Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@renab myslím, že môžeš. Ona píše, že si s tým máme dať buď uhorku alebo paradajku, podľa krv. sk. Ja rajčiny nemôžem, neviem ako ty. Ale asi sa vykašlem na celú krvnú skupinu, to ako by som existovala, žiadne rajčiny, papriky, kapusta, mäso. Nejaká som zostala pesimistická, váha mi už 6 týždňov stojí.
Ani nehovor, ja keď som začínala teraz druhý detox, tak som mala z toho normálne depresie. Absolútne bez nálady som bola a mala som tiež nervy sama na seba, takto sa vyžrať! Druhýkrát si veľmi rozmyslím čo a hlavne koľko budem jesť.
@emanka ako som písala vyššie, ja som sa ku krvným skupinám ešte nedostala. z práce bežím na záhradu, potom sa mi treba aj s dieťaťom večer "zoznámiť" (ešteže mám takého samostatného syna), keď je celé poobedie sám doma, potom variť "skvelú" stravu a v noci sa mi to čítať nechce. takže čítam len to, čo musím.
Mám ja vôbec A-čko??? Nepomýlili sa?
ja som mala zeleninovu polievku a zelerovu kasu s cviklou, ale dnes som vynimocne hladna, neviem co mi je 😒
@emanka nic si z toho nerob, ja som dnes nevedela co so sebou, mala som na nieco chut ale nevedela som naco, az v obchode som zistila ze by som si dala malokarpatsku salamu, tej som odolala ale kupila som si slaninu taku masovu viac a syr co ma 60 % tuku a zapila som to sladkym cervenym vinom 😒 , takze neviem ci pizza je taky hriech 🙂 😉

@emanka nemala, ma nestraš už. ja som dnes na 9. dni. teda bryndza samostatná mi chutí a s haluškami ešte viac. som povedala, že sa odnaučím jesť.
keby ste videli moje kolegyne, keď to dnes ochutnali - priama cesta na záchod. mi povedali, že sa mi dobre chudne, keď sa to jesť nedá 😀