Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
ahojte baby...tak aj ja uz som včera zacala...musim schudnut lebo cez sviatky som pribrala ....jedla som ako diva🙂 ...drzala som ju aj v lete a super schudla som 4,5 kg a to som presne nedodržiavala...a aj som sa citila lepsie...tak hádam vydržim aj teraz,,,🙂
@manocka007 tak to fajne tvaroh určite zoženiem ale mohol by byť napríklad cotage cheese?
čafte dnes mam tu bryndzu s bielkami a prekvapivo dobra, ja milujem bryndzu
@tinika ja som mala "šnicel" 😀 😀 😀 až mi to nešlo dole krkom-že večer vypražaneee 😝 😝 😝 my skoro vobec nejeme vypražane a na večeru toto 😀
@martinka1981 ja si to dam na obed v sootu bo ideme k nasim a oni budu mat pirohy haaaaa
@tinika jaaaj mnaaaam!!! ja mam vždy poobede a večer neskutočne chute,ale čakam menzes 😖 🤐 tak preto,by som zjedla všetko nezdrave-hlavne neake keksy alebo riadnu čokynuuu 😀 😖 😝
Ahojte,pridavam sa k vam 🙂 detox drzim zatial len kratko od 21.1. Chcem sa spytat kolko ste dali dolu po tomto detoxe?ja som k tomu pridala aj bicykel po 45 min denne.a tie ranajky v prvom tyzdni 😝 mrkvu nemozem ani citit uz ,tak si davam len nastruhane jablko so skoricou.a mna mrkva nejako zapchava a potom z nej mam strasne krce ☹ snad sa mi do mesiaca nieco podari dat dolu.
ahojte ja netusim kolko som dala dole ale dnes som zhresila boli sme u nasich a bol kolačik :( inac nedodrziavam bo cviklovy salat nelubim borsc sa dal ale mam ho plny hrniec a čo ho vylejem? dam si aj zajtra. Kočky nenasla som recept na zelerove hranolky jaksi ich nevidim a napada ma este otazočka ked podla krvnych skupim čo to nessmieme v detoxe sa je vsetko nevadi to? ako sa vam dari? ja zajtra koncim druhy tyzden tak som vzedava, chdunete aj v druhej faze?
a dnes som po ranajkach banan kiwi mala take krutenie čriev ze koniec tak minule zapcha, teraz toto no ako zvyknuta som ze mavam ked zjem studene abo teple a to som jedla u nasich ked sme dosli a bolo to v aute v kose t kufri tak moze byt ze od toho
a este otazka mam aj knizku schodikova metoda, tak podla ktorej sa vy stravujete? lebo v knihe najedzte sa do stihlosti je detoxe a potom este strava semafor. ja sa obavam ze schudnem max. 2kg a to si mam tr imesaice udrzat? joooj sak to nekonečne dlho
@tinika helou,ja končim 3.tyžden dnes 😀 😀 ale včera som pozobkavala všeličo 🤐 🤐 dostala som menzes tak som sa neovladala 😖 😖 važiť sa ani nejdem,som zvedava na svoj ubytok 😝
@martinka1981 ja som sa povazila večer a mam kustilinko menej ako minule ale ja sa inac vazim rano tak uvidime zajtra hoci som si povedala ze sa vazit nebudem
Ja som sa vazila po prvom tyzdni a -5kg skoro som rano odpadla 😀 ale to bude len voda co opadli tie kilecka
@tinika ja som tiež važim rano len v gaťkach 😀 aby šlo čo najviac dole 😀 😀 😀 ale teraz nebudem kedže mam menzes,by ma asi vystrelo 😖
baby ja mam neskutočne chute na sladke,všetko by som pojedla 🤐 🤐 neviem čo s tym 😠 ☹ ☹
@luciaa86 jeeej to keby som mala ja,tak ani nemusim pokračovať v detoxe 😀 😉
@martinka1981 ja som mala dnes taku krizu,ale vydrzala som chvalabohu.a snazim sa kazdy den aspon bicyklovat tych 45 min.
@luciaa86 kokos ta u mna tolko za cely detox asi nedam :D
@martinka1981 ja prave dokoncila danove jedno a tiez by som dačo spapala
@martinka1981
@tinika no ale mala som poslednee slovo 😀 inak ako pokracujete s detoxom? Ja vynechavam vecere.akosi sa mi stishol zaludok a nechuti mi.aj ked viem,ze veceru by som mala dodrziavat.
@luciaa86 ja s malymi prehreškami a v sobotu som tiež vynechala večeru 😝 som bola najedena ešte od obeda mäso a zeler.hranolky 😝
dnes robim zeleove karbonatky a k tomu si dam uhorkovy šalat 😉
len pitie akosi nedodržiavam 😖 chyba velika
@martinka1981 to ja tak isto,ledva vypijem 2-2,5l aj to je umna nadpriemer 😀 a aj cvicis?ci? 😀 ja zatial kazdy den,a chcem od februara zacat aj jillian michaels,s nou naozaj das dole cm.len musis cvicit kazdy den tu pol hodku
@martinka1981 aj ja posledny tyzden vypijem ledva liter .(( prvy tyzden mi to slo lepsie s pitim nestiham a nemam chut a ked som smadna som von a nemozem hehe

@dadkag1 no tak moja mamka túto diétu drží so mnou, ale jej je z bryndze odjakživa strašne špatne od žalúdka, normálne že z nej "zozelenie", tak ona nahradila bryndzu tvarohom 🙂 v podstade aj bryndza je tvaroch 🙂 resp. syr.... 🙂 skús niečim podobným teda podľa mňa v čom sú tuky a bielkoviny 🙂