icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

manocka007
24. jan 2013

@dadkag1 no tak moja mamka túto diétu drží so mnou, ale jej je z bryndze odjakživa strašne špatne od žalúdka, normálne že z nej "zozelenie", tak ona nahradila bryndzu tvarohom 🙂 v podstade aj bryndza je tvaroch 🙂 resp. syr.... 🙂 skús niečim podobným teda podľa mňa v čom sú tuky a bielkoviny 🙂

sjusiquatro
24. jan 2013

ahojte baby...tak aj ja uz som včera zacala...musim schudnut lebo cez sviatky som pribrala ....jedla som ako diva🙂 ...drzala som ju aj v lete a super schudla som 4,5 kg a to som presne nedodržiavala...a aj som sa citila lepsie...tak hádam vydržim aj teraz,,,🙂

dadkag1
24. jan 2013

@manocka007 tak to fajne tvaroh určite zoženiem ale mohol by byť napríklad cotage cheese?

tinika
24. jan 2013

čafte dnes mam tu bryndzu s bielkami a prekvapivo dobra, ja milujem bryndzu

martinka1981
24. jan 2013

@tinika ja som mala "šnicel" 😀 😀 😀 až mi to nešlo dole krkom-že večer vypražaneee 😝 😝 😝 my skoro vobec nejeme vypražane a na večeru toto 😀

tinika
24. jan 2013

@martinka1981 ja si to dam na obed v sootu bo ideme k nasim a oni budu mat pirohy haaaaa

martinka1981
24. jan 2013

@tinika jaaaj mnaaaam!!! ja mam vždy poobede a večer neskutočne chute,ale čakam menzes 😖 🤐 tak preto,by som zjedla všetko nezdrave-hlavne neake keksy alebo riadnu čokynuuu 😀 😖 😝

luciaa86
26. jan 2013

Ahojte,pridavam sa k vam 🙂 detox drzim zatial len kratko od 21.1. Chcem sa spytat kolko ste dali dolu po tomto detoxe?ja som k tomu pridala aj bicykel po 45 min denne.a tie ranajky v prvom tyzdni 😝 mrkvu nemozem ani citit uz ,tak si davam len nastruhane jablko so skoricou.a mna mrkva nejako zapchava a potom z nej mam strasne krce ☹ snad sa mi do mesiaca nieco podari dat dolu.

rheia27
26. jan 2013

@luciaa86 to nie je o kilach 🙂 napr ja mam po 2ch tyzdnoch -4cm cez zadok 🙂

tinika
26. jan 2013

ahojte ja netusim kolko som dala dole ale dnes som zhresila boli sme u nasich a bol kolačik :( inac nedodrziavam bo cviklovy salat nelubim borsc sa dal ale mam ho plny hrniec a čo ho vylejem? dam si aj zajtra. Kočky nenasla som recept na zelerove hranolky jaksi ich nevidim a napada ma este otazočka ked podla krvnych skupim čo to nessmieme v detoxe sa je vsetko nevadi to? ako sa vam dari? ja zajtra koncim druhy tyzden tak som vzedava, chdunete aj v druhej faze?

tinika
26. jan 2013

a dnes som po ranajkach banan kiwi mala take krutenie čriev ze koniec tak minule zapcha, teraz toto no ako zvyknuta som ze mavam ked zjem studene abo teple a to som jedla u nasich ked sme dosli a bolo to v aute v kose t kufri tak moze byt ze od toho

tinika
26. jan 2013

a este otazka mam aj knizku schodikova metoda, tak podla ktorej sa vy stravujete? lebo v knihe najedzte sa do stihlosti je detoxe a potom este strava semafor. ja sa obavam ze schudnem max. 2kg a to si mam tr imesaice udrzat? joooj sak to nekonečne dlho

zgurkaa
27. jan 2013

@tinika zelerove hranolky: nakrajas zeler klasicky na pruzky ako hranolky a opecies na oleji ktory osolis. pecies do zmaknutia. Ja som schudla aj v druhej faze asi 2 kg za 3 mesiace 😉 Drz sa.

martinka1981
27. jan 2013

@tinika helou,ja končim 3.tyžden dnes 😀 😀 ale včera som pozobkavala všeličo 🤐 🤐 dostala som menzes tak som sa neovladala 😖 😖 važiť sa ani nejdem,som zvedava na svoj ubytok 😝

tinika
27. jan 2013

@martinka1981 ja som sa povazila večer a mam kustilinko menej ako minule ale ja sa inac vazim rano tak uvidime zajtra hoci som si povedala ze sa vazit nebudem

luciaa86
27. jan 2013

Ja som sa vazila po prvom tyzdni a -5kg skoro som rano odpadla 😀 ale to bude len voda co opadli tie kilecka

martinka1981
27. jan 2013

@tinika ja som tiež važim rano len v gaťkach 😀 aby šlo čo najviac dole 😀 😀 😀 ale teraz nebudem kedže mam menzes,by ma asi vystrelo 😖
baby ja mam neskutočne chute na sladke,všetko by som pojedla 🤐 🤐 neviem čo s tym 😠 ☹ ☹

martinka1981
27. jan 2013

@luciaa86 jeeej to keby som mala ja,tak ani nemusim pokračovať v detoxe 😀 😉

luciaa86
27. jan 2013

@martinka1981 ja som mala dnes taku krizu,ale vydrzala som chvalabohu.a snazim sa kazdy den aspon bicyklovat tych 45 min.

tinika
27. jan 2013

@luciaa86 kokos ta u mna tolko za cely detox asi nedam :D
@martinka1981 ja prave dokoncila danove jedno a tiez by som dačo spapala

luciaa86
28. jan 2013

@tinika len u mna ma ist s coho aj dole 😀

tinika
28. jan 2013

@luciaa86 a myslis ze u mna nie? mala som daekdy 49kg dlhodobo ked som prestala sportovat, začala pracovat a potom este deti mam teraz 72 dačo hm? tak by malo ist čo dole nemyslis? 😀

luciaa86
28. jan 2013

@tinika no ja som mala pred tehotenstvom 72 ,teraz o 20 viac,tak sa nehadaj kto ma viac 😀 😀 😀

tinika
28. jan 2013

@luciaa86 uz som ticho :D:D ake tak čo sa tyka pribratych kil mame asi rovnako :D

martinka1981
28. jan 2013

@luciaa86
@tinika jaaaaj baby dobre ste 😉 že kto ma viac 😀 😉

luciaa86
28. jan 2013

@martinka1981
@tinika no ale mala som poslednee slovo 😀 inak ako pokracujete s detoxom? Ja vynechavam vecere.akosi sa mi stishol zaludok a nechuti mi.aj ked viem,ze veceru by som mala dodrziavat.

martinka1981
28. jan 2013

@luciaa86 ja s malymi prehreškami a v sobotu som tiež vynechala večeru 😝 som bola najedena ešte od obeda mäso a zeler.hranolky 😝
dnes robim zeleove karbonatky a k tomu si dam uhorkovy šalat 😉
len pitie akosi nedodržiavam 😖 chyba velika

luciaa86
28. jan 2013

@martinka1981 to ja tak isto,ledva vypijem 2-2,5l aj to je umna nadpriemer 😀 a aj cvicis?ci? 😀 ja zatial kazdy den,a chcem od februara zacat aj jillian michaels,s nou naozaj das dole cm.len musis cvicit kazdy den tu pol hodku

tinika
28. jan 2013

@luciaa86 ja papam ale dnes som sice poobede bola hladna po kuracom so zelerom čo po zelenine nie som ale ked kukam ten tyzden jedalny listok kolko je na jeden chod tak to rada vynecham cviklovy salat hehe bo je tam aj tak toho hojne

tinika
28. jan 2013

@martinka1981 aj ja posledny tyzden vypijem ledva liter .(( prvy tyzden mi to slo lepsie s pitim nestiham a nemam chut a ked som smadna som von a nemozem hehe