icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
babulka82
23. mar 2016

@denisocka počuj a ako si sa stravovala? ked ti to tak pekne išlo dolu . Ja potrebujem nejakych 6-7 kg dat dolu,vody pijem dost čistej .

denisocka
23. mar 2016

@babulka82 uplne som zrušila pečivo . vela vody , vajička, cottage , ryby , lahke jedla ... možno to nebolo spravne,ale moje telo štrajkovalo a musela som byt dlhsie na vode a lahkom jedle . No a malo cukru,to my vlastne prestalo chutit tiez, cokolady a somariny ma prestali lakat , kava s troškou cukru , nie ako kedysi

denisocka
23. mar 2016

kdesi som uz fotku davala, toto je ked som mala asi 58.5kg, už su mi aj gate volne, teraz je to ešte - 2kg,tak to na mne len visí . Potrebujem dat dole z brucha, a toho,čo je nad bokami , ani to neviem nazvať ... a spevniť

denisocka
24. mar 2016

tak pridam i ja niečo,aby som mala s čim nabuduce porovnať . Povodnu vahu 64kg nafotenu nemám . Prva fotka 58,5kg je zo začiatku marca , kedy vaha šla dole sama a druha je z dneška . J.M. cvičim dnes ešte len druhy den , takže som celkom zvedava , čo bude o mesiac

bona
27. mar 2016

No..zatial sa nefotim, ale zato potim a kvalitne 😀 dokoncila som level 1 v 3Odnovom programe (mala som 2 dnovu pauzu, lebo skratka moje svaly nespolupracovali) a dnes som zacala level 2..ale akosi som poriadne nestihala 😒 asi potrebujem par dni na zapracovanie..snad sa to podda..Ale vravim, pot zo mna ide fajn, mam pocit, ze za tych necelych 30 min dam zo seba viac nez za 45min beh 🙂 Tak drzte palce, nech nepolavim 😀

monullienka1
27. mar 2016

@lubaska21 wau super, s jill aj ja sa chystam cvicit, len sa neviem odhodlat

denisocka
27. mar 2016

Ja som dnes vytiahla bike,ale radšej dám miesto toho 2x Jilian alebo pridám svihalo ,lebo akurát mi šli lytka odletieť ...

kalerabik1
28. mar 2016

Len si baby davajte pozor na to,aby vam to cvicenie nezapricinilo ze sa vam zvacsia nohy-lytka a stehna.Ja s Jill cvicievam vyse roka ale teda ten narast tam je vidiet z coho nie som nadsena a uz mi to aj okolie vravi.Vcera mi manzel povedal ze ake mam zvacsene lytka -a to teda moj ciel rozhodne nebol,prave naopak.Poznam par zien,ktore sa tiez s nadsenim pustili do cvicenia a potom sa dostavil tento nezelany efekt.

denisocka
30. mar 2016

mne by nevadili lytka ani stehna , skor by som chcela zeby sli dole boky a brucho . brucho uz mam celkom ok , ale boky nie . S nohami som teraz fest spokojna,us spevnit zadok . Dnes som zlomila hranicu 56 kg a váha ma potesila s 55,7kg

petruska1212
30. mar 2016

@denisocka a cestoviny do polievky jes,či dake zdravé?
Mne osobne nechýba chlieb,obcas si dam sladke a pečivo,sladkeho sa neviem vzdať. Ale mám rada polievky a bez cestoviny mi to nechuti

katusiatenko
30. mar 2016

@kalerabik1 Ja som dosiahla 3 mesačným cvičením tiež hrubšie lýtka z čoho som na nervy,kedže ich mám hrubé aj bez toho.Chcela som spevniť zadok,vnút.stehná a zoštíhliť lýtka.Zadku a vnút.stehien sa mi akosi nedarí spevniť podľa mojej predstavy.

denisocka
30. mar 2016

@petruska1212 ked su v polievke,tak samozrejme zjem 🙂 a ked,tak si kupujem grahamove , ked si robim cestoviny s tuniakom . zas o vzduchu žiť nedokažem

danka_ba
30. mar 2016

@katusiatenko ak chceš schudnút- resp. spevniť zadok a stehna - drepy a výpady sú top. Ak chvičís Jill super - sprav si navyše jeden deň drepy a ďalší výpady. Drepy rob na série - najpr nohy pri sebe, potom na šírku ramien a potom široké. Tak isto aj výpady - dopredu, dozadu, doboku (pozor na kolena) - určite uvidíš výsledky.

kalerabik1
30. mar 2016

@katusiatenko No to chapem,ze si z toho na nervy,lebo aj ja som sa toho najprv zlakla,lebo som to vobec necakala...A potom kukam,ze nejako su mi uzke nohavice v oblasti lytok :D Ja som uplne prestala posilnovat nohy aj zadok.Snazim sa skorej venovat rychlej chodzi a behu.Brucho cvicim,lebo po tehotenstve to je fajn stale posilnovat.Niekde som sa docitala,ze strecing a take natahovanie pomaha zostihlit take svalnate lytka a stehna-ze sa akokeby ten sval natiahne a potom to nie je az tak vidno a sa to znormalizuje.Tak sa snazim kazdy den troska ponatahovat a aspon 5minut strecingujem :P

lubaska21
5. apr 2016

cavte baby, opat sa hlasim, tak pridavam moj maly uspech... za 3mes cvicenia s jill (6t shred a 8t rappid - kazdy jeden level rappid som cvicila 2tyzdne) su moje vysledky taketo:
vaha -4,5kg, prsia -9,5cm, pas -5,5cm, boky -4cm, stehno -3cm, ruky -1cm, ja som spokojna, ale stale to neni ono a idem dalej, stale viac a viac ma to bavi 🙂 tak neskor sa opat ozvem 🙂 drzim palce vsetkym cvicitelkam, aby vas neopustala huzevnatost a odhodlanie a najma vytrvalost ;)

sarah024
5. apr 2016

@lubaska21 ahoj a kde si to našla mne sa podarilo nájsť iba level 1 prosím o radu. Ja som zatiaľ docvicila tých 30 dní ešte som sa nemerala aby ma to neodradilo ale cítim aj na sebe úbytok. Chcem pokračovať ale neviem to nájsť. Tvoje výsledky sú super gratulujem

zsoja
5. apr 2016

@lubaska21 Super, gratulujem 🙂

lubaska21
5. apr 2016

@sarah024 myslis program rappid? stiahla som si kazdy level cez ulozto.sk

mariamaria88
5. apr 2016

Zeny, ked mate menstruaciu cvicite jill alebo vynechávate? Ja som dnes dostala a predstava ze s tymi bolestami ju mam odcvicit...ooh ☹ ☹

denisocka
5. apr 2016

@mariamaria88 ja som začala brať HAK odkedy som začala cvičiť,m menzes v kuse 2tyz.a cvicim

sarah024
5. apr 2016

@lubaska21 áno rapid skúsim to aj ja dakujem

lubaska21
5. apr 2016

@sarah024 najdes to urcite, ak nie, napis a pomozem ;) a rappid ja za sea odporucam, je ovela lepsi ako shred, hoc shredom je dobre zacat, pokial s cvicenim len zacinas, pri nom sa "zahrejes" a rappid je narocnejsi ale ovela rychlejsie ti ta pol hodka zbehne...mne sa naj svicil z rappid level 1 a 4, a tieto dva teraz planujem kazdy tyzden obmienat, uvidim, co to spravi... ostatne programy od jill nejak ani neskusam, lebo mne ta pol hodka denne maximalne vyhovuje, viac by som asi nestihala, resp. bol by to vacsi stres, tak drzim palce ;)

lubaska21
5. apr 2016

@mariamaria88 ja som mala pred mesiacom prvy krat kramy po porode a zacali v piatok, este som zacvicila (sobotu/nedelu necivicim) a v pondelok som este necvicila, lebo boli strasne silne, nedalo sa... v utorok uz to bolo zvladnutelne...

stanusa89
5. apr 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@lubaska21 gratulujem, len tak dalej 🙂

saabirah
5. apr 2016

Jill je super. Ja cvicim Jill cca. 4 mesiace, predtym trosku kardio vo fitku. Zmenila som aj stravu a zatial mi islo dole 13 kg. Ale to je este len kvapka v mori. Este by som chcela 37 kg. Uvidime. Drzme si place navzajom...

sarah024
5. apr 2016

@lubaska21 ahoj prosím ta môžeš mi presne napísať čo si zadala do toho vyhladavaca na ulož to ja to tam nemôžem nájsť od jill mi tam ponúka toho veľa ale ja by som tiež chcela tak 30 min to mi vyhovuje ale tento rappid tam nemôžem nájsť sedím na tom už pol hodku.dakujem za pomoc

lesanisko
5. apr 2016

@sarah024 lebo je to ripped in 30 jill michaels...nie rappid

lubaska21
6. apr 2016

@lesanisko
@sarah024 och, ja som si neuvedomila, ze som to zle napisala, urcite ti to vyhodi po zadani ripped :P prepaaac 🙂

zuzu122
10. apr 2016

Caute baby, pripajam sa do fan klubu JM. Cvicim uz tri mesiace, a teda vaha mi isla dole len 3,5 kg. Zato centimetre ma velmi prijemne prekvapili. Pas -8 cm, boky -7, zadok -4....Zacala som 30 DS a pokracovala Bodyshred /po 30 DS ho ale neodporucam/...Baby ktore ste uz nieco odcvicili toto cvicenie urcite vyskusajte. Trva 35 minut, je zabavne a je to obrovska makacka. Drzim vsetkym palce!

lubaska21
10. apr 2016

@zuzu122 blahozelam k ubudnutym cm 🙂 ja akurat premyslam, cim zajtra zacnem (mam odcivcene shred 30 a ripped) a prave som si pozrela, o com je bodyshred a fuuuha, vyzera to riadna makacka, su tam vobec nejake pasaze na mierny oddych? ci sa 35min ide v kuse? ... asi to zajtra skusim aj ked troska som sa vydesila :D ale vdaka za tip ;)

lesanisko
10. apr 2016

@lubaska21 asi by si mala dat bodyrevolution, to je oka po rippede 🙂 tiez mam odcvicene 30 shared a ripped a zacinam bodyrevolution, potom chcem extreme shed and shred, 6w6p a potom bodyshred 🙂