icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
21. mar 2012

Baby som tu po 100 rokoch a nemam sa cim pochvalit,kuchyna je prenadherna a mne v nej zas chuti... 😅 vcera sosovicka s chlebom 😔 dnes spagety s kecupom a syr a popri to same hovadiny,pomooc,ako to zastavim.
Ked je to take dobre,musim sa na to psychicky pripravit na tie jedla od Macingovej 😀

emanka
21. mar 2012

@veverina ahooooj 🙂 🙂 Tak kuchyňu si už pokrstila dobrým jedlom? 😀 No pekne.
Ja sa pekne držím, stravujem sa podľa Mačingovej a od konca detoxu som schudla 1 - 1,5 kg. Ráno to bolo 1,5 kg a večer 1 kg. Na nezdravé jedlá ani nemám chuť, chvalabohu.

zgurkaa
21. mar 2012

A co dobre si varis? Ja som si dnes navarila na obed zapecenu brokolicu s tofu a vecer si dam asi hrachovu polievku z detoxu 🙂

emanka
21. mar 2012

@zgurkaa ja som dnes mala mrkvový perkelt s fofu a na večer sa tiež chystám uvariť hrachovú polievku 😉 Od detoxu som ju nemala. A na raňajky som mala sojové rožky. Zajtra neviem čo, možno nejaké cestoviny.

zgurkaa
21. mar 2012

@emanka ja som mala na ranajky biely jogurt s medom a orechami, zajtra asi rozok grahamovy. Zajtra si este zopakujem obed z dneska a neviem co na veceru...daj nejaky tip

martinka1981
21. mar 2012

juuj dievčata idem sa priznať 😝
drahy dnes piekol kačku 🤐 🤐 tak som si dala mini kusok z mäska a pol krajca chlebika s tukom.
Ale to bolo mnaaaaaam.
Už budem posluchať 😵

zgurkaa
21. mar 2012

@martinka1981 povedz drahemu nech ta neprovokuje a nech sa k tebe prida 😉

emanka
21. mar 2012

@zgurkaa takže, teraz som prišla domov a práve som dojedla perkelt z obeda. Tip na večeru je mozzarella s uhorkou alebo rajčinou (podľa krv.sk.). Mne to najviac vyhovuje, pretože sa to nemusí variť 😝 Alebo si daj tú plnenú cuketu podľa Simony tuším, je to dobré, mala som to minulý týždeň.

emanka
21. mar 2012

@zgurkaa ešte sa chcem opýtať, sojové mlieko s pohánkovými vločkami nemôžem jesť, že? Teda myslím. Včera som to mala na raňajky a až potom ma napadlo, že by som to asi nemala.

martinka1981
21. mar 2012

@zgurkaa no,to už by sa stratil 😝 on to nepotrebuje,na rozdiel odomna 😝

mamisqva
21. mar 2012

Ahojte babenky,tak ja sa drzim super a tesim sa ale stale ma laka postavit sa na vahu ale odolam 😎 chcem sa spytak na tie karbonatky zelerove kolko zeleru a kolko masa mam dat v akom pomere?ja v knihe nemam presne kolko mam dat..

martinka1981
21. mar 2012

@mamisqva ahoj,
juuj ja sa už tiež tešim na nedelu.Ale ja nebudem robiť karbonatky ale si dam marinovať kura a k tomu nakrajam zeler a dam piecť,baby to tu pisali že tak robili 😉

emanka
21. mar 2012

@mamisqva ja som tie karbonátky robila z dvoch kuracích pŕs a zo štvrťky zelera. Mala som to na obed aj na večeru. Nemám mlynček na mäso, tak som ich rozmixovala s ponorným mixérom a zeler som nastrúhala. Prvé dva razy som tam zabudla dať vajíčko, č. korenie a aj kmín. Potom som tam už vajíčko dala a bez vajíčka mi viac chutili a aj sa menej lepili. Tie karbonátky sú vynikajúce, tuším si ich urobím aj ja zajtra.
Kámoška robila aj karbonátky a robila to aj tak, ako baby tu - kura dala na pekáč a dookola poukladala nakrájaný zeler. No a karbonátky so zeler. hranolkami jej chutia viac.

zgurkaa
22. mar 2012

@emanka podla mna mozes, soja a pohanka su sacharidy, nie?
Inak dobre rano prajem 🙂

mamisqva
22. mar 2012

@martinka1981
@emanka dakujem uz sa tesim a ja sice mam mlyncel ale nechce sa mi to koli troske maska spinit tak dik za radu ze rozmixovat ponornym mixerom cmucik papa.
inak ta bryndza to teda nic moc ale hlad je hlad...spapala som 😝

martinka1981
22. mar 2012

@mamisqva hiiii,ja ju mam dnes.No teda som zvedava.ja to mam všelijako pomenene 😝 včera na obed som jedla ešte brokolic.polievku a večer som si dala struky,tak dnes na obed pozeram že struky 😀 tak si dam cvikl.šalat s vajcom snad už večer pokračujem podla knihy 😉

Jaaj inak som k.o. mladšia dala budiček o 4:45 !!!! a odvtedy je hore,teraz som ju šla dať spať a nič! ešte sa aj posrala 😀 😝
A ja vysflusnuta a hladna 😝

emanka
22. mar 2012

@zgurkaa ďakujem. Ale v tom prípade by som mohla aj sojové mlieko so sojovým rožkom, nie? Asi si kúpim knihu o delenej strave, lebo nič iné nerobím, len rozmýšľam, čo s čím môžem jesť a pod.
Teraz mám na obed hrachovú polievku a dala som si do nej pohánkové vločky. No ale v polievke je maslo (bielkovina) a pohánka (sacharid). Či to až tak dopodrobna nemám deliť? A aká je teraz tá polievka, sacharidová? 😝

emanka
22. mar 2012

@mamisqva nie je zač, no ono to s tým mixérom nie je až taká sranda 😅 Musela som si to mäso nakrájať na kúsky a po troške to mixovať. 😝
Ako sa ti to podarilo, chutilo?

mamisqva
22. mar 2012

@martinka1981 tak mas veselo ked si tak zavcasu hore,moja mala teraz spinkava tak do pol osmej a maminka s nou 😎 😎 😎 dnes som mala spenatove cestovinky a teda chutila aj malej mnaaaaaaaam,zajtra sa tes na obed 😀 😀 😀

mamisqva
22. mar 2012

@emanka ja to mam az sobotu ale tiez si dopredu planujem lebo nemame tu nejaky velky vyber v potravinach,ako na dedine 😠 nusim vzdy spisat co mam aj tyzden dopredu,inak to bazalkove pesto som nemohôla zohnat ale uz ho mam a myslim ze hrachovu polievku dochuti,uz som ju mala ale chutila mi aj bez toho teraz skusim dat tak sa na nu tesim. 😉

mamisqva
22. mar 2012

a dnes som zase skocila na vahu a ze kilo dolu ☹ ☹ ☹ som cakala viac fnuf ale uz chapem preco zakazuje sa vazit,ale nic to samozrejme ze idem dlej a hlavne ze sa dobre citim a aj rifle mi uz trocha lepsie sedia 😎

lili10
22. mar 2012

@mamisqva marianka ani ja sa uz radsej nevažim..niektori zacnu chudnut az v 3 tyzdni alebo az ku koncu...tak hlavu hore 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

dena10
22. mar 2012

A ja som sa odvážila a 2 kg dole 🙂 a to je len štvrtý deň - lenže baby ja mám z čoho zhadzovať!!!

kathrin17
22. mar 2012

baby ja uz pomaly koncim detox...este tri dni a je to 😀 som zvedava, ako budem dalej pokracovat, ale budem sa snazit dodrziavat ten semafor, dufam, ze to zvladnem 😀 v nedelu sa pomeriam a uvidime, ale minimalne jedna konfekcna velkost sla dole 🙂 jupiiiii

zgurkaa
22. mar 2012

@emanka podla mna mozes aj rozok a soj. mlieko 🙂
@kathrin17 ja pokracujem v semafore v pohode, este posledne kg a asi prejdem na schodkovu metodu, lebo sa stratim 😀 manzel ze to je drahy detox, ked bude musiet kupovat nove oblecenie pre mna 😀
@dena10 neboj do konca detoxu pekne zide 😉
@mamisqva spenatove lubim aj ja velmi, mnam 😝

vodnarky
22. mar 2012

ahojte 🙂 ..tak ja som zacala v pondelok 😀 ..takze som len na zaciatku ..zatial sa citim dobre,len este stale mam chut na sladke 😠 ☹ ..vidim,ze vy ste tu uz pekne popredu 😕 ..supre!sa tesim,ked sa ''tam'' aj ja dostanem.. 😵 ja som sa odvazila na zaciatku a som teda zvedava kolko to bude po tom.. 😉

katussska24
22. mar 2012

dievcata no nejak klesam..teda stupam. mam sice len o kilo vacej...ale teraz si nie som ista ci pride menzes alebo som tehotna 😀 zatial cakam, nerobim nijake testy...lebo to vyzera aj na Mko. meska mi len den..tak uvidime coho su to priznaky/nepriznaky. 😉 no ak by sa nam postastilo, tak asi pojdem s kilami uz len hore 😝
zatial si nic nepripustam, chystam konikovske treningy, dalsi tyzden sa uvidi. ale velku sancu nedavam...

kathrin17
22. mar 2012

@katussska24 juuuuj Katka keby vam to vyslo, tak to vam moc prajem a aspon budem vediet, ze detox funguje aj na toto 😀 kolko ste sa snazili?My uz hodne dlho, aj to bol jeden z dovodov, preco som do detoxu sla....
@vodnarky drzim palceky, zo zaciatku som mala aj ja obrovsku chut na sladke, ale vzdy som to zahlusila medom a orieskami 😀 vela zdaru

kathrin17
22. mar 2012

@zgurkaa ja uz som si dnes par novych veci kupila a sedia mi perfektne, strasne som z toho happy, predtym mi vsade trcali faldy, teraz je to krasne formovane 🙂

katussska24
22. mar 2012

@kathrin17 no snazili..cca od jesene..do toho prisla choroba, skoro dva mesiace nas odrovnala s antibiotikami, tak bola pauza. potom bolo to kratke tehu, kt. zial skoncilo prirychlo. ale prave preto..mam dost posahany cyklus este, minuly mesiac mi prisiel tusim 23.den ! dnes je 29.den, to este nic neznamena...
ale tak mi to prislo vtipne, sotva schudnem a hned naberem. ale inak hipoterapia (moje koniiiky) vraj funguje aj ako liecba funkcnej sterility 😀 tak toto by bolo vtipne... dam vam vediet vsetkym, ale zatial sa velmi nevzrusujem...nejako extra nemeska a este kludne moze prist, uz citim klasicky prsia, aj brucho mam take nejake sfucane 😎