Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@naja94 aj ja som dala 3 cvikly ale ako vravíš pllllno toho bolo a natlačila som sa do prasknutia asi okolo 5-tej a okolo 6-tej 0,5lvody a na jedlo som do rána ani nepomyslela, čo niekedy bolo tak , že nočné vykrádačky chladničky fungovali u mna 😀 😀 😀 a dnes som si robila fazulku úplne tak ako včera brokolicu , čiže bez škorice, radšej budem piť vodu so škoricou celý deń, ale nepokazím chuť fazulky , práve som ju spráskala asi 250g so syrom mňam 😵 a večer cvikla no no budem ju jesť asi bez nosa a do prasknutia 😀
@bonaquaba pijem čistú vodu tak 2,4 L 😀 viac nezvládam práve som docvičila 57 Jill Complette vorkhout to sa mi dobre cvičí je to na ceeeeeeeelé telo aj kardio rano som dala klasika ranajky na obed tie fazul. struky po robote som bola v meste a škrkalo v bruchu tak sme si dali šalát s bio syrom , teraz po cvičení som si dala jogurt a tak to vyzerá že cvikla bude bokom popravde nechutí mi včera som ju doslova do seba natlačila na silu ale čo už zajtra bude na obed 😝 trocha som to v meste posr... ale menšie zlo ako keby som si bola dala kebab ako moja dcéruška nee ? 😀 nevzdávam idem dalej
@naja94 ja ked som 1x jedla tie fazulove struky bolo mi z nich zle 😝 ,ale potom som raz manzelovi povedala nech mi ich spravi a odvtedy mi chutia a robim si ich kedykolvek aj ked nemam detox
@ajka20 mne tiez ta cvikla velmi nesmakuje a vzdy si jej urobim vela a ide mi tazko dole zaludkom,ale ked som hladna ako kon tak jem a jem aj ked ma ta cvikla vobec nezasyti,
mne to dnes slo celkom fajn, ale ked som detom robila veceru tak som mala taku chut jest, ale odolala som,len som nastvana na seba,ze uz tyzden som necvicila nie a nie sa dokopat k tomu cviceniu
@bonaquaba @naja94 zhodnotenie dňa - ja super a príkladne ráno klasika , obed cvikla , dala som si veeela syra tak potlačila chuť , olovrant jogurtík , a teraz som spapala perkeltík podaril sa mi a chutil mi , popravde ani som nebola hladná čo mi je dosť čudné a vy ako? a ešte dnes len prechádzka pol hodku necvičim včera som hodinu drela 😀 tak nech sa telo regeneruje papa píšte samé pozitíva xixixi 😀
@ajka20
@bonaquaba
Ahojte, aj u mna treti den v pohode, bez prehreskov... Este mam rest v pitnom rezime, ale to pred spanim dam do poriadku... Ja sa zatial moc nehybem, teda okrem pohybu v domacnosti ;) mozno prave preto nejako nepocitujem nejaky extra hlad 😅 a zajtra sa tesim na veceru - prekladana cuketa!
@ajka20 no ja nie som akosi hladna az sa cudujem asi dostavame potrebne ziviny do seba, ale vcera som mala taku chut na sladke a robila som detom sisky no nedaj si, ale nejedla som ich az som sa cudovala, ze som mala pevnu volu a vzdryala som to, vcera som trochu cvicila, ale velmi som tomu neublizila, ale to preto lebo ma strasne uz dva dni bolieva hlava a ked som zacala skakat tak akoby mi mozog skaakal tak som prestala a vcera som uz o 8 isla do postelee, nieco na mna ide ☹
@naja94
ja sa tiey tesim na cukinu milujem ju a uz som ju predtym robila a je fakt super, ja pitny rezim mam ok ja pijem viac nez dost a stale som potom na Wecku
ahojte, aj ja mam dnes stvrty den, mam za sebou obed, mrkvovy perkelt a tiez sa uz tesim na veceru - cuketu lubim
kočky , ako sa vám darí ? ja zajtra detox končím 😉
Ja mám za sebou detox+ 2mesiace schodíková metóda a dole 8kg:O))) 😉
Ahojte kočky, s manželom sme začali 28-dňový detox, jedla nam zatial chutia ale ta prevarena voda nam nerobi dobre... manzela z nej napinalo na vracanie a mne bolo nevoľno... myslíte, že ju môžeme vymeniť za obyčajnu, neprevarenu??
@milotka1 samozrejme, ze ano. Ja pijem vodu z kohutika ale teplu+ citron
niečo o detoxe..🙂 http://horecka.wordpress.com/2014/01/27/o-jedin...
@tatianka.g
@kamilkak dakujem kocky... a ako ste na tom?? vydrzali ste??
Ahoj baby, ja ked tu citam vase uspechy, tak zufam, ja zajtra zacinam 3. tyzden a vysledky nikde. ale ze nic, mozno 1kg. Mala som za 2tyzdne dva prehresky ale inak sa drzim, len vysledky nikde. A teda, ze by bolo z coho...
Cim to moze byt? 😖
Ahojte, pridavam sa k vam zienky, dnes prvy den., este ma caka cvikla a to bude boj, ale posnzaim sa. Drzte saaa.🙂
Tak prvy den za mnou, auz to bude lepsie a lepsie. Pre motivaciu ostatnych, uz so raz detox drzala a schudla som sedem kg, cize je to mozne. Akurat som zvedava, ci mi to pojde tak dobre dole aj po porode a operacii, ktore uz mam za sebou.🙂
@mercymay apodarilo sa ti kila udrzat, ci islavaha naspat? ja mam dnes 16 den
@tatianka.g keby som bola pokracovala v stravovani tak ano, ale som sa na to vykaslala...a vaha sla hore. Podla mna princip tejto diety resp.znizovania vahy je v trvalej zmene stravy a navykov. Inak sa to asi v ,ojom pripade dat nebude.

@ajka20 ja som prvy den zvladla ok, ale vecer som bola veru hladna, dufam, ze vydrzim
dnes rano ok som sihala robit aj ranajky aj obed a inac rano mi velmi nechuti jest o pol 7 tak posuniem ranajky asi na neskor a aj si cvicila