icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
10. okt 2012

@samada Ja ma teraz vahu 62..a to je veela na moju vysku 🙂 tak ale pocitam ze za tychto 28 dni by som mohla ist na tych 57 a potom mam este jeden fajn rozpis na stravovanie,ten je 3 mesacny a tam uz je pestra strava aj chlebik,tak na to potom prejdem...

janulienka01
10. okt 2012

@veverina
ahoj ja vazim 83 tak to je vela ☹ uz som sa raz pokusala o tuto dietu, ale vydrzala som len 4 dni.Teraz si sem tam este nieco s toho uvarim a kazdy den rozmyslam ci sa na to dat, ci vydrzim....

veverina
10. okt 2012

@janulienka01 no tak ta povzbudzujem,daj sa na to,ja som fakt velmi pazrava a ja som to teda vydrzala cele,tak aj &ty to zvladnes,len sa treba nastvat na seba a fakt chciet zmenu,keby si od zajtra trebars zacala,bolo by to fajn,mozme sa povzbudzovat 😉 ja zatial vobec nie som hladna,tolko brokolice som do seba napchala 😅 cim viac zjes toho tym to ide rychlejsie..myslim chudnutie 🙂 a kolko merias ?

veverina
10. okt 2012

@janulienka01 Inak cim vyssia vaha,tym viac by Ti islo dole,moj mm schudol pri tomto 6 kg

janulienka01
10. okt 2012

@veverina mam 172 cm aj ja som strasne pazrava uz niekedy mam pocit ze nerobim insie len jem.brokolica je dobra aj strucky ale ta cvikla to mi fakt nechuti.

veverina
10. okt 2012

@janulienka01 No tak to si celkom vysoka,ja mam len 162,mala by som mat okolo 50 kg 😒 Ja zas tu brokolicu a neznasam a ani lusky,davam to do seba na silu...cviklu milujem,uz teraz sa tesim na vecer 🙂

janulienka01
10. okt 2012

@veverina Ked si pred tym skoncila 28 cku ako si sa potom stravovala dalej podla semaforu? niekde som sa docitala o tejto diete, ze co schudli tak pribrali po nej dvojnasobok.?

veverina
10. okt 2012

@janulienka01 Ale kdeze,ziaden semafor,ja hned ako som skoncila som zacala jest vsetko mozne,kedykolvek,aj neskoro vecer a fakt som ze pazrava,ja som schopna zjest pol plechu kolaca,alebo francuzke zemiaky ked robim..och to len jem a jem 😀 a takto som jedla 7 mesiacov a pribrala som 2 kila 🙂 tak to sa mi zda celkom fajn..no ale som sa spamatala teraz a zas chcem trocha schudnut,aby som mohla na vianoce papaat 🙂

janulienka01
10. okt 2012

Tak to je super, len neviem co na to povie moja pevna vola ked sa dam na to druhy krat. Uz si idem sama sebe na nervy ako len jem.mne by sa zislo zhodit aj 10 kg.

samada
11. okt 2012

@janulienka01 ja som si tiež moc neverila, ale pohľad na váhu a do zrkadla mi pomáha 😀 Včera sme boli na oslave a dala som si 2x kúsok tvrdého syru a nič viac. je pravda, že som mala robotu okolo malej, tak som moc pri stole neposedávala a neočumovala dobroty, ale zvládla som to.

janulienka01
11. okt 2012

@samada ahoj a kolko sa uz takto stravujes?

samada
11. okt 2012

@janulienka01 zatial iba tretí týždeň

samada
12. okt 2012

@veverina tak ako pokračuješ? Mne sa to začína celkom páčiť, teraz jem už aj mäso, je to oveĺa lepší týždeň. Ako si robievala to pšeno ty?Ja mu nemôžem prísť na chuť. Dnes som prvý raz v živote jedla pohánkové vločky, teda tiež žiadna sláva, ale s jablkom sa to dalo zjesť, ale to pšeno, no neviem, neviem, či nájdem odvahu ho vôbec zas robiť. 😒

veverina
12. okt 2012

@samada No ja som dnas mala prehresok 😅 robila som lokse 😅 ehm,ehm...no ale zajtra sa uz budem snazit,zajtra mam 4 den,ja mam problem zvladnut to cez vikend,ked je mm doma 😒 ked som drzala tento detox prvy krat,tak aj mm sa somnou tak stravoval,tak to bolo fakt jednoduche,nemalo ma co drazdit,zajtra sa chystam robit bravcove na prirodno uz teraz sa bojim 😔 A to pseno som ja ani nemala,ja som jedla ovsene vlocky a pohoda aj tak som chudla..dnes rano ma inak vaha potesila,3 den a mam dole 700 g 😀 musela som ja tie lokse zrat 😝

veverina
13. okt 2012

Tak dnesny den super,bravcovemu som odolala 😵 mala som moju oblubenu cviklu 🙂 Baby kde ste vsetky ? predtym to tu bolo zivsie 🙂

strapana282
14. okt 2012

ako sa pripravujeu ti kuracie karbonatky so zelerom..?? nejako, mi zabudli dat tuto stranu..... a dnes to mam k obedu... moze mi niekto poradit ja to drzim 2 tyzden .. a chystam sa uz na treti.. zatial islo dole 5kg... a dost zo zadku stehien, bruch abokou.... tak drzim sa dalej... aj ked vcera mi uz nechutil mrkvovy perkelt, ale zachrenil to borsc

strapana282
14. okt 2012

😒

hviezdicka2024
14. okt 2012

@strapana282 ahoj neviem, či nie je neskoro...ale tu je recept: Kúsky kurata si mala cez noc marinovať v oleji s lyžičkou kurkumy alebo kari korenia. Maso pred použitím pomeleš spolu so štvrťkou zeleru, pridáš žltok, sol, korenie, mletú rascu (kmín) vypracuješ zmes a tvoríš karbonátky ktoré opečieš na oleji v ktorom si mäso marinovala... ako prílohu si môžeš dať zeleninový šalát alebo repu...

Dnes som našla túto stránku, som len 2 den harmonizačného programu, 2mesiace po pôrode a snád sa zbavím tej pneumatiky okolo brucha...

strapana282
14. okt 2012

@hviezdicka2024 nevadi, teraz sii urobim narychlo porciu, a ostatne si nalozim cez noc marinovat... aaky zeleninovy salat:::??? moze to byt rajcinky....ci::?? inak dakujem vopred za receptik. uz aj bezim... to pomalycky chystat

hviezdicka2024
14. okt 2012

@strapana282 no s tym šalátikom neviem, ja by som možno volila repu, videla som, že to tak pripravovala v relácii u Kamili magálovej, prípadne by som zvolila zeleninku podla krvnej skupiny, ktorá je pre mna vhodná...dobrú chuť teda zajtra k obedíku! Kebyže už aj ja som aspon v tom týždni, čo ty...ale zatial je to ok...idem na šalát z repy...a pripraviť ranajky na zajtra...

strapana282
14. okt 2012

no, asdi tak postupujem e vseci dopredu pripravit, inak sa to asi ani neda..... tak este raz dakujem....

samada
16. okt 2012

tak ja som sa prepracovala úspešne do štvrtého týždňa, no a asi budem pokračovať v semafóre.nerozumiem ale moc tomu, či v jednom dni mám mať iba všetky napr. zelené jedlá, alebo v jednom dni môžem kombinovať obed zelený a napr. večeru červenú, ak sa tu niekto takto stravuje, prosím poraďte mi, kým ma elán do toho neprejde, dík

zgurkaa
16. okt 2012

@samada mozes kombinovat cervene a zelene jedla v ramci dna, medzi tym by mali byt 3-4h. Idealne je zelene jedla mat doobeda a cervene navecer. neutralne (zlte) hocikedy 🙂 🙂

zgurkaa
16. okt 2012

@veverina ako sa dari, citam ze si uspesne zacala druhy detox

veverina
16. okt 2012

@zgurkaa No nie som taka dosledna v tom ako ked som to s manzelom drzala 😒 😔

andel7766
18. okt 2012

ahojte, rada by som vyskúšala tento detox, musím si kúpiť aj knihu, či nájdem tu aj niečo na nete? je tu niekto kto by mi bol ochotný napísať, ked aj do IP ako sa mám stravovať, stačí týždeň po týždni.... 😅 bola by som veľmi vďačná 🙂

veverina
19. okt 2012

@andel7766 Ahoj kniha sa da stiahnut na ulozto.sk

veverina
19. okt 2012

Baby,tak ja sa fajn drzim,tie dni ktore som porusila a zjedla som nieco co som nemala,tak som si jednoducho zopakovala..uz mi zacinaju byt volne veci,este som len zaciatok druheho tyzdna 😵

samada
19. okt 2012

@veverina super, ono to má čosi do seba. Ja som vydržala 26 dní, práve teraz sme prišli z pizzerie, boli sme si sadnúť na 11. výročie svadby, tak tie dva dni už kašlem na to.
ja nikdy chudá nebudem, ale aspoň zapnem už veci , čo som mala pred pôrodom. v nedelu máme ešte veľkú oslavu 10 rokov má syn, ale od pondelka pokračujem v semafore. zatial som dala dole 6,5 kg, pod prsiami 9cm, v bokoch 5cm.v páse 6cm.Niektoré recepty sú fajn a kým som na MD, mám čas vyvárať, tak čosi poskúšam.

daka122
24. okt 2012

Ahojte , ja som dnes začala s 28čkou, ale hneď prvý problém, červena repa, som sa skoro dovracala. a to je týždeň predomnou .čo teraz ? ☹