icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

rachel978
17. máj 2013

@zgurkaa
ďakujem za vysvetlenie...

to pšeno je dobré? nikdy som to nejedla.

zgurkaa
17. máj 2013

@rachel978 mne nechutilo, ale to zavisi od vkusu a chuti 🙂

kimana
17. máj 2013

@ivettka74
To je uplne v pohode. Ja som na zaciatku za 4 dni schudla 2,3kg a potom sa to zastavilo a boli dni, ked som isla aj hore. Nie nadarmo p. Macingova neodporuca kontrolovat vahu casto 🙂 ale my zeny sme take, ze? 🙂
Drzim palce

luciana30
18. máj 2013

@rachel978 ani mne velmi pseno nechutilo..hlavne nie studene..ale ked bolo take teplejsie..s medom a orechami no nejak sa to uz dalo zjest 🙂 ale napr. so sojovym masom asi bude lepsie. 🙂

daniette
18. máj 2013

@rachel978 Mne pšeno chutí a výborné je na slano 🙂

kaara1980
20. máj 2013

takže ja mám 4 týždne úspešne za sebou 😀 .Výsledok?úbytok na váhe oficiálne 4kg,neoficiálne 6kg(ako na just som sa v deň,kedy som detox začínala postavila na váhu a tá ukázala ,len 72kg,,pritom som bežne mala 73-74kg)Strata v cm:
prsia -5cm
pod prsiami -4cm
pás -7cm
pupok -5cm
boky -5cm
stehno -3cm
A je to na mne fakt vidieť,pretože už keď ma aj mm podporuje a nemá okolo toho posmešné pindy,tak to je už čo povedať.ďalej mienim pokračovať viac menej delenou stravou (chcem niečo,čo budem ,používať, dlhodobo a nevzdám to po mesiaci)Začala som behať a včera som sa dala na 30dňový cvičebný program od tej Jillian Michaels.Tak som zvadavá,dokedy ju budem cvičiť 😀 .Ale hlavne ma detox a výsledky z neho riadne nakopli.Inak posledný týždeň som si varila len približne podľa knihy,lebo inak by som stála len pri sporáku.

smejka
20. máj 2013

@kaara1980 super vysledok..a mas podobne plany ako ja...teda tiez uz behavam a delim...lebo tak mi je dobre 🙂

engie35
20. máj 2013

Dievčence, ktoré sa už stravujete podľa semaforu. To čevabčiči ste si robili z kuracieho alebo hovädzieho mäsa? V ukážkovej tabuľke zostavenia jedál podľa semaforu je v knižke uvedené čevabčiči z kuracieho mäsa a keď si pozriem recept, tak tam je napísané, že potrebujeme hovädzie mäso.

engie35
20. máj 2013

@kaara1980 Ahoj, prosím Ťa kde by som zohnala ten 30 dňový cvičebný program od Jillian Michaels. Dostať niekde kúpiť DVD? Vďaka 🙂

gzzzl
20. máj 2013

@martinka1981 urcite by som nerobila detox pocas kojenia, lebo sa ti toxicke latky vyplavuju z tela...a bohuzial by to putovalo do mliecka...co pije tvoje babatko...

ivettka74
20. máj 2013

@kimana No ved to ano...ja sa uz ani nevazim...ale bohuzial na objemoch vobec nic necitim teda aspon podla oblecenia a opaskov...a to som uz dnes zacala stvrty tyzden...a ty si teda schudla za cely detox tie 2,3kg?? Ci potom sa to nejak rozbehlo este???

katulka25
20. máj 2013

Ahojte, aj ja som sa dala na tuto stravu. Zajtra zacinam posledny tyzden 28 a citim sa skvele. Priebezne som schudla asi tti kila a meriat sa budem az o tyzden. Zacala som k tomu intenzivne cvicit tak sa tesim na vysledky 🙂

kimana
20. máj 2013

@ivettka74 Za cely detox som chudla 4,3 kg. Ale objemovo to bolo viac. Moja vaha na zaciatku bola 59,8 a na konci 55,5kg.
dala som si presit nohavice 🙂
vcera som si odbehla svoje prve bezecke preteky a zvladla som 13km !

ivettka74
21. máj 2013

@kimana to je skvele...a teda pokračuješ ďalej v semafore? Ja mám dnes druhý deň štvrtého týždňa viem že by som nemala ale ráno som sa zmerala a odvážila...nešlo dole ani deko a z cm ani milimeter..proste nič ☹ ach jo úprimne závidím že ste tu tak všetky dokázali pekne schudnúť... 😉 Nooo nejdem sa zatiaľ vzdávať...

kaara1980
21. máj 2013

@engie35 tú Jillien nemusíš sťahovať.Ja si každý deň pustím youtube

engie35
21. máj 2013

Tak dievčence, včera som ukončila detox. Po odvážení 6 kg dole. Z pásu aj bokov 7 cm. dole. Takže som rada. Idem pokračova stravovať sa podľa semaforu, takže po mesiaci bude opäť váženie, som zvedavá či pôjde ešte niečo dole. Všetkým ostatným držím palce, nech sa im to podarí ako mme alebo aj lepšie. 🙂 🙂

kimana
23. máj 2013

@ivettka74 nie, nie 🙂 nepokracujem v semafore. Iba som sa rozhodla pre zmenu. Ak si dam " normalne" jedlo, tak potom 2-3 z 28-ky, aby som to trosku " vykompenzovala" 🙂 Ale mlieko som vylucila a aj biele pecivo. Zacala som pravidelne behavat. Mam 56 kg (168cm). Uz nechudnem 🙂
Ale aj ty podla fotky vyeras velmi dobre, tak sa tolko nestresuj 🙂

engie35
25. máj 2013

Tak dievčence od pondelka sa stravujem podľa semaforu, prvý týždeň. No dnes keď som robila dcére na obed palacinky tak som zhrešila 😠 Musela som ochutnať jednu palacinku, takúúúúúúúúúú chuť som na ňu dostala, že ani neviem ako a už bola v mojom brušku 😀 😀 😀 . No nič ale aj tak pokračujem ďalej, uvidím aká bude váha o tri týždne. 😎

kika112
26. máj 2013

Ahojte kočky. Teším sa z vašich výsledkov 🙂 Ja mám pred sebou posledné 3 dni detoxu a mám pocit že som sa moc nezmenila, čo mi potvrdilo aj dnešné meranie - úbytok cca 1 cm vo všetkých meracích bodoch, ale aj úbytok -1,5 kg potešil /ale ten bola vďaka črevnej nervozite a že som predvčerom pol dňa nejedla/. Občas som si dala niečo iné ako bolo práve na programe, napr. ak mi niečo zvýšilo a dojedala som, ale nebolo to nič iné ako z rozpisu. Dosť som si od týchto 4. týždňov sľubovala a klamala by som, kebyže poviem že vôbec nie som sklamaná. Možno keby som mala nejaký pohyb, išlo by to skôr dole... kedysi som behala, ale potom prišla únava ktorá ma zrážala z nôh, a teraz, tesne pred detoxom som bola na konizácii, takže som sa musela šetriť /a kvôli komplikáciám musím aj naďalej/. Som z toho trochu smutná, dúfala som, že do dovolenky stratím aspoň 7kg, ktoré sa na mňa od minulého leta nalepili... Nuž čo, prežijem aj so 75kg pri 170cm ☹ a budem dúfať, že delená strava + stravovanie podľa mojej krvnej skupiny mi pomôžu 😉 ...áách a keby ste vedeli... včera som bola na veľkej oslave, v reštaurácii som jedla brokolicu, a ani zákusky a torty ma nepokorili - vydržala som 🙂

ivettka74
27. máj 2013

Ahojte dievcence tak vcera som ukoncila detox s nulovymi vysledkami 😒 Pisala som Macingovej tak mi odporucila zopakovat si ho este raz...tak idem na to hned od dnes drzte palce 😉

engie35
27. máj 2013

@ivettka74 môžem poprosiť link na pani Mačingovú? Ďakujem 🙂

ivettka74
27. máj 2013

@engie35 mas na mysli mailovu adresu?? ta je lahkechudnutie@gmail.com 🙂

jennyfer25
28. máj 2013

@ivettka74 to myslíš vážne, ze si ani mm nedala dolu?? ja ta potom obdivujem... 😀 hlavu hore. a čo p. Mačingová povedala, ze čím to moze byt?? ja končím zajtra 3 týžden a dala som dolu 2- 2,5 kg dolu a z pásu 4,5 cm, zadok nohy boky tuším 3 cm. tento tretí týžden to trosku flákam - nevarím si podla rozpisu presne na den. napr. včera som mala mat cviklu a rybu, kedze som cviklu nezohnala v dvoch obchodoch a nechcelo sa mi ist do tretieho, tak som si dala morč. prsia + zeler. hranolky, dnes mam rybu a zeleninku.....

ivettka74
28. máj 2013

@jennyfer25 ty ma obdivujes? A v com prosím ta? 😀 že som nič neschudla? No veru ani mm nešiel dole a to som fakt išla striktne raz zaa čas čo som olizla po malom nejakú lyžičku z pribinacika alebo výživy..a moja mama čo podľa krvnej skupiny by nemala si každe ráno dala kávu a šla zaa ten mesiac 10 cm z bokov a 10 cm z brucha 😠 no ja od včera opäť znova od začiatku aj keď včera som zhrešila mala som meniny tak som si dala s kamarátkou bavorak a čokoládu..ale dnes už to beriem smrteľne vážne..a čo napísala Mačingová? No že som mala deficit vitamínov ako ja som mala zdravotné problémy pred tým všetko som jej popísala, Cize asi to bude tým tak mi odporučila ešte raz isť na detox a nevracať sa k pôvodnému stravovaniu.pytala som sa jej aj naaa odstup medzi jedlami že teda aký by mal byt veľký naaa to mi napísala že si mám nájsť naaa stránke..tam som to nenašla, ty náhodou nevieš aké by mali byt tie odstupy? Ach bože ani nevieš ako ti závidím že si ešte nie ani nas konci a tak pekne to ide dole...držím to palce a myslím si že malý prehrešok v podobe zmeneného jedla nieje problém keď ti to tak ide...

jennyfer25
28. máj 2013

ja Ti závidim tu pevnu volu....ako sa dokážeš zaťať a íst dalej aj bez výsledkov 🙂 ja by som to asi vzdala....ale klobuk dolu....no ja by som sa chcela stravovat podla semaforu....podla krvných skupín neviem či to zvladnem, lebo rajciny v lete no nedaj si....MNE ZEvrajže škodia...

tie odstupy neviem, ale pozriem to aj ja , ak to nájdem, tak ti dám vediet...ja ked som hladná a ked mi to vyhovuje, tak papam, inak to neriešim. a ked som hladná hned po 2 hodinách (teraz uz nebývam) tak si dám jogurt s medom a orechami

kika112
28. máj 2013

@ivettka74 aj ja som bez výsledkov. Končím síce až zajtra /začínala som štvrtkom/ ale nejdem sa púšťať hneď do ďalšieho detoxu, dám si chvíľu prestávku so semaforom a mojou krvnou skupinou. Som sklamaná že sa so mnou nič neudialo ☹ 😢 ani sa mi teraz nechce veriť, žeby to ďalšie kolo napravilo. Veľa šťastia v ďalšom kole! 😉

ivettka74
28. máj 2013

@jennyfer25 Hmmm ja sa tiez sama cudujem ze som to nevzdala, lebo ja strasne milujem ovocie a fakt chut nan je velka, jedno jabko s mrkvou rano mi akosi nestaci chcelo by to nejaky pomaranc banan kiwi jahody atd...popravde chyba mi viac ako sladke ☹ ved ja uvidim ako dlho vydrzim s tymto druhym detoxom nebudem to nijak silit ak to dalej nepojde zacnem sa stravovat semaforom a uvidim..a zasa...keby bol ten detox prilis na nevydrzanie tak ho nerobim druhy krat ale nieje to zasa nic strasne...paci sa mi ze niesom hladna cize nieje to zvlast trapenie az na to ovocie hovorim...a ten jogurt si dam aj ja tak po 2hodinach ked ma prepadne hlad niekedy...je to fajnota a to som jogurty nemala nikdy rada...a teda ani ty nemozes paradajky? ani ja...ale pokial sa budes stravovat semaforom a nebudes dodrziavat skupiny aj tak to bude mat ucinok ci???

ivettka74
28. máj 2013

@kika112 Dakujem, ty si nedrzala diety pred tym???Macingova pise ze ludia ktori maju spomaleny metabolizmus dietami chudnu ovela pomalsie...ja si myslim ze to je moj pripad...Ja verim ze si sklamana ja som tiez zostala sklamana,ale zasa nejak extremne nie, vahovo aj vyskovo sme na tom podobne ja mam 74kg a 174cm (teda podla toho co si pisala vyssie) ale nikdy som stihla nebola tak si teraz nebudem davat nedosiahnutelne mety ze chcem schudnut 15kg alebo co 😀 mne by uplne stacilo mozno 5kg a som spoko.. Aj ja tebe drzim palce so semaforom

kika112
29. máj 2013

@ivettka74 jasne, diety, na tie som zabudla. Spomaleny metabolizmus vsetko vysvetluje. Budem sa stravovat podla toho detoxikacneho jedalnicka, ale v mojom poradi. V poslednom tyzdni mi chybala zelenina. Mne by tiez stacilo par kil, pred par rokmi som mala 68, to by ma potesilo aj teraz 😀 Ale nesurim to, aj ked dovolenka sa blizi a figura nikde ☹ Pomaly dalej zajdeme 😉 Vdaka za podporu, daj priebezne vediet ako sa ti dari.