Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@drobec490 6Week je trosku narocnejsi ako Killer ABS a hlavne druhy level 6Weeku, tam sa maka najma v stoji, stale si v jednom tempe a nie je tam vela cvikov na brucho...prvy level Killer ABS je aj pre zaciatocnikov, druhy je o nieco tazsi a treti najtazsi (ale nie tazky) a tych cvikov na brucho je tam viac...mna bavia obe, ked chcem zaberak dam si 6Week druhy level, ked chcem nieco pohodovejsie dam si Killer ABS tretí level...Killer ABS sa mi paci aj preto, lebo ma prijemne pozadie a kocky ktore to cvicia su strasne symposky a celkovo mi pride taky veselsi...ale tak to su iba prkotinky, dolezite su cviky 😅
@drobec490 Bavi Ta taka ta pravidelnost? Nevadi ti, ze cvicis niekolko dni po sebe to iste? Lebo ak ti vyhovuje 30 Day Shred, tak kludne zacni s Ripped in 30, je to nieco velmi podobne akurat ma 4levely a kazdy sa cvici 6dni (siedmy den mas volno) 🙂 ...ak si taka ako ja a mas radsej moznost vyberu, tak skusaj a cvicenia kombinuj, je super cvicit to na co mas naladu 😉 ...dnes som sa napr. cely den tesila na No more trouble 😀
@drobec490 ...takze urcite nezacinaj s Rippedom aby si si cvicenie neznechutila 😒 ...vies co, povodny plan bol cvicit dva dni a treti volno, potom som si povedala ze budem cvicit tri dni a stvrty volno, ale akosi to porusujem a cvicim stale lebo ma to fakt bavi 😉 ...ale pauzu si musim urcite dat nech si oddychnu aj svaly, zas taka aktivna byt nemozem 😅
Ano ano, celu hodinku, je to super cvicenie! Vcera som mala Killer ABS trojku a za tym hodkove kardio BFBM tak som to chcela prestriedat s cisto posilnovacimi cvikmi (No more trouble) a zajtra si dam asi znova BFBM ...alebo volno? 😕 😅
@mirkap84 dobre ranko...
ja som to zmaaaaaaklaaaaaa
vcera vecer som sla spat hned po skonceni sultana a panelaka ( sledujem sucastne ) a dala som si budik na 6:45. zobudila sa, dala si pomaranc, pohar vody, lanove semienka, a sla cvicit kardio 1. a hned po docviceni bez prestavky nasledoval level 3 a rotana 5 minut a nejake cvicky este aby som to natiahla na rvnych 60 minut ( kedze jill nema presne 30 min. cvicenia ) .. potom vlazna sprcha. a som tu a citim sa uuplne super. fakt je to o inom..
ale mylsim si, ze k nalade mi pridalo aj to, ze rao o 6:45 uz bolo krasne slniecko a svietilo do izby a dnes alebo zajtra teda je prvy jarny den
@tanjalea ahoj tu je prvý týzden http://uloz.to/xi6smuY/cviceni-jillian-michaels... , http://uloz.to/xjPiniF/cviceni-jillian-michaels... , http://uloz.to/xai4Gic/cviceni-jillian-michaels... , http://uloz.to/xzEP2XJ/cviceni-jillian-michaels... tak malo byt to byt vsetky , keby ti poslalo somarinu tak mi napis minule som tiez posielala link a daku blbost mi poslalo 🙂 pekny den
kočky to cvičenie funguje neskutočne 😵 . Dnes cvičím 5 deň 2leveluDS a zmeny neskutočné. Ráno som išla niečo vybaviť, obliekla som na seba zimnú bundu, ktorú som kedysi ledva zapla a teraz mi je ešte voľná 😵 . Veľmi ma to potešilo a naštartovalo do ďalšieho cvičenia 😵 😵 .
caute kocky tak dnes idem na posledny den 2 levelu shred konecne, a potom si chcem skust ten banish fat cardio, tak uvidim ci to dam cele, a ci chrobak bude tak dlho spat, tak sa nato tesim,
@dada774 to je super ja koncim druhy level a tiez vidim zmeny a hlavne na nohach, aj brucho sa splostilo,
@lucka1987 Supiiiis 😵 a pockaj ked skoncis Shred a zacnes si sama "ordinovat" vlastne cvicenie, ani nevies ako ti ubehne hodka, hodka a pol 😉 ...a ten pocit z poctivo vykonanej prace (mysliac cvicenie) je na nezaplatenie 😵 😵 😵
Na dnesne cvicenie sa velmi tesim a to este neviem co budem cvicit 😀
@drobec490 BFBM je Banish Fat Boost Metabolism 😉
tak akurat som docvicila, dokoncila som 2 shred, a dala som si to cardio banish fat, teda neverila som ze to dam cele, ale podarilo sa, fuha dobre to je pacilo sa mi to, akurat ten cvik, co sa cvici na zemi akoby v kliku a dvihas sa z laktov na ruky sa mi nedaril, ale to nic. ale cervena a spotena som bola ako rak
baby ja som dnes dala shred trojku prvy den a poviem vam oproti dvojke mi to tak zbehlo ze som ani nevedela kedy...je pravda ze viac asi clovek tam na nohy ma ale tak davam aj 6 minut na brucho a zatial mi to staci...ked skoncim shred budem uz kombinovat inac 😉 🙂
I'm in 😀 😀 Pripajam sa k Vam ved ide leto takze dnes prve uff uff dalo mi to zabrat . Vobec si neviem predstavit level 3? 🙂 som zvedava o mesiac
Caute, tak aj ja mam uz po cviceni, dnes len 70minut, ale staci 🙂 Dnes som si skusila zase ine cvicenie od Boba a k tomu daco navyse. 😀
@sandrus2 klikla som na tvoj link a naskočila mi jill a ked som dala stiahnuť, tak ma to dalej nepustilo ☹ , môže to byť aj tým že mi donedávna písalo že mám zastaralý program abddobe či čo a kedže som ho tiež nestiahla /ja som v takých veciach antitalent - musím si niekoho zavolať na pomoc 😉 / tak mi sem tam neukazalo nejake fotky ani videa , lebo ináč neviem 😢

@dievcatko_123 ano dnes som zacala