icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

emanka
16. mar 2012

@katussska24 no ja si na to ploché brucho budem musieť ešte počkať 😒 Ja sa chystám chodiť plávať cez leto, aj s malou. Odkedy je na svete, tak nikde nechodíme, lebo sa odmietam vyzliecť medzi ľuďmi. Aj to je dôvod, prečo som sa konečne odhodlala schudnúť, kvôli malej, nech si užije aj veľkú vodu, nie len v bazéniku. Tak dúfam, že v lete už bude relatívne o.k.

emanka
16. mar 2012

musím končiť, idem baliť kufre na víkend, jeden kufor bude len moje jedlo 😒 Dúfam, že mama nebude provokovať s nejakým dobrým jedlom. Ale keby aj, tak nevadí, veď 2 dni v týždni môžem jesť hocičo.

zgurkaa
16. mar 2012

@emanka objemovo hej, vsetko na mne visi 😀 len to cislo na vahe sa mi nepaci 😀
@katussska24 dala som dole 2-2,5 kg, som na vahe 58 kg, pri vyske 174 cm.

majka35
16. mar 2012

@zgurkaa a ty prečo chudneš? veď podľa tých čísel musíš byť ako laň 😕 😕 😕

zgurkaa
16. mar 2012

@majka35 pred detoxom som prekrocila hranicu 60g a mala som obavy, ze by to slo len hore, nehovoriac o tom ze mam sedave zamestnanie a jedla som nezdravu stravu, co nerobila dobre mojmu zaludku....akosi som sa necitila vo vlastnej kozi, teraz sa uz sice citim vo svojej kozi, len nechapem preco je to cislo na vahe rovnake 😒 inak aj @katusska24 ma idealnu vahu podla mna 🙂
Inak ja sa dnes vytesujem idem na nakupy, chcem si kupit mensie rifle 🙂

majka35
16. mar 2012

@zgurkaa obidve máte ukážkovú váhu, pri vašej váhe by som sa detoxom netrápila 😕 😕 😕 mám výšku ako ty a keď som vážila 60 kg, bola som vychrtlá ... tak si neviem predstaviť, aké vy dve musíte byť chudulinké 😎

ani ma neprekvapuje, že nezhodíš viac kíl, ved nemáš z čoho zhadzovať, nie si obalená tukom, ako ja napríklad 😵

zgurkaa
16. mar 2012

@majka35 urcite mas pravdu, ale ked si predstavim ze cely zivot som mala 53 kg a probrem pribrat, tak ma to trocha zerie 🙂

dena10
16. mar 2012

@majka35 Presne, ja keď som mala pri 171 cm hmotnosť 58, tak som bola ako chrt - iba kosti trčali. Normálne sa ma jeden pán pýtal, či nemám anorexiu 😀 a teraz? Nadváha ako vyšitá ☹

dena10
16. mar 2012

Ale tá váha a výška je asi individuálna - v pôrodnici mi nechceli veriť že až toľko vážim - musela som ísť na váhu...

majka35
16. mar 2012

@zgurkaa ja som len chcela povedať, že obidve máte môj dvojnásobný obdiv, keďže vôbec nepotrebujete zhadzovať a napriek tomu ste sa vydali touto cestou .... cestou odriekania si

emanka
16. mar 2012

Baby, moja svokra držala tento detox minulý rok a odvtedy sa tak stravuje, nie stále, ale robí si tie jedlá. No a dala mi cviklový šalát, mala ho veľa. A je vynikajúci. A je tam len cesnak a trochu oleja a že možno aj trošku citrónu dala, nepamätala si. Ale zjedla by som ho na kilá. A druhá vec pre tie, ktorým nechutí brokolica. Jej tiež nechutila, ale lekár jej kázal veľa brokolice a tak si z nej urobila polievku podľa tej hrachovej polievky, aj to bazalkové pesto tam dala a že je to super.
Tak môžte vyskúšať, keď ju nemôžete do seba dostať 😉

Odchádzam na víkend k našim, majte sa tu pekne a poslúchajte, žiadne čokolády, fast foody, mcdonaldy, jasné???

mo77
16. mar 2012

ahojte,s mamou sme ju drzali minuly rok v juni,mama schudla asi 10 kil a ja 5 kil ale hlavne,ze centimetre isli dole.potom sme pripravovali recepty,ktore su po tej 30 dnovej detoxikacnej kure a su fantasticke,zacali sme jest uz viac menej ako pred kurou,mama pribrala 2kila a ja viac kedze som tehotna🙂 ale po tehotenstve sa vratim a skusim este raz 30dnovu a potom budem kombinovat s normalnou stravou,nikdy som nedrzala dietu ani ziadnu detoxikacnu kuru ale tato je super,clovek nema pocit,ze drzi dietu.🙂drzim palce tomu kto sa na to dal,vydrte 2 tyzdne a potom pridu rezne v orechoch,super🙂

martinka1981
16. mar 2012

@mamisqva ale tak chceme hned vidieť vysledky nie 😀 preto skačeme na tu vahu 😎

Inak baby ja som to včera zakrikla a dnes som len na wc tronila 😀 už aj chlap sa čudoval čo tak často tam dnes sedim 😀

lili10
16. mar 2012

@zgurkaa diki 🙂 tam som veru nehladala 😀 😀

zgurkaa
17. mar 2012

@lili10 potom daj vediet, ci chutilo 😉

zgurkaa
17. mar 2012

@kathrin17 ako pohankove vlocky?

katussska24
17. mar 2012

@majka35
@zgurkaa baby, tak vdaka za pochvalu, ale este par cm je na mner na odstrel. tak kazdy to mame inak, kamoska vazi asi tak ako@zgurkaa a je to vychrtlina 🙂 taka polovica zo mna. u nej to je napriklad vyslovene o tazkych kostiach. ja preto omielam vahu 53kg, lebo si pamatam ake veci som vtedy nosila a ako mojaq postava vyzerala. teraz som spokojna, je to rozdiel ako pred detox...ale stale to neni uplne vonco 😉

no a @zgurkaa , ty bud nadmieru spokojna. ak mas podobny problem ako ja s par cm, tak uz len udrziavacka a pohyb. podla mna pri tych najtazsich poslednych kilach co chces zhodit je to aj o foromvani postavy, spevneni svalstva. je to riadny rozdiel 😉 ja hlavne nechcem spadnut do mojho prezierania, preto si tak davama pozor. aj tak sa furt neovladam na 100perc 😝 dnesne ranajkz napriklad vidim, ze chleba so sunkou, nemam nic kupene...a nechce sa mi utekat do potravin...

zgurkaa
17. mar 2012

@katussska24 ved to, moja sesterka vazi o kg viac ako ja a je chudsia.....ja mam tiez lahke kosti 🙂 Ale vcera som si kupila rifle 34 a pohodicka 😵

katussska24
17. mar 2012

@zgurkaa olala, nu sipis. ja som dnes bola na nakupoch tiez 😀 😎 mam krasne nohavice z HMka, taka sportova elegancia, beige 😵 no tesim sa...okrem toho pribudli aj dake topanky, leginy, tricka ... 😉 ide jar, treba inovovat...aj ked je pravda, ze si ponicim veci na tych mojich konikoch, tak musim doplnat...a prosim pekne az teraz sa pustam do upratovania 😝 dnesny program boli kone, varenie, nakupy...ajajaj, ajajaj ....to bude narocny vecer 😎

dena10
17. mar 2012

Aj ja som bola na nákupoch - ale surovín. Nezohnala som nikde - cviklu. Tak zatiaľ mám len sterilizovanú ☹ No uvidím ako mi to pôjde....

zgurkaa
17. mar 2012

@dena10 Ja som dnes kupila cviklu v jednote maju ju v akcii do zajtra. 🙂

dena10
17. mar 2012

V jednote som nebola.... Chlap mi hádam zoženie v priebehu týždňa cestou z práce....

lili10
17. mar 2012

takze 14 den za mnou 😀 😀 ale schudla som len 1.3 kg.ja viem ze by som sa mala vazit az na konci ale ...ide mi to akosi pomalicky dole 😒 dufam ze sa to uz rozbehneee 🙂

lili10
17. mar 2012

@zgurkaa ok 🙂 😀

mirka1986
17. mar 2012

@lili10 ja zajtra koncim 3. tyzden, aj mne vaha pomaly klesa, pred tyzdnom som na tom bola asi ako ty teraz... ale cm idu dole 😉

zgurkaa
18. mar 2012

Ja uy v pondelok koncim, sa tesim 😵 😵

martinka1981
18. mar 2012

@zgurkaa tiško ti zavidim 😀
ja končim zajtra ale len 1.tyžden,už sa tešim na ine jedla,lebo mať 3x za sebou prekladanu cuketu to je aj na mna vela 😝

dena10
18. mar 2012

@martinka1981 A mňa to čaká od zajtra.... (len začínam).

martinka1981
18. mar 2012

@dena10 prajem vela pevnej vole 😀

Inak baby ja kupujem v Bille alebo v rakusku už hotovu uvarenu cviklu 😉 je už aj ošupana teda pripravana hned k jedlu🙂
je po 500g balena ,takže ja som si to takto zjednodušila 😵

kathrin17
18. mar 2012

@zgurkaa ahoj moja na moje prekvapenie sa to celkom dalo, akurat, ze ja som nemala pohankove vlocky, ale som si uvarila pohanku...zajtra budu vlocky, dnes som ich zohnala, ale si mislim, ze v podstate to bude rovnaka chut 😀