icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zgurkaa
21. jan 2013

@matriarcha ja som nulka, nemala by som ale pijem kavu a chudnem aj tak 😵

suz2
21. jan 2013

@katussska24 hm, asi skusim iba tie obedy nejako poriesit podla pani Macingovej, lebo keby som mala este aj vecere varit a este aj manzelovi varit "normalnu" stravu, tak ma asi picne ... :o) ale aspon nieco pre seba urobim :o) a na veceru jogurtiky alebo nieco podobne a snad sa vysledok dostavi...budem spokojna, ak do maja schudnem 4kg... tak uvidim, ci mi to pojde, lebo fakt mam pocit, ze moj zaludok nema dna 😀

katussska24
21. jan 2013

@suz2 ved to, aj ja varim manzelovi extra...a popri malej....no celkom zaberak 😅

macinka115
21. jan 2013

@jarkam2 mne zase sestrina kamaratka povedala,že stoho pribrala.vobec nič neschudla.tak ja neviem este co budem robit.musím si to premysliet.

tinika
21. jan 2013

čafte tak konečne som si troska vydychla, dnes skolenie, jednanie s klientom ktory nedavno odisiel a to som mala mat na večeru borsc ta isto ho budem robit sak umrem hladom dovtedy, takze dnesne menu preskakujem :(

zgurkaa
21. jan 2013

@tinika ja som tiež dnes nič nestihla. Z roboty som prišla o 19;45 😎 . Našťastie som si prezieravo vzala večeru so sebou. 🙂

tinika
22. jan 2013

kokso baby ja mam dnes taku brutal zapchu jak asi nikdy, včera normalna strava bo som bola na skoleni a vody niečo cez liter len a stolica čierna akoby som kilo uhlia spapala (pardon za opis) moze to byt tym mnozstvom vody?

zgurkaa
22. jan 2013

ja uz nevladzem jest maso, normalne som premasovana a to budem mat este 2 dni 😝 A ze nulky su masozravce, hehe 😀

lucka1987
22. jan 2013

ahojte. takze takmer 3 tyzdne za mnou a 3 kila dolu 😉 a podavam hlasenie aj o mm, ktory drzi so mnou. ten ma tromfol, a aj napriek tomu, ze to ma stazene, lebo je cely tyzden prec na kamione a musim mu varit do obedarov, tak on ma dolu 4 kila 😉

martinka1981
22. jan 2013

@lucka1987 tak gratulacia 😉 zgurkaa tu pisala že ma isť dole 5% telesnej hmotnosti tak si to vypočitaj,mne to presne vychadza že by mali isť dole 3kg 😉

martinka1981
22. jan 2013

@tinika ja zas chodim aj 2x za den na wc 😀 😀 😀 normalne že pravidelne,som predtym chodila tak raz za 2-3 dni a viac 😖 takže to odchadza zo mna pomaly 😀 😀

lucka1987
22. jan 2013

@martinka1981 no, tiez to vychadza asi 3 kila... ale ja popri tom aj cvicim kazdy den som ti uz pisala. takze mozno pojde viac . o tyzden koncim 28 dnovku, mozno sa vaha uz dovtedy nepohne, kazdopadne sa citim lepsie... mm to tiez vychadza. zatial dal 4 kila. to je tych 5 % a este tyzden pred nami. tak mozno este kilo pojde . neviem. aj nie nevadi, pojde neskor..

martinka1981
22. jan 2013

@lucka1987 juuj ja necvičim 😉 som lenivec 😝 sa priznavam.
Ja som začala 3.tyžden teraz. som zvedava na vysledky ale už vidno že mam menšie brucho o dosť,škoda že som sa nezmerala. ja mam v plane potom pokračovať v tom semafore,snad sa mi to podari 😎

lucka1987
22. jan 2013

@martinka1981 ved aj my chceme pokracovat. teda najma mm, vlastne koli nemu sme zacali varit podla AM. ja mam vahu momentalne 56. ( 164 cm ) este dve-tri kila a bolo by to super . a samozrejme cvicenim vyformovat... ale mm potrebuje este tak 10 kg dolu.. takze este mame pred sebou dlhu cestu ( so solidarity sa pripajam k mm 😀 )

martinka1981
22. jan 2013

@lucka1987 no ja by som tiež chcela mať aspon ako ty,vyšku mame zhruba rovnaku. Ked som sa pred par dnami važila mala som 59,9 😝 😝 takže ešte mam čo robiť 😝

tinika
22. jan 2013

kocky robim tu polievku hrachovu je tam ze citron ale v postupe nie čo s nim to mam vytlačit do polievky? ja mam troska misung v jedlach bo som mala včera skolenie tak dnes bola na obed cuketa čo mala byt minule to som tiez mala skolenie nech nezhnije hehe a zajtra kalerabove halusky zo včera .D

zgurkaa
22. jan 2013

@lucka1987 super aj mne uz zislo 2,5 kg 😵

zgurkaa
22. jan 2013

@tinika ja som si dnes tiez robila na veceru hrachovu, lebo maso mi uz nejde dole krkom 😀 . Ja to jem bez citrona ale hodilo by sa mi to vyzmykat do polievky ked je uz na tanieri troska 😉

tinika
22. jan 2013

@zgurkaa hehe ja masko by uz si dala :D:D a citron by som si tiez nedala :D:D a je celkom fajnaaaa

tinika
22. jan 2013

a zjedla som dva taniere a som hladna .(((

dominika147
22. jan 2013

ja som tam vyzmykala ten citron a napriek tomu ze nemam rada hrach, ta polievka bola fantasticka! akurat ze mna tieto vecicky dost nafukuju, to je hruza. tiez mam skor zapchu cely cas, jedine co ma trosku pretiahlo bol ten grepovy dzus.to som musela pridat do kroku veru po ranajkach :D ja tam nikde nevidim recept na 3 tyzden-ze: varena cvikla, cibula, tuniak.to ako mame spravit???

tinika
23. jan 2013

tak som nevydrzala a dnes som sa povazila heh po dvoch dnoch uplnej ignoracie diety a ostatnych ako tak dodrzanych mam dolu 0,9kg

zgurkaa
23. jan 2013

@dominika147 ja robim tak ze uvarim cviklu, nakrajam na kocky pridam nakrajanu cibulu a tuniaka z konzervy 🙂

veronika186
23. jan 2013

Pomalicky zacinam 3.tyzden a vysledky su naozaj vidiet uz teraz. Najma na bruchu. Chcem sa opytat zien, ktore tuto kuru uz absolvovali, ze ci po skonceni 28dnovky mozem drzat delenu stravu alebo sa mam radsej stravovat vyhradne podla receptov AM.

zuul
23. jan 2013

ahojte dievcata, tak knizka prestudovana, nakup urobeny. od zajtra idem na to.
drzim vam palce 😉

manocka007
23. jan 2013

@dominika147 presne ten istý problém sa objavil aj u mňa!!! tiež beriem antikoncepciu, yadine, vo štvrtok som mala dobrať blister a červený postrach ma mal navštíviť až niekedy v nedeľu, ale nie, prišiel už v pondelok!!!!! 4 dni pred dobratím... tiež som to nechápala. Podľa mňa to bude z tej stravy...

zgurkaa
23. jan 2013

@veronika186 ved semafor je vlasne delena strava, skus do toho zakomponovat este aj krvnu skupinu 🙂
@zuul drz sa 🙂

dominika147
23. jan 2013

@manocka007 no tak som rada ze chyba nebude na mojej strane :D ty kokos, len dufam ze to nemoze nejak oslabit antiku, nie ze po tejto diete mi zacne rast brucho na dalsich 9 mesiacov ! :O

manocka007
23. jan 2013

@dominika147 no to ma ani neplas :D schudnem a hned aj priberiem :D ked tak hovoris... Schudla som 4kg a posledne dni som zase o 2kg tazsia.... Zeby? :D zahadne zadrziavanie vody... :D

dadkag1
23. jan 2013

ahojte baby v druhom tyzdny je bryndza a ja som v Irsku a nezozeniem ju. cim ju mozem nahradit?