Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
a este som si aj odpisala,co ja blbnem dnes 😅
fliačky sa aj u nás hovorí, asi to bude zaužívané na celom Slovensku
musím končiť, máme tu prázdninárku, idem ponavliekať periny a napustiť im vaňu....ahoj zatím a ozaj, čo muž? ešte detoxikuje?
@emanka zajtra sa moc netesim,skoda,ze sa zas opakuje ta mrkva a vecera tvoja oblubena cvikla 😒 a kedy to bude tak riadne vidiet ze sme schudli ? Este to brucho by sa mi mohlo spustit..uz mam mensie zvochle,ale este tam suu 😀 tusim spomina po druhom tyzdni,nie ? Baby ale ja som dnes mala navstevu a dala som si kavu s medom...ked som urobila navsteve...tak uz som sa aj ja zviezla popri 😀
Ja sa na mrkvu aj celkom teším, ale tá cvikla večer 😠 😝 Kedy bude vidieť, že sme schudli, netuším. Mne sa zas zdá, že mám rovnaké brucho, ako som mala, neviem, či som nafúknutá, či čo. Nemerala som sa a už ani nebudem asi. Ja som chcela začať robiť brušáky a potom aj behávať budem, už som si kúpila tenisky. No ale teraz som chorá, tak som rada, že žijem a nie ešte brušákovať 😝
@emanka ahoj no s tym citronom to je indi vindi podla mna. ja som nedavala, kolegyna tuto polievku robila tiez a dala 🙂 asi podla chuti...
btw mam novy recept. 😀 dufam, ze je v sulade so zasadami...ta cbulkova ryza s kvasnicami. vcera som si to robila, dnes bude na obed 😉 ak niekto tak sialene lubite kvasnice ako ja -doteraz som si robila prazenicu s kvasnicami-tak odporucam.
inak dnes akoze post, tak som si dala len bielyjogurt na ranajky a citim sa plna 😀 😀 😀 dokelu 😉
@veverina vies ake boli moje prehresky? sobota, 2.tyzden ples, kde som yjedla kus torty. cestou domov z vychodu som neodolala v aute cokoladovym gulickam, ktore tam vsetci pchali do seba a vonalo cele auto... 😀 a potom uz len chaba kocka bielej cokolady 😅 takze...
inak 2,tyzden mi bol najhorsi, strasne mi chybali ryby hlavne.. 😨 treti super, stvrty uz len taky dojizdak 😉 ja som zvedava ci sa mi podari zhodit aj teraz...ako...niektore rana mam aj 55kg. a vecer aj 56 kg zas 😖 takze asi len vo mne koluju litre vody hore dole..
A zas mam o kilo menej 😵
Ahojte,
baby, dnes som mala vážnu krízu. Išli sme k našim, bývajú 70 km od nás, tak že ideme k obedu. Ja som si niesla so sebou uvarené fazuľové struky. No ale zdržali sme sa a prišli sme k nim hladní ako vlčáci. No a mama mala uvarené vepřo-knedlo-zelo 😢 a ja to strašne ľúbim, mama to vie výborne urobiť. A ako som nakladala malej a mužovi, tak sa mi sliny zbiehali, hladná som bola a normálne som rozmýšľala, že si trošku dám. Rozmýšľala som, rozmýšľala, bojovala....no a nakoniec som si pozrela na nohy, mala som oblečené oprané rifle, ktoré som si veľmi ľahko ráno obliekla 🙂 A predtým, aj keď boli už roztiahnuté, tak som ich horko-ťažko obliekla a cítila som sa taká stiahnutá. A teraz úplná pohoda....dokonca aj opasok som mala posunutý o jednu dierku a netlačilo ma to 🙂 A pritom, keď sa na seba pozriem, tak sa mi nezdá, že by som schudla. Teda, zo začiatku som schudla 3 kg, ale objemovo vôbec. Tak neviem. No ale každopádne ma tie rifle presvedčili, že treba vydržaaaať 😵 A tak som sa zaprela a zjedla tie hnusné struky, už mi ani nechutia 😒
A ako vám chutili bielka s bryndzou? Mne celkom áno, teda, dala som si o polovicu menej bryndze ako je v recepte a dala som si rajčiny k tomu. Bez rajčín by som to asi nezjedla.
ja som dnes mala den, ked som porusila "diet" ....oslavovali sme vyrocie tanierom plnym palaciniek... 😝 🙂
@emanka treba vydrzat...o par tyzdnov uz budes aj ty mat moznost "hresit" 😉
oplati sa to....mne dnes doslo Mko a ziadne bolesti...kebyze nekrvacam ani o tom neviem. predtym som prve dni skoro umrela ...kazdy mesiac bolesti, nevolnost.... 🙄 ale je to preeec 🙂
@emanka gratulujem ze si vydrzala 😵
Ale do kelu,ake bielka s bryndzou ???? Ved ja tam nemam nic take napisane 😨 vcera boli tie struky a vecer bola cvikla,na ktoru muz vyhlasil,ze ked ju urobim,tak nepride domov 😀 a aj mne uz ide krkom,tak som zjedla polievku s mrazenej zeleniny 😅 co uz,keby sa to tak casto neopakovalo,ja uz tiez tie lusky ani citit nemozem,ani brokolicu..to je podla mna jedno,ze som tu cviklu nahradila polievockou,z nej urcite nepriberiem..vaha ide dole a celkovo to vidiet,ze pekne chudnem.Dnes mi chutili tie cestoviny so spenatom,mnaaam 3 krat som si nabrala 😀 ja milujem cestoviny,tak preto. A na hraskovu polievku sa tiez tesim 😵 Ale ta bryndza ma sokla,ja tam vazne nic take nemam 😒
@katussska24 ach jaj, dala by som si palacinky 😝
@veverina ďakujem 🙂 No včera boli podľa knižky na večeru bielka s bryndzou. Ty to máš tuším stiahnuté v češtine a to vyšlo ako prvé. Ja mám tú slovenskú knihu, tak tam je to už asi trošku pomenené. Ale chvalabohu, cviklu by som včera nezvládla už, dosť, že som tie struky zjedla 😝 Muž aj dorazil domov? 😅 jedol cviklu?
Ja mám dnes na večeru brokolicu 😝 , lebo v stredu, či kedy to bolo, som nestíhala variť (mala som tu neter na prázdninách) a tak som si dala hrachovú polievku, tú som mala v chladničke z dňa predtým. Takže dnes brokolicu.
Špenátové cestoviny aj mne chutili a dokonca aj mužovi (priateľovi). Ale samozrejme dorazil sa s francúzskymi zemiakmi.
A teším sa na zajtra na boršč 😉 A celkom aj na obedňajší perkelt, aj keď čo je veľa, to je veľa 😠
A v nedeľu mäsoooooo 😵
Ahojte baby,tak mm mi nechcel ten mrkvovy perkelt,tak som urobila mrkvovu polievku a pridala som aj trocha hrasku..no a ten borsc som musela vynechat cviklu,lebo ju nemoze ani vidiet a aj mne to bez nej ovela viac chutila..no uz pomaly robim upravy,lebo nam to lezie krkom 😅 aj zajtrajsie kura neurobim podla navodu tie fasirky,ale len upeciem a oblozim ho tym zelerom a k tomu salatik...nechce sa mi s tym piplat 😒
@emanka Budes robit tie kuracie karbonatky ??
@veverina 😅 😅 aj mne to už lezie hore krkom 😝 ja idem robiť až teraz borsč a dám len polku cvikle, ani mne už nechutí, nemôžem ju ani cítiť.
Tie karbonátky ešte neviem, ako urobím, musím si poriadne prečítať ten recept, ale tuším je tam, že sa to má pomlieť, ale ja nemám mlynček na mäso. Kámoška mi hovorila, že to môžem ponorným mixérom urobiť, že by to mohlo ísť. Uvidím ešte, ako to urobím.
Tam má byť aj zeler? Sakra, teraz som prišla z Billy, mohla som kúpiť, no budem musieť ešte ísť.
hmm, tak zeler sa má do toho pomlieť, to neviem, či by zvládol ponorný mixér...
Asi to mäso tiež len opečiem, nebudem robiť fašírky.
ahojte, mozem sa k vam pridat? normalne sa uz na zajtra tesim 🙂 takze rano sa odvazit a zmerat a potom idem do toho
baby...ja som cez vikend porusila vsetko co sa dalo...minimum casu doma, tj okrem spanku 1,5hod v sobotu 😀
nedela, cca 3hod. skvele nie? 😉 podam info co toto hyrenie a behanie so mnou porobilo.... 😅
Babyyy tak ja mam dnes rano 61,1 😵 tesiiim vcera bol obed vybornyyyyyy aj mm sa vytesoval a ja zelerom oblozila to kura a upiekla a ten zeler chutil ako zemiacky pecene..to bolo este zdravsie ako som to ja urobila,lebo ona z toho kazala tie fasirky a tie musia byt riadne nasiaknute olejom,ked sa vypraza a to ja nemusim...aj teraz uz peciem kuriatkooooo mnaaaaaaam 😵 vcera sa vam inak priznam,kedze sme nemali doma med,tak mi prisla vazna chut na sladke a zjedla som bonbony 😔 kolko vam nepoviem,ale vaha klesa aj taak 😀 uz sa budem snazit nerobit take blbosti...ale unavila som sa pri korculovani ( ucim sa na kolieskovych 😅 ) a vcera mi to tak super islo,chcem s mm zacat on perfektne korculuje,tak ma uci 🙂 Mali ste ma vidiet,drzala som sa kocika a tak som korculovala,v kociku boli baby samozrejme,aspon mali zabavu 😀
@veverina tak rano som sa odvazila, pomerala, moja vaha je 61 kg, mohla byt menej, ale posledny tyzden bol hrozny a tento vikend najhorsi... vcera som sa este napchala so skvarkami a zajedla som ich krtkovou tortou 😠 a dnes mi tak sliny tiekli, kym som si pripravila tie ranajky 🙂 ale dala som veeela medu, tak som to ani nevladala zjest, ale chutilo mi a zatial nie som hladna a uz sa tesim na obed 🙂 jahly, to by malo byt varene pšeno... tieto veci maju celkom dobry vyber v kauflande, hned za informaciami sa daj do prava, tam maju tusim polievky, pojdes na koniec a tam to najdes 🙂 alebo potom v bio obchode, ten je tiez pri Kauflande... ale v Kauflande to kupis si myslim a je to tam lacnejsie 😉
baby ahojte...mam na vas taku otazocku, dnes som zacala prvy tyzden zatial len ranajky a prave sa chystam obedovat, ale asi hodinu po ranajkach ma zacalo dost prehanat, uz mam v sebe dve litre vody, myslite, ze sa mi zacina cistit organizmus?
@mirka1986 super,mozes tieto prve dni citit hlad,ale telo si zvykne..snaz sa tieto prve dni dodrzat presne a nezabudni pit veela cistej vody,aby telo vylucilo vsetko to zle,zacnes sa citit po par dnoch uplne super 🙂 Tak vahu mas ako ja teraz ked uz chudnem,to som bola dobre tlsta 😅 dnes som si dala take teplaky,ktore som nerada nosila,lebo isli na mne prasknut a teraz mi lietaju 😀 aj na nohach,zadku,vsade..pri tomto stravovani schudnes rovnomerne 😉 Dakujem za radu,tak poslem mm,on chodi na nakup,ja kym by som sa s dvojkami niekde vytrepala..ktovie ako to bude chutit,budu z toho v 3 tyzdni ranajky na sladko..som zvedava na chut,citala som v jej knihe,ze to super odburava tuky 🙂

@emanka no nezohnala som kalerab 😅 tak som kupila kel a bezvajecnu cestovinu..co som mala robit,ale urcite to podobne chutilo ako kalerabove,som to nakrajala na kusocky a podusila a chutilo to ako kapustne fliacky..to je asi stredoslovensky nazov ze fliacky,mama je odtial 😀