Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
baby po nedeli som klasicky mimo...prezrata...boli male oslavy v rodine...tak..uups. uplne som hyrila...a momentalne mam chut na colu ! co uz mi preplo ??? 😝 no a na zajtra nemam navarene, dnes sa radsej nevazim 😉 tak hor sa na dalsie zdrave vyvaranie tento tyzden 😉
juuj kočky ja si akurat dovaram mrkvovy perkelt ale teda vobec nemam chuť 😝
chcem niečo dobre a nezdraveeeee 🤐
A pozeram že zajtra obed cestoviny,tak to si daaaam 😎
a viete na čo sa strašne tešiim?? Na pečivo 😀 ale to mam ešte tyžden pred sebou 😝
ahojte dievcata,ja som zacala druhy tyzden a celkom s drzim,az sa sama cudujem aka som poslusna,ale tesi sa a aj sa dobre citim a bavi ma to dufam ze to dotishnem do konca. 😉
@martinka1981 matka ako sa drzis,cestoviny som mala dnes a chutili mi,som sa napapala do prasknutia,tas sa na ne, 😉
@katussska24
@zgurkaa vy ste skusene,mam otazku co myslite moze sa pohar vinka ale bo nie?prilezitostne.
@mamisqva ahoj moja 🙂
ja sa tiež celkom držim,aj ked v sobotu sme boli mimo domu tak som zjedla banan a 1 kusok orech.zavinu 😝
banan by som ani nemala podla krv.skupiny ale čo už.nemala by som ani syry ale tak ked su v detoxe pisane tak čo už 😀
idem si dať jogurt s orechami a cestoviny spravim pre celu rodinku 😎 sa tešiiim,dufam že budu dobre...
@zgurkaa jooj si ma potešila s tym vínkom,pre mna je liečive podla KS ale len suche a červene čo teda nemusim 😀 ale ked nemam na vyber 😝
Inak dobre ranko vospolok...
Ahojte zienky , taktiez rozmyslam nad zacatim tohto chudnutia, pozerala som vcera tu knihu na nete lahke chudnutie a rozmyslala som ci ju objednat alebo nie. Teraz ked citam tieto vase prispevky, asi ju hned objednam. Ja mam krvnu skupinu A ako katussska24. Kolko si uz schudla katussska a ty zgurkaa? Dakujem kocky za info. 😉
ahojte, ja som dnesne ranajky vymenila za vonavucky cerstvy rohlik... 😔
Zgurka a odkedy si zacala papkat podla tej knihy? Ozaj, aj popri tejto strave cvicis alebo nie? 😵
@zgurkaa
@katussska24
@martinka1981 dakujem babulky musim kuknut v knihe,ja som ju totiz stale celkom neprecitala teda akoze porade stale len nakukam a citak utrzkami a to zatial iba ohladom detoxu,musim pohladat ja som nulka tak som zvedava co mam zkazane 😠 ale inak sa drzim super len do toho mnozstva vody sa nutim a nutim ale snazim sa.
@mamisqva ja som tiez nulka a mame zakazane vsetko 😀 teda pecivo zo psenice, kravske mlieko a syry vobec, vajcia tiez nie, no vsetko co lubim nemozem, ked nemozem psenicu, tak ani psenicne cestovniny a podla krvnej skupiny by som mala byt masozravec, ale mne maso staci tak 2-krat do tyzdna, takze neviem co budem jest ☹ ☹
Dievcata, kolko ste schudli v kg, resp. kolko cm islo prec ? 🙂
@smiesko ahoj, no chod do toho 😉 oplati sa.
ja som schudla na 56kg(povodne 61-62kg), z pasu som stratila 6cm cca, boky 6cm tusim tiez..uz si ani nepamatam 😅
Baby mám prvý deň - keď sa najem tak v pohode, ale o chvíľu som zase hladná ☹ (ako ste to riešili vy?)
No super katusska24 uz sa stalo, dnes som si objednala knizku a zacnem aj ja. Dik za odpoved 😵
@dena10 a piješ dosť?? Papaš vela?? 😉
poobede si možeš dať biely jogurt,t asi vieš nie?? a doobeda slivky sušene a orechy.
@katussska24 kedy si začala citiť že sa niečo deje???
ja som ani neaka netrpezliva a čakam velke zazraky 😝 😎

baby inak zajtra uz zacinam posledny tyzden, ale poviem vam, ze po vcerajsom obede to bol brutal ☹ lietala som na wc ako najata.....doslovne zo mna len tiekla voda, akoze nechapala som...nebolelo ma brucho len hotovo...mohla som tam rovno ostat sediet, taky brutus....dnes uz je dobre....a vecer som mala na veceru brokolicu , ale robim si z nej skor kasu...rozmixujem si to a je to skvele....takze som rada, ze som si to trosku obmenila a v takom stave do seba v pohode brokolicu dostanem ☹