Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@m.a.r.t.i.n.a škoricu som si ani ja nedala, dala som tymián a chutilo mi to
dnes mi dokonca aj ten cviklový šalát lepšie chutil, s vajíčkom mi to príde chutnejšie a možnom, že bol dlhšie v chladničke, tak bol taký lahodnejší, zajtra sa teším na perkelt z mrkvy
baby, prosím, poraďe mi v tom, čo som sa vás pýtala, či idete presne podľa receptov podla mačingovej, mylsím už ten semafor, alebo sa riadite všeobecne podľa zásad delenej stravy ... o recepty asi nemáte záujem 😀 😀 😀
a ešte ktorú knihu si mám zadovážiť, s tými receptami? ďakujem
baby dakujeeem 🙂 btw my dnes zase makame na stavbe...teda chlapi makaju a ja nosim jedlo 😉
tak som neodolala par bonbonikom...mam doma modre z neba 😝 ale lepsim sa lepsim..uz to neni cela cokolada na posedenie 😉 hladame si cestu s tym zdravim jedlom k sebe 🙂
ahojte baby 🙂dnes mam uspesne za sebou 11 den 🙂 no ale dnesna vecera hruuuza 😖 cervena repa, orechy, slivky a cesnak....este mi je zle ked si na to spomeniem.uz sa velmi tesim na maso 😀
@majka35 majka kukni na moju veceru 😉 ja idem podla vlastnej fantazie - v ramci zasad macingovej - ....ked tak sa inspirujem alebo zoapkujem detox jedla, kt.mi chutia 🙂
@lili10 juuuj tak táto kombinácia mi naháňa hrôzu ... už nech je deň 28 😀 😀 😀
@katussska24 kukla som, vyzerá to mňam ... len ja som nevedela, či je to recept od mačingovej, alebo tvoj .... takže super, budem sa riadiť podľa vlastnej hlavy ... ďakujem 😉
@m.a.r.t.i.n.a
@majka35 vidim ze aj vy mate problem dat skoricu do strukov,ja ich mam zajtra a uz dnes sa bojiiiiiim lebo ja som si skoricu prvy krat dala a teda bleeeeee,zajtra urcite nedam a budem bojovat dufam ze to spapam 😖
inak ahojte mam za sebou 4 den bez prehreskov sa tesiiiiim jak male dieta a konecne ma dnes 1.krat nebolela hlava aj som bola celkom vo forme ale tie prve tri dni no des a hruza,hlava bolela,energia ziadna no 😝 😝 😝
ahojte baby 😔 dnes sme neboli doma a tak aj vyzeral moj dnesny obed... boli sme v Nr na vystave a tam sme sa najedli, tak si to viete predstavit asi... ale kupila som si knihu 🙂 Najedzte sa do stihlosti, tak aspon na nieco to bolo dobre 🙂 mne sa to zle cita tu z pc, a nie je to tak kvalitne, aby som si to vytlacila...
@lili10 ja som taku kombinaciu nemala , ble 😝 asi ams cesku verziu...niektore baby pisali o par odlisnostiach 🙂
@majka35 no a k tomu vareniu - v podstate sa snazim obmienat zeleninu, davam si pozor aby som nemala za sebou ryzu a cestoviny a celkovo sa snazim aby sacharidy neboli vecer. a kam sa da sypem skoricu, kurkumu alebo cesnak -samozrejme , ze nie spolu 😀 ale tak stale teoria...este veru nie som dokonala...aj dnes tie bonbony..mam tu bonbonierku modre z neba..ach jaj...preco ma ten svet tak provokuje? 🙂
@mamisqva ahoooj,
ja mam za sebou 3.den ,tiež bez prehreškov ale kriza dnes bolo.By som zožrala všetko dobre čo doma mame.
Rano mi tu chlap robil chute s treskou a večer mi priniesol ukazať aky fajny tvarohovy zavin upiekol 😢 😢 😢
tak som ho poslala kade lahšie 😝
Baby mne ten mrkvovy perkelt bohvieako nešmakoval,ale bola som hladna tak som nemala na vyber 😝
@majka35 ten cviklač ked postoji v chladničke je lepši a mne osobne to so syrom velmi nechuti ale s vajcom mnam 😎
@mirka1986 Miri, aj ja som bola dneska na agráči 🙂 Keď som išla okolo stánkov so živánskou, tak mi nosom krútilo 🙂) Tú knižku mám aj ja doma, som si ju objednala min.rok cez net. Odkiaľ si?
@m.a.r.t.i.n.a ...aha tak nie,pozerám,že ja mám s názvom: Schudnite raz a navždy
Celkom zaujímavá a hlavne efektívna je paleo diéta... Je to prakticky založené na strave, ktorú jedli naši predkovia v minulosti.. Zaujímavé je aj to, že jedli velmi veľa mäsa a nemali problém zo srdcom... Cize taketo stravovanie je aj zdravé...
@martinka1981 no to ti verim,hlavne tie vone z pekarne 😠 aj ja som dnes odolala plackam,joooj ale co uz ked ostatni clenovia rodiny sa nekamaratia s Macingovou 😀 😀 😀
@martinka1981 joj a ty co chces chudnut ze 60kg ja man o desat viac,ale jasne ak sa zle citis 😉
@majka35 kniha sa volá Najedzte sa do štíhlosti, po detoxe je tam ten semafór, čo je vlastne delená strava. Potom je tam veľa receptov, veľmi dobrých, chutných a rýchlych. Potom je tam ukážkový program stravovania podľa semaforu na 4 týždne. A potom je tam stravovanie podľa krvných skupín. Takže, mala by si po detoxe držať tú delenú stravu (podľa semafóra) prispôsobenú krvnej skupine. Toto by malo trvať 3 mesiace, počas ktorých ešte schudneš. Ak by si chcela chudnúť ďalej, tak potom si zopakuješ detox, počas ktorého opäť schudneš relatívne rýchlo. No a potom už si telo(bunka) nepamätá pôvodnú váhu pred detoxom, takže nehrozí jo jo efekt.
Majka, áno, idem podľa receptov od Mačingovej, bez nich by som bola stratená. Nejdem doradu ako v detoxe, ale vyberám si.
@emanka vtedy som mala po 55 kg a schudla som na 52 kg. Tych 55 kg som povazovala za malo a skor som mala opacny problem ako pribrat, teraz po porodoch uz kila nejdu dole aj keby som chcela, asi to je vekom. Ale rada by som schudla na vahu 56-57 kg 🙂
@mamisqva aj mna 3 dni bolela brutal hlava, potom sa to zlepsilo a aj energia pribudla, niekedy sa citim ako pinpongova lopticka 😀
@mirka1986 s knizkou je to lepsie, ani ja nenosim pocitac do kuchyne, ked varim ale si to citam z knihy
@mamisqva no veru,necitim sa dobre lebo mam brucho 😖 😖 a riadne šunkafleky,tak snad sa teraz roztopia a ked dam dole 3-4 kg tak budem šťastna 😵 teda dufam 😀
ahojte, všetkým vám ďakujem za rady ... dnes večer ma čaká mrkvový perkelt a obed môj obľúbený cviklový šalát, ale naozaj keď postojí v chladničke, tak je oooveľa lepší
@emanka podľa krvných skupín sa orientovať asi nebudem, mám tam zakázanú hydinu a toto je assi tak jediné mäso, ktoré zjem, nie som veľmi mäsová, hovädzie málokedy, bravčové dvakrát do roka a hydinu naozaj mám rada a jej sa vzdať, to nie ... budem sa stravovať podľa zásad delenej stravy, ale spájať to aj s krvnými skupinami to teda nedokážem 😀
ja som dnes "zhrešila" som sa postavila na váhu, po dvoch dňoch, reku že čo sa stane a mám dolu 1,6 kg 😕 😕
@m.a.r.t.i.n.a ja byvam v Kozarovciach, je to medzi Levicami a Zlatymi Moravcami-tak presne v strede... a ty si odkial?
@majka35 teeeda, tebe to ide super 😉

@katussska24 Jé, ďakujem, to potešilo 😉 A tvoja mňamka vypadá super
Ja som sa dneska prejedla tej brokolice s cesnakom a syrom,ale v knihe sa píše,že sa má najesť do úplného zasýtenia. 😅 Človek by neveril, ako sa môže tešiť a vychutnávať si niečo tak jednoduché ako brokolicu so syrom. Pri normálnom režime, kedy dáme za deň do seba milión rôznych chutí by mi samotná brokolica so syrom asi nešla a dneska som si vyslovene pochutila. Aj na cviklovom šalátiku. Zohnala som dneska struky,takže zajtra uvidíme ako to pojde dole krkom.Ale škoricu si na to nedám, to ma nikto nedonúti 😝