icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

Tak baby ak chcete pokracovat v tabulke hlaste sa zaciname klasika vyska vaha a ciel 🙂 vahu budeme hlasit postarom vzdy v pondelok.... 🙂 od pondelka zaciname :P

zuzanat
3. jan 2013

@mirka285 no neviem, asi zacnem uvazovat o diete uz od zajtra, nech to mam z krku 😝
ja sa do tabulky nepridam, kedze idem v prvom rade dietovat a cvicenie popritom a predpokladam, ze vaha mi nebude klesat z tyzdna na tyzden...

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

Hallloooooo baby zatial ste len dve to sa mi ani tabulku neoplati robit.....hlasi sa este niekto??? 😝 😝 😝

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

@monnika poprosim ta vysku vahu a ciel 🙂

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

@katy2 ahoj mam ta dat do svojej tabulky alebo uz si v inej???

zulfizar
3. jan 2013

@jaannuusskkaa 162,5 cm,...momentálne 57,5 kg... a cieľ 52 (chcela by som 50,ale to sa asi nebude dať😀) a preto, aby som sa cítila lepšie...teraz som dosť pribratá a chcem sa cítiť, ako keď som mala menej kilo a samoška, v lete do plaviek😀DDD teda neviem, či je to dobrý motív, ale mne to úplne vyhovuje...a pôjdem si tvrdo za tým..

babulica
3. jan 2013

jaannuusskkaa mam vysku 160cm, terajsia vaha 58kg a chcem asi tiez 52, ale hlavne vytvarovaaaaaaaat 🙂 staci takto?

zuzanat
3. jan 2013

@zulficar @babulica vidim, ze sme na tom podobne, ja mam 161cm a 58kg a tiez by som chcela aspon 52kg 🙂

snehulienka24
3. jan 2013

baby a kde najdem a co o tom mirovi veselom? 🙂)) ci google? 🙂

@jaannuusskkaa ja sa hlasim, mam 170 vysku, 75.5 vahu a chcem mat 65 😀 aj obvody?

katy2
3. jan 2013

@jaannuusskkaa mozes ma pridat... vdaka 🙂

monnaa
3. jan 2013

@jaannuusskkaa - tak sa pridávam aj ja do tabuľky- pôvodná váha pred cvičením: 70 kg , výška 174 cm, cieľ 60 kg.
Ja som už odcvičila 8 x z 1. levelu, dúfam, že to nevadí .

baby124
3. jan 2013

@jaannuusskkaa aj ja chcem do tabulky 🙂 vyska 167 baha 72 ciel 60 pekny vecer

jankapiknova
3. jan 2013

no ja chcem tiež schudnut 7-8 kilov a prvy krat vas čitam a zaujalo ma to cvičenie,pozerala som to na youtube,tak idem dnes na prve cvičenie 😀 aj by som sa dala do tabulky,keby možem a trošku vysvetlite 😀

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

@jankapiknova tabulka bude vzdy v mojom albume chudnes ako chces 🙂 cvicenie diety pravidelna strava ako je tebe lepsie...tabulku zavadzame preto lebo je to perfektna motivacia mne sa zatial podarilo zhodit 6kg aj vdaka tabulke 🙂 a ked tak ta poprosim vysku vahu a ciel

jankapiknova
3. jan 2013

vyška 164 vaha 62 a ciel povodnych zlatych 54kg 😉

zuzanat
3. jan 2013

ja som teraz citala par clankov o dietach a nasla som tuto dietu, dost drasticka http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... ale neviem ci skusit ju alebo radsej 90dnovku, chcela by som cim skor dat dole tie moje kila, tak neviem co od "radosti" 😅

adelaine
3. jan 2013

ahojte kocky,
mozem sa k vam pridat? 🙂

komisakpd
3. jan 2013

@adelaine aj ja som sa chcvela..ale nikto mi nereagoval..co uz mas pozistovane? nas tie cvicenia ci ako?

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

baby nieco na pobavenie a povzbudenie

https://www.youtube.com/watch?v=yPVSVXde9SY
komisakpd
3. jan 2013

@jaannuusskkaa ok tak sa pridavam..musim si este kupti do DVD na cvicenie..co vsetko obnasa tato metoda chudnutia?

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

@komisakpd nemusis to kupovat staci si to stiahnut na internete (zadarmo) ale v tom ti neporadim stahoval mi to manzel ja som v tom uplny idiot :D a mas 3 levely kazdy cvicis 10 dni mala by si potom pekne chudnut samozrejme ked cvicis pravidelne 😀 je to len 30 minut denne nic narocne

komisakpd
3. jan 2013

@jaannuusskkaa a nevies mi dat link
alebo presne ako sa to vla,aby som si to stiahla...a ty to cvicis tiez?

lucinocka
3. jan 2013

baby ked ste mali svalovku jak das, cvicili ste aj tak ci ste preskocili den na regeneraciu?:D lebo po dvoch dnoch aj sadnut na zachod je problem:D

komisakpd
3. jan 2013

aky to to sposob cicenie...fitnes..alebo aj neka ina kombinaciaa?

lucinocka
3. jan 2013

@komisakpd vsetko v jednom, aj skakanie aj posilovanie, mne sa paci ze je to rychle, vsetko vtrepe do 30 minut..co aj to je problem si najst cez den, kedze moj poklad nezatvori oci aby som mala kus kludu na cvicenie

komisakpd
3. jan 2013

@lucinocka tak ja uvazujem ze vecer po 22.00 lebo skor sa neda pri detoch...

a co sa stravy tyka,...je to iba cvicenie?

jaannuusskkaa
autor
3. jan 2013

@komisakpd jaa ked som to nemala este stiahnute cvicila som podla

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
komisakpd
3. jan 2013

@lucinocka
@lucinocka ako den preskocit? nechapem..necvicis kazdy den to iste ten 1 level?