Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@martinka1981 ja som kusla do rozka zo sunkou :D a vody malo vypila ledva liter ale este dačo vypijem kym budem pracovat
ja syr borina kupujem aj v tescu aj v hypernove
ahoj baby,ja som uz tuto dietu drzala a pekne som schudla,ale nejak som si nedavala pozor a vsetko som pekne krasne za pol roka pribrala.Teraz chcem zacat znova,tak by som sa chcela k vam pridat🙂)
@didda139 A kolko sa ti podarilo schudnut ? Kolko si to drzala ?
@dadika1977 drzala som ju poctivo 28dni a schudla som 8 kg.Ale viacej islo z centimetrov z brucha 7cm a z bokov 4...je to krasne videt ked to poctivo dodrzujes az do konca🙂
Ahojte, ja budem tiez vo februari zacinat detox, teraz som na tej 3 mesacnej udrziavacke.
Tak sa hlásim 🙂 2kg dole za týždeň 🙂 myslím že už som počiatočné ťažkosti prekonala a už to bude len lepšie, koncom týždňa konečne bude aj mäso :D tááááák sa teším 🙂 jak také malé dieťa. No ale mrkvový perkelt nemôžem ani vidieť... fuj... a cviklový šalát tiež nie. To sú riadne gebuziny... len zacítim a 3x sa mi otočí žalúdok ☹ inak môj najobľúbenejší recept je prekladaná cuketa 🙂 to je mňamka. Ale ja si ju nerobím z bazalkou ale s oregánom, a s oregánom je to riadne mňamka 🙂 škoda, že už ďalšie týždne tam nie je :(
@manocka007 super ja som sa rozhodla ze sa povazim podla rad macingovej az na konci :D tak som strasne zvedava b dnes len druhy den a rano som prisla taka brutalne hladna zo skolky ze som prv zjedla chleba so sunkou az tak robila mrkvu jablka .((( dnes som narobila viac nech mam na zajtra hotove cviklovy salat som mala včera a mam pocit ze tiez mi bude liezt krkom do konca tyzdna
porovnavam česku knihu a knihu rozsirene vydanie a s utam troska ine jedla niektore
no obed zelerove hranolky s kuracimi karbonatkami ma za sebou, a ani sm necakala, ze to bude take dobre 😉
@manocka007 bazalku mam cerstvu tak cerstvu davam nasekanu.. a ja som sa minule doslova a do pismena pozvracala z borscu.. mm chutil ale ja ho nemozem ani citit, a teraz som si borsc nahradila cviklovym salatom, ten mi chuti, takze namiesto borscu si davam cvicklovy salat . a fazuove struky.. no par krat v pohode, ale tiez mi uz sli hore krkom.. aj tento tyzden ich mam. ale u nas v obchode ich nemaju a co som mala v mrazaku som dala mm, ked odchadzal. tak to nejako nahradim..
inak vaha stoji.. ale zas cm idu dolu a citim sa lepsie, a dnes som sa rozhodla , ze uz sa nebudem vazit 😀
ja zacinam v stredu konecne masovy tyzden 🙂 🙂 🙂
@katussska24 ahoj,vieš kolko krat som na teba myslela 😉 😉 a či sa už babenko narodilo a vidim že ano 😉 srdečne gratulujem 😵
ahojte,ja by som tiez chcela vyskusat tuto metodu ale ta knizka je velmi draha pre mna,neviete niekto kde sa da kupit za dobru cenu?
@katussska24 ako sa dari? Dcerka poslucha? 😉
no uprimne dnes druhy den cviklovy salat a tiez mi lezie krkom zajtra ho nezvladnem a vo stvrtok mam skolenie, cely den mimo tak čo asi budem jest?
a zle vidim čo mam jest na buduci tyzden na ranajky bo mam knihu lne z netu stiahnutu a fotena je ta blesk tam robi flek heh ze v sobotu to čo v stredu a vyzera ze to čo je v stredu je pekne rozpisane aj utorok a stvrtok :D

@martinka1981 jejej, ty si mi znama. som s tebou tusim detoxovala pred rokom 😉