icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 jooj moja,ja som mala tiež klasika priznaky menzesu a ?? Bola som tehu 😉
tak dufam že sa podarilo a budeme sa všetci tešiť s tebou 😵

No inak vym poviem že teta Mačingova asi musela byť pripita ked vymyslela recept na bryndzu s bielkami 😝 😝
akože ma normalne napinalo,nebolo to sice zle ale tie bielky ked som smažila vyzerali dosť nechutne a potom jaksik som to nemohla zjesť. Trochu som dala ale nič moc.Dotlačila som sa samotnou bryndzou a orechami s medom 😀

Inak ja už fajne oblečiem rifle zpred prveho tehu 😵 😵

katussska24
23. mar 2012

@martinka1981 dakujem za podporu 😉 dam vam vediet, zatial som v klude. a fakt je to tak 50:50, nic sa nedeje extra.dnes mam krasny den, cakaju ma kone a potom a kadernicka...no komu je lepsie 😎 uz len nech to usoferujem vsetko. idem si dat nieco nemacingovske na ranajky 😀

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 ideš do petržky na vlasy?? Je tam kde zaparkovať??
ja stale neviem kam mam isť 😝 neviem sa akosi rozhybať 😖

katussska24
23. mar 2012

@martinka1981 parkujewm na zaporozskej, ako je svad.salon El. - ci rusovska cesta je to. tam su panelaky a vzdy sa dake miesto najde 😉
inak dnes som sa pytala na konoch, ci mozem chodit ako tehotna, tak vraj cca do 4.mesiaca hej ak nie su kompolikacie, akrat ze sa mi vyrazne upravia treningz abudem jazdit iba flegmaticke poslusne kone.. 😒 ale lepsie jak nic 😝 no este je skoro na polemiky 😉

baby moje dnesne menu : volske oko+chleba a teraz tuniakovy sendvic s vajcom a kava...aaaa...ale aspon pijem vela vody 😅 dnes nebol cas..furt v behu..

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 musim to naštudovať na mape,ja Petržku skoro nepoznam 😝
Som sa odvažila a šla sa dnes dať ostrihať do Avionu 😀
vyhliadla som si taku babenku čo mala dobre urobene vlasy(však to je jej vizitka,nie?!) a teda ma ostrihala.celkom dobre len pre mna nezvyk mať vlasy dorovna.Mam ich strašne jemne a povedala mi žo hore dosť riedke ☹ ☹
však po 2 tehu kratko po sebe sa nečudujem 😖
tak som si kupila hned kuru proti vypadavanie vlasov a pojdem k nej ešte na farbu,teda vraj mi stači šampon povedala.

Inak dnes som mala na obed cestoviny ale nie so špenatom ale s bryndzou 🤐 ja viem,som to po.... ale nestihala som 😝
Ale už si varim hraškovu polievku 😉

katussska24
23. mar 2012

@martinka1981 no ja sa chystam na trvalu K-PAK 😀 vraj vlasy dostanu objem, su zvlnene nie kucerave ako pri klasickej...dnes me o tom debatovali. no a po 6-8tyzdnoch sa to strati...a prinajhorsom ich mozem zehlit 😉 tak asi idem do toho... 🙂

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 hmmm,to je zaujimave.Budem musieť isť do toho tvojho salonu 😉
však v tom Avione je to rovnako drahe 😝
a možno sa na ten šampon objednam hned tam 😉
pojdem ešte kuk ich stranku....

katussska24
23. mar 2012

@martinka1981 a aby sme prispeli k teme, zarad si viac cvikly a spenatu. to je velmi dobre nma vlasy 😉

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 však mi ide cvikla ušami 😀
ale jasne,dam aj špenat 😉

emanka
23. mar 2012

@katussska24 držím palce, aby si bola tehu, to by bola paráááda 🙂

zuzu8888
23. mar 2012

baby potrebujem radu ... to sojove mlieko ma byt normane krabicove ci to susene som z tohojelen nemozem to nikde zohnat to krabicove .... a tie orechy co sa vsade davaju tak nevadi ze si namiesto nich davam mandle ? lebo normalne nemam a su drahe
@martinka1981
@katussska24

katussska24
23. mar 2012

@zuzu8888 podla mna normal...ale je to jedno. ked nezozenies urob si z prasku. a keby nahodou...ja som ho nepila, lebo mi sojove mlieko viac ako nechuti. dala som si klasicke. a pohankove vlocky tiez nemusim 😝
btw najdes ho na kvanta v drogerii DM 😉

katussska24
23. mar 2012

@emanka haha ale mi doprajes 😉 ale ved hej, tesili by sme sa. ale tak ked nepride este dalsi tyzden, potom je na mieste robit test... 😎

martinka1981
23. mar 2012

@zuzu8888 presne ako piše @katussska24
Toho praškovehop Zajice mavaju všade,Terno,Jednota,tesco a klasika zarobene v krabici najdeš v DM drogerke alebo už predavaju aj v Terne 😉

martinka1981
23. mar 2012

@katussska24 ozaj chcem sa ťa spytať,resp.všetkych skusenejšich ked je trebars už 3.tyžden v rozpise ,polievka+neviem čo+neviem čo. Tak ste si robili na obed všetky 3 chody??
To bude brutal nie?? Len v kuchyni budem stať 😖

zuzu8888
23. mar 2012

@katussska24
@martinka1981 ja to zvladnem to sojjove vela veci mi nechuti ale dam to hahah len teda ci to ma byt praskove alebo tekute ..takze asi to je jedno ? 😀

martinka1981
23. mar 2012

@zuzu8888 je to jedno 😉 ake kupiš take daš 😀

zuzu8888
23. mar 2012

@martinka1981 dakujem :D

zuzu8888
23. mar 2012

inak baby objavila om super tabletky na chudnutie je to doplnok stravy a ja ako z nich som vobec neni hladna a co som vsetky porovnavala tak tieto su najlepsie zo vsetkych 🙂

zgurkaa
23. mar 2012

@zuzu8888 skus praskove, modra krabica je na nom Zajac, mojej dcere ked mala alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka odporucali lekari toto, ze chutovo najlepsie so sojovych. 🙂

zuzu8888
23. mar 2012

@martinka1981
@zgurkaa dakujem a aeste som chcela moze byt aj ochutene ? :D

martinka1981
23. mar 2012

@zuzu8888 podla mna nie,asi len obyč,však si daš medik 😉

zuzu8888
23. mar 2012

@martinka1981 no len ja strasne bojujem s tym medom lebo ja med neznasam ale zvladnem to teda aj s tym obycajnym hahah

emanka
23. mar 2012

@martinka1981 ja som si nedávala všetky 3 jedlá, jednak by som to do seba nedostala a absolútne sa mi nechcelo toľko vyvárať. Takže som si dala polievku a trochu fazuľových strukov. Nikdy som nejedla 2 či 3 jedlá, vždy len jedno.
@zgurkaa presne to sojové mlieko kupujem aj ja, fakt je dobré, dnes som ho mala na raňajky so sojovým rožkom.

emanka
23. mar 2012

@zuzu8888 ja som si zo začiatku dávala orechy a do jogurtu mandle. Teraz jem stále iba mandle, kupujem pomleté.

martinka1981
23. mar 2012

@zuzu8888 jeejda to potom ako vydržiš bez sladkeho?? 😕 😕 😀 ja keby som nemohla ten med tak ani do toho nejdem 😎

@emanka no však toto,neda sa robiť neake miniporcie zo všetkeho. Tak si vyberiem z toho na čo budem mať chuť resp.čo bude doma 😀

Babyyy ja sa tak tešim na nedelne mäso a na pondelkove grah.rožky že mi tušim ani nebude vadiť ked deti vstanu o 5:30 😀 😀 😀

zuzu8888
23. mar 2012

@martinka1981 no tak nejak to zvladam a plus mam este tbletky jedny su uzastne a tak davam si ten med ale len jendu malinku lyzicku a medzi ranajkami a obedom si dam radsej tie susene slivky som v kauflande objavila uplne uzastne makucke

zgurkaa
24. mar 2012

@zuzu8888 ja by som ochutene nedavala. Ani lieky na chudnutie by som nebrala, je to detox a telo sa ma ocistit od skodlivin, ked tak po detoxe 😉

zuzu8888
24. mar 2012

@zgurkaa neni su to na chudnutie ale je to na principe l-carnitinu co vlastne aj tieto jedla obsahuju a ked chodim cvicit tak to potrebujem brat 🙂

zgurkaa
24. mar 2012

@zuzu8888 🙂. Ja akurat premyslam co sa stane, ked si dam jedno cierne pivo, obed budem mat tiez na baze sacharidov, tak snad mi to neuskodi 🙂