Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Baby, merala som si obvod stehná, boky a tak - všade pokles, len v páse nie! Neviem či to robia tie litre vody, či čo..... Predtým, ak som pochudla, tak prvé šlo dole brucho..... A u vás ako?
Baby, Mačingová má v tej knihe trochu chaos. Ona píše, že A skupina tresku nemôže a ja, čo mám knižku, tak v nej je, že treska je pre A liečivá. A aj na nete, keď o tom čítam, tak tresku a-čko môže 😒
dievcata...takze ja mam dve // teste 😀
a strasnu chut na segedin, palacinky.... prave sa chzstam na porciu palaciniek. vidim, ze sa k detoxu vratim po case 😉
@katussska24 supeeeer 🙂 🙂 🙂 Teším sa a gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 A nech to dobre dopadne 🙂 🙂 🙂
@katussska24 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aj som to tusila a moc gratulujem 😀
@emanka
@kathrin17 baby dakujem. no tesime sa, len pre mna je to tak troska aj sok. este ale stale nepotvrdeny, uvidime, co povie pan doktor ... dnes som strasne papala...a v stredu sa chystam na segedin... 😝 som dopadla. strasne zerem, ....dnes rano ale bola este vaha ze 54,9kg. len nech sa mi udrzi nejaky cas 😎 aj ked... ak vsetko dobre pojde, pomaly budem z rady bruskatych 🙂
@katussska24 gratulujem to je krasna sprava... 😵
@katussska24 gratulujem 🙂 🙂
@katussska24 wau, super 😵
Dakujem, dakujem 🙂 Takze som schudla, aby som mohla pribrat 😉
@katussska24 gratulujeeeeeem aj ja 😵 😵
@emanka ja mam tiež v knihe že pre A je treska škodliva 😕 tiež som A. Ani som ju nejedla v detoxe a dala som si inu rybku 😖
treba asi napisať p.Mačingovej
@martinka1981 mne začala treska chutiť, doteraz som ju vôbec nejedávala. A raz som našla, že A-čko tresku môže, ale neriešila som to. No už som to našla na viacerých stránkach a aj v jednej knihe, takže asi Mačingová tam bude mať chybu. A nie je to len jedna chyba v jej knihe (iné sú teda asi tlačové alebo z nepozornosti). Napr. fazuľové struky - v názve majú s cesnakom a v postupe s cibuľou.
@emanka ano tie struky som si všimla aj ja 😀 asi sa s tym moc ponahlali a pisali horucim perom 😝
no mne už dorazila červena navšteva tak snad prejdu aj tie chute 😝 😀
ale dnes rano som mala strašnu chuť na chlieb s kačacim tukom a pažitkou 🤐 🤐 ešte mi sliny teču ako to pišem 😀
@martinka1981 práve keď som písala príspevok, vypol sa mi pc, som tam niečo aktualizovala a on sa akurát rozhodol reštartovať 😠
Ja keď mám menzes, tak prvé dva dni nemusím vôbec jesť, necítim hlad.
No ale takú kačaciu masť by som si dala 😕 😢 A včera, keď som bola u kamarátky, bola som strašne hladná a snívala som o cigánskej. Normálne, ak by bol po ceste nejaký stánok, tak si ju asi kúpim. No ale chvalabohu nič také tam nie je, tak som si dala doma špenátové cestoviny a keď mám pravdu povedať, už som ich prežratá.
@martinka1981 no veru tie chute....daco neskutocne to bolo....hadam take chute som nemala este,ani v tehotenstve :D....zjedla som skoro cele toffife .....co uz :D.....ale dnes ma muz potlapkal po zadku ze uz daco vidno ze ide dole :D.....a som 12den detoxu,tak hadam pojde este viac..... a vlastne velkej noci sa tiez nebojim,lebo ja nic nechystam...nieco mi da mama nieco svokra 🙂.....iba upeciem jeden kolacik,aj ten im rozdelim...motivuje ma to ze obleciem saty co mi boli tesne.....
@katussska24 blahozelaaaaam, to je super 🙂
@emanka jaaaj tieto reštarty a blbnutie pc a internetov milujem 🙄
človeka može šlak trafiť 😝
ja som si tiež skoro urobila pol krajca ale som sa na to vybodla 😀 hovorim si že však o tyžden,ani nie cely 😀 si daaam všetko možneee 😀
@ivka12 ja tiež nič nechystam.nemam pre koho 😀 a vlastne nemam rada velku noc takže sa tvarim že neni 😀
ja tiež oblečiem rifle spred prveho tehu tak som rada ale moc som nedala dole teraz počas detoxu 🙄
uvidim ake budu vysledky o tyžden,zatial nič moc 😝
@martinka1981 a ktory tzyden detoxu si ? netreba sa sledovat, lebo nas to bude blokovat 😉
@ivka12 ja už posledny 😝 😀
@zgurkaa ešte, prosím ťa, chcem sa spýtať, že ja ako A-čko môžem sojové výrobky, robia mi dobre (vraj 😀 ). Takže si s kľudným svedomím a bez výčitiek môžem dať sojové párky so sojovým rožkom? Neviem, ako také párky chutia, ale už ich mám v chladničke. A sojový rožok môžem hodikedy, teda, toľko, koľko chcem?
Jaaj, ešte mi, prosím, povedz, čo sa má jesť na večeru - sacharidové či bielkovinové jedlo? Kamarátka hovorila, že určite bielkovinové a ja som zas čítala, že bielkoviny naposledy o 15-tej, že tak by to bolo najideálnejšie. Ale to bolo v jednej diplomovej práci, tak neviem.
@emanka sojove parky su celkom dobre ale je vela značiek a treba natrafiť na dobre.My sme jedavali ale už si nam pamätam ktore 😕
a čo sa tyka sojovych rožkov,ono je tam tej soje dosť malo 😖 asi 15% sojovej zmesi a zvyšok je biela muka.

evil15, ahoj myslim že som čítala tvoj prispevok na lahke chudnutie, pani macingova tam moc neodpisuje...asi nema cas. ja drzim prave druhy detox, dnes som začala druhy tyzden. po prvom som schudla 4,5 kg na vahu ale hlavne v objemoch strašne som bola nadšeana a tom som tiež obcas zhresila aj kuskom cokoladky. potom som sa to snazila dodrziaviat podla schodikovej metody ale moc mi to nešlo tak som presla aj na "klasiku". teraz mam po tyzdni už dole na vahe 1,5 kg neviem preco vam to nefunguje treba pit pit pit 🙂 a podla mna sa vrat tam kde si prestala od kedy si nedodrziavala a od tial pokracuj.