, dnes som si kupila nove rifle 😵 a obliekla som bez problemov 29 a to uz som nosila 31 😵
@veverina ty si si ako robila to kura so zelerom? ja by som chcela len normalne upiect kura, ale neviem, co s tym zelerom, ako ho mam upravit... a mozem k tomu zeleninovy salat?
Baby utekam,potom este pridem kuk a odpisem 🙂
baby, ahojte, normálne som v noci nemohla spať, tak sa obávam toho detoxu 😀 😀 😀 chcem sa opýtať skúsených ... ak bude mať chuť na sladké, môžem si dať čaj s medom? napríklad čierny?
a kávu môžem piť nalačno? toto je môj celoživotný hlúpy zvyk ... teda, vždy vypijem dva poháre vody a až tak kávu, ale pri mojich deťoch sa stihnem naraňajkovať až neskôr a káva ma preberá úplne ... mne stačí aj jedna denne, ale ráno
koreniny ste používali tie čo sú v receptoch? lebo napríklad taký rozmarín mne vôbec nechutí ... a aj stehná dusené nieee ... radšej si ich upečiem ... len tak, na vode
@majka35 jaj neboj sa 🙂 ked budes matchut na sladke tak si daj med len tak,ale myslim ze sa moze aj caj,aj ked ja som nepila vobec..inak s tou chutou na sladke,ja som blafovala a ked som krmila male tak som si vzdy trochu odjedla z termixu a tak 😀 a aj tak som velmi pekne schudla..kavu som zo zaciatku nepila ale potom som zacala..daj si normalne s medom a myslim ze sa nic nestane ked aj rano si das a potom ranajky...mne chutila poobede,taka chutovka 🙂 a tie koreniny si daj na ake mas chut,majoranka,bazalka..ja som si tam kadeco dala aj vegetu..hlavne aby ti to chutilo.
Kura som ja len piekla a poriadne do chrumkava 😉 hlavne aby ti vsetko co si pipravis chutilo a mala si z toho radost,nie stres 😉 tak s chutou do toho 😉

@zutom78 dík, aj som si myslela, ale myslela som si, že je tu len jedna volebná miestnosť. No behnem zajtra tam a uvidím.
Ten detox nie je taký hrozný, dá sa to v pohode zvládnuť. A uvidíš, ako ti bude dobre. Hlavne prvé 2 týždne som mala energie za dvoch, po jedle mi nebolo ťažko, vládala som. A už ma vôbec nebolieva hlava ako kedysi. A pekne som schudla, takže paráda. Nikdy by som si nepomyslela, že sa najem len z mrkvy, ale je to tak. Postupne už vôbec necítiš hlad. A ak ti niečo nebude chutiť, tak si to môžeš trošku pozmeniť, upraviť.