icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

m.a.r.t.i.n.a
14. mar 2012

@katussska24 Jé, ďakujem, to potešilo 😉 A tvoja mňamka vypadá super

Ja som sa dneska prejedla tej brokolice s cesnakom a syrom,ale v knihe sa píše,že sa má najesť do úplného zasýtenia. 😅 Človek by neveril, ako sa môže tešiť a vychutnávať si niečo tak jednoduché ako brokolicu so syrom. Pri normálnom režime, kedy dáme za deň do seba milión rôznych chutí by mi samotná brokolica so syrom asi nešla a dneska som si vyslovene pochutila. Aj na cviklovom šalátiku. Zohnala som dneska struky,takže zajtra uvidíme ako to pojde dole krkom.Ale škoricu si na to nedám, to ma nikto nedonúti 😝

majka35
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a škoricu som si ani ja nedala, dala som tymián a chutilo mi to

dnes mi dokonca aj ten cviklový šalát lepšie chutil, s vajíčkom mi to príde chutnejšie a možnom, že bol dlhšie v chladničke, tak bol taký lahodnejší, zajtra sa teším na perkelt z mrkvy

baby, prosím, poraďe mi v tom, čo som sa vás pýtala, či idete presne podľa receptov podla mačingovej, mylsím už ten semafor, alebo sa riadite všeobecne podľa zásad delenej stravy ... o recepty asi nemáte záujem 😀 😀 😀

a ešte ktorú knihu si mám zadovážiť, s tými receptami? ďakujem

katussska24
14. mar 2012

baby dakujeeem 🙂 btw my dnes zase makame na stavbe...teda chlapi makaju a ja nosim jedlo 😉
tak som neodolala par bonbonikom...mam doma modre z neba 😝 ale lepsim sa lepsim..uz to neni cela cokolada na posedenie 😉 hladame si cestu s tym zdravim jedlom k sebe 🙂

lili10
14. mar 2012

ahojte baby 🙂dnes mam uspesne za sebou 11 den 🙂 no ale dnesna vecera hruuuza 😖 cervena repa, orechy, slivky a cesnak....este mi je zle ked si na to spomeniem.uz sa velmi tesim na maso 😀

katussska24
14. mar 2012

@majka35 majka kukni na moju veceru 😉 ja idem podla vlastnej fantazie - v ramci zasad macingovej - ....ked tak sa inspirujem alebo zoapkujem detox jedla, kt.mi chutia 🙂

majka35
14. mar 2012

@lili10 juuuj tak táto kombinácia mi naháňa hrôzu ... už nech je deň 28 😀 😀 😀

@katussska24 kukla som, vyzerá to mňam ... len ja som nevedela, či je to recept od mačingovej, alebo tvoj .... takže super, budem sa riadiť podľa vlastnej hlavy ... ďakujem 😉

mamisqva
14. mar 2012

@lili10 gratulujem si dobraaaaa 😎 😎 😎 ideme dalej cmuk.

mamisqva
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a
@majka35 vidim ze aj vy mate problem dat skoricu do strukov,ja ich mam zajtra a uz dnes sa bojiiiiiim lebo ja som si skoricu prvy krat dala a teda bleeeeee,zajtra urcite nedam a budem bojovat dufam ze to spapam 😖

mamisqva
14. mar 2012

inak ahojte mam za sebou 4 den bez prehreskov sa tesiiiiim jak male dieta a konecne ma dnes 1.krat nebolela hlava aj som bola celkom vo forme ale tie prve tri dni no des a hruza,hlava bolela,energia ziadna no 😝 😝 😝

majka35
14. mar 2012

@mamisqva no len dúfam, že zámena korenín nespôsobí nárast kilogramov, teda žiaden ich pokles 😀 😀 😀 😀
ja škoricu vynechávam zo všetkých jedál, mne sa hodí jedine do krupicovej kaše 😀 😀

lili10
14. mar 2012

@mamisqva majuš super....no dnes som mala krizu...piekla som strudle moje najoblubenejsie ,ale odolala som 😀 zajtra rezne ale odolaaaam 😀 😀

mirka1986
14. mar 2012

ahojte baby 😔 dnes sme neboli doma a tak aj vyzeral moj dnesny obed... boli sme v Nr na vystave a tam sme sa najedli, tak si to viete predstavit asi... ale kupila som si knihu 🙂 Najedzte sa do stihlosti, tak aspon na nieco to bolo dobre 🙂 mne sa to zle cita tu z pc, a nie je to tak kvalitne, aby som si to vytlacila...

lili10
14. mar 2012

@mamisqva no mna teraz prvykrat bolela hlava 😖 ale nejako nabita energou sa necitim skor unavenaa.. a to uz by som mala,nie?

katussska24
14. mar 2012

@lili10 ja som taku kombinaciu nemala , ble 😝 asi ams cesku verziu...niektore baby pisali o par odlisnostiach 🙂

@majka35 no a k tomu vareniu - v podstate sa snazim obmienat zeleninu, davam si pozor aby som nemala za sebou ryzu a cestoviny a celkovo sa snazim aby sacharidy neboli vecer. a kam sa da sypem skoricu, kurkumu alebo cesnak -samozrejme , ze nie spolu 😀 ale tak stale teoria...este veru nie som dokonala...aj dnes tie bonbony..mam tu bonbonierku modre z neba..ach jaj...preco ma ten svet tak provokuje? 🙂

lili10
14. mar 2012

@majka35 a ty si kolkaty den??no je to naozaj hroznee,teda aspon podla mna🙂

martinka1981
14. mar 2012

@mamisqva ahoooj,
ja mam za sebou 3.den ,tiež bez prehreškov ale kriza dnes bolo.By som zožrala všetko dobre čo doma mame.
Rano mi tu chlap robil chute s treskou a večer mi priniesol ukazať aky fajny tvarohovy zavin upiekol 😢 😢 😢
tak som ho poslala kade lahšie 😝

Baby mne ten mrkvovy perkelt bohvieako nešmakoval,ale bola som hladna tak som nemala na vyber 😝
@majka35 ten cviklač ked postoji v chladničke je lepši a mne osobne to so syrom velmi nechuti ale s vajcom mnam 😎

m.a.r.t.i.n.a
14. mar 2012

@mirka1986 Miri, aj ja som bola dneska na agráči 🙂 Keď som išla okolo stánkov so živánskou, tak mi nosom krútilo 🙂) Tú knižku mám aj ja doma, som si ju objednala min.rok cez net. Odkiaľ si?

m.a.r.t.i.n.a
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a ...aha tak nie,pozerám,že ja mám s názvom: Schudnite raz a navždy

sheldon09
14. mar 2012

Celkom zaujímavá a hlavne efektívna je paleo diéta... Je to prakticky založené na strave, ktorú jedli naši predkovia v minulosti.. Zaujímavé je aj to, že jedli velmi veľa mäsa a nemali problém zo srdcom... Cize taketo stravovanie je aj zdravé...

http://gigavideo.sk/paleo-dieta-schudnite-8kg-z...

mamisqva
14. mar 2012

@martinka1981 no to ti verim,hlavne tie vone z pekarne 😠 aj ja som dnes odolala plackam,joooj ale co uz ked ostatni clenovia rodiny sa nekamaratia s Macingovou 😀 😀 😀

mamisqva
14. mar 2012

@martinka1981 joj a ty co chces chudnut ze 60kg ja man o desat viac,ale jasne ak sa zle citis 😉

emanka
14. mar 2012

@majka35 kniha sa volá Najedzte sa do štíhlosti, po detoxe je tam ten semafór, čo je vlastne delená strava. Potom je tam veľa receptov, veľmi dobrých, chutných a rýchlych. Potom je tam ukážkový program stravovania podľa semaforu na 4 týždne. A potom je tam stravovanie podľa krvných skupín. Takže, mala by si po detoxe držať tú delenú stravu (podľa semafóra) prispôsobenú krvnej skupine. Toto by malo trvať 3 mesiace, počas ktorých ešte schudneš. Ak by si chcela chudnúť ďalej, tak potom si zopakuješ detox, počas ktorého opäť schudneš relatívne rýchlo. No a potom už si telo(bunka) nepamätá pôvodnú váhu pred detoxom, takže nehrozí jo jo efekt.

emanka
14. mar 2012

Majka, áno, idem podľa receptov od Mačingovej, bez nich by som bola stratená. Nejdem doradu ako v detoxe, ale vyberám si.

emanka
14. mar 2012

@zgurkaa a už sa nebojíš, že zas veľmi schudneš? Alebo už nemáš také zdravotné problémy?

zgurkaa
15. mar 2012

@emanka vtedy som mala po 55 kg a schudla som na 52 kg. Tych 55 kg som povazovala za malo a skor som mala opacny problem ako pribrat, teraz po porodoch uz kila nejdu dole aj keby som chcela, asi to je vekom. Ale rada by som schudla na vahu 56-57 kg 🙂
@mamisqva aj mna 3 dni bolela brutal hlava, potom sa to zlepsilo a aj energia pribudla, niekedy sa citim ako pinpongova lopticka 😀
@mirka1986 s knizkou je to lepsie, ani ja nenosim pocitac do kuchyne, ked varim ale si to citam z knihy

martinka1981
15. mar 2012

@mamisqva no veru,necitim sa dobre lebo mam brucho 😖 😖 a riadne šunkafleky,tak snad sa teraz roztopia a ked dam dole 3-4 kg tak budem šťastna 😵 teda dufam 😀

majka35
15. mar 2012

ahojte, všetkým vám ďakujem za rady ... dnes večer ma čaká mrkvový perkelt a obed môj obľúbený cviklový šalát, ale naozaj keď postojí v chladničke, tak je oooveľa lepší

@emanka podľa krvných skupín sa orientovať asi nebudem, mám tam zakázanú hydinu a toto je assi tak jediné mäso, ktoré zjem, nie som veľmi mäsová, hovädzie málokedy, bravčové dvakrát do roka a hydinu naozaj mám rada a jej sa vzdať, to nie ... budem sa stravovať podľa zásad delenej stravy, ale spájať to aj s krvnými skupinami to teda nedokážem 😀

ja som dnes "zhrešila" som sa postavila na váhu, po dvoch dňoch, reku že čo sa stane a mám dolu 1,6 kg 😕 😕

majka35
15. mar 2012

@lili10 juuuj, ja mám za sebou ešte len dva dni ... som na začiatku

mirka1986
15. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a ja byvam v Kozarovciach, je to medzi Levicami a Zlatymi Moravcami-tak presne v strede... a ty si odkial?
@majka35 teeeda, tebe to ide super 😉

majka35
15. mar 2012

@mirka1986 to asi preto, že začínam s vysokou váhou 😵