icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zgurkaa
13. mar 2012

@mirka1986 mne sa deti tiez smeju 😀
@majka35
@martinka1981 hor sa dotoho 🙂

martinka1981
13. mar 2012

@zgurkaa však už sme v tom 😀

Jaaj davam si kavičku,uplne menim svoje ranne ritualy,aj tym že staršia začala chodiť do školky tak je to rano cele take ine,ešte sa nevieme zorganizovať 😀 😝
ale chyba mi v kavičke mlieko,musim kuk kedy sa može aspon sojove ale tento tyžden asi nie 😖

majka35
13. mar 2012

baby a koľko litrov vody to pijete? 3, či 4? sa neviem dnes dočítať v tej knihe, malá je dnes nervózna a prenáša to už aj na mňa 😔

majka35
13. mar 2012

dala som si rannú kávu, tú naozaj musím, s medom

emanka
13. mar 2012

@majka35 v knihe píše 3,5 - 4 litre....ja som pila necelé 4 litre, nejakých 3,8 😉

majka35
13. mar 2012

@emanka
ďakujem

majka35
13. mar 2012

@martinka1981 ty máš dnes druhý deň, však? ako chutila cvikla?

martinka1981
13. mar 2012

@majka35 cvikla mi chuti 😉 ale viac s vajičkom ako syrom 😝

vodnarky
13. mar 2012

@mamisqva -pojdem,pojdem urcite..ale my chodime nakupovat v piatok,alebo v sobotu,takze sa musim troska prisposobit aj rodinke.. 😉 ale od pondelka urcite! 😀
inak vas vsetky zdravim...uz sa neviem dockat,kedy sa k vam pridam a budeme vsetky spolu len stuuuhat a struuuhat.. 😀 😵

vodnarky
13. mar 2012

@majka35 -kavu aj ja musim..nastastie moja krvna skupina ju moze..uz som ju vyskusala aj s medom a celkom mi to chutilo.. 🙂

lili10
13. mar 2012

@mirka1986 diki 🙂no tak to som v zivote nejedla,som zvedava teda... 🙂

vodnarky
13. mar 2012

@martinka1981 -ja som nikdy predtym cviklu nemusela,ale v tychto receptoch mi zacala chutit..aj ta polievka (borsc) mi velmi chutila.. 🙂

zgurkaa
13. mar 2012

@vodnarky borsc aj mne 😝 mnam.

majka35
13. mar 2012

no dnes moja malá celý deň opakovala, že chce papať, dávala som jej všetko možné, všetko s revom odmietala, ja už som mala dosť a keď mi už odmietla aj obed, tak som rezignovala a dala jej mlieko ... potom som si sadla a začala jesť brokolicu ... ona prišla a zjedla mi pol taniera a celý čas opakovala mňam, mňam

zgurkaa
13. mar 2012

@majka35 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emanka
13. mar 2012

Ahojte dievčatá,
prišla som sa iba pochváliť, čo som si kúpila. Volá sa to multifunkčné strúhadlo!!! 😅 Krája to mrkvu, uhorky, cibuľu, baklažán, zemiaky, všetko....na koliečka, na slížiky, na tenko, na hrubo.....tak sa vytešujem, nemusím tu pol hodinu krájať a strúhať 😅

m.a.r.t.i.n.a
13. mar 2012

Ahojte, tak ja dnes na lačno veľký pohár čistej vody s citónom, potom mrkvové raňajky, ktoré teda moc nemusím, všetko z toho lúbim,ale každé samostatne, nie dokopy 🙄
Na obed som bola v meste,takže som si dala pol litra odšťavenej čerstvej šťavy a brokolicu budem mať na večeru, ale cvikla je kúpená, ten šalát mám moc rada, bude na zajtra. A v Bille som nezohnala mrazené fazuľky, musím ísť ešte niekam pozrieť.
Idem dať 150brušákov a potom 15minút na najkritickejšiu partiu: doporučujem:

https://www.youtube.com/watch?v=BVT7UBHN8gI
emanka
13. mar 2012

A ešte som objavila pohánkové vločky, ale také inakšie, sú to také lupienky jemnučké. Predtým som si kúpila také tvrdé.

emanka
13. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a 150 brušákov??? Ja nedám ani 10 😝 😅

majka35
13. mar 2012

mne ten mrkvový šalát tiež veľmi nechutí, už tam nebudem dávať med, ale brokolica bola naozaj jedna báseň

ja aké cvičenie odporúčam kalanetiku, efekt veľmi skoro ... ja chodím na zumbu a idem si to skombinovať s kalanetikou

m.a.r.t.i.n.a
13. mar 2012

@emanka Ja cvičím brušáky pravidelne, takže už som vycvičená 😉 Majka, ja som orechy schrúmala PO, lebo v tej mrkve mi absolútne nejdú dole krkom...a to je prvý deň 🤐 😨 😕 😀

katussska24
13. mar 2012

dievcata, okrem @emanka kto ma este po detoxe a snazi sa udrzat? 😕 baby jak vam to ide? ja som si najnovsie vypracovala jedalnicek na dalsich 8dni...lebo kazdy den vymyslat evcer o 10tej "pestru stravu" ma nebavi 😀

emanka
13. mar 2012

@katussska24 prečo okrem mňa??? ja ťa nezujímam 😠

emanka
13. mar 2012

Ja akurát kukám do knihy, že čo si dám na večeru 😒 Bola som dnes v Maxe, tak som si tam dala zeleninový šalát s kur. mäsom, tak na večeru si môžem dať cukinu? ja som z toho debil. Alebo môžem si dať mozarellu s uhorkou? Mäso - bielkovina, mozarella - bielkovina???

katussska24
13. mar 2012

@emanka hehehe..nieee. lebo ty si moja spolubojovnicka, o tebe dobre viem 😉
inak mala si ma videt,vcera jak som si zostavovala ten jedalny 😀 😀 😀 sranda. ale zistila som, ze fakt potrebujem vopred vedet co mi treba a co mam nakupit a pod. aspon na 3dni vopred. dnes krasne papam,jedna radost, snad si to navecer nepokazim. este mam dake behacky a domabudem az okolo deviatej. ale prisposobila som si to aj na taketo dni, ked si nemozes varit 🙂

emanka
13. mar 2012

@katussska24 ja si tiež potrebujem všetko premyslieť a nakúpiť a držať sa toho. Musím si aj zostaviť také "týždenné menu" 😀 A aj podľa toho, čo mám v chladničke, v mrazáku, v špajzi a čo majú v našich úbohých potravinách. Dnes som bola v hypernove, tak som nakúpila kadejakú zeleninu. No ale keď som čakala vo fast foode na ten zeleninový šalát, nebolo mi všetko jedno 😢 Všetci tam vyslovene žrali tie dobroty 😝 A teraz tu priateľ je vyprážaný karfiol s hranolkami 😢 😢 😢 ten milujem

emanka
13. mar 2012

@katussska24 čo si, prosím ťa, môžem dať na olovrant okrem toho pridrbaného bieleho jogurtu, veľmi mi najskôr chutil, aj chutí, ale už ho mám plné zuby.

emanka
13. mar 2012

A ktovie, kde je @veverina ??? Neviem, či som to dobre napísala.

emanka
13. mar 2012

Takže, na večeru mám cuketu s tofu 🙂 Teraz ma napadlo, že chcem ísť na víkend k našim, sakriš, neviem, čo tam budem jesť. Musím si to premyslieť a doniesť tam potraviny. A vyzerá to tak, že jeden deň bude ten, v ktorý si môžem dať hocičo. No ale neviem, či to zvládnem, ja už nejak neviem zjesť hocičo, potom by som mala výčitky a strach, že sa zas rozožerem

emanka
13. mar 2012

No, pokecala som si, idem pre malú. Ahojte.