Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Problém je to pitie ☹ posnažím sa viac....
@martinka1981 ja hned prvy tyzden...ale tak ja som neposluchala a vazila sa 😅 ale viditelne cm boli az po 3tyzdni a dokonca az po detoxe.
no baby dnes jedla uuuplne hrozne. bezim si varit brokolicu a lososa s fazulkami... na obed aglio ollio (moja klasika), miinonkz latte a vo finale treska...ajajaj 😅 proste dnes maximalny skon. ale nevzdavam sa, utekam si varit 😠
aby som nezabudla, za cely cas ma vobec neprehanalo ani nic take...v tomto smere som nemala ziadne viditelne zmeny...
@zgurkaa supeeer...citaj mna. od vcera absolutne zlyhavam. musim dat restart...ak to takto pojde so mnou dalej, pristupim na detox 2 😉
@katussska24 😀 😀 detox dva? to snad nie 😉
@zgurkaa no zle je...nebude brokoli, uvedomila som si ze zas budu behacky...a to viac ako 50perc tyzdna...takze nebudem mat pravidelny obed ani veceru ☹ neni sanca ze si sadnem niekde v strede mesta na obrubnik s miskou 😎 nato sa moc hanbim 😉
tak SOS...dalsi bojovy plan...povedala som si, ze pritvrdim, ak sa nebude dat varit si, zaradujem len polievky a salaty... kukam do zrkadla...mam pocit, ze moj zadok znova rastie ☹ to nesmiem dopustit...takze zriekam sa sladkosti, ktore sa mi opat pridruzili do zivota...ach...a idem...nanovo 😔
@katussska24 nevadi, vsak si daj masko so zeleninou v restike 😉
@zgurkaa fakt????
no ja mam minus 400g 😀 😀 ale neako extra zmeny necitim 😝
tak budem trpezliva a budem čakať na tie zazraky 😵
@katussska24 však ja sa tiež važim sem tam.ja proste potrebujem vidieť že to ide dole a mať to ako motivaciu 😉
@mamisqva ja si vodu tiež musim stražiť ale už si zvykam,len niekedy zabudnem kolko poharov som už vypila 😀
a včera večer som vypila skoro liter zazvoroveho čaju z čerst.zazvoru lebo ma chytil sopel od deti 🙄 🙄
staršia chodi už do školky tak nam priesla darček 😝
Ja sa hlasim dnes po detoxe povodna vaha 61 kg, dnesna 57,5 kg 😵 😵 😵
Inak mne sa zda ze az teraz mi to ide dolu viac 🙂
@zgurkaa ono ide hlavne z objemu 🙂
mne teraz islo skor hore po tych dvoch dnoch...ajajaj 😅
@zgurkaa tu sooom 🙂 Nemala som notebook, až teraz mi ho priniesli. Darí sa dobre, tuším som opäť niečo schudla, ale možno sa mi to iba zdá, nemerala som sa, ani nevážila. Cez víkend sme si boli opekať a dala som si trošku špekačky 😝 Ale inak sa stále stravujem rovnako. A ty ako? Váha stále stojí?
Teraz varím, keď bude čas, dočítam vás. Videla som, že je tu kopu nových báb, tak vám držím palce.
Jaaaj, už vidím, váha ide dole 🙂 Tak super, gratulujem. Počkaj, za chvíľu sa budeš sťažovať, že si zas moc chudá a nemôžeš pribrať 😅
@katussska24 ja keď viem, že nebudem doma, tak si večer urobím obed a zjem ho potom v aute 😀 Minule som tak v Maxe v podzemnej garáži jedla, strážnik chodil okolo a pozeral, či náhodou nekradnem svoje vlastné auto 😎
No, práve som dojedla zelerové hranolky, zaváranú cviklu a 3-hodinové kura - kto to tak pečie z vás? už som zabudla, ale tuším kathrin17. A musím povedať, že je fakt vynikajúce. Tuším si už vždy privstanem a budem ho piecť 3 hodiny.
A na tomto stravovaní je najlepšie, že sa vyslovene nažeriem jak sviňa a poobede mi nie je vôbec ťažko, žiadna únava, žiadne vylihovanie na gauči 😉 paráda.
ahojte baby prajem vam krasny prvy jarny den 🙂 prave som dojedla zel.polievku a uz sa mi pecie cuketa uz sa tesiim ,som hladnaaa 🙂 🙂 no ale ranajky pšeno nebolo bohvieco... 🙂 🙂
Ja som to skoro vzdala pri tých strukoch - bolo mi zle keď som ich jedla, nejak mi nesadli ☹ ale už je dobre.... Keby že nečítam vaše príspevky tak by som to asi vzdala. Pravdu povediac nejak mi to neberie.....
@dena10 každa mame niečo čo jej nechuti,ale musiš myslieť pozitivne.Robiš to pre seba a svoje teličko 😀 😉
a vela piť nezabudaj 😉
@katussska24
@zgurkaa baby myslite že by bol pruser keby som si do kavy davala sojove mlieko??
Podla mojej KS je pre mna liečive 😉
nechuti mi kava bez mlieka 😖
@martinka1981 Čo ti ja viem? Ale to mlieko je asi menšie zlo ako káva 🙂 a asi ju aj neutralizuje, alebo také niečo. Čítala som niekde, že do kávy sa má dať mlieko, alebo ju niečím osladiť....
@martinka1981 ty si ako ja, ja kávu bez mlieka nevypijem, nechutí mi, už ju pijem roky s mliekom tak som si zvykla.
@martinka1981 ja pijem kavu raz so sojovym mliekom, raz s normalnym kravskym, zavisi od toho po alebopred akym jedlom si ho davam, ci sacharidovym alebo bielkovynovym. 🙂
@zgurkaa pre mna je kravske škodlive,podla KS.
Vlastne kam patri soja? Sacharid??
@smiesko no presne tak isto som na tom.Ja kavu milujem ale s mliekom a sladku 😵
@martinka1981 aj pre mna je skodlive, ale nemyslim ze v takom malom mnostve mi uskodi, ved podla krvnej skupiny by som zila len na mase, zelenine a niektorych druhoch ovocia ☹ soja je sacharid 🙂
@zgurkaa ok,si ma potešila a pijem kafe podla jedla s mliekom 😎 hned bude ten svet krajšiiiii
Ahoj kočky, som tu pár dní nebola, nestíham....Ako to ide? Ja som musela stravu trochu upraviť, nakoľko chodím teraz pravidelne do fitka a mám vypracovaný tréningový plán a to čo bolo v detoxe mi nestačí, resp. nesedí s fyz.námahou, takže na raňajky už nejem mrkvu a spol. /hurá/ ale jogurt+ovsené vločky, na lačno samozrejme pohár vody s citrónom. Na obed musím mať nejaké bielkoviny ale na večeru sa snažím niečo z toho detoxu a zatiaľ je to v pohode, čo ma ale najviac prekvapilo, tak že nemávam tie moje záchvaty na sladké po obede. Na váhe som zatiaľ dala dole za tých 14dní len necelé dve kilá,ale cítim na rifliach, že sú volnejšie a mám ploskejšie brucho,takže ma to motivuje a posúva ďalej 🙂
@m.a.r.t.i.n.a ahoj,tak super že sa ti dari 😉 len tak dalej.
ja sa tiež už tešim na nedelu ked bude mäsko po 2 tyždnoch 😵 😵 😵
Ja som sa dnes odvažila 😝 a mam o kilo menej ako ked som začala.Jaaaj po viac ako 3 rokoch mam menšiu vahu 😝 ako 60

@martinka1981 ja som prvy tyzden aj pribrala, a pokles som zacala pocitovat v 3. tyzdni. 🙂
@katussska24 ako pokracujes? ja som si na zajtra na svoj prvy nedetoxikacny den, spravila francuzske zemiaky, ale miesto zemiakov som dala zeler, miesto klobasky, inovecku salamu, vajcia na tvrdo a zaliala som to 10% smotanou na varenie 🙂