Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
a je po zdravom stravovaní, dnes padla celá čokoláda 😢
už som psychicky pripravená na najbližších 28 dní ... nie je problém, že dojčím?
@jarkam2 ja dojčím tiež a pekne som vydržala, aj moja malá. je pravda, že fazuľové lusky som nejedla, ale tie nechutia mne a obávala som sa aj pre malú, ale inak nič nám problém nerobilo. moja malá má už skoro 10m, tak nech si pomaly zvyká. Ja začínam druhý detox presne za týždeń, už som nahovorila aj sestru, tak sa budeme podporovať 🙂
Haloo, haloo, je tu nejaka dojciaca mamina, kt si dala detox? Ja som este tesne pred porodom, ale par mesiacov po porode by som rada nabehla na detox....len si lamem hlavu s tym, ze kedy....aj ked upravim niektore recepty (cesnak a pod), tak neviem, ci sa dake skodliviny nemozu vyplavit aj do mater mlieka ked budem kojit.... 😒 mate niektora skusenost?
v pondelok začínam detox, pridajte sa ktosi 🙂 🙂 🙂
ahojte, ja som pred cca dvoma rokmi skúšala takto schudnúť. Nazačiatku to išlo dobre ale keď som asi 5deň nebola na veľkej vedela som že je problém. Trpela som stašnými zápchami a v tej knihe som to aj čítala, že sa to môže výnimočne sťať a bohužiaľ sa to muselo práve mne. Ale vydržala som dosť dlho a aj potom som si ešte varievala z jej receptov. A hlavne cestoviny s karelábom, tie boli výborné.Ale veľa som z toho neschudla a strašne mi vadilo to varenie. Ja som mala pocit že nerobím nič iné len varím a umývam riad. Varila som pre seba, pre manžela a pre malého syna. Ale Vám držím palce nech vám to čo najdlhšie vydrží.
@samada ahoj,prepac,ze az teraz odpisujem..nevydrzala som dokonca 😒 teraz sa stravujem podla rozpisu jedneho kulturistu,poslala mi to jedna baba tu z konika,je to taka "dieta" ktoru si zvyknu davat pred sutazou,aby stratili tuky,vyhovuje mi to,lebo mam kazdy den maso,alebo rybu,jem 5 krat denne,vela zeleniny,cotagecheese,tuniak a ryzaaaa a to su vsetko potraviny ktore lubim,vobec nehladujem a uz sa aj rucicka na vahe,zacina posuvat nadol 😉
chcela som stihnut este jeden detox pred vianocami ale dnes som to zabila huspeninou 😀 ☹
mamičky, ktoré dojčia, sa NESMÚ detoxikovať - všetko to prechádza do mliečka, treba vydržať a detox zaradiť až po skončení dojčenia 😉
mám za sebou 19 dní detoxu a zistila som, že som tehu ... cítim sa super, veď strava je super! Tak som na vážkach, či už vydržať tých 9 dní, alebo sa na to vykašlať...
Ahojte ja mám dnes práve týždeň detoxu za sebou, mám pocit, že som nafuknutá,ťažko sa mi dodržiava ten príjem tekutín, a neodolala som oplatkám, ktoré teraz pred Vianocami pečieme... och akurát posledný týždeň ma čaká medzi Vianocami a Silvestrom,.. ale inak som zatiaľ spokojná 🙂
Ahojte, neviem, či sa môžem pridať, ale tak skúsim. Ja som tiež začala pred 7 týždňami s detoxom a stravovaním podľa A. Mačingovej, 28 - dňovku mám za sebou, teraz držím tie tri mesiace, som akurát v treťom týždni, a som s týmto stravovaním úplne spokojná, recepty mi chutia, nehladujem, zhodila som 6, 5 kila. Niekedy mi vadí to varenie, ale už som troška dostala prax a viem to aj pekne kombinovať, môjmu drobcovi tiež tie niektoré recepty chutia, čiže super.
Ahojte baba, môžete mi niektorá z vás vysvetliť o čo v tejto diéte vlastne ide, čo je to za stravovanie? Aj cvičíte???ĎFakujem pekne. Potrebovala by som aj ja schudnuť, a hlavne nedrastickou formou. tak mi prosím poradte 🙂
@syska90 skus si precitat stranku http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/harmonicka-...

@daka122 ahoj. prave preto ja tento detox nemozem dodrziavat...proste len pri pomysleni na cviklu mi dviha zaludok...som zvedava co Ti napisu skusene kocky. 😉