icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

kathrin17
28. mar 2012

@smiesko dakujem pekne...takze pevnu volu a uvidis, aka bude z teba cica 😀 nie ze by teraz nebola, take nieco som nechcela povedat 🙂

evil15
28. mar 2012

Ahojte ani som netušila že je tu táto téma 😀 ja som už 3 týždeň na detoxe a poviem Vám cítim sa super 😀 aj ked som včera mala prehrešok kávu ale nedalo sa to bez nej máme doma rušno koli malej nespím už skoro týždeň ☹((

chcem sa Vás spýtať čím ste si nahradili tú bryndzu s bielkami ako nič v zlom ale mňa to napínalo 😖 😖 😖 😖 a ako riešite potraviny čo su Vám škodlivé??? či v detoxe sa to môže????

zgurkaa
28. mar 2012

@kathrin17 super gratulacia 🙂

zgurkaa
28. mar 2012

@evil15 ja com tu bryndzu nahradila s cviklovou so slivkami, a v detoxe som jedla aj to co podla krvnej skupiny nemozem 🙂

evil15
28. mar 2012

@zgurkaa dakujem 😉

zgurkaa
28. mar 2012

@evil15 ja som cely detox pila aspon jednu kavu denne a aj tak isli kila dole 😉

evil15
28. mar 2012

@zgurkaa 😉 dakujem

bejba
28. mar 2012

Knihu mám doma už asi dva týždne a stále sa do toho neviem dať. je tu niekto kto ide len začať? Od pondelka, hm? 😀

monikapalo
28. mar 2012

@smiesko Odolaaavam vahe 😀 Nie je to lahke pre mna, pretoze predtym som na vahe stala skoro kazdy den. Ale teraz sa drzim a chcela by som vydrzat do konca. Nechcela by som sa sklamat. 😖 Ja zatial zo vsetkeho mozem ranajky, to kedykolvek, Ale dnes som sa pozabudla a dojedla som po synovi asi tri lyzice cestovin. A tak som si povedala, ze ved sa pre to nezabijem. Nemam vycitky, ale budem si musiet davat bacha. 😀 Ja som taky dojedac doma, preto aj tak vyzeram. 😅 😠

smiesko
28. mar 2012

@monikapalo vyzeráš.........? na fotke nevyzeráš vôbec zle........teda neviem koľko vážiš, nechcem trepnúť nejakú blbosť. 😝 Už si papkala mrkvový perkeltík 😵 😵 😵 😵bol dobrý. ja ho mám ešte na sporáku.Cca 5 min. a bude dovarený. A zajtra je aj na obed. Som zvedavá, ako to bude chutiť... 😨 Ja som kávičkárka a pijem kávu aj ráno, lebo by som bez nej nemohla fungovať a potom si dám aj poobede, keď príde manžel z práce, tak si dáme spolu. Dávam si do nej namiesto krav. mlieka, sójové a med. Je to iná chuť, ale dá sa. Bez kávy si deň neviem predstaviť.

ivka12
29. mar 2012

Ahojte, tak sa pridavam ku vam kocky....zbezne som si to tu precitala a aj to ma inspiruje aby som vydrzala do konca....teraz koncim prvy tyzden a ranajky nemozem uz ani citit...a to jablko a mrkvu zboznujem.....je to moc asi na mna dva tyzdne vkuse jest to iste...no ale co uz.....ale musim povedat,ze uz po dvoch dnoch som sa citila inak..lepsie...vitalnejsie....dnes som si skusala veci co mi boli tesne :D ....uz su menej tesne,tak asi bude kazdy tyzden skusat...dost mi to pomaha,ze to funguje aj na mne...🙂

dena10
29. mar 2012

Druhý týždeň a mám pocit - že sa to nejak zastavilo - neklesá váha, ani objem ☹

zgurkaa
29. mar 2012

@dena10 nevzdavaj to, hlavu hore, urcite sa to pohne 🙂

monikapalo
29. mar 2012

@smiesko 😅 Fotka je stara rok, takze tak . 😀 Ale nie, vazim 66 kg a potrebujem sa zbavit tuku hlavne v oblasti brucha, bokov. Takze by som chcela zist dole hlavne v cm. Mrkvovy perkelkt chutil, aj teraz si ho davam, no tesim sa na cuketu. Uvidime. Aj ja som silny kavickar, som krvna skupina A, takze kavu mozem, dam si niekedy aj tri denne. 😵 Jedina vyhoda pre mna, nepijem ju s cukrom, ani s mliekom. 😉 Iba tak, bez nicoho. Vidim na sebe, ze sa mi precistuju creva, hlavne doobeda a myslim, ze to bude tou teplou vodou s medom a citronom. Uz teraz sa tesim na buduci tyzden. Dava mi dost zabrat, ked varim pre syna a manzela. Vtedy sa musim velmi ovladat. 😠

katussska24
29. mar 2012

@dena10 druhy tyzden je najhorsi...vydrz to tretieho, neboj sa. 😉 ona sama pise, ze druhy tyzden je niekedy dokonca narast kil ci nahfuknutie. pridaj si k jedlam kyslu kapustu, ma to rovnaky ucinokm ako pro bio jogurty 🙂 radi v tomto zvysit prisun tych "crevnych bakterii" .

baby inak som chora druhy den, jem hala bala...co pride...a dnes vaha ze 54,3kg 😕 😕 😕 neverim normalne...skusala som rychlo tie moje testovacie sortky a su mi este volnejsie...tak nechapem. ci tou chorobou ci co... 😀

yidaky
29. mar 2012

Baby, ja zacinam zajtra s detoxom. Chcela by som sa vsak spytat, ci ste si prisposobovali recepty? A vysledok aj tak bol. Ja napr. nemusim vobec med a samotne jablko-mrkva mi nerobi problem. A este by som chcela zaradit desiatu a olovrant - bud 2dc acidko alebo jogurt /vsetko do 1% tuku/. Tak snad by to nemusel byt problem. Ci treba striktne drzat?

katussska24
29. mar 2012

tak som objednavala...zeleninova polievka s cinskymi hubami, tofu, spenatom, koriandrom, matou, bazalkou a ryz.rezancami. ja som od tejto super donasky zaaaavislaaaa 😝 a tej polievky mam cely liter 🙂

vodnarky
29. mar 2012

@dena10 -ja mam tiez 2 tyzden..tiez este moc vysledky na sebe nebadam,ale sa citim lepsie,taka lahsia,nie prejedena,ako obycajne..😉vysledky urcite pridu,treba verit! 🙂 😀

kathrin17
29. mar 2012

baby tak dnes som mala na veceru pseno ala italiano....parada....veeeelmi chutne 🙂 lepsie ako to nasladko...zajtra mam morcaci gulas s cukinou, no som zvedava 🙂 semafor vyzera celkom zaujimavo, chuti nam s maminou vsetko 🙂

katussska24
29. mar 2012

@kathrin17 mas moj obdiv...ja nevlazem varit..a akurat som dojedla pizzu z donasky 😅

zgurkaa
29. mar 2012

Ahojte ja mam po dvoch mesiacoch ryzu, spravila som si ju s kurkumou, dusenou zeleninou a s udenym tofu 😝

kathrin17
29. mar 2012

@katussska24 juj moja vies ako casto sa musim brutalne premahat, aby som sla varit? 😀 ach..niekedy mi to teda paradne lezie na nervy, ale zatial sa teda drzim na rozumnej miere a jem ako je tam napisane, akurat ta voda je pre mna brutus problem, podla mna uz zase strasne malo pijem, ale to je moja choroba, klasika....furt na to zabudam....a dnes som mala prehresok vo forme 85% cokolady ....ale co uz ide sa dalej 🙂

kathrin17
29. mar 2012

@zgurkaa znie to dobre....a este povedz ake to bolo 🙂

katussska24
29. mar 2012

@kathrin17 no ja mam problem ze som ostala nachladena...nedycham poriadne...a kedze neviem ci sa nam nezadarilo, tak si nedavam lieky, len pijem caje a cmulkam salviove pastilky 😝

kathrin17
29. mar 2012

@katussska24 ozik a kedy budes testit 🙂...ja som mala teraz v pondelok 38,5 chora jak fras, ani som nevarila...to som mala jedlo z nedele a v podstate mi ani nechutilo a teraz varim dalej 🙂

katussska24
29. mar 2012

@kathrin17 najskor nedela. nic mi neni..citim sa fajn...az na ten upchaty nos..ach jaj... zatial fungujem normalne, cez vikend ma cakaju kone 🙂 asi porozpravam aj s pani trenerkou...ak sa to potvrdi, bude mi muset upravit program. ale kedze tam chodia postihnute deticky a vozickari, tak ja budem este extremne bezpecne na tom 😉
v podstate som jej to spomenula minuly vikend, bola som prekvapena kolko toho vie, co je vlastne problem pri jazde na koni okrem rizika padu...
inak aj tak stale zvazujem kedy testnut.lebo ked bude pozitivny test...asi zacne vzruso 😉 a nechcem takato nachladena behat k doktorovi...jedine zeby sa nieco zmenilo a nastali by problemy. inak telotu nemam, troska ma bolelo hrdlo, teraz len taky neprijemny pocit a nos mam upchaty uplne

martinka1981
30. mar 2012

@katussska24 ahoj moja,ja som bola taka nachladena od deti a vieš čo mi pomohlo ?? Zazvorovy čaj,je aj v pitnom režime Mačingovej,nastruhaš zazvor,zaleješ vriacou vodou,potom pridaš med a citron.
Pila 2 dni po litri a po dvoch dnoch som bola uplne fit.Urob si ho a nevadi ani keby si bola tehulka,zazvor zmiernuje tehu nevolnosti 😉
Fakt odporučam...

katussska24
30. mar 2012

@martinka1981 ok, kupim. men az tak tento cajik nechuti, teda podla nalady. ale dnes si kupim

martinka1981
30. mar 2012

@katussska24 no ja sa tiež za nim nejdem zabiť 😀 ale nech nepijem stale len vodu tak si občas urobim ked som bola taka nachladnuta tak ma to napadlo že všade to odporučaju a predstav si super to zabralo.
Len si kup čerstvy zazvor 😉 nech to poriadne vyštipe 😀