icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
manocka007
26. jún 2013

@lola11 ahoj. aj stravu si upravila? lebo to vieš že strava je 70% úspechu a cvičenie teda len 30%... Nejaké rozdiely tam určite sú, napr. stehná tvoje sa mi zdajú o kúsok menšie, a tiež aj bruško vyzerá pevnejšie. No zjavne sa tebe metabolizmus pomalšie naštartuje. Ale ver tomu, že s miernou úpravou stravy, a cvičením to pôjde dole 🙂 len vydrž. Ja napr. na začiatku som striktne jedla všetko tabuľkovo, ale potom mi preplo a povedala som si, že žiadna diéta sa nekoná, začala som dávať menšie porcie skoro všetkého čo ľúbim... ak čoko, tak len malá kocka a dovidenia... a ono kilá idú dole, síce strašne pomaly, ale idú... na druhej strane je vraj zdravé chudnúť pomaly, lebo tak sa telo adaptuje a nenastane jojo efekt. Takže ja teraz v priemere dávam dole tak 2kg za mesiac 🙂 prvé 3 týždne boli rýchlejšie, tam som zhodila 3kg... netreba sa zľaknúť, každého telo reaguje ináč, niektoré sa prebúdza pomalšie, ale nakoniec sa naštartuje a výsledky sa dostavia veľmi rýchlo, iné sa naštartuje rýchlo ako moje, a potom to ide ťažšie... ale ver, že každé jedno kilo, každý jeden centimeter sa oplatí!!!! 🙂))) BOJUJ! držím nám všetkým palčeky, lebo to DOKAZEME!!! 🙂)))))

blcha
26. jún 2013

@lola11 ale uz je tam vidno ze sa pomaly formujes a je to tak sadielko sme si pestovali dly miesto tohoho tak nemozme chcet aby bolo do mesiaca prec ja cvicim s prestavkami asi 4 mesiace a schudla som len 7kg mne to ide tiez pomaly hlavne je nevzdavat sa a cvicit urcite sa ti to nastartuje a pojde to rychlejsie budes zvladat narocnejsie cvicenia a pojde to no a stravu ja som upravila len roska snazim sa nejest ziadne pecivo aj ked teda celozrnne si sem tam dam a potom je dobre obmedzit skadle a nejest prilohy miesto toho zeleninove salaty a netreba to brat ako dietu ale len ako upravu stravy k zdravsiemu ja ked som drzala neaku dietu vzdy sa mi zdalo ze som hned hladna na diety niesom ale tak neako postupne sa snazim upravit stravu a zacalo to poom fungovat aj ked musim priznat ze teraz sa mi vaha zastavila a neako to nechce uz klesat aj ked este 4 kg som chcela dat dolu 😉

lola11
26. jún 2013

@manocka007 @messue jasne, strava bola ako prvá - už od januára sa snažím jest správne 🙂 🙂 Aj ked ja pravda ze leto je pre mna vzdy katastrofa - vzdy priberiem - zmrzlinky, grilovačky, strasne moc ovocia ☹ ☹ ☹ A je pravda ze sme mali aj oslavy - decka mali narodky a ja tej mojej torte skrátka neodolam ani keby co bolo 🙂 🙂 Ale zase som si dala podstatne menej ako v minulosti 🙂
Momentálne cvičím 6w6p druhý level - no ja viem ze som to nabalovala dlho a nemozem cakat zázraky, ale clovek je taký netrpezlivý - hlavne teraz v lete ked by som chcela byt už stíhla 🙂 🙂 Snád budúce leto budem uplná šupa, určite chcem pokračovať - ja mám najlepsie výsledky v chudnutí od januára do mája - potom to je uz vzdy horsie ako začne to leto 🙂 🙂

lola11
26. jún 2013

@blcha vsak to je to najhorsie, clovek je uz happy ze má nejake vysledky a potom ticho - no ja som tvrdohlavá, ja budem pokračovat aj keby sa neviem co dialo - mozno je aj problém ze cvicím len tych 35min. co ma Jill programy -ale mne sa praveze to najviac na tom paci - ze sa nemusim morit hodinu a viac, odvičím si pol hodku a mám pokoj 🙂 🙂 Inác ani na zumbu uz nechodím tak pravidelne ako zo zaciatku - no jedno s druhým - asi musím zase zamakat a hlavne zase minimalizovat sladke.... 😒 😒

lola11
26. jún 2013

no idem nato, lebo uz sa chystam cvicit od osmej 😒 😒

blcha
26. jún 2013

@lola11 ja by som aj cvicila dlhsie ale aj tak po mne mala uz ku koncu cvicenia lozi skace po mne a tiez chce cvicit takze dlhsie sa mi ani neda ja som bola na zumbe asi 5 krat ale teda neviem ci nemame dobru cvicitelku alebo co je to take slabe az tak moc ma to nezabavilo ale chodim raz tyzdenne na spining co je uplne super lebo tam makam 50minut a som totalne mokra idem vzdy uplne na pokraji sil a to ma fakt bavi ale aj s tym teraz na leto skoncim a zacnem asi az v septembri lebo idu dovolenky a vsetko ale chcela by som zacat behat len neako nemozem na to najst cas a opatrovatelov k detom 😉
a aj ja idem na to

manocka007
26. jún 2013

@lola11 no... mňa Jill tak naštartovala (nedocvičila som ale 3 levely, len 2, lebo ma strašne boleli kolená, začala som odznova predvčerom, ale medzitým som cvičila skoro každý deň, minimálne 5 dní v týždni, len tak posilovacie cvičenia), že si dám Jill tých 25 minút a potom ešte posilujem brušáky, na zadak cviky, na boky, na ruky takú hodinu...hodinu aj pol... a výsledky sa síce dostavujú veľmi pomaly, ale v podstate ma to aj baví... svalovicu vôbec necítim, lebo predtým som už zvykla cvičiť, ale nikdy mi to takto dlho nevydržalo (teraz už cvičím v podstate mesiac aj pol v kuse... verím že do toho októbra dám tých -11kg z pôvodnej váhy (začínala som na 79kg, teraz mám tých 74,8kg... 🙂

lola11
26. jún 2013

@manocka007 držím palec nech to ide čo najrýchlejšie dolu 🙂 🙂 Ako ja som tento rok so sebou spokojna - od januara mám dole skoro 10kil, 13cm z pása, 10cm z brucha a 10cm z bokov - ale už mesiac sa to na cm ani nehlo, tak som trošku sklamana, ale ideme dalej!!!!
@blcha ja cvicím presne od 3.3.13 - zacala som s 30DS, ripped in 30 a teraz ten 6w6p - sem-tam som dala aj tu 6min. od Jill na brucho aj Boba Harpera na brucho - 12min. Potom som par krat robila aj Tiffany tany-tany a ine od nej. No a este ma bavi aj cardio-kickbox od Jill - ten je super!

blcha
26. jún 2013

@lola11 ja som zacala cvicit vo february prve dva mesiace poctivo kazdy den potom som bola s dcerou v nemocnici 8 dni takze nic potom bola chora druha dcera este viac ako prva ale zvladli sme to doma ale teda vtedy som nemala vobec cas na cvicenie takze to som aj tri tyzdne necvicila urcite ale schudla som v tej nemocnici asi 3kg aj bez cvicenia a odvtedy uz necvicim tak pravidelne aj ked su tyzdne kedy dam kazdy den potom su zasa tyzdne kedy vobec dost to flakam aj ma to mrzi ze som leniva tento tyzden som v pondelok cvicila v utorok nie len brusaky som robila a dnes som si uz odcvicila a vecer mam este 50minut spining inak dnes som sa krasne zapotila po tvari mi tiekli kvapky potu a teraz sa citim fakt dobre 😉

lola11
26. jún 2013

@blcha no ja sa tiez fajne potim - nie az tak ako min. týžden - to bol brutál v tych teplotách - 4dni som dala, ale potom som uz nemohla - obe decka mali narodky a robila som im torty kazdemu a sobota,nedela oslavy 🙂 🙂

blcha
26. jún 2013

@lola11 ja som cez tie horucavy necvicla len sem tam neake brusaky a na spinngu som skoro umrela totalne mokra ale uplne do nitky a o tortach mi ani nehovor ja peciem torty aj na objednavky aj teraz prave jednu dorabam 😀

lola11
26. jún 2013

@blcha jasne, už si o tom písala, ze aj ty pecies - no ja mám tento týžden len jednu malu 🙂 🙂 Sem-tam aj ja niekomu upečiem 🙂 🙂

lenkagiec
26. jún 2013

tak sa ozývam znovu, poradte mi odkiaľ si to možem stiahnut??? z ulozto.sk som to skúšala ale stiahlo mi iba zvuk a stahovala som to aj s koncovkou avi.sk. Prosím poradte 🙂

zgurkaa
26. jún 2013

@lola11 uz cvicis druhy level 6w6p? Je o dost tazsi? Ja chcem zacat dnes, lebo prvy sa mi uz zda lahky, nedari sa mi tep vyhnat nad 146, co predtym v pohode aj na 186. 1 level som cvicila 2 tyzdne a 4 dni.
A inak aj ja som demotivovana, cvicim 3. mesiac vahu nepozeram, lebo ja som nechcela schudnut len formovat, tusim som este aj nabrala pol kg, ale uz druhy mesiac sa mi ani cm nehybu ☹ a to sa stravujem 5-krat denne, dokonca si jedlo vazim, pohybujem sa okolo 6000 KJ a vypijem 2-3l vody s citronom. Neviem kde robim chybu 😒 😒 😒 . Ale zatial sa nevzdavam.

wiwi22
26. jún 2013

@blcha moj vzor si taktiez, pozerala som si fotky a klobuk dole 🙂
Wau, ty pecies torty? No ja by som asi len stale ochutnavala a nevedela by som odolat 🙂
Dnes 2den, level 1 a zda sa mi, ze som sa potila viac ako vcera a uz aj svalovica sa ohlasila 🙂

wiwi22
26. jún 2013

@lenkagiec mne to manzel stahoval z ulozto a v pohode aj zvuk aj obraz. A tiez bolo na konci avi.

blcha
26. jún 2013

@lenkagiec ja ti neporadim mne to vsetko stahuje svagrinka lebo mne to tiez neslo 😉
@wiwi22 dakujem ved sa snazim nech to ide dole no a ked peciem torty veru nem vobec chut ochutnavat dam si len ked peciem pre nas pocas pecenia neochutnavam nastastie ma to ani nelaka a sladke mam rada 😉

messue
26. jún 2013

@lenkagiec len na platených bohuzial , stiahni to.sk....... alebo priamo na youtube kukat video alebo na dailymotion, ak ti nebudu tie videá sekať...... vyskusaj

lola11
26. jún 2013

@zgurkaa noo mne sa viac paci tato dvojka:+) je v nej menej cvikov na zemi:+) ale makacka to veru je...

adenka
26. jún 2013

ahojte,
prave som odcvicila prvykrat 1. level a nie je mi jasne ako dalej.. mam cvicit len prvy level dookola, ci ist na 2ku?
potrebujem dat dole tak 5 kg, snazim sa upravit aj stravu, ale to je u mna kamen urazu... zatial obmedzujem pecivo a zemiaky, ryzu... pred 2 rokmi som drzala dukanovu dietu, tak bola super, ale uz sa k nej nechcem vratit, lebo podla mna su nizkotucne vyrobky cista chemia, takze sice sa nou riadim, ale neje nizkotucne veci, a jem ich teda menej. celkovo som zvysila prijem bielkovin a obmedzujem sacharidy....

adenka
26. jún 2013

no nasla som si nejake clanky, takze levely som pochopila.. ale aj tak sa k vam rada pridam... 🙂
baby ako sa vam dari? skusim preluskat aspon par stran dozadu nech som v obraze 🙂

badzova
26. jún 2013

ahojte

baby ktore cvicite vecer, kedy najneskor pred cvicenim jedavate? a po cviceni za ako dlho jete a co?

ja veceriam o 18.00 cvicim okolo 19.00 a hned po cviceni si davam taky ten napoj na nasytenie.
je to ok?

badzova
26. jún 2013

a este som sa chcela spytat odcvicila som 30DS a z brucha ktore je pre mna strasne velky problem som nedala dole ani 1 cm...boky -2 cm, stehno -1 cm, mala ste to aj vy niektora? co som citala skoro vsetky baby krasne vysledky po odcviceni, mam upravenu stravu od februara, aj som sa pofotila ale naozaj ziadna zmena...od pondelka cvicim 6w, dnes treti den.

michalag
26. jún 2013

@adenka 30 day shred 1 level 10 dni, 2level 10 dni, 3 level 10 dni

manocka007
27. jún 2013

@lola11 nože aká si šikuľa gratulujem, krásne výsledky!!! len tak ďalej, cvičenie robí zázraky 🙂 ja to tiež nevzdávam, cvičím zatiaľ "iba ten mesiac aj pol" takže zázraky ala -13cm a pod asi očakávať ešte nemôžem :D ale nevzdám to, slubujem :D priateľ sa tiež vytešuje, ten bol už taký nešťastný zo mňa že som vyzerala ako "veľryba", že koniec.... :D a konečne niekedy aj obdivne, a hrdo na mňa kukne.... no to ešte len bude kukať keď dám dole ďalších 10kg... 🙂))

lola11
27. jún 2013

@manocka007 no moj manžel je tiez z toho hotový ako som schudla - stale mi hovori aku mam uz malu prdel, ze nebude mat začo už ani chytiť🙂))To je tiez najlepsia motivacia 🙂 🙂 Ja potrebujem ale hlavne tu spodnu brusnu pneumatičku roztopiť a budem happy 😉 😉

manocka007
27. jún 2013

to dáš 🙂 hlavne ak si doteraz vydržala, tak to už ani nevzdáš 🙂 už sa inak cvičenie stalo tvojim skoro každodenným "kamarátom", lebo sa hovorí, že kto začne cvičiť, ten si na to tak zvykne že neprestane, lebo to potom telu chýba.... ja len preto, lebo u mňa to ešte akosi nenastalo :D nikdy sa mi nechce začať... no ale keď už začnem, tam mi svedomie nedovolí prestať :D

lola11
27. jún 2013

@badzova možno maš slabšie vysledky preto, že cvičíš večer - vtedy sa spomaluje metabolizmus - najlepsie je cvičit rano a potom na tom frčat cely den - ja viem, že niekomu sa neda, ale vydrž - každá sme iná 🙂 🙂 Pojde ti to pomalšie, ale určite to pojde - však už len to že pre seba niečo robis je fajn. A zvládaš 6w6p hned po shrede? Mne sa zdá totižto že ja som mala najlepsie vysledky po shrede a ripped-e, teraz idem 6w6p a mesiac nič 😒 😒 Ale mozno je to práve tým ze cvičím uz 4mesiace a ide to o dosť pomalšie...

lola11
27. jún 2013

@manocka007 ty ale to ja tiez - nikdy sa rano nezobudim, ze hura idem cvičit...skor - boze nech uz to mam za sebou 🙂 🙂 hlavne teraz pri tom 6w6p 😖 😖

manocka007
27. jún 2013

:D sakra... asi to nemáme v krvi :D :D ...no nič... hlavne sa prekonať... a to sa nám zatiaľ darí 🙂 každý deň zdolávame hlavne seba a svoju lenivosť... už aj to je víťazstvo 🙂))