icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
babul83
3. júl 2013

Tak baby tretí deň. :D Dnes mám dostať to svoje ženské, tak som to ledva dala. 🙂 Radšej hneď z rána, lebo potom bude teploooo...

dadka28
3. júl 2013

ahojte kočky...možte mi dať niektorá link na tú 30dňovku...nemám čas čítať všetko,keďže je tu toho veľa...ak niektorá máte čas,aký je postup...video je jedno na tých 30dní...alebo na každý deň uplne iné cvičenie,dáte ma do obrazu...tiež by som rada začala cvičiť...musím už začať niečo so sebou robiť,lebo nevyzerá to uz so mnou dobre... 😒 😒 😒

henrieta16
3. júl 2013

Čaute baby, no aj ja som začínala s JM a od augusta k dnešnému dňu mám dole 15 kg, ale už skoro pol roka som to necvičila, iba jumping som dávala, ale už ani to, kvôli zdravotným problémom, mala som kameň v ľadvine, zavedený stent a lekár mi nedoporučoval cvičiť, aby mi ten stent nevypadol. Váha sa stále kolíše okolo 70-71 kg, ale je to stále veľa a to moje "brucho" chce to ísť dole. Rozhodla som sa, že začnem, ale až od pondelka, pretože si chcem po všetkých tých ťažkostiach oddýchnuť trošku. Zase začnem 30 DS a uvidíme, aká to bude svalovica 😀 ale teším sa, chýba mi to a na 65 musím ísť, potom časom aj nižšie, 🙂 držte mi palce!

dadka28
3. júl 2013

@daniette dakujem krasne...uz sa na to idem pozriet... 😉 😉 😉

svatava74
3. júl 2013

@angiie Ja som to na dovolenke flakala uplne, ale aj tak isli cm dole....ale teraz sme uz doma amusim zas ezacat s Jill, lebo kila idu dole ,sice pomalicky, al eidu, -8 kg za 3 mesiace,......ale teraz uz som 3.tyzden bez jill a je to vidiet na bruchu....zacnem v piatok ked uz budem na chalupe v klude zase....ale jill spevnuje a to jej nemozno upriet....super cvicenie....tesim sa na nu zase.....
Cize dovolenka super???to som rada....tiez som sa po 4 rokoch zrelaxovala a uz zase makam cele dni.... 🙂

anny1984
4. júl 2013

Dnes prvé cvičenie s Jillian. Ani nepamätám kedy som bola tak spotená, asi nikdy 😀 Len mi chýbajú pomôcky, už aby tu boli, s fľašami je to o ničom. Pre istotu som si dala Magne B6, aby to zajtra nebolo horšie. 🙂

smatankaaa
4. júl 2013

Prave docvicene 1 level 30 shred......kazdy rok si hovorim, tento rok to do leta dam, teda do dovolenky...no a za 2 tyzdne je tu dovolenka a zmena oproti min.roku minimalna, ak vobec nejakaaaaaaa.....ako ste na tom ostatne???? 😒

michalag
5. júl 2013

@smatankaaa podobne 😒 vcera som mala zacat 2 level, ale koli achilovkam som dala pauzu a dala len posilovacie cviky

silvia1101
5. júl 2013

@smatankaaa Tiež mám level 1 za sebou, dala som si predvčerom aj level 2 - prvý deň...lenže cestujeme na dovolenku a musím to cvičenie prerušiť..som na tom ako ty, tiež si každý rok od januára hovorím, že v lete budem o 10 kil lahsia a výsledok ? max o 2 kilá.. a dokonca niekedy aj ťažšia-- čo ma však teší, že pri Jill vidím, ako cm ubúdajú.. bruško mi pekne padá, ruky a stehná pevnejú..je to len o výdrži a ja dúfam, že keď sa vrátime z dovolenky pustím sa do dvojky a nepopustím do vianoc 😀D

barus77
5. júl 2013

Kočky ja mám takú technickú otázku :D chcem začať cvičiť aj Jillian popri zumbe a tabate, len bývam v paneláku a pod nami susedia, nechcem im dupotať nad hlavou a je tam dosť cvičení kde sa skáče. ako to riešite?

koc1nka
6. júl 2013

ahojte dievcata.Chcela by som od vas poradit.Od februara sa snazim zdravo stravovat,chodila som do fitka,mala trenerku,potom som cvicila doma cviky + rotoped.Schudla som 10kg,9cm v pase,ale stale mam 90cm,najvacsi problem je u mna brucho aj ked mam nohy ako palicky.Myslite ze by toto cvicenie vyriesilo moj problem?Uz mam stiahnuty aj level 1.Na veceru sa snazim nejest a ked niekedy tak zeleninu alebo bielkoviny.Dakujem

pusinka7
6. júl 2013

@barus77 ja mam tiez vycitky voci susedom...ked zacnem skakat tak som v napati, ci mi niekto nepride buchat na dvere...mam z toho blby pocit..

neurologia
6. júl 2013

baby a ked docvicite tu 30 dnovku ...cim pokracujete dalej ? alebo to je jedno?dakujem 🙂

iconka
6. júl 2013

Hodinka odcvicena, najskor 45minut s Jill - Hard Body level 1 a potom 15minut rotana. 🙂

iconka
6. júl 2013

@koc1nka aj ja som bola na tom rovnako, otrasne brucho, tenke nohy, pas 90cm,,,presiel pol rok a tatko mi vcera nadaval, ze uz s tym mam prestat, vraj som uz ako z koncentraku :D...takze len pekne cvic Jill 😉

sofia2008
6. júl 2013

ahojte..mozem poprosit linky na ripped, stale mi vychadzuje len 2week..dakujem 🙂

koc1nka
6. júl 2013

@iconka no super,teraz som sice dostala menzes ale od pondelka idem do toho,dufam ze budem taka uspesna aspon ako ty

verculiq92
7. júl 2013

Baby to každý level sa cviči 10 dni? A jaze 30 dni prvý level atd... Prečo je tam potom že 30 dni pri prvom aj druhom? :D pýtam sa ako blbá prepacte len som to nepochopila trosku :D ja uz tri týždne cvicim len 1 level :D

michalag
7. júl 2013

@verculiq92 10 dni - 1 level, 10 dni - 2 level, 10 dni - 3 level

gugolina
7. júl 2013

@daniette kocky mozem sa spýtat po tej 30 dnovke pokracujete cim ? dakuem

daniette
7. júl 2013

@gugolina Pozri si prehlad cvičení a určite si nejaké cvičenie vyberieš: http://mojetelo.blogspot.cz/search/label/recenze
Väčšinou holky cvičia ripped in 30 🙂

gugolina
7. júl 2013

@daniette fuuuha to je toho az tolko? a to ripped in 30 je najlepsie z toho ? 🙂 ci je to individualne 🙂 ja som od porodu dala dolu 20kg ale stale to nieje este ono... tak zacinam dnes prve cvicenie level 1 za mnou 🙂 inak chodievam behavat 3-5 krat do tyzdna rano o 6:00 na hodinku... uz asi 3 mesiace a toto by som si este pridala lebo nejako sa to zastavilo 🙂

daniette
8. júl 2013

@gugolina Gratulujem k úbytku 20 kg, super. No neviem či je najlepší ale je to individuálne 🙂 A neboj určite sa ti váha pohne smerom dolu, vydrž 🙂

luciasolcova
8. júl 2013

Ahojte,chcem sa opytat cvicili ste niektora killer abs?

gugolina
8. júl 2013

@daniette Dakujem krasne 🙂 no dufam ze to este pojde a po 30-dnovke pojdem teda na ten ripped in 30 🙂 dakujem si zlata 🙂

tynamartina
8. júl 2013

Baby mne nikto nepovedal že nemám cvičiť na boso a na to som doplatila tak že ma bolia členky aj mi opuchli a musím si dať nútenú pauzu keďže ledva chodím. Dala som 18 dni cvičenia dole išlo 2,4kg a v cm cca -2cm vo všetkých partiách tak teraz som sklamaná že musím prestať 😒 .fakt si dajte pozor na tú obuv 😉

anny1984
8. júl 2013

@tynamartina Ja som na to prišla po 1. dni 🙂 Keď si to cvičila dlhšie, už to bolo OK? Myslím stehná, tie cítim najviac.

tynamartina
8. júl 2013

@anny1984 Hej stehná to prejde po takých cca 5 dňoch, no vidíš niekoho to napadne po prvom dni a niekto si musí zničiť členky aby sa zamyslel 😀

savanah111
8. júl 2013

Baby, ktore mate odcvicene 30ds, a ripped in 30, ake ste mali vysledky po ripped in? lepsie? ja som dnes zacala druhy tyzden ripped ini30. dakujem!