icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

majka35
10. mar 2012

@emanka že spím 😕 😕 😕 tak toto som nemala počuť 😀 mňa ked moje deti zobudia o pol siedmej, už si s mm hovoríme, že ako dlho spali ... šťastná to mama 😵

majka35
10. mar 2012

dobrú noc všetkým ... idem aj ja do postele

emanka
11. mar 2012

Ahojte,
Majka, no veď aj mňa malá zobudí, no ale ja ju opatrím, pustím telku, zamknem, aby sa nedostala do druhej časti domu a spím. Ona chvíľu pozerá TV, potom sa hrá a tak. Dám jej tam aj nočník, ona sa vyciká a zobudí ma, aby som ju utrela. Potom ma zobudí, keď chce niečo opraviť, potom ma zas dojde vybozkávať a tak. Je to taký trhaný spánok, ale trvá aj do 11-tej.

Po detoxe:

hmotnosť : -4kg
prsia: -4cm
pod prsiami: -3cm
pás (brucho): -7cm
boky: -8cm
stehno: -3cm

Celkom dobré, že? No ešte stále mám z čoho chutnúť 😒

mirka1986
11. mar 2012

@emanka no ty uz si ina kocka 🙂 a WAW, tie ubytky v cm su uzasne 🙂)) aj ja chcem tak 😅

mirka1986
11. mar 2012

ja mam dnes dva tyzdne a tiez mam nejake ubytky 🙂 dokonca som sa postavila na vahu dnes a je 5 na zaciatku 🙂)) a cm aj mne idu dole 🙂 jupi...

zgurkaa
11. mar 2012

@mirka1986 ja dnes koncim (teda zajtra, som zacala v utorok) 3 tyzden, vahovy ubytok 2 kg, pomerat som sa na zaciatku zabudla, ale citim ze nejake ubytky na bruchu a zadku su, vsetko mi pada 😵 , najradsej by som sla do obchodu a kupila si nove rifle 🙂

emanka
11. mar 2012

@mirka1986 😅 tak od kočky mám ešte ďaleko 😅 Úbytky sú ozaj úžasné, dúfam, že to tak bude pokračovať a v lete bude zo mňa druhá Sklenaříková 😀

veverina
11. mar 2012

Pekny dnik baby,tak som sa pomerala,nemam tak skvele cisla ako Lucia,ale potesili aj tie 🙂 ja som sa nemerala cez prsia ani pod..Vaha nam nejak blbne,dnes sa mm na nu postavil a ukazala mu o pol kila menej a ked a postavil znovu tak zas pol kila viac,aj mne ukazala zas viac tak ja uz neviem 😒

VAHA - 4,5kg
PAS - 4cm
BRUCHO - 5cm
BOKY - 4cm
STEHNO - 1cm
na zaciatok fajn,pokracujeme 😉

mirka1986
11. mar 2012

@veverina perfektne vysledky, keby som aj ja na tom bola takto, tak som stastna 🙂 prave som dojedla to kura... baby ja som sa tak najedla, bolo to fantasticke 😵 najlepsi obed, dokonca aj Dianka si pochvalovala, ze ake vynikajuce mäsko a dvakrat si pytala 🙂 tak dakujem za recept 😉

emanka
11. mar 2012

@veverina no ja mám tie čísla lepšie, lebo som tučnejšia 😝 Moja kámoška začína zajtra 3. týždeň a už schudla 7 kg, koľko cm neviem, ale tiež dosť. Ale ona má cca 100 kg, tak má z čoho chudnúť 😝

emanka
11. mar 2012

Ozaj, pred chvíľou som zožrala 3 slivkové gule poliate čokoládou 😝 neodolala som, milujem ich 🤐

veverina
11. mar 2012

@emanka 😀 nevadi to na oslavu,ze si koncila 😀 ja som si dala kavu a keksiky 😀 vecer si dam tuniaka s cviklou.Asi to fakt bude tym ze som zacinala s mensou vahou,idem malujeme kuchynu 🙂

martinka1981
11. mar 2012

@mamisqva ale ale koho to tu vidim??? 😀 😀 😀
ja chcem začať od zajtra,t.j.pondelok 😉
kto ešte začina?
@majka35 ??
Ideme do toho 😉 bude sa nam lepšie dariť ked sa budeme podporovať.

Baby vam ostatnym gratulujem k peknym ubytkom.
Nesmiem sa zajtra zabudnuť pomerať a považiť 😝

zgurkaa
11. mar 2012

@martinka1981 pevnu volu prajem, urcite budes spokojna s vysledkami 🙂 😉

zgurkaa
11. mar 2012

inak tie zelerove hranolky su mnam 😝
@veverina
@emanka gratulujem k vysledkom, a nezabudnite nas informovat ako pokracujete 🙂

emanka
11. mar 2012

@zgurkaa ďakujem 🙂 Jasné, že budeme informovať a aj sledovať vaše úspechy 😉
Zelerové hranolky sú výýýýborné, kto by to bol povedal. Ja som zeler doteraz jedávala len v polievke a v podstate ani tam nie, nechutil mi 😒

zgurkaa
11. mar 2012

@emanka mne tiez nechutil doteraz 😀

emanka
11. mar 2012

@zgurkaa dokonca ho milujem teraz, aj s tým mäsom kuracím. A keď sa smaží, tak krásne vonia, že?

zgurkaa
11. mar 2012

🙂 aj mne chuti, skus ten recept veveriny, kura a nastruhat zeler, to nemam dat ani olej?

emanka
11. mar 2012

@zgurkaa ona to len na sucho robí. Ale myslím, že zeler nestrúha, ale ho tam len nakrája ako zemiaky (buď ako hranolky alebo ako americké)

veverina
11. mar 2012

@zgurkaa ja ho len nakrajam a oblozim okolo kuriatka,tak ako ked sa kura pecie na zemiakoch,to kura ako pusti stavu,tak ten zeler tym nasiakne a chuti ako zemiaky 😉

martinka1981
11. mar 2012

@zgurkaa juuj dakujem.Budem ju potrebovať,ja som taky fajnšmeker 😝 tak to bude ťažkeeeee a ešte pri dvoch deťoch...ale ked to zvladla @veverina tak sa mi to snad tiež podari....

veverina
11. mar 2012

@martinka1981 aj ja som fajnsmeker a ked som to ja zvladla aj ty to zvladnes 🙂 🙂
Baby tak plan bol na veceru si dat tuniaka s cviklou...nastala zmena planu treska ( samozrejme v majoneze ) a grahamov rozky XXL -az dva 😅 no tak dnes som si dopriala,nebol cas ani pripravovat jedlo,malovali sme a mm rychlo zbehol do pekarne ..no co nebudem mat vycitky..zajtra si urobim mrkvovy perkelt,ten mi chutiii

zgurkaa
11. mar 2012

Ja mam teraz tusim 4 dni same maso 😒 Snad sa to bude dat.
@martinka1981 Aj ja som fajnsmeker, ja to uz taham 3 tyzden a nikto sa este nechytil z rodiny, deti to jest nechcu, co nechapem ved je to chutne a manzel tusim dnes prvykrat si dal kura s zelerovymi hranolkami, aj to asi len preto ze doma nich ine teple nebolo. Takze od rodiny ziadna podpora 😖 , napriek tomu sa drzim, matka urcite to zvaldnes aj ty 🙂

mamisqva
11. mar 2012

@martinka1981ahoj,vies co navnadila ma svagrinina sestra tak ideme do toho aj s nou,teda uz mame 1 den za sebou 😉no ale nic moc cely den ma bolela hlava neviem asi pocasie a krce v bruchu aj ma prehnalo,ale som rada ze som vydrzala a to som bola na oslave 😎

martinka1981
11. mar 2012

@veverina
@zgurkaa vdaka za podporu 😉
zajtra ma tu vidite,ak deti dovolia a budem referovať 😎

@mamisqva juuj tak budeme v tom spolu 😉 sa tešiiim že znama tvar 😉

Moj drahy neni moc vyberavy a ma celkom rad zdrave jedla,už som skušala všelijake Mačingovej jedla robiť a chutilo všetko 😉 tak to bude možno jednoduchšie že bude jesť to čo ja 😉

mirka1986
11. mar 2012

ahojte baby, som vas precitala poctivo... my sme dnes boli u svokrovcov a pekne som odolala... ale zase pred chvilou som vypila nealkoholicke mojito 😅 mnaam 🙂 inak pekne dodrziavam 🙂

emanka
11. mar 2012

@zgurkaa ja som na tom rovnako, od rodiny žiadna podpora. Muž si asi 2-krát niečo dal a vždy ho prehnalo a bolelo ho brucho, tak povedal, že už nikdy 😅 Malá aj príde, obzerá, že čo to jem, ale nechce ani vyskúšať 😠 A verím, že keby vyskúšala, tak jej to bude chutiť.
@mamisqva mňa prvé dni, tuším skoro celý týždeň tiež bolievala hlava, ale potom to prešlo. A dokonca, pred detoxom som sa každý deň nadžgávala ibalginom, čo ma hlava bolela a teraz ma nebolela ani nepamätám. Asi to bude aj tým pitným režimom.

emanka
11. mar 2012

Práve robím experiment. Večerala som už o piatej, tak prišiel na mňa veľký hlad teraz, spať pôjdem neskoro, tak som vedela, že aj zahyniem dovtedy od hladu. Tak si robím struky fazuľové, ale inak. Na osolenom oleji som osmažila cesnak a potom aj struky a posypala rozmarínom. Dala trochu vody a dusím to. No čo už, aspoň niečo. Inokedy by som si urobila chleba a bolo by. No a teraz navečer tu takto smradím 😠

emanka
11. mar 2012

A aby toho nebolo málo, šupla som tam nakoniec aj jedno vajce a rozmiešala. A čierne korenie. A je to dobré, asi to budem takto robiť, predsa len, cesnak sa rýchlejšie nakrája ako cibuľa a ani nezašpiním toľko riadu, keďže som to urobila na jednej panvici.