icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

renab
19. apr 2012

@emanka nemala, ma nestraš už. ja som dnes na 9. dni. teda bryndza samostatná mi chutí a s haluškami ešte viac. som povedala, že sa odnaučím jesť.
keby ste videli moje kolegyne, keď to dnes ochutnali - priama cesta na záchod. mi povedali, že sa mi dobre chudne, keď sa to jesť nedá 😀

renab
19. apr 2012

@emanka bryndzu mám za dva dni - takže pekný sobotný večer. moje kolegyne sa tu už pučia od smiechu, že odnaučiť jesť ma mohli aj ony.
zatiaľ mi najviac chutili cestoviny s kalerábom.

emanka
19. apr 2012

@renab v prvom vydaní knihy, v češtine, tá bryndza s bielkami nie je. Ale namiesto toho je tam druhá dobrota - cvikla so sušenými slivkami 😅 Tie bielka som si dala s uhorkou, vtedy sa to dalo, ale hladná som bola jak sviňa. Potom som to odmietla jesť a dala som si radšej jogurt.

emanka
19. apr 2012

@renab hmm, dala by som si bryndzové halušky. Kalerábové cestoviny aj mne najviac chutili, aj so špenátom sú dobré, robím si to teraz hocikedy. Tie špenátové je aj muž ochotný jesť, chutia mu. Ale ostatné nie.

renab
19. apr 2012

@emanka a keď si dám čistú bryndzu s paradajkou? ja tak túžim po paradajkách !!!!!!!!
asi najlepšie by bolo zašiť hubu. ja už nechcem žiadne horalky ani vidieť - aby som sa musela potom takto trápiť. vidíš, to je jej metóda - aj chuť na sladké ma veľmi rýchlo prešla.

emanka
19. apr 2012

@renab myslím, že môžeš. Ona píše, že si s tým máme dať buď uhorku alebo paradajku, podľa krv. sk. Ja rajčiny nemôžem, neviem ako ty. Ale asi sa vykašlem na celú krvnú skupinu, to ako by som existovala, žiadne rajčiny, papriky, kapusta, mäso. Nejaká som zostala pesimistická, váha mi už 6 týždňov stojí.

emanka
19. apr 2012

Ani nehovor, ja keď som začínala teraz druhý detox, tak som mala z toho normálne depresie. Absolútne bez nálady som bola a mala som tiež nervy sama na seba, takto sa vyžrať! Druhýkrát si veľmi rozmyslím čo a hlavne koľko budem jesť.

renab
19. apr 2012

@emanka ako som písala vyššie, ja som sa ku krvným skupinám ešte nedostala. z práce bežím na záhradu, potom sa mi treba aj s dieťaťom večer "zoznámiť" (ešteže mám takého samostatného syna), keď je celé poobedie sám doma, potom variť "skvelú" stravu a v noci sa mi to čítať nechce. takže čítam len to, čo musím.

emanka
19. apr 2012

@renab veď prečítaš neskôr a sama sa rozhodneš, či sa na to dáš. Niektorí sú proti stravovaniu podľa krv. skupín, lebo že to nie je ničím doložené, tak ja neviem.

emanka
19. apr 2012

@renab , veď dieťa máš už veľké, jemu je dobre doma samému 🙂 Ak ich teda nemáš viac.

renab
19. apr 2012

@emanka ja si myslím, že všeto je v hlave 🙂 . len sa nedokážem akosi preprogramovať. ☹

renab
19. apr 2012

@emanka no dve staršie sú už na VŠ a malý má osem rokov - je druhák.

emanka
19. apr 2012

@renab ja som sa aj preprogramovala, nedokázala by som teraz, po toľkom odriekaní zjesť niečo ako klobásy, slanina....už len kvôli výčitkám, no ale chuť by bola, niekedy. Ja by som si strašne dala vepřo - knedlo - zelo.

emanka
19. apr 2012

@renab aha, tak to, čo máš v profile, znamená čo? Ty si učiteľka?

renab
19. apr 2012

@emanka tak ja celkovo mäso nemusím mať a pečené vepřo už vôbec nie - to by mi museli dať k tomu skalpel. ja by som z toho jedla len poliatu kapustu a knedľu.

renab
19. apr 2012

@emanka to myslíš ten odkaz z roku 2011? to maturoval môj synátor a mal vysoké teploty. ale zvládol to a už je na VŠ. učiteľka by som nemohla byť, lebo na dnešné deti by som asi nemala nervy a už vôbec nie na niektorých rodičov.

emanka
19. apr 2012

@renab ja zas mám rada mäso, na akýkoľvek spôsob a akékoľvek mäso. Len mi je čudné, prečo ho podľa kr. skupiny nemôžem 😠

emanka
19. apr 2012

@renab áno, to som myslela. Tak som to aj pochopila, preto som písala, že syn je už veľký. No potom si napísala, dve staršie a tým si myslela deti a ja som pochopila dievčatá. Tak som si myslela, že na VŠ sú baby a najmladší syn.

emanka
19. apr 2012

@renab no ja by som tiež nemohla byť učiteľka, skončila by som na psychiatrii.

renab
19. apr 2012

@emanka ja asi môžem (kedysi dávno som to čítala), ale najviac hovädzinu. ale zas by som asi nemala jesť zemiaky a tie ja milujem na všetky spôsoby. som 0.
najstaršia baba a dvaja synovia.

emanka
19. apr 2012

@renab musím končiť, idem pre malú do škôlky. Ahoj zatím 🙂

renab
19. apr 2012

@emanka ahoj

emanka
19. apr 2012

@renab ja ani zemiaky nemôžem a tiež ich milujem na všetky spôsoby. Ryžu vôbec nemám rada, teda, zjem, ale len od hladu. A tú môžem jesť, všetko naopak.

emanka
19. apr 2012

Mám ja vôbec A-čko??? Nepomýlili sa?

renab
19. apr 2012

@emanka u mňa sa určite nepomýlili, lebo mi ju kontrolovali pri každom tehu. som totiž 0 neg. a manžel je A poz.

zgurkaa
20. apr 2012

@emanka co dnes varis, daj typ 🙂

emanka
20. apr 2012

@zgurkaa kalerábové cestoviny. Nič sa mi nechcelo robiť a už neviem, čo jesť. Čo si si nakoniec urobila?

zgurkaa
20. apr 2012

ja som mala zeleninovu polievku a zelerovu kasu s cviklou, ale dnes som vynimocne hladna, neviem co mi je 😒

emanka
20. apr 2012

@zgurkaa a teraz som mala pizzu 😔 skoro po 3 mesiacoch, neodolala som 😝

zgurkaa
20. apr 2012

@emanka nic si z toho nerob, ja som dnes nevedela co so sebou, mala som na nieco chut ale nevedela som naco, az v obchode som zistila ze by som si dala malokarpatsku salamu, tej som odolala ale kupila som si slaninu taku masovu viac a syr co ma 60 % tuku a zapila som to sladkym cervenym vinom 😒 , takze neviem ci pizza je taky hriech 🙂 😉