icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ebenka
6. mar 2013

dakujem
@mirkap84 mozem ta poprosit o ten link od cesky. nech sa motivujem aj ja? 🙂

iconka
6. mar 2013

@ebenka Je to normalne, vacsina z nas sa tak citila, ja som mala svalovicu tyzden. Cvicim uz 2mesiace a dnes mam opat svalovicu, ale to mam zo vcerajsieho behu. 🙂

lucka1987
6. mar 2013

@mirkap84 inak opat sa zapajam. idem od zajtra opat naplno, lebo som to zanedbala.. 😠 budem pokracovat a zajtra idem 1 den 2 evelu

ebenka
6. mar 2013

@mirkap84 no perfektneee 🙂 zajtra sa odfotim 😀

mirkap84
6. mar 2013

@lucka1987 ...super Lucka, tesim sa! 😵 Ja uz mam cely ten Shred za sebou, zacala som s Ripped in 30 a skusam a testujem dalsie jej cvicenia, level 1 Rippedu je lahky, takze po nom nie je problem cokolvek zacvicit...mam odcvicene Killer ABS oba levely, 6week six-pack prvy level a dnes som dala hodinovy Banish Fat Boost Metabolism Workout...Rippedu ostavam verna (aj ked mi je jedna holka straaasne nesympaticka 😀 ) a budem skusat dalsie jej programy...ale hlavne si musim davat aspon den pauzu lebo ma dnes chytili krce do lytok 🙄
Športom k trvalej invalidite! 😀 😀 😀

blcha
6. mar 2013

ahojte babulky tak ja dnes len ripped ale teraz vecer som bola na spiningu a parada dala nam riadne do tela uplne som bola mokra totalne fuj ale super tesim sa ked nam da tazisu hodinu vzdy 😉
@mirkap84 f ty si sa neako rozbehla ja tento tyzden uz budem davat len ripeed lebo nestiham casovo cez vikedn mame oslavu takz uz musim pomaly chystat inak tiez ma to moc nebavi radsej by som si este k tomu nieco pridala ale neda sa mozno od pondelka s druhym levelom nieco pridam 😉

mirkap84
6. mar 2013

@blcha Ahojik, nooo rozbehla 😅 , vidis, ty mas ale spinning a ten ti to bohato vynahradi, ja mam len toto plus behanie okolo bab, resp. mladsej 😅 ...zatial sa mi da skusat tak skusam 😅 , zajtra si chcem dat po Rippede Killer Buns & Thighs level1
http://uloz.to/xUvrk2P/jillian-michaels-killer-...
...su tam tie zlate holky zo Shredu 😅 a vidim to na poriadnu svalovicu na nohach 😕 😅
A co oslavujete? 😉

blcha
6. mar 2013

@mirkap84 strasia dcerka ma v nedelu 5 rokov a sme velka rodina budem mat plny dom takze musim poupratovat a potom zacat nieco chystat ja peciem torty takze herecka si vymsli urcite nieco zlozite tak budem mat co robit esteze nemam teraz ziadnu objednavku lebo by som aj nocnu tahala asi 😉 ale vzdy zacnem den cvicenim ĺebo potom by som sa k tomu uz nedosala hlavne cez vikend 😉 a v nedelu si nemozem dat pauzu lebo som reppid zacala az od utorka takze pauzu budem mat az na dalsie nedelu 😉 mozno zajtra by som mohla nieco pridat podla toho ako bude malu bavit rozpravka lebo ta pol hodinka je pre nu pri telke tak akurat

pidanka_
6. mar 2013

Huraaa ko-neč-ne je Shred za mnou.. Už mám stiahnutý prvý týždeň Ripped, tak som zvedavá. 🙂

mirkap84
7. mar 2013

@blcha Jeeej tak gratulujem k 5tim rockom 🙂 ...robis torty? By si sa mi teraz zisla 😀 , ja, moj muz a aj mladsia dcerka sme marcovi (vsetci koncom marca) , dcerka bude mat 1rok a stale netusim aku tortu jej dam urobit 🙄
...no a spat k Jill, po tom vcerajsom 85minutovom "vykone" mam svalovicu na lytkach 😀

zuzka7312
7. mar 2013

Ahojte kocky,vcera som zacala.musim uznat,ze mam svalovicu ale stalo to zato....mpzte mi niektora vysvetlit.ten prvy level sa cvici 10dni??apak druhy level??

daniette
7. mar 2013

@zuzka7312 Áno, 1.level cvičíš 10 dní, potom prejdeš na 2.level cvičíš 10 dní a potom 3.level cvičíš 10 dní. 🙂

lenka47
7. mar 2013

Ahojte zienky tak som sa dnes pofotila

lenka47
7. mar 2013

je to 3,5 mesiaca po porode a 3 dni pred dokoncenim Ripped in 30

ullala
7. mar 2013

Baby, ja mam odcvicene tri dni z 30day shred, po prvom dni som mala miernu svalovicu na stehnach, po druhom dni to bolo lepsie so stehnami a po tretom cviceni sa stehna tvaria, ze su uplne v poriadku, ako keby ani tri dni necvicili. Tak dufam, ze nerobim volaco nespravne 😢 spotena byvam vzdy poriadne. najviac ma ubijaju tie skoky akoze cez svihadlo. Na rukach svalovka vobec akurat pod bruskom citim svalovku od prveho cvicenia az do dnes. Ake cinky pouzivate? ja mam 1kg, staci, nie?

lucka1987
7. mar 2013

@mirkap84 ja mam dnes po 2 leveli. teda ako som ti uz pisala. zacala som cvicit zas, ale prvy level mi pride hrozne jednoduchy, takze pokracujem s dvokou. vecer si chcem dat este cardio. dnes rano som 2 level odcvicila s takou nonsalantnou lahkostou, ale o to viac som sa snazla aby boli cviky vykonane co napresnejsie a najkvalitnejsie. predtym som si ale dala malu rozcvicku, a potom drosku dlhsi strecing, kedze som sa bala co to so mnou urobi. ale pohoda, teraz soms i dala hodiku s malym po vonku, momentalne varim a ked zaspi, idem na cardio 2, 30 minutove 😉

blcha
7. mar 2013

tak ripped mam za sebu aj brucho stiahla som si aj toho boba len som zatial nestihla odcvicit ale vecer by som este nieco chcela tak tak potom to skusim snda budem mat cas 😉

mirka178
7. mar 2013

tak dneska odcvicene 10 den levelu 1, tak zajtra huraaaaaaa level 2, tesim sa co to bude., dnes som si dala este k tomu 2x no more troubles na brusko a nohy, tak na dnes mam aj dost

iconka
7. mar 2013

Dnes mam volny den, tak som si bola aspon zabehat 😀

mandragora22
7. mar 2013

no ja 4. den prveho ripped-u, ale umieram, stale umieram. teda nie teraz, ale pocas cvicenia, a pritom to este stale nezvladam 100%. no ale kym umieram, to je dobre, asi keby som sa pri tom nudila, asi by som potom potrebovala makat viac-dlhsie... takto mi to zrejme staci. inak baby, ja sa po odcviceni potim este dalsiu takmer polhodinu.... ale akoze potim, leje sa zo mna, no kokos 😝

mandragora22
7. mar 2013

@lenka47 no mna by zaujimalo skor to, ako si vyzerala pred zacatim cvicenia. ci?

blcha
7. mar 2013

@mandragora22 zo mna tiez leje najskor sa mi zdal ten ripped jednoduchy ale dnes normalka kvapky potu na cele tiekli 😉
ale taka som bola rozbehnuta dnes s upratovanim tak som este vecer dala 6 W SP Level 1 a potom som skusila toho boba a zakoncila 6minutovkou brucho a paradna makacka ten 6week sa mi najviac asi paci ale teda hlavne je teraz premna kazdy den dat ripped toto bol len taky bonus keby som mala kazdy den tolko casu aby som mohla takto zacvicit bolo by to super

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lenka47
7. mar 2013

@mandragora22 no to prave foto nemam 😖 ale tak vyzerala som ako po porode no 😅 zacala som cvicit mesiac po porode, ale k Jillian som sa dostala pred mesiacom... teraz budem koncit ten Ripped tak som sa konecne odfotila a beriem to ako start 😉 lebo tento typ cvicenia ma chytil a urcite je to len zaciatok a budem pokracovat tak snad sa aj nejake zmeny prejavia 🙂 ale ako som pisala na vahe mi to spravilo cca 3 kg dolu za ten mesiac 🙂

lenka47
7. mar 2013

@zazvorka87 dakujem 😉

mirkap84
8. mar 2013

@lucka1987 Ahoj mojka, vcera som po niekolkych tyzdnoch prvykrat necvicila, boli sme v meste a prisli sme neskoro, cvicit som mohla az okolo 20:30 pred ocami stareho aj papulky 😖 ...zacala som klasika s Rippedom a po 10tich minutach som skoncila, mna proste nebavi! a zial aj ked sa akokolvek snazim a aj ked rada veci dotahujem do uplneho konca, v tomto urobim vynimku a koncim s Ripped in 30 😔 ...viem, ze keby som s nim pokracovala, tak by som si cvicenie uplne znechutila...mozno sa k nemu niekedy vratim, ale momentalne na neho nemam chut (mozno je to aj tym, ze mam za sebou mesacny Shred) 😕
Urobim si vlastny system cvicenia, uz to mam v podstate premyslene - jeden den 6week six-pack - ten je perfektnyyyy (1level)+Killer Buns & Thighs (1level) - spolu hodka cize krasne spalim nielen kalorie ale aj tuk, druhy den hodinove cardio Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - detto spalovanie kalorii aj tuku a den volno - resp. aby sa nepovedalo, tak si dam 6min. na brucho 😅 a potom opat 6week.........ked bez problemov zmaknem prve levely, tak si dam druhe a vymyslim opat nieco nove 😅

mirkap84
8. mar 2013

@lenka47 ...skoda ze nemas foto spred cvicenia, ale pekna postavicka 😉

verka
8. mar 2013

@mirkap84 ja som tiez sekla s ripped, total ma nebavil, ja potrebujem obmenu cvicenia, zacala som s body revolution ale az od tej druhej fazy, inac ze super,som akurat docvicila kardio,bomba som mokra ako mys. zacala som najprv s tou prvou fazou, ale fakt lahke, presne ako pise niki na tom svojom blogu, som sa ani nespotila.......bavi ma to aj preto,ze tam cvici viac cvicenocov, super.....

mirkap84
8. mar 2013

@verka ...mala som pusteny aj prvy level Body revolution a presne ako pises, zaujal ma prave tym, ze tam bolo viac ludi, bolo to take zivsie, veselsie, ale prisiel mi ten prvy level sakra jednoduchy tak som sa o neho dalej nezaujimala ale urcite sa k nemu vratim a zacvicim si ho...
Mna veeelmi chytil prvy level 6week six-pack, pre mna super cvicenie a paci sa mi aj to hodinove kardio - pri nom som sa snad prvykrat celkom zapotila 😅