Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
@ragulca ahoj, mozem poprosit aj ja o pridanie do skupiny ? miery sice neviem (niekde sa mi zapotrosil meter a asi to aj lutujem ze som si nekupila novy, kedze maju lepsiu vypovednu hodnotu :-/ ) vyska = 175cm a vaha k 1.12.2014 = 115,3kg a k dnesnemu dnu, t.j. 30.3.2015 = 107,5kg vdacim za to novej praci, kde cely den chodim... ale pribej by som chcela ked, tak az tam napisat... ale mam jednu otazocku, na ktoru mozno dostanem aj tu odpoved... doteraz som mala nepravidelnu MS (aj pol roka = 1 cyklus), momentalne beriem tusim treti cyklus duphaston a vsimla som si, ze tyzden pred a tyzden pocas MS mi rapidne stupa vaha... (predtym som sa nevazila tak neviem) no ale pred mesiacom, mi stupla vaha o 2 a 2 kg (cize dokopy 4kg za dva tyzdne !!! to je polovica toho, co som dokopy schudla - konkretne pre tie 4 kg som drela mesiac a v strave sa neobmedzujem, ze by to bol jojoefekt) no a teraz posledny cyklus zas, po tom prvom pribrati mi ostalo este 1,1kg naviac orpoti tomu, kam som sa dovtedy dostala a prisiel dalsi cyklus, prvy tyzden mi vpodstate vaha stala (ale nezabudajme na to kilo z predosleho cyklu) a dalsi tyzden este stupla o dalsie kilo... nastastie, teraz tyzden po MS som zhodila tie dve kila a som tam, kde som bola pred zacatim pravidelneho cyklu... no ale ak to bude takto stalo, tak velmi nemam sancu schudnut, kedze 2 tyzdne idem s vahou hore a dva potom som rada, ked sa dostanem tam, kde som bola... Priberate aj vy pocas MS? a aj takto rapidne ?
inak za cele to obdobie viem dat udaje o vahe do tabulky, vazim sa kazdy pondelok rano (niekedy den pred alebo po, podla toho, kedy mam volno, lebo do prace odchadzam, ked este vsetci spia a mam citlivu vahu, takze sa musim na jednom mieste vazit a kedze je vaha v svokrinej izbe tak sa tam nedostanem vzdy :P
@bayuska vaha pred a pocas cyklu stupat moze, kludne aj + 3 kg, ale po cykle by zas mala klesnut, lebo tam ide o zadrzanie vody v tele a nie o skutocne pribratie tukoveho tkaniva...ak vaha neklesne a bude sa to takto opakovat aj dalsi cyklus, urcite by som to konzultovala s gynekologom. Moze byt ze duphaston nie je pre teba vhodny a zmenou lieku sa stav napravi...
@bandura to by sa aj mne hodilo ake za 3 mesiace je to dost. Skor do 1.8. Aku mas vahu a vysku?
@stelluska1 ja tiez potrebujem surne zhodit 20kg...ako na to ides ty?
@betina1984 170cm a 80kg a ty?
@bandura 166/94... 🙂.
@betina1984 nevadi ale psuti sa do toho pre lepsi pocit samej zo seba ja sa pustam od zajtra dnes som si dala moje oblubene jedla aj pivko chichi
@bandura ja musim chudnutie nacas odlozit lebo som tehotna... Ale na jesen som chudla racionalnou stravou cca 7kg za 2 mesiace ale potom prisli vianoce a vsetko islo dolu vodou. Ani predstavit si neviem kolko budem vazit po tehotenstve...
neboj treba odratat babo plodovu vodu placentu ja som po prvom synovi na porodnej sale dala dole 15kg dodnes som to nepochopila ako to bolo mozne...ale asi mlady 20rocny vtedy organizmus
@stelluska1 kedy mas termin?
@bandura este som len na zaciatku, termin v oktobri. Takze k tym momentalne nadbytocnym 20kg este poriadne vela pribudne...a ja uz mam 36 takze uz to nejde lahko...vzdy som mala problem s vahou, uz od zakladnej skoly😞
@stelluska1 aha ale aj tak ti drzim palce aby si sa po porode co najskôr dostala do formy aby si sa citila fajn a bola zo sebou spokojna 🙂
@stelluska1 a kolko mas teraz vahu?
@bandura 86kg a vyska 172cm
@stelluska1 emas az tak vysoku vahu neboj sa a kto povedal ze v tehotenstve musis pribrat dalsich 20kg? idealne je pribrat Od 10 do 15kg a pravidelne papat mozes aj ked si teraz tehotna prospeje to nielen tvojmu telu ale aj babu 🙂
@stelluska1 ja ked som otehotnela s dvojcatami mala som 90 kg. Pribrala som 7,5 kg. Dvojka mala 2,85 a 2,55 kg aja nechala v porodnici 15 kg. Domov som sla 82 kg.
@ragulca dakujem 🙂
@marionmarion ok vdaka, najblizsie mu to spomeniem
@betina1984 super
@betina1984 ja som po kaydom tehtenstve zhodila rovnych 15kg a to uz ich mam za sebou 3 😉
@ragulca možem poprosiť aj ja do sukromky? bmi 34 dakujeeeem
Takže ja s 28,7 bmi nie som vhodná?
@bohumila1988 snažíme sa tam pridávať dievčatá s BMI nad 30
@denifa21051983 ok
dievčatá čítali ste toto???
a tie referencie???
http://www.zdravie-aloe.sk/blog/schudni-zbav-sa...

@betina1984 ok