Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Ja uz mam po depke,dnes som si cviklovy salat vychutnala,ten mam velmi rada aj na vecernu mrkvu sa tesim..Joj a zajtra tie cestovinky..mnaaam ten kedluben to je kalerab?? Lebo ja to mam v cestine a nie som si ista 😀 dnes sa chystam zas na nakup 😵
@veverina vdaka ja sa isto pridam len neviem kedy,ešte aj auto sa mi pokazilo a bez neho sa na nakupy nedostanem ☹
takže až sa tou nas všetko utrasie pridam sa k vam.
Tiež sa chcem citiť dobreeee a hlavne dať dole ešte take 3-4kg a neake pneu 😀 😅 😝
@veverina kalerab 🙂
inak ja neznasam vareny kalerab, tak mam taku obmenu tohto menu -cestoviny, oliv.olej, cesnak a k tomu sur. kysla kapusta 😝 mnam ! a detox fungoval aj tak 😀 😀 😀
@kathrin17 vitaaaj 😀 veru hor sa nato ! 😉
Baby, ja neviem prečo, ale každý deň ma bolí hlava. Pitný režim dodržiavam, vypijem necelé 4 litre prevarenej vody 😒
Ja som bola dnes tiež na nákupoch, v Tescu a nič tam nemali, žiadnu zeleninu! Budem musieť zajtra behnúť do Billy....hmm, teraz som si spomenula, že priateľ si berie auto, tak sa tam nedostanem 😠 Skúsim naše potraviny, snáď tam budú mať peknú zeleninu.
No ja som dnes ledva ledva dostala do seba ten cviklový šalát 😝 Mrkvový perkelt ľúbim, pohoda. Najviac mi chutí olovrant, do jogurtu si dám veľa pomletých mandlí a je to parádne 🙂
Inak, ešte som sa nevážila a ani nemerala...
@katussska24 No bola som v tescu a nemali kalerab 😨 kupila som kel 😅 aj ten je zdravy,tak dam si kelove cestoviny a bude mi to pripominat kapustne fliacky 🙂 co uz,urcite to nebude vadit..
@emanka fuha kto vie preco ta tak boli ta hlava ☹ ja som dnes strasne malo vypila,zajtra musim viac,ale 4 litre som do seba nedostala asi este nikdy 😕 a s tou cviklou mi ta je luto,presne aj moj mm ma s nou problem a ja sa jej neviem dojest,sranda..mne zas z brokolice bolo az na vracanie a mm si ju vychutnaval..
@veverina ja sa práveže ešte musím krotiť, aby som nevypila viac ako tie 4 litre. Som zvedavá na tento týždeň, ako nám bude chutiť 😉 Snáď to dobojujeme do šťastného konca 🙂
Brokolica mi prvýkrát chutila a druhýkrát nič moc, prvýkrát som ju robila s cibuľou a druhýkrát s cesnakom. No ale ďalej v knižke je už v názve tá brokolica s cibuľou a aj v recepte. Tak ona asi má byť s cibuľou, neviem, ale to je jedno.
Mne je z tej cvikle na vracanie 😝 Asi ju už nikdy nebudem jesť a pritom takú zaváranú milujem, tak som zvedavá.
Babyyyy, tak som sa dnes odvážila a zmerala.....schudla som 3kg a v páse išli 4 cm dole 🙂 🙂 🙂 Ale len v páse, zatiaľ nikde inde....dúfam, že to takto bude pokračovať 😉
@katussska24 ty už máš po detoxe, že? Čo dobrého budeš dnes jesť celý deň?
@emanka no rano som mala graham rozky s medom+cierna kava, obed mam zeler.salat s biel.jogurtom a kuracie masko, vecera paradaj.polievka so syrom 🙂 a som zvedava, ze som zajtra...lebo som nebola na nakupe 😀 😀 😀
musim pozret ci mi nezhnila cuketa, ak nie, tak si ju asi zapeciem mit syr 😉 a na terase troni zvysok zelen.polievky z min tyzdna 🙂
😀 baby..najlepsie je, ze ja som sa ani nemala kedy zmerat. naposledy 3.tyzden pocas detox 😎
no a cé sa tyka vahy stojim na 56kg, niekedy rano mam aj 55 a vecer 56,2kg, zalezi ako pijem H2O 😉
ahojte baby, dnes som zacala 28 dnovy detox. chcela by som sa spytat aky druh nizkotucneho syra puzivate? dakujem pekne
@gabi.ta ahoj, ja ani neviem, aký je to druh, ale kúpila som ho v Bille, nikde inde nemali, jedine plátkový a to nechcem, keďže to treba strúhať. Ale raz som mala aj plátkový a len som ho natrhala na malinké kúsky.
A dobre, že si mi to pripomenula, lebo musím ísť kúpiť, včera som bola v Tescu, ale nemali 😒 A v našich potravinách tiež nemajú, hrôza.
A držím palce 🙂
po precitani asi zacnem chudnut aj ja ,ale som sa chcela opytat ze kde by sa dala ta kniha kupit a asi kolko tak stoji.
@gabi.ta ja som mala eidam 🙂
@23janka napr na martinuse. ale najdes ju vsade mozne v knihkupectvach, panta rei 100perc 😉
@23janka tá moja aj s DVD-čkom stála tuším 12 alebo 15,- eur. Ale môžeš si ju stiahnuť tuším na www.ulozto.sk
Knižka sa volá Najedzte sa do štíhlosti.
@katussska24 dakujem pekne, ze ste ma prijali...som strasne zvedava ako mi to pojde....ps vsetky jedla ti chutili?
@kathrin17 🙂 aaale chutili. az na pseno a vlocky. to som nedokazala. pseno som len raz jedla 😅
a borsc...ten tiez nechutil. ale mne take polievocky, ani original borsc nechutia velmi... 😝 to bude tym.
na druhej strane, uz mi chyba mrkvovy perkelt, ten milujem. 😉
dnes mame ale zeleninovu polievku z detoxu a ryzu s cibulkou. zajtra drzim post -popolcova streda, tak necham len ryzu 😀
ahojte, tak ja som skončila, mám - 6,5 kg, objemy neviem, lebo som sa nemerala predtým, ale minimálne jedna konfekčná veľkosť 🙂
a pravdu vám poviem, zatiaľ sa ani neviem najesť tak normálne ako predtým, vôbec nemám chuť na sladké, na raňajky si naďalej dávam vločky a mrkvu s jablkami 🙂
dala som si teraz také volnejšie 3 dni a od zajtra pokračujem v schodíkovej metóde 🙂 aj keď volnejšie dni: celú noc som strávila objímaním záchodovej misy, asi nejaká črevná viróza, lebo to mala aj malinká. takže dneska diétujem a zajtra je aj tak pôst, tak jesť nebudem 🙂
@olalka jak pekne nam to s postom vyslo 😉 teraz by sme mali dat 40dnovku 😀
ja mam najvacsie lakadla pri posedeniach vonku. alebo ked lietam dlho po meste a vybavujem po praci -to mam tak 4dni v tyzdni cca. vtedy som vzdy hladna a vselico mi vonia v meste 😝
@katussska24 prosím ťa, do hrachovej polievky si použila aj citrón? Lebo na začiatku receptu je, že budeme potrebovať pol citrónu, no ale potom v postupe už nie je spomenutý. Dík
@emanka Tu soooom 🙂 vies mam dvojicky 😀 no tak ja uspesne pokracujem,vcerajsie cestovinky som si vychutnala,nabrala som si 3krat..mnaaam a ten borsc no uzasne,vyborny bol 😵 Dnes obed som prezila ale hraskova polievka na veceru mi velmi chutila 🙂 jaaj ale ako by som si ja dala tie kelove fliacky zas,fakt do teraz u mna najoblubenejsie jedlo od Macingovej,som zvedava dalej.Inak tvar mi krasne schudla,lica zmizli nemam ich take ako na profilovke,ale pekne chuducke 😵 tesiiiiiiim
@veverina ahaa, no máš to náročné s dvojičkami, to verím 😅 😝 Včerajšie cestoviny aj mne veľmi chutili a borsč vynikajúci 😉 Len ja som tam dala tej cvikly menej, som sa bála, že mi to nebude chutiť, už sa nejak bojím 😒 Ja akurát teraz jem hráškovú polievku a je fakt dobrá, už budem len takúto robiť.
A o akých kelových fliačkoch to hovoríš?
A super, že tak dobre vyzeráš, určite poteší 🙂 Mne sa inak tiež zdá, že som nejak "opeknela" - nie, že by som trpela samochválou 😅 no ale keď ma nikto iný nepochváli?!?
Moje najoblúbenejšie jedlo je stále ten jogurt 😀 Ale samozrejme aj borsč, mrkvový perkelt a aj cestoviny s kalerábom a teraz už aj hrachová polievka.

@martinka1981 Kludne sa na to daj,uplne v pohode sa citim 🙂 lahka,kila a cm idu dole,hlava ma neboli,treba dodrziavat pitny rezim a nemala by ta boliet.Ja to odporucam,uz aj mm schudol 3 kg a to sme len tyzden..